2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Doğumdan sonra özellikle 5. Günde benimde böyle oldu merak etme zamanla iniyor. Buz torbası koyabilirsşn iyi geliyor direk temas ettime tülbente sar öyle koy. Birde ben tuzlu sirkeli soğuk suya koyuyordum o da iyi gelşyorZ inşallah şifa olsun Benşm kş de 12 saat kaldı çok çabuk geçsin gitsin inşallah

Bende de aynı şeyler oluyordu gerçekten şu fazlalığı bu sebepten kötü oluyor bende sezeryan önerdi doktorum ama Allah bilir nasıl olacağını

Bence haftasına göre gayet ideal doğuma yakın 3 kilo olur zaten 3 kilo da gayet sağlıklı bir bebek kilosu
Bir market alışverişi yaptım 2 haftada 600 Gr aldirayim diye oğlum 3300 doğmuştu. sanki zayıf geliyor bana veya ablamın eltisi 4250 doğurmuş dewamli bana ye kilolu doğur zayıf çocuk zor diye diye psikolojimi bozdu.onun yanında bu kilolar zayıf bence ondan böyle evham yapiyoruz

Aminn inşAllah Rabbim güç versin hepimize

Kilolu olması çevreden maşallah iyi bakmışsın hamilelikte gibi görünüyor ama en idealini doktorlar belirliyor o yüzden kilo önemli değil sağlıklı olmaları daha önemli ben zayıfım mesela ama eşim çok kilolu sanırım kızımız ona benzemek istiyor

Canım bahsettiğin şey sanırım siyarik ağrısı. Aynısını yaşıyorum. Hamilelik öncesi ufak bir fıtık vardı belimde ama pilates yapıyordum çok rahatsız etmiyordu. Şimdi pilateste yasak olduğu için, e hareket de kısıtlı. Bi de koca bir göbüş taşıyor vücut. Haliyle felaket durumdayım. Günde 2 magnezyuma rağmen bana mısın demiyor. Kalçamdan saplanıyor tam ayak parmağıma kadar bi anda kitleniyorum ve düzeltemiyorum kendimi. Özellikle gece uyurken giriyor bu kramplar. Doğumdan sonra düzelir dedi doktorum

Ayaklarım bi evi görürse yapacağım şu buz torbasını ama hala hastanedeyiz. Bu ışın 8 saat sürecek ama 2 saatte bir emzir dedikleri için sabaha kadar sürecek galiba. Bazı yerlerde biberonla süt ya da mama veriyorlar. Bizim hastanede anne emzirsin dediler. Husursuz geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…