- 10 Temmuz 2021
- 385
- 1.560
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.361
Sağlıkla kolaylık gelsinnSquat işe yarıyormuş suyum geldi
Benimde yarın kontrolüm ilk çocuk olduğundan eşim diyor yarın doktora diyeceğim hocam bu git gel yeter artıkSelamm
Biz de kontrolden geldik. 38+1'deyiz. Doktorum hangi doğum şeklini istediğimi sordu. Normal için bir engel yok sanırım ama ben sezeryan düşünüyorum normal doğumdan korkuyorum dedim. Doktorum da 'bazı kadınlar vajinal doğum için çok uygundur her açıdan hazırdırlar buna güçleri vardır, ama bazı kadınlar için vajinal doğum süreci daha zorlayıcı olabilir. Kendini normal doğuma hazır hissetmiyorsan zorlamak sadece seni yıpratır, o yüzden de sezeryan istiyorsan sezeryan yapalım' dedi. Pazar günü için gün verdi, pazar günü sabah 8de hastanede olacağım, öğlene doğru sezeryana alacakZaten bıraksak bizim kız 41'leri falan görecek sanırım, çok keyifli yatıyor gerçekten ultrasondan bile belli 39+0'da kavuşacağız kızımla
Temmuz sonu anneleri de yavaştan başlıyor bebişlerine kavuşmaya, sağlıkla gelsin hepsi
Seninde gözün aydın çok sevindim80.4le hamile kaldım.
87.2 ile doğuma gittim.
Doğum yapalı ikihafta oldu, 77.2 kg ım.
Bana 1. Hafta kontrol muayenesinden sonra korse giyebilirsin dedi.
İlk gebelikte aldığım 20 kiloyu verdiğim halde göbeğim 5 aylık hamile gibi kalmıştı. Bu sefer karnım kendi kendine indisu an çok az bi şişlik var. O da rahim. Dokununca acıyor çünkü oradan anlıyorum. Korse giymedim ama belimi kuşakla sardım. Bence toparlanmasına etkisi var.
yatmamaya özen gösteriyorum elimden geldiğince iş güç görüyorum hep olumlama yapıyorum güzel geçecek kolay doğuracam diye kötü hikayeler de dinlemiyorum aşırı modumu düşürüyor çünkü, zaten ne kaldı şurada doğdu doğacak az dha dayanıcam bugün gece ki kaçıncı uyanmam uyku uyuyamadım olsun yavrularımıza değerBol yürüyüs diyorum, benim bu doğumum öyle rahat geçti ki bir saat içinde oldu bitti, oğlumda 12saat sürmüştü, ikinci olduğu için diyorlar ama oğlumda acilmam falan da olmadi hareketsizdim bunda çok fazla yürüdüm, doğuma gittiğim gün bile deli dana gibi saatlerce yürüyüş temizlik falan yaptım duş aldım, acilmam üç dört saatte oldu, hemen dogumhaneye aldılar, orada dinlenirken suyum geldi tüh dedim "erken yatırdılar suyum yeni geldi 12saate anca doğurucam yine" diyordum tam bir saat sonra doğum yaptım, ben yürüyüşün etkilediğini düşünüyorum daha çok, çünkü ilk doğumdan acikligim da yoktu yani, nasıl olacak başlayacak stresine hiç girme, şimdi herşey belirti mi acaba diyorsun ya o vakit geldiğinde bunlarin normal olduğunu anlarsın zaten, doğum kendini bir şekilde belli ediyor habercisi haller oluyor
Hadi bakalım inşAllah kolay geçer haberleri bekliyoruzSquat işe yarıyormuş suyum geldi
Doğuracak sın heralde kii inşAllah kolay geçerKızlar merhaba, sessizce grubu takip edenlerdenim. Doğum yapmış tüm annelerin gözü aydın, bebişleriyle sağlıklı ömürleri olsun
Henüz doğum yapmamışlar arasında ben de varım, 40+1 im bugün. Bazen gün içinde belden regl ağrısı gibi oluyor ama ağrılarım çok şiddetlenmedi henüz. Bir de kasılmaları nasıl sayıyoruz onu daha anlayamadım sanırım gerçek olunca anlıycam. Çünkü belime ağrı girince sanki sürekli ağrı oluyor, azalmıyor kihepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Benimde ilkinde göbeğim çabuk gitmişti bundan gitmedi, benimki de gider kalmaz inşallah senin dediğin gibi 5 aylık hamile gibiyim80.4le hamile kaldım.
87.2 ile doğuma gittim.
Doğum yapalı ikihafta oldu, 77.2 kg ım.
Bana 1. Hafta kontrol muayenesinden sonra korse giyebilirsin dedi.
İlk gebelikte aldığım 20 kiloyu verdiğim halde göbeğim 5 aylık hamile gibi kalmıştı. Bu sefer karnım kendi kendine indisu an çok az bi şişlik var. O da rahim. Dokununca acıyor çünkü oradan anlıyorum. Korse giymedim ama belimi kuşakla sardım. Bence toparlanmasına etkisi var.
Ağzından bal damlıyorAlmaz canım almaz gerçekten hesaplar sıkıntılı çıkıyor benim 4.te 4 hatta 4u gececek diye sisirdikleri bebe 3.680ciktiyine de için rahat edecekse karbonhidratı ve meyveyi azalt, yeşillik falan tüket
6-7 ıslak bezi var ortalama 8 kere de kaka. Bence yeterli ama kilo almadığı için doktorlar yeterli görmüyorOh gözün aydın hayırlı olsunn
Günlük ıslak bez sayısı kaç oluyor
Ben ben benartık çok hamileyim ya
Hiç sıkıntı değil, sen yine dikkat et bi kaç gün iyice kurusun
peki ayın 22si yengeç 23 ü aslan değil mi, Niye saat 10şimdi bende de aslan ihtimal olduğu için
Gram yazacağıma kilo yazmışım. Yoksa ben de biliyorum 1 kilo alamayacağınıİyide 13 günde 1 kilo alması zaten imkansız gibi , bir ayda ancak alır 1 kilo
Burda hala doğurmayı bekleyen kaç gebiş kaldı benle beraber acaba (38+2)beni gebelikten ziyade sıcaklar aşırı bunaltıyor durduğum yerden terliyorum. Normalde hiç terlemeyen ben sürekli kıyafet degıstıyorum bir yandan bian önce doğsun istiyorum bir yandan da duygusal açıdan diyorum aynı bedende biraz daha kalalım iyice duygusallaştım bu aralar hormonlar tavan
Şey diye sakinleştirdim doğum vaktinde kendimi nefes al düşün yarin bebisimle olacağım bu saatlerde, nefes ver çok az kaldı hadi bı nefes daha, son yarım saati böyle geçirdim, birşeylere odaklanınca kafa dagilinca sanki sancı daha çabuk atlatiliyor, inşallah kolayca atlatırsın sende bu süreciyatmamaya özen gösteriyorum elimden geldiğince iş güç görüyorum hep olumlama yapıyorum güzel geçecek kolay doğuracam diye kötü hikayeler de dinlemiyorum aşırı modumu düşürüyor çünkü, zaten ne kaldı şurada doğdu doğacak az dha dayanıcam bugün gece ki kaçıncı uyanmam uyku uyuyamadım olsun yavrularımıza değersenin doğum cidden kolay sürmüş bizim ki de kolay geçse keşke kızlar aminn
Kakası nasıl? Sulu pütürlü altın sarısı mı?6-7 ıslak bezi var ortalama 8 kere de kaka. Bence yeterli ama kilo almadığı için doktorlar yeterli görmüyo
En azından son günlerde kendinde ekstra kilo almazsın hafif tut öğünlerini, merak etme öyle çok kilo almaz ölçümlere guvenim kslmadiAğzından bal damlıyoröyle yapiyim, marul kemiririm sağlıklı besleneyim bu ara çok saol
Ayyy! Sana yazamadım. Aklımdasın.Squat işe yarıyormuş suyum geldi
Gözün aydın canım.Kızlar biz kavuştuk cmt günü bebisimle.darisi bekleyenlere olsun sağlıkla insallahancak yazabiliyorum cok ağrım vardı.sezaryen olacaklar gaz sancisina dikkat edin kac gündür onunla uğraşıyorum yanınıza muhakkak kayisi falan alin
Varis çorabı varsa giy canım. Hastaneden de rica edebilirsin. 2 dk bile oturacak olsan, her oturmanda ayaklarını uzat. Tuzlu tamamen kes yada yapabildiğin kadar azalt.Kızlar bu ne yaa ben ne hamilelikte ne başka bir şeyde böyle şişlik görmedim. Tüm bacak böyle ödem. Su içmek dışında ne yapabilirim ? çok zorluyor yürürken bile.
Bu arada hastanedeyiz bebeğim çok iyi emmesine rağmen sarılık oldu 8 saat ışında kalacak. Moralim bozuldu ama buna şükür… kan grubum yüzünden diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?