2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Bize 34. Hafta da 3100 kg dedi doktor ve asla normal olmaz demişti bir hafta sonra gittim 3 kilo dedi öncesinde bizimde 2 hafta da 600 gram alıyordu sonradan neden böyle oldu dedik ultrasonda bazı hatalar oluyor dedi ama yine de kilolu demişti bende senin gibi korkuyordum ama bence çokta kilolu olmayacaklar ultrason her zaman doğru olmuyor 38 e kadar normal olmazsa bende 39 da sezeryan planladık

Tuzsuz beslen hareket edemiyorsanız ayaklarınızı hareket ettirin ve kalp seviyesinden yukarda tutun ayakalrınjz

Vermediler hastaneden hatta şimdi sen yazınca sordum varis çorabı var mı diye ama hastalarımıza veriyoruz dediler. Doğum yapanları hasta görmüyorlar galiba
Evet bebişimizin yanındayız canım kuzum benim uslu uslu uyuyor mecbur

Tuzsuz beslen hareket edemiyorsanız ayaklarınızı hareket ettirin ve kalp seviyesinden yukarda tutun ayakalrınjz
Tuza daha dikkat edicem artık. Hastanede sıfır tuz verdiler yemekleri zaten.
Dün ayakları yukarda uyudum 2 saat çok uyuşmuştu. Umarım geçer ya

Bende doğumdan sonra dinlenemedikce sistim de, sislikten uyustu ayaklarim bacaklarım, varis çorabı giydim hastane verilmisti ben iki gün giyip çıkarmıştım, evde giydim, bebisi emzirriken dinlenirken falan hep uzattım ayaklarımı ya da uzandım, şükür iki günde düzeldi, bu arada suyu artık kaç litre içtiğimi bilmez durumdayım ayak bacak ayrı şişti, ayak bileklerim ayrı şişti patates gibiydi

Karnının üstü altına göre daha yumuşak mı ve aşağıya inmiş gibi mi? Bir de miden ve ciğerlerin rahatlarken aşağıda daha fazla baskı hissediyor musun?

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı.olcum hatası olabileceğini düşünüyorum ama yinede içim içimi yiyor cuma günündn bugüne 60 Gr almış benim bebek.2750 ve olmus.suyun çok fazla dedi.40 haftayı beklemicez dedi bidahaki kontrolden karar vericez ve suni sancı ile dogumu baslaticaz dedi muhtemelen 15 gün sonra.beynimdeki sesleri susturamiyorum.sekerli şeyler mümkün mertebe yemiyorum evdeki alet yüksek çıkardı sekerimi ama hastahanede yapılan tahlillerde normal gorunuyor.3 aylık şekerim se iyi yani alt sınıra yakın ama yinede referans degerinin altında tabi.kafam allak bullak gelişmiyor mu acaba bebeğim.zatif mi doğacak kuveze girer mi diye dusunmekten kendimi alamıyorum.

Karnının üstü altına göre daha yumuşak mı ve aşağıya inmiş gibi mi? Bir de miden ve ciğerlerin rahatlarken aşağıda daha fazla baskı hissediyor musun?
Evet mide yanmam geçti nefes darlığım yok neredeyse 1 aydır yok nefes darlığı ama kontrolde doktor aşağı da ama kanalda değil demişti perşembe günü tekrar kontrole gideceğiz baskı zaten hep vardı kasıklarda

Aynısı şu an benim başıma gelen şey suyum çok fazlaydı 28. Haftadan itibaren 36 da suyun normale dönmüş dedi önceki kontrol de zaten anlarsınız su fazla olunca aşırı rahatsızlık oluyor sizi anlıyorum benim suyum normale dönünce rahatladım biraz karnım yumuşadı şeker bende de çıkmadı ve 36 haftalıkken 2 hafta önde görünüyor bu olay illaki şekerden olacak değil dedi doktorum plesanta kaynaklı olabilir veya hiç bir sebebi olmayabilir dedi benim için sebepsiz duruyor çünkü demişti bence sizdeki de sebepsiz duruyor o yüzden endişe etmeyin su normale dönebilir benim daha yeni döndü

Canım benimde midem boş alt taraf sert gören henün karnım düşmemis diyor.ama benim kasılmalarım ağrılarım çok fazla resmen kivraniyorum hareket ettiği zaman.bugun nst de 1 kere 60 1 kere 79 sancı çıktı ama doktor normal dedi.kanala girmemiş benim bucuruk.bas assagi duruyor ama.

Bu arada bize 35. Haftada 3100 demişti 34. Hafta da ise 3040 dedi yani kilo vermiş bende sordum 200-300 gram ölçüm hatası olabilir dedi sorun değil bu demişti endişelenmeyin

Benimki iri bir bebekde değil minyon dedi yani hatta karin çevresi 1 hafta geri.plesanta yaşlanmaya başlamış ama haftana göre beklenilecek bir durum dedi.2 hafta sıkı diyet dedi.

Aynen bende de 60-70 görmüştüm ve sancı yok demişti neye göre sancı var bilmiyorum bu arada 34 te de sancın var demişti devlet hastanesi yatıracaktı beni hatta kendi doktorum iyi gayet dedi progestan ve dinlenme önerdi kendi özel doktorum

Benimki iri bir bebekde değil minyon dedi yani hatta karin çevresi 1 hafta geri.plesanta yaşlanmaya başlamış ama haftana göre beklenilecek bir durum dedi.2 hafta sıkı diyet dedi.
Benim erken doğum riskim vardı zaten progestan belki de suyumun normale dönmesini sağladı emin olamıyorum rabbim ikimize de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Karnım yamuldu resmen sancı geldiginde toplandı belime kasıklarıma vurdu ama suyun fazla ondan hissediyorsunuz dedi üstüne lafta soyleyemiyorsun benim doktorum rahat ya normal dogurtucam seni dedi ilki normal olduğu için alt zaten bozuldu üstte bozulmasın bari dedi .beni gülme tutunca konu dağıldı dahada bebek gelişimine donemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…