2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Kızlarım şu fazla kilolardan da haber verseniz kaçı gidiyor kaçı kalıyor ilk 10-15 günde tartılan var mı
+21 kg ile gebelik bitti
Doğumdan 3 gün sonra -3
14 gün sonra -6
Toplamda 9 kg gitti şimdilik. Dahada gidecek inanıyorum. Bebeğim 3 kg doğdu bu arada ama ilk günler serumlardan ötürü ödemim vardı bence.

Canlar canlar.. bebeğim taburcu oldu

Eve geldik. Yıkadım. Emzirdim…
Darısı bebeğinden ayrı tum annelere
Gözün aydınnn çok sevindim Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Kızlarım şu fazla kilolardan da haber verseniz kaçı gidiyor kaçı kalıyor ilk 10-15 günde tartılan var mı
Benim 6 7 kg gitti doğumdan bu yana ama ben biraz fazla yiyorum yani iştahım gebeliğe göre daha açık baya 3 öğün yemek, aralarda tatlı karpuz Allah ne verdiyse

80.4le hamile kaldım.
87.2 ile doğuma gittim.

Doğum yapalı ikihafta oldu, 77.2 kg ım.
Bana 1. Hafta kontrol muayenesinden sonra korse giyebilirsin dedi.

İlk gebelikte aldığım 20 kiloyu verdiğim halde göbeğim 5 aylık hamile gibi kalmıştı. Bu sefer karnım kendi kendine indi su an çok az bi şişlik var. O da rahim. Dokununca acıyor çünkü oradan anlıyorum. Korse giymedim ama belimi kuşakla sardım. Bence toparlanmasına etkisi var.

Kızlar ya ben 2 hafta önce 40ım çıktıktan 2-3 gün sonra regl oldum. Geçen hafta 1 kere kan geldi, bugün yine kanamam başladı. Bu normal mi acaba

Hanımlar doğumu başlatacak bir öneriniz var mı? Doğum başlamadıkça bende stres ve sinir bozukluğu başlamaya başladı squat vs yapıyorum ama bir gelişme yok
Ben bütün tuşlara topluca basıyorum ama bugün olan belirtiler de gitti. Dünden beri yalancı kasılmalar falan da yok gerçekten gelesi yok beyefendinin

Hangi burc olsun istersin peki :)

Ben bütün tuşlara topluca basıyorum ama bugün olan belirtiler de gitti. Dünden beri yalancı kasılmalar falan da yok gerçekten gelesi yok beyefendinin
Aynı durumdayım.. ikişer ikişer merdiven çıktım, squat yaptım, her gün yaklaşık 2 saat avm geziyorum vs bana mısın demiyor

Kızlar belimdeki kemikler resmen hareket ediyor küt küt diye ses çıkararak birbininin üstüne biniyor. Bir zararı yoktu bu denli ama bugün yürürken bir ara kitlendim kaldım adım atamadım acıdan, dinlenince geçmişti. Akşama kadar biraz temizlik yaptım yemek yaptım falan derken oturdum yemeğimi yedim ve birdaha kalkamadım resmen. Kendimi koltuğa attım ve acılar içinde saatlerdir kıvranıyorum. En küçük harekette belden kütürtü sesleri geliyor ve belden komple bacağıma çok ciddi acı saplanıyor. Et kesniği gibi oldu, kramp giriyor gibi oluyor. Asla hareket edemiyorum böyle kaldım acil önerisi olan var mı bu acıya?

Bendee burdayım günde iki üç defa duş artı yürüyüş hurma ahududu çayı ilk doğumum olacak çok heyecanlıyım ne yaşayacağım nasıl ilerlyececek doğum ne zaman başlar hiç bilmiyorum geceleri uyku yok sağa sola dönerken kasıklarım ağrıyor bacaklarım sızlıyor duygularım da darmadağın

Bol yürüyüs diyorum, benim bu doğumum öyle rahat geçti ki bir saat içinde oldu bitti, oğlumda 12saat sürmüştü, ikinci olduğu için diyorlar ama oğlumda acilmam falan da olmadi hareketsizdim bunda çok fazla yürüdüm, doğuma gittiğim gün bile deli dana gibi saatlerce yürüyüş temizlik falan yaptım duş aldım, acilmam üç dört saatte oldu, hemen dogumhaneye aldılar, orada dinlenirken suyum geldi tüh dedim "erken yatırdılar suyum yeni geldi 12saate anca doğurucam yine" diyordum tam bir saat sonra doğum yaptım, ben yürüyüşün etkilediğini düşünüyorum daha çok, çünkü ilk doğumdan acikligim da yoktu yani, nasıl olacak başlayacak stresine hiç girme, şimdi herşey belirti mi acaba diyorsun ya o vakit geldiğinde bunlarin normal olduğunu anlarsın zaten, doğum kendini bir şekilde belli ediyor habercisi haller oluyor

2 haftadır çalışmıyorum evdeyim. Bebek 2 haftada 600gr almış. 2900 olmuş. Beni aldı bir telaş. 39 40. Hafta bu çocuk 4 kiloya yaklaşır mı ya normal doğurmak istiyorum. Napsam
Çok yemiyim bari
Karın çevresi yine geri ama diğer parametrelerden dolayı sanırım iri. Babası iri çünkü babasına çekti galiba kızım
Korkuyorum, omuz takılması vs olmaz değil mi

Benim de 36. Haftada 2900 grmdı aynı düşünceler bende de var ama doğururuz ya, benim ikinci doğum, kafası çıkınca gerisi çok farketmiyor genelde, yani inş

Almaz canım almaz gerçekten hesaplar sıkıntılı çıkıyor benim 4.te 4 hatta 4u gececek diye sisirdikleri bebe 3.680cikti yine de için rahat edecekse karbonhidratı ve meyveyi azalt, yeşillik falan tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…