- 14 Aralık 2023
- 1.204
- 878
- 43
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.381
Bize 34. Hafta da 3100 kg dedi doktor ve asla normal olmaz demişti bir hafta sonra gittim 3 kilo dedi öncesinde bizimde 2 hafta da 600 gram alıyordu sonradan neden böyle oldu dedik ultrasonda bazı hatalar oluyor dedi ama yine de kilolu demişti bende senin gibi korkuyordum ama bence çokta kilolu olmayacaklar ultrason her zaman doğru olmuyor 38 e kadar normal olmazsa bende 39 da sezeryan planladık2 haftadır çalışmıyorum evdeyim. Bebek 2 haftada 600gr almış. 2900 olmuş. Beni aldı bir telaş. 39 40. Hafta bu çocuk 4 kiloya yaklaşır mı ya normal doğurmak istiyorum. Napsam
Çok yemiyim bari
Karın çevresi yine geri ama diğer parametrelerden dolayı sanırım iri. Babası iri çünkü babasına çekti galiba kızım
Korkuyorum, omuz takılması vs olmaz değil mi
Tuzsuz beslen hareket edemiyorsanız ayaklarınızı hareket ettirin ve kalp seviyesinden yukarda tutun ayakalrınjzKızlar bu ne yaa ben ne hamilelikte ne başka bir şeyde böyle şişlik görmedim. Tüm bacak böyle ödem. Su içmek dışında ne yapabilirim ? çok zorluyor yürürken bile.
Bu arada hastanedeyiz bebeğim çok iyi emmesine rağmen sarılık oldu 8 saat ışında kalacak. Moralim bozuldu ama buna şükür… kan grubum yüzünden diye tahmin ediyorum
Vermediler hastaneden hatta şimdi sen yazınca sordum varis çorabı var mı diye ama hastalarımıza veriyoruz dediler. Doğum yapanları hasta görmüyorlar galibaN
Varis çorabı varsa giy canım. Hastaneden de rica edebilirsin. 2 dk bile oturacak olsan, her oturmanda ayaklarını uzat. Tuzlu tamamen kes yada yapabildiğin kadar azalt.
Bir seans fototerapide yarı değere düşüyor sarılık. İns iyi olacak. Sen de yanındasın anladığım
Tuza daha dikkat edicem artık. Hastanede sıfır tuz verdiler yemekleri zaten.Tuzsuz beslen hareket edemiyorsanız ayaklarınızı hareket ettirin ve kalp seviyesinden yukarda tutun ayakalrınjz
Bende doğumdan sonra dinlenemedikce sistim de, sislikten uyustu ayaklarim bacaklarım, varis çorabı giydim hastane verilmisti ben iki gün giyip çıkarmıştım, evde giydim, bebisi emzirriken dinlenirken falan hep uzattım ayaklarımı ya da uzandım, şükür iki günde düzeldi, bu arada suyu artık kaç litre içtiğimi bilmez durumdayımKızlar bu ne yaa ben ne hamilelikte ne başka bir şeyde böyle şişlik görmedim. Tüm bacak böyle ödem. Su içmek dışında ne yapabilirim ? çok zorluyor yürürken bile.
Bu arada hastanedeyiz bebeğim çok iyi emmesine rağmen sarılık oldu 8 saat ışında kalacak. Moralim bozuldu ama buna şükür… kan grubum yüzünden diye tahmin ediyorum
Karnının üstü altına göre daha yumuşak mı ve aşağıya inmiş gibi mi? Bir de miden ve ciğerlerin rahatlarken aşağıda daha fazla baskı hissediyor musun?Kızlar benim suyum fazlaydı ve aşırı gergin bir karnım vardı sanırım suyum azalıyor karnım gevşedi yumuşadı resmen rahatsızlığım da geçti yorulunca ağrıyor ama karnım artık rahatsız etmiyor sizde bebek kanala girmiş olabilir mi
Evet mide yanmam geçti nefes darlığım yok neredeyse 1 aydır yok nefes darlığı ama kontrolde doktor aşağı da ama kanalda değil demişti perşembe günü tekrar kontrole gideceğiz baskı zaten hep vardı kasıklardaKarnının üstü altına göre daha yumuşak mı ve aşağıya inmiş gibi mi? Bir de miden ve ciğerlerin rahatlarken aşağıda daha fazla baskı hissediyor musun?
Aynısı şu an benim başıma gelen şey suyum çok fazlaydı 28. Haftadan itibaren 36 da suyun normale dönmüş dedi önceki kontrol de zaten anlarsınız su fazla olunca aşırı rahatsızlık oluyor sizi anlıyorum benim suyum normale dönünce rahatladım biraz karnım yumuşadı şeker bende de çıkmadı ve 36 haftalıkken 2 hafta önde görünüyor bu olay illaki şekerden olacak değil dedi doktorum plesanta kaynaklı olabilir veya hiç bir sebebi olmayabilir dedi benim için sebepsiz duruyor çünkü demişti bence sizdeki de sebepsiz duruyor o yüzden endişe etmeyin su normale dönebilir benim daha yeni döndüKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı.olcum hatası olabileceğini düşünüyorum ama yinede içim içimi yiyor cuma günündn bugüne 60 Gr almış benim bebek.2750 ve olmus.suyun çok fazla dedi.40 haftayı beklemicez dedi bidahaki kontrolden karar vericez ve suni sancı ile dogumu baslaticaz dedi muhtemelen 15 gün sonra.beynimdeki sesleri susturamiyorum.sekerli şeyler mümkün mertebe yemiyorum evdeki alet yüksek çıkardı sekerimi ama hastahanede yapılan tahlillerde normal gorunuyor.3 aylık şekerim se iyi yani alt sınıra yakın ama yinede referans degerinin altında tabi.kafam allak bullak gelişmiyor mu acaba bebeğim.zatif mi doğacak kuveze girer mi diye dusunmekten kendimi alamıyorum.
Canım benimde midem boş alt taraf sert gören henün karnım düşmemis diyor.ama benim kasılmalarım ağrılarım çok fazla resmen kivraniyorum hareket ettiği zaman.bugun nst de 1 kere 60 1 kere 79 sancı çıktı ama doktor normal dedi.kanala girmemiş benim bucuruk.bas assagi duruyor ama.Kızlar benim suyum fazlaydı ve aşırı gergin bir karnım vardı sanırım suyum azalıyor karnım gevşedi yumuşadı resmen rahatsızlığım da geçti yorulunca ağrıyor ama karnım artık rahatsız etmiyor sizde bebek kanala girmiş olabilir mi
Bu arada bize 35. Haftada 3100 demişti 34. Hafta da ise 3040 dedi yani kilo vermiş bende sordum 200-300 gram ölçüm hatası olabilir dedi sorun değil bu demişti endişelenmeyinKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı.olcum hatası olabileceğini düşünüyorum ama yinede içim içimi yiyor cuma günündn bugüne 60 Gr almış benim bebek.2750 ve olmus.suyun çok fazla dedi.40 haftayı beklemicez dedi bidahaki kontrolden karar vericez ve suni sancı ile dogumu baslaticaz dedi muhtemelen 15 gün sonra.beynimdeki sesleri susturamiyorum.sekerli şeyler mümkün mertebe yemiyorum evdeki alet yüksek çıkardı sekerimi ama hastahanede yapılan tahlillerde normal gorunuyor.3 aylık şekerim se iyi yani alt sınıra yakın ama yinede referans degerinin altında tabi.kafam allak bullak gelişmiyor mu acaba bebeğim.zatif mi doğacak kuveze girer mi diye dusunmekten kendimi alamıyorum.
Benimki iri bir bebekde değil minyon dedi yani hatta karin çevresi 1 hafta geri.plesanta yaşlanmaya başlamış ama haftana göre beklenilecek bir durum dedi.2 hafta sıkı diyet dedi.Aynısı şu an benim başıma gelen şey suyum çok fazlaydı 28. Haftadan itibaren 36 da suyun normale dönmüş dedi önceki kontrol de zaten anlarsınız su fazla olunca aşırı rahatsızlık oluyor sizi anlıyorum benim suyum normale dönünce rahatladım biraz karnım yumuşadı şeker bende de çıkmadı ve 36 haftalıkken 2 hafta önde görünüyor bu olay illaki şekerden olacak değil dedi doktorum plesanta kaynaklı olabilir veya hiç bir sebebi olmayabilir dedi benim için sebepsiz duruyor çünkü demişti bence sizdeki de sebepsiz duruyor o yüzden endişe etmeyin su normale dönebilir benim daha yeni döndü
Aynen bende de 60-70 görmüştüm ve sancı yok demiştiCanım benimde midem boş alt taraf sert gören henün karnım düşmemis diyor.ama benim kasılmalarım ağrılarım çok fazla resmen kivraniyorum hareket ettiği zaman.bugun nst de 1 kere 60 1 kere 79 sancı çıktı ama doktor normal dedi.kanala girmemiş benim bucuruk.bas assagi duruyor ama.
Benim erken doğum riskim vardı zaten progestan belki de suyumun normale dönmesini sağladı emin olamıyorum rabbim ikimize de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinBenimki iri bir bebekde değil minyon dedi yani hatta karin çevresi 1 hafta geri.plesanta yaşlanmaya başlamış ama haftana göre beklenilecek bir durum dedi.2 hafta sıkı diyet dedi.
Karnım yamuldu resmen sancı geldiginde toplandı belime kasıklarıma vurdu ama suyun fazla ondan hissediyorsunuz dediAynen bende de 60-70 görmüştüm ve sancı yok demiştineye göre sancı var bilmiyorum bu arada 34 te de sancın var demişti devlet hastanesi yatıracaktı beni hatta kendi doktorum iyi gayet dedi progestan ve dinlenme önerdi kendi özel doktorum
Amin canım amin rabbim herkeze sağlıklı kolay doğumlar nasip etsinBenim erken doğum riskim vardı zaten progestan belki de suyumun normale dönmesini sağladı emin olamıyorum rabbim ikimize de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Haftasına göre 2750 Gr iyimi banami az geliyorBenim erken doğum riskim vardı zaten progestan belki de suyumun normale dönmesini sağladı emin olamıyorum rabbim ikimize de sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?