- 12 Ocak 2014
- 4.122
- 3.411
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.341
+21 kg ile gebelik bittiKızlarım şu fazla kilolardan da haber verseniz kaçı gidiyor kaçı kalıyor ilk 10-15 günde tartılan var mı
Gözün aydınnn çok sevindimCanlar canlar.. bebeğim taburcu oldu
Eve geldik. Yıkadım. Emzirdim…
Darısı bebeğinden ayrı tum annelere
Benim 6 7 kg gitti doğumdan bu yana ama ben biraz fazla yiyorum yani iştahım gebeliğe göre daha açık baya 3 öğün yemek, aralarda tatlı karpuz Allah ne verdiyseKızlarım şu fazla kilolardan da haber verseniz kaçı gidiyor kaçı kalıyor ilk 10-15 günde tartılan var mı
Gözün aydınCanlar canlar.. bebeğim taburcu oldu
Eve geldik. Yıkadım. Emzirdim…
Darısı bebeğinden ayrı tum annelere
80.4le hamile kaldım.Kızlarım şu fazla kilolardan da haber verseniz kaçı gidiyor kaçı kalıyor ilk 10-15 günde tartılan var mı
Bana 1. Hafta kontrol muayenesinden sonra korse giyebilirsin dedi.65 ile hamile kaldım 78 ile doğum yaptım
Hastaneden taburcu olurken 71 dim , 10 gün kontrolde 69 çıktım.
Şuanda kaçım bilmiyorum
Doktora korseyi sordum , bu sıcak havalarda kendine eziyet etme faydası yok dedi bende inandım
Ben bütün tuşlara topluca basıyorum ama bugün olan belirtiler de gitti. Dünden beri yalancı kasılmalar falan da yokHanımlar doğumu başlatacak bir öneriniz var mı? Doğum başlamadıkça bende stres ve sinir bozukluğu başlamaya başladısquat vs yapıyorum ama bir gelişme yok
Selamm
Biz de kontrolden geldik. 38+1'deyiz. Doktorum hangi doğum şeklini istediğimi sordu. Normal için bir engel yok sanırım ama ben sezeryan düşünüyorum normal doğumdan korkuyorum dedim. Doktorum da 'bazı kadınlar vajinal doğum için çok uygundur her açıdan hazırdırlar buna güçleri vardır, ama bazı kadınlar için vajinal doğum süreci daha zorlayıcı olabilir. Kendini normal doğuma hazır hissetmiyorsan zorlamak sadece seni yıpratır, o yüzden de sezeryan istiyorsan sezeryan yapalım' dedi. Pazar günü için gün verdi, pazar günü sabah 8de hastanede olacağım, öğlene doğru sezeryana alacakZaten bıraksak bizim kız 41'leri falan görecek sanırım, çok keyifli yatıyor gerçekten ultrasondan bile belli 39+0'da kavuşacağız kızımla
Temmuz sonu anneleri de yavaştan başlıyor bebişlerine kavuşmaya, sağlıkla gelsin hepsi
Hangi burc olsun istersin peki :)Kızlar selamlar. Bugün son adet tarihine göre 37+6. Doktorun belirlediği tarihe göre 37+2 haftalık olduk. Kontrolümüz vardı. Bebişin kilo 3 kilo olmuş. Kafası artık kanala yakın olduğu için kavun gibi duruyor bpd değerini tam doğru ölçemiyoruz dedi perinatolog ama ölçümüne göre 4 hafta geride. Ancak hc yani baş çevresi haftasıyla uyumlu çıktı. Bu daha doğru bir ölçüm dedi. Önemsemedi. Yarın yine de bi özeldeki doktorumuza görüneceğiz. Haftaya Salı günü için sezaryen günü verdi. Plesentam iyice yukarı çıkmış istesek 41. Haftaya kadar vajinal doğum bile bekleyebiliriz ama gerek yok dedi. Bebeğim Salı günü sabah 10 dan önce doğarsa yengeç burcu 10 dan sonra doğarsa aslan burcu olacak
Doğumdan iki gün önce herşey gitmisti, acayip bı dinginlik vardı üzerimdeBen bütün tuşlara topluca basıyorum ama bugün olan belirtiler de gitti. Dünden beri yalancı kasılmalar falan da yokgerçekten gelesi yok beyefendinin
Aynı durumdayım.. ikişer ikişer merdiven çıktım, squat yaptım, her gün yaklaşık 2 saat avm geziyorum vs bana mısın demiyorBen bütün tuşlara topluca basıyorum ama bugün olan belirtiler de gitti. Dünden beri yalancı kasılmalar falan da yokgerçekten gelesi yok beyefendinin
Ay hadi inşDoğumdan iki gün önce herşey gitmisti, acayip bı dinginlik vardı üzerimde
Bendee burdayım günde iki üç defa duş artı yürüyüş hurma ahududu çayı ilk doğumum olacak çok heyecanlıyım ne yaşayacağım nasıl ilerlyececek doğum ne zaman başlar hiç bilmiyorum geceleri uyku yok sağa sola dönerken kasıklarım ağrıyor bacaklarım sızlıyor duygularım da darmadağınBurda hala doğurmayı bekleyen kaç gebiş kaldı benle beraber acaba (38+2)beni gebelikten ziyade sıcaklar aşırı bunaltıyor durduğum yerden terliyorum. Normalde hiç terlemeyen ben sürekli kıyafet degıstıyorum bir yandan bian önce doğsun istiyorum bir yandan da duygusal açıdan diyorum aynı bedende biraz daha kalalım iyice duygusallaştım bu aralar hormonlar tavan
Bol yürüyüs diyorum, benim bu doğumum öyle rahat geçti ki bir saat içinde oldu bitti, oğlumda 12saat sürmüştü, ikinci olduğu için diyorlar ama oğlumda acilmam falan da olmadi hareketsizdim bunda çok fazla yürüdüm, doğuma gittiğim gün bile deli dana gibi saatlerce yürüyüş temizlik falan yaptım duş aldım, acilmam üç dört saatte oldu, hemen dogumhaneye aldılar, orada dinlenirken suyum geldi tüh dedim "erken yatırdılar suyum yeni geldi 12saate anca doğurucam yine" diyordum tam bir saat sonra doğum yaptım, ben yürüyüşün etkilediğini düşünüyorum daha çok, çünkü ilk doğumdan acikligim da yoktu yani, nasıl olacak başlayacak stresine hiç girme, şimdi herşey belirti mi acaba diyorsun ya o vakit geldiğinde bunlarin normal olduğunu anlarsın zaten, doğum kendini bir şekilde belli ediyor habercisi haller oluyorBendee burdayım günde iki üç defa duş artı yürüyüş hurma ahududu çayı ilk doğumum olacak çok heyecanlıyım ne yaşayacağım nasıl ilerlyececek doğum ne zaman başlar hiç bilmiyorum geceleri uyku yok sağa sola dönerken kasıklarım ağrıyor bacaklarım sızlıyor duygularım da darmadağın
Benim de 36. Haftada 2900 grmdı aynı düşünceler bende de var2 haftadır çalışmıyorum evdeyim. Bebek 2 haftada 600gr almış. 2900 olmuş. Beni aldı bir telaş. 39 40. Hafta bu çocuk 4 kiloya yaklaşır mı ya normal doğurmak istiyorum. Napsam
Çok yemiyim bari
Karın çevresi yine geri ama diğer parametrelerden dolayı sanırım iri. Babası iri çünkü babasına çekti galiba kızım
Korkuyorum, omuz takılması vs olmaz değil mi
Squat işe yarıyormuş suyum geldiHanımlar doğumu başlatacak bir öneriniz var mı? Doğum başlamadıkça bende stres ve sinir bozukluğu başlamaya başladısquat vs yapıyorum ama bir gelişme yok
Yaa sağlıcakla bebişin de gelecek inşallah çok az kaldı, güzel haberlerle dönSquat işe yarıyormuş suyum geldi
Almaz canım almaz gerçekten hesaplar sıkıntılı çıkıyor benim 4.te 4 hatta 4u gececek diye sisirdikleri bebe 3.680cikti2 haftadır çalışmıyorum evdeyim. Bebek 2 haftada 600gr almış. 2900 olmuş. Beni aldı bir telaş. 39 40. Hafta bu çocuk 4 kiloya yaklaşır mı ya normal doğurmak istiyorum. Napsam
Çok yemiyim bari
Karın çevresi yine geri ama diğer parametrelerden dolayı sanırım iri. Babası iri çünkü babasına çekti galiba kızım
Korkuyorum, omuz takılması vs olmaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?