- 4 Temmuz 2018
- 4.031
- 7.796
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.401
Doğumdan sonra özellikle 5. Günde benimde böyle oldu merak etme zamanla iniyor. Buz torbası koyabilirsşn iyi geliyor direk temas ettime tülbente sar öyle koy. Birde ben tuzlu sirkeli soğuk suya koyuyordum o da iyi gelşyorZ inşallah şifa olsun Benşm kş de 12 saat kaldı çok çabuk geçsin gitsin inşallahKızlar bu ne yaa ben ne hamilelikte ne başka bir şeyde böyle şişlik görmedim. Tüm bacak böyle ödem. Su içmek dışında ne yapabilirim ? çok zorluyor yürürken bile.
Bu arada hastanedeyiz bebeğim çok iyi emmesine rağmen sarılık oldu 8 saat ışında kalacak. Moralim bozuldu ama buna şükür… kan grubum yüzünden diye tahmin ediyorum
Bende de aynı şeyler oluyordu gerçekten şu fazlalığı bu sebepten kötü oluyorKarnım yamuldu resmen sancı geldiginde toplandı belime kasıklarıma vurdu ama suyun fazla ondan hissediyorsunuz dediüstüne lafta soyleyemiyorsun benim doktorum rahat ya normal dogurtucam seni dedi ilki normal olduğu için alt zaten bozuldu üstte bozulmasın bari dedi .beni gülme tutunca konu dağıldı dahada bebek gelişimine donemedik
Bence haftasına göre gayet ideal doğuma yakın 3 kilo olur zaten 3 kilo da gayet sağlıklı bir bebek kilosuHaftasına göre 2750 Gr iyimi banami az geliyor
Bir market alışverişi yaptım 2 haftada 600 Gr aldirayim diyeBence haftasına göre gayet ideal doğuma yakın 3 kilo olur zaten 3 kilo da gayet sağlıklı bir bebek kilosu
Aminn inşAllah Rabbim güç versin hepimizeŞey diye sakinleştirdim doğum vaktinde kendimi nefes al düşün yarin bebisimle olacağım bu saatlerde, nefes ver çok az kaldı hadi bı nefes daha, son yarım saati böyle geçirdim, birşeylere odaklanınca kafa dagilinca sanki sancı daha çabuk atlatiliyor, inşallah kolayca atlatırsın sende bu süreci
Kilolu olması çevreden maşallah iyi bakmışsın hamilelikte gibi görünüyor ama en idealini doktorlar belirliyor o yüzden kilo önemli değil sağlıklı olmaları daha önemliBir market alışverişi yaptım 2 haftada 600 Gr aldirayim diyeoğlum 3300 doğmuştu. sanki zayıf geliyor bana veya ablamın eltisi 4250 doğurmuş dewamli bana ye kilolu doğur zayıf çocuk zor diye diye psikolojimi bozdu.onun yanında bu kilolar zayıf bence ondan böyle evham yapiyoruz
Canım bahsettiğin şey sanırım siyarik ağrısı. Aynısını yaşıyorum. Hamilelik öncesi ufak bir fıtık vardı belimde ama pilates yapıyordum çok rahatsız etmiyordu. Şimdi pilateste yasak olduğu için, e hareket de kısıtlı. Bi de koca bir göbüş taşıyor vücut. Haliyle felaket durumdayım. Günde 2 magnezyuma rağmen bana mısın demiyor. Kalçamdan saplanıyor tam ayak parmağıma kadar bi anda kitleniyorum ve düzeltemiyorum kendimi. Özellikle gece uyurken giriyor bu kramplar. Doğumdan sonra düzelir dedi doktorumKızlar belimdeki kemikler resmen hareket ediyor küt küt diye ses çıkararak birbininin üstüne biniyor. Bir zararı yoktu bu denli ama bugün yürürken bir ara kitlendim kaldım adım atamadım acıdan, dinlenince geçmişti. Akşama kadar biraz temizlik yaptım yemek yaptım falan derken oturdum yemeğimi yedim ve birdaha kalkamadım resmen. Kendimi koltuğa attım ve acılar içinde saatlerdir kıvranıyorum. En küçük harekette belden kütürtü sesleri geliyor ve belden komple bacağıma çok ciddi acı saplanıyor. Et kesniği gibi oldu, kramp giriyor gibi oluyor. Asla hareket edemiyorum böyle kaldım acil önerisi olan var mı bu acıya?
Eee bunlar sancıBen yine nst
Hissediyor musun ağrıBen yine nst
Allaah sancı var yetişinBen yine nst
Evet öyleymişEee bunlar sancı
Evet hissediyorumHissediyor musun ağrı
Hissetmez miyimGeliyor gelmekte olan
Hissediyor musun ?
Var ve hissettiriyor pozisyonu da baş aşağı geliyorum diyorAllaah sancı var yetişin
Altın sarısı sulu ve pütürlüKakası nasıl? Sulu pütürlü altın sarısı mı?
Yoksa sümüksü/mukuslu yapıda mı?
Kolaylıkla tek avazda sağlıkla kavuşun inşallahVar ve hissettiriyor pozisyonu da baş aşağı geliyorum diyor
Ayaklarım bi evi görürse yapacağım şu buz torbasını ama hala hastanedeyiz. Bu ışın 8 saat sürecek ama 2 saatte bir emzir dedikleri için sabaha kadar sürecek galiba. Bazı yerlerde biberonla süt ya da mama veriyorlar. Bizim hastanede anne emzirsin dediler. Husursuz geçiyorDoğumdan sonra özellikle 5. Günde benimde böyle oldu merak etme zamanla iniyor. Buz torbası koyabilirsşn iyi geliyor direk temas ettime tülbente sar öyle koy. Birde ben tuzlu sirkeli soğuk suya koyuyordum o da iyi gelşyorZ inşallah şifa olsun Benşm kş de 12 saat kaldı çok çabuk geçsin gitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?