2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Neyseki bende dün başladı. Pazar günü bebişin gelmesiyle bitecek inşallah Öyle teselli ediyorum kendimi, sana da allah şifa versin inşallah gerçekten çok zor bir ağrıymış

Ay kızlar son haftalar şunu da yapalım, bunu da yetiştirelim aman bu geri kalmasın derken hiç bakamaz oldum. Her şeyi beğeniyorum alıntılıyorum ama bi türlü yazamıyorum. Yeni doğum yapan varsa şayet hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz aramıza hoşgelmiş

32 yi bir geçsem 35 i görür müyüm oh 37 oldu derken 39 da doğum planlamak
bu günlere şükür umarım sağlıcakla kucağına alırsın
Şükürler olsun valla gerçekten 32 ye bi gelsek rahatlarım diyordum hamdolsun 38 olduk. Rabbim herkese yaşatsın
Chatcptye göre 22si sabah 10 a kadar yengeç 10 dan sonra aslan burcuymuş
Ay hadi bakalım çok heyecanlı. Rabbim sağlıkla kavuştursun
Çok şükür çoook
Kız sen ne ara bu kadar kilo verdin gizli gizli
Hangi burc olsun istersin peki :)
Aslan daha iyi gibi ama biz doktora tabii olmaya karar verdik. Doktor hangi saatte yapmak isterse ona razı olacağız
Ay buna yorum yapmıştım tekrar alıntılamışım silmeye üşendim
Ben daha doğurmadım bugün şişlikten ayaklarım patlayacak. Terlik bile olmadı ayağıma o kadar ağrıyor ki üstüne basamıyorum. Bi de utanmayıp turşu yedim bi sürü
Evet öyleymiş cuma tekrar geleceğim çağırdı sanırım geliyor artık Zeyneb’im
Ay hadi bakalım sağlıcakla gelsin güzel Zeynep
Neyseki bende dün başladı. Pazar günü bebişin gelmesiyle bitecek inşallah Öyle teselli ediyorum kendimi, sana da allah şifa versin inşallah gerçekten çok zor bir ağrıymış
Çok şükür çok az kalmış benim de son bir hafta inşallah

Kızlar bugün karnım hep sertleşti bebekde az hareket ediyor korkmalımıyım
Karnının sertleşmesi normal bence bu haftalarda ama eğer bebek normale göre çok az hareket edip endişelendiriyorsa seni belki içinin rahat etmesi için acile gidebilirsin. Hareket etmesi için tavsiye edilen şeyleri yaptın mı (tatlı yemek, soğuk şeyler içmek, müzik dinletmek, hafifçe dürtmek gibi)?

Evt yaptık bir kere vurdu hafif kıpırdamaalr yaptı karnım hala sert gece aşırı hareketli oluyor geceyi bekleyeceğim

Ah kızlar bugün söylemiştim kontrole gittim diye moral bozukluğundan mi sanki nedir aşırı ağrım var kasilmam çok fazla bebek hareketleriyle geliyor ama kasılma belim kopacak gibi karnım yirtiliyor resmen.nefes aldırmıyor ama eğer umutmadiysam tam sancı gibide değil kramp gibi adlandiramiyorum.

Kaçınılmaz son, göbeğimde üç tane çatlak oluşmuş Ne sürersek sürelim genetik yatkınlık gerçekten de…
Kasıktaki çatlak göbek deliğini geçmiş. Valla saldım artık ya, duştan sonra kremleniyorum bitti gitti napiyim artık. Çok gözüme batarsa lazer filan yaptırırız. Toptan annelik estetiği de fena olmazdı. Vajina daraltma, göğüs dikleştirme, karın toplama, çatlak tedavisi vs Bi araba parası veririm artık

Kiloya çok takılma bence. Daha önce iki kontrol arası 10 gün olmasına rağmen doktor 100 gr almış gibi söylemişti. Şimdi de 1 haftada gittim 600 gr almış olarak söyledi. Sonuçta ekrandan işaretlediği ölçülerle kilo bulunuyor ve illa sapma oluyor. Doğduğunda da genelde illa farklı çıkıyor zaten ölçüm duyduğum kadarıyla. Bir arkadaşımın bebeğine 2.900 ve 49 cm demişler, doğduğunda 2.400 ve 44 cm'miş. Bu tam tersi şekilde fazla da çıkabiliyor

Kızlar Sütü hiç gelmeyenler için önerim şu şekilde olacak. Biliyorsunuz sezeryan oldum ve 3.güne kadar asla sütüm gelmedi. Önce ılık duşa girdim duş jeliyle masaj yaptım. Ama tabi aşırı umutsuzdum çünkü göğüslerimde en ufak belirti yoktu süt geleceğine dair. Göğüs pompasıyla 5 dk sağı 5 dk solu uyarmaya çalıştım yine tık yok. Bu arada süt için Laktom markanın şasesini almıştım. Onu da 2 gündür içiyordum. Sabah uyanınca tekrar sağım yapmaya çalıştım, bebeğim memeyi tutamadığı için silikon uç aldım ve onunla ağladığında memeyi ağzına vermeye çalıştım o da öyle birkaç dk uyarmış oldu. Akşamında göğsümden kendiliğinden birkaç damla geldi. Bu şekilde deneyebilirsiniz sütü olmayanlar ayrıca kızlar bunları yapınca yatmadan önce lansinoh krem sürüp gümüş kapakla kapatıp sabaha çıkarıyorum göğüs uçlarım acısa da aşırı yanma yok henüz. Tavsiye ederim Allahım hayırlısı ile ağrılardan acılardan kurtulmayı ve bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aminnnn

6-7 ıslak bezi var ortalama 8 kere de kaka. Bence yeterli ama kilo almadığı için doktorlar yeterli görmüyor
Bana da yeterli geldi aslında ekstra bir sıkıntısı yoksa alır inş
Chatcptye göre 22si sabah 10 a kadar yengeç 10 dan sonra aslan burcuymuş
Ya ilk defa duydum 22sinde doktor randevum var 40+2 olacağım o zamana doğmamış olursa artık suni sancı için tarih verir, bir aslan bebiş gelir o durumda
Kızlar bugün karnım hep sertleşti bebekde az hareket ediyor korkmalımıyım
Benim geçen sabahtan akşama kadar çok az hareket etti ki normalde çook hareketli. En son çikolata yedim soğuk su içtim sol yanıma yatıp bekledim. Bir saatte iki hareket saydım acile gitmeye hazırlanıyorduk ki, tekrardan başladı. Bizi kandırmış bebiş
Kaçınılmaz son, göbeğimde üç tane çatlak oluşmuş Ne sürersek sürelim genetik yatkınlık gerçekten de…
Ay ilk hamilelikte o kadar düzenli sürdüm 37. Hafta iki üç hün içinde alt göbeğim hep çatladı. Bu sefer neredeyse hiç sürmedim eski çatlaklara ek çok az çatladı. Gerçekten çatlayacaksa çatlıyor yani
Kızlar hazır hissediyor musunuz ya genel olarak doğuma anneliğe.. 1-1.5 haftam kalmıştır dertteyim ben korkuyorum endişeliyim
ilk doğum muydu senin? Genelde bilinmezliğin endişesi oluyor. İnş doğum da çok kolay geçer, bebeğine kavuştuktan sonrası zaten elbette zorlukları var ama hepsine o kadar değiyor ki

Ben daha doğurmadım bugün şişlikten ayaklarım patlayacak. Terlik bile olmadı ayağıma o kadar ağrıyor ki üstüne basamıyorum. Bi de utanmayıp turşu yedim bi sürü
Ufak ufak tuzu azaltsan su içmeyi de artırsan doğumdan sonra en azından bu şişliğe engel olursun ya astronot gibi yürüyorum 2 gündür

Evet dinlenmeyince daha da şişiyor dünden daha şiş halde şu an. Varis çorabı giydim tavana diktim bekliyorum hastane odalarında

Kızlar hazır hissediyor musunuz ya genel olarak doğuma anneliğe.. 1-1.5 haftam kalmıştır dertteyim ben korkuyorum endişeliyim
Hiç beklemediğin anda oluyor kuzuum diyenler gibi ama bende öyle oldu gerçekten . Bir gün öncesinde doktorla gün belirledik 21i alırız diye ,ertesi gün suyum geldi ve doğum oldu hazır olmadan daha iyi ya önceki gün heyecandan uyuyamama durumu olmadı

Ben de klima çarptı sandım kramplar ağrılar ishaller kıvrandım durdum 1 gece meğer doğuruyormuşum doğum sancısını klima sandım ya bana da bravo

Bişi dicem
Günleer sonra mikmik yapalım dedik

Ölüyom ağrıdan. Zaten hareket etmek çok zor kağnı gibiyim sağdan sola dönüşüm imkansız olmuş. Daha tövbe, ben iptal. Artık doğumdan sonra kaç ay sonra olabilirse artık. Ne zormuş.. Doğurmasam bari belim sırtım kopuyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…