- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.441
Canım bizdeeeBişi dicem
Günleer sonra mikmik yapalım dedik
Ölüyom ağrıdan. Zaten hareket etmek çok zor kağnı gibiyim sağdan sola dönüşüm imkansız olmuş. Daha tövbe, ben iptal. Artık doğumdan sonra kaç ay sonra olabilirse artık. Ne zormuş.. Doğurmasam baribelim sırtım kopuyo
Bugün kocamın niyeti vardı bende korktum yapmadım ağrılarım artar diye zaten dediğin gibi kağnı gibi olmusuzBişi dicem
Günleer sonra mikmik yapalım dedik
Ölüyom ağrıdan. Zaten hareket etmek çok zor kağnı gibiyim sağdan sola dönüşüm imkansız olmuş. Daha tövbe, ben iptal. Artık doğumdan sonra kaç ay sonra olabilirse artık. Ne zormuş.. Doğurmasam baribelim sırtım kopuyo
Hiç hazır hissetmiyorum desem ilk bebek ne yaşıcam diye düşünüp duruyorum akışına bıraktımKızlar hazır hissediyor musunuz ya genel olarak doğuma anneliğe.. 1-1.5 haftam kalmıştır dertteyim ben korkuyorum endişeliyim
8 kaka mı çok değil mi bir günde yani tam emin de değilim ama bizimki en fazla 3 yapıyor bi günde 16 günlük şuan6-7 ıslak bezi var ortalama 8 kere de kaka. Bence yeterli ama kilo almadığı için doktorlar yeterli görmüyor
Çok geçmiş olsun canım ışınla hızlı düşüyormuş merak etme hem sende hastanedesin emzirirsin hızlıca atlatır inşallahKızlar bu ne yaa ben ne hamilelikte ne başka bir şeyde böyle şişlik görmedim. Tüm bacak böyle ödem. Su içmek dışında ne yapabilirim ? çok zorluyor yürürken bile.
Bu arada hastanedeyiz bebeğim çok iyi emmesine rağmen sarılık oldu 8 saat ışında kalacak. Moralim bozuldu ama buna şükür… kan grubum yüzünden diye tahmin ediyorum
İlk hafta öyle oluyorlar ama 2 saatte bir mutlaka kaldırmaya çalışKızlar yenidoğanlar hep mi çok uyuyor ve çok sakinler uyandırmaya çalışsam da uyanmıyorsizinkiler ne alemde
Biz hem anne sütü verdik hem sardım üstüne bir de mama verdiler çünkü ne kadar beslenirse o kadar çok atma ihtimali hızlı oluyor. Hatta biraz memeyi almakta zorlandı sarılıkktan dolayı uyuduğu için sütün de belli bir miktarda geliyor çocuğa yetmiyor hemşire bebek hemşiremiz çok iyiydi doktorla konuştu mama takviyesi de yapalım ki daha hızlı olsun vs dedi biz mama desteği de verdik çok çabuk geçti o yüzden dediğin gibi böyle uzun sür ne durumdasınız şu andaAyaklarım bi evi görürse yapacağım şu buz torbasını ama hala hastanedeyiz. Bu ışın 8 saat sürecek ama 2 saatte bir emzir dedikleri için sabaha kadar sürecek galiba. Bazı yerlerde biberonla süt ya da mama veriyorlar. Bizim hastanede anne emzirsin dediler. Husursuz geçiyor
Fotoğrafı ters yüklemişimKızlar yorumlar mısınız
NstAyyy! Sana yazamadım. Aklımdasın.
Ne yaptın bacım ?
Gözün aydın canım.
Rabbim analı babalı büyütsün
Sağlıkla huzurla büyüt bebeğini
Canım bende 36+4 um bende hem kireclenme hem su fazlaligi hem 1 hafta kadın çevresi geriliği benimde cumartesi kontrolüm.bende 38 e kadar dayanabilse diyorum 2750 Gr benimkide 13 günde sadece 350 Gr almış.Moralim sıfır. Bugün kontrol vardı 37+2deyim. Bebiş 2570 gram ölçüldü karın çevresi yine geride. Doktor birkaç güne alalım dedi suyu doppleri vs iyi olmasına rağmen. Ben de hocam bari 38 görseydi deyince pazartesi tekrar gel dedi. O kadar endişeliyim ki kaç kilo doğacak ne olacak
Allah anneli babalı sağlıklı uzun ömürlüce büyümesini nasip etsin. Gözünüz aydınHanımlar çok zor fakat hızlı bir doğum yaptım. Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bebisim benim doğum günümde, bana en güzel hediye olarak geldi
Canım bende 36+4 um bende hem kireclenme hem su fazlaligi hem 1 hafta kadın çevresi geriliği benimde cumartesi kontrolüm.bende 38 e kadar dayanabilse diyorum 2750 Gr benimkide 13 günde sadece 350 Gr almış.
Aynen bende genele bakarsak daha düşük doğum kilosu çıkıyor nadir fazla çıkan.ben her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne isticem cumartesi günü.Allah sağlıkla almayı nasip etsin gercekten endişelenmeyin diyorum rabbimin vardır bir bildiği diyorum ama yüreğim sızlıyorKuzum valla ne diyim bilmiyorum Allah yardımcımız olsun bizim ve bebeklerimizin. Gerçekten çok heyecanlıyım ona kalsa birkaç güne alacaktı. Ben şimdi bide ultrasondan daha düşük çıkma ihtimalini düşününce iyice mahvoluyorum
Bir önceki kontrole göre kaç günde ne kadar kilo almış? Suyu, doppleri, hareketleri vs iyiyse kilo almadığını düşündüğü için mi alalım dedi acaba?Moralim sıfır. Bugün kontrol vardı 37+2deyim. Bebiş 2570 gram ölçüldü karın çevresi yine geride. Doktor birkaç güne alalım dedi suyu doppleri vs iyi olmasına rağmen. Ben de hocam bari 38 görseydi deyince pazartesi tekrar gel dedi. O kadar endişeliyim ki kaç kilo doğacak ne olacak
Güzellikle saglıkla büyütünHanımlar çok zor fakat hızlı bir doğum yaptım. Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bebisim benim doğum günümde, bana en güzel hediye olarak geldi
Bir önceki kontrole göre kaç günde ne kadar kilo almış? Suyu, doppleri, hareketleri vs iyiyse kilo almadığını düşündüğü için mi alalım dedi acaba?
Aslında kilo alımı tamamen durmamış plasenta sağlığı falan da iyiyse acele bir karar gibi geldi ama tabi doktor daha iyi bilir. Pazartesiye kadar beklemeniz iyi olmuş. Haftadan haftaya kilo alımı çok değişebiliyor. Muhtemelen yapıyorsunuzdur ama Pazartesiye kadar her öğünde protein yemeye çalışın. Sabah peynir, yumurta, öğlen baklagil, bulgur ve yoğurt, akşam etli sebze yemeği gibi. Avokado, muz, ceviz, badem, kuru meyve, tam tahıllı ekmek/makarna bunları da her gün tüketmeye çalışın. Bir de sıvı alımı ve sola yatarak gün içinde ara ara dinlenmek çok önemli bebeğe kan akışı için.Az almış maalesef bir haftada 100 gram. Muhtemelen o yüzden dedi ama bilemiyorum. Suyu doppleri hareketleri iyi.
Aslında kilo alımı tamamen durmamış plasenta sağlığı falan da iyiyse acele bir karar gibi geldi ama tabi doktor daha iyi bilir. Pazartesiye kadar beklemeniz iyi olmuş. Haftadan haftaya kilo alımı çok değişebiliyor. Muhtemelen yapıyorsunuzdur ama Pazartesiye kadar her öğünde protein yemeye çalışın. Sabah peynir, yumurta, öğlen baklagil, bulgur ve yoğurt, akşam etli sebze yemeği gibi. Avokado, muz, ceviz, badem, kuru meyve, tam tahıllı ekmek/makarna bunları da her gün tüketmeye çalışın. Bir de sıvı alımı ve sola yatarak gün içinde ara ara dinlenmek çok önemli bebeğe kan akışı için.
Bizim bebek de 2 hafta geride karın çevresi olarak bu şekilde beslendiğimden beri kilo artışı hız kazandı eğer tekrar duraksamazsa inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?