2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Benimde yarın kontrolüm ilk çocuk olduğundan eşim diyor yarın doktora diyeceğim hocam bu git gel yeter artık biraz sabırsız ve heyecanlı

Seninde gözün aydın çok sevindim

Kızlar merhaba, sessizce grubu takip edenlerdenim. Doğum yapmış tüm annelerin gözü aydın, bebişleriyle sağlıklı ömürleri olsun

Henüz doğum yapmamışlar arasında ben de varım, 40+1 im bugün. Bazen gün içinde belden regl ağrısı gibi oluyor ama ağrılarım çok şiddetlenmedi henüz. Bir de kasılmaları nasıl sayıyoruz onu daha anlayamadım sanırım gerçek olunca anlıycam. Çünkü belime ağrı girince sanki sürekli ağrı oluyor, azalmıyor ki hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Doğum başlayın anlamam diye stres yapıyorsun sanırım hiç yapma, agrinin tuhaf olduğunu anlarsın, lekelenme yaşayabilirsin sonra kanamaya döner, suyun gelir gelmez belli olmaz ama o doğum ağrısı inan anlaşılıyor, sancı gelir gider süresi sürekli kısalır, araliklarini sayamiyorsan sıkıntı yok daha uzun aralıklı demek ki, on dk ya falan düştüğünde fark edersin çünkü, ağrının şiddeti de azalmaz her geldiğinde artarak gelir, stres yapma yani fark edersin sağlıcakla kavusacaksiniz inşallah

yatmamaya özen gösteriyorum elimden geldiğince iş güç görüyorum hep olumlama yapıyorum güzel geçecek kolay doğuracam diye kötü hikayeler de dinlemiyorum aşırı modumu düşürüyor çünkü, zaten ne kaldı şurada doğdu doğacak az dha dayanıcam bugün gece ki kaçıncı uyanmam uyku uyuyamadım olsun yavrularımıza değer senin doğum cidden kolay sürmüş bizim ki de kolay geçse keşke kızlar aminn

Doğuracak sın heralde kii inşAllah kolay geçer

Benimde ilkinde göbeğim çabuk gitmişti bundan gitmedi, benimki de gider kalmaz inşallah senin dediğin gibi 5 aylık hamile gibiyim

Almaz canım almaz gerçekten hesaplar sıkıntılı çıkıyor benim 4.te 4 hatta 4u gececek diye sisirdikleri bebe 3.680cikti yine de için rahat edecekse karbonhidratı ve meyveyi azalt, yeşillik falan tüket
Ağzından bal damlıyor öyle yapiyim, marul kemiririm sağlıklı besleneyim bu ara çok saol

6-7 ıslak bezi var ortalama 8 kere de kaka. Bence yeterli ama kilo almadığı için doktorlar yeterli görmüyor

ben kaldım kardeş, ben kaldım…….

kızlar günde 5 telefon alıyorum minimum doğurdun mu diye. yok. gelmiyor. bu hafta kendi gelmezse önümüzdeki hafta sezaryen olacağım diye tüm tuşlara basıyorum hurmalar, pilates topları, yürüyüşler, squat… bana mısın demiyor. 32’de sancıyla beni erken doğum riski yüzünden hastaneye yatıran bebek gitti, dünyanın içeride en mutlu bebeği geldi.

Şey diye sakinleştirdim doğum vaktinde kendimi nefes al düşün yarin bebisimle olacağım bu saatlerde, nefes ver çok az kaldı hadi bı nefes daha, son yarım saati böyle geçirdim, birşeylere odaklanınca kafa dagilinca sanki sancı daha çabuk atlatiliyor, inşallah kolayca atlatırsın sende bu süreci

Squat işe yarıyormuş suyum geldi
Ayyy! Sana yazamadım. Aklımdasın.
Ne yaptın bacım ?
Gözün aydın canım.

Rabbim analı babalı büyütsün

Sağlıkla huzurla büyüt bebeğini

Kızlar bu ne yaa ben ne hamilelikte ne başka bir şeyde böyle şişlik görmedim. Tüm bacak böyle ödem. Su içmek dışında ne yapabilirim ? çok zorluyor yürürken bile.
Bu arada hastanedeyiz bebeğim çok iyi emmesine rağmen sarılık oldu 8 saat ışında kalacak. Moralim bozuldu ama buna şükür… kan grubum yüzünden diye tahmin ediyorum

Eklentiler

• IMG_7740.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 74
N
Varis çorabı varsa giy canım. Hastaneden de rica edebilirsin. 2 dk bile oturacak olsan, her oturmanda ayaklarını uzat. Tuzlu tamamen kes yada yapabildiğin kadar azalt.

Bir seans fototerapide yarı değere düşüyor sarılık. İns iyi olacak. Sen de yanındasın anladığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…