2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Her ne kadar doktorumuza güvensek de bazen ikinci bir göz, ikinci bir fikir iyi olabiliyor. Umarım olumlu şeyler söylerler şehir hastanesinde.

Çok geçmiş olsun. Ben de duydum ama kakası normal olduğu için herhangi bir şey söylemedi doktorlar.

Biz de bugün 16 günlük olduk. Doktor normal dedi. Hatta hiç yapmaması da 8 kere yapması da normal ilk zamanlar için önemli olan çişli bez sayısı dedi 5-6 olmalıymış

Kızlar ya bugün sarılık kontrolü vardı. 17 ile yatıp 10 ile taburcu olnustuk. İki gün sonra bugün 13 olmuş ve trombosit düşüklüğü var kanı çok katı. Yarın tekrar kan alacaklar. Bu durumu yaşayanlar ne yaptınız? Bide bebeğim her emzirmede dışkı yapıyor çok hafif sulu buldu. Dr bunu önerdi sizce alıp kullanayım mi

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-16-16-29-10-812_trendyol.com.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 25
Geçmiş olsun, gözün aydın
Bebeğin ve sen iyiysen, gerisi mühim değil..
ins sağlıkla huzurla büyüt yavrunu.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bir an önce toparlarsın inşAllah

Gözün aydinnn, zor oldu ama kavustunuz yani şükür

Gözün aydınn geçmiş olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah

Canımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüsün bebişinnn

Oh gözün aydın hayırlı olsunn

Günlük ıslak bez sayısı kaç oluyor

Ben ben ben artık çok hamileyim ya
Kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tüm mesajları okumaya çalışıyorum fırsat buldukça bebekli hayata geçiş yaptım gunlerin arasında kaybolup gidiyorum sanki alışmaya çalışıyorum bu arada lady peacock gözün aydın bacım şükürler olsun evinde bebeginlesin artık başka doğum yapan varmı henüz okumadım ama varsa hepsine hayırlı olsun diyorum şimdiden

Bende bunu kullanıyorum şuan ama biz gaz sancısı için kullaniyoruz

Canım bende 36+4 um bende hem kireclenme hem su fazlaligi hem 1 hafta kadın çevresi geriliği benimde cumartesi kontrolüm.bende 38 e kadar dayanabilse diyorum 2750 Gr benimkide 13 günde sadece 350 Gr almış.
Bugun 38. Hafta 2750 kg 21i planlı doğumum var bakalım kaç çıkacak bizim küçük hanım

Hiç merak etme çok normal bende aşırı şaşırmıştım. Su evet ama fırsat varsa yürüyüş ve point flex gibi ayakları esnetme bilekleri döndürme gibi egzersizler rahatlatmıştı beni

Kızlar selam nasılsınız
Doğum yapan herkesi tebrik ederim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah sağlıkla.
Durumlar biraz karışık bende herşeye yetişmeye çalışıyorum biraz bakabiliyorum arada ama yazmaya vakit bulamıyorum, kusuruma bakmayın
lady peacock bebeğin eve gelmiş sanırım gözünüz aydın çok sevindim masaallah
Ruh haliniz nasıl kızlar çevreniz nasıl iyi mi herşey yolunda mi nasıl hissediyorsunuz

Çevreye bakmıyorum ya bı kendi aileme bakıyorum, şükür alıştık yeni düzene, daha iyiyim, sen nasılsın, nasıl gidiyor, bebişin nasıl

Erken yaptrmak iyi oluyor, çıkar aradan gitsin iyice hareketlenmeden, bende küçükken yaptırmıştım ama tutunup kalkma evresindeydi, hiç aglamadi bile, bikac saatte taburcu oldum oynamaya devam etti eve gelince, ertesi gün bandı çıktı rutin devam ettik, küçükken iyileşme süreci falan daha hızlı

Çevreye bakmıyorum ya bı kendi aileme bakıyorum, şükür alıştık yeni düzene, daha iyiyim, sen nasılsın, nasıl gidiyor, bebişin nasıl
Çevre derken evet aile demek istedim canım doğru yazım seninki olmuş gecen hafta yanım kalabaliktigelen giden oldu ama işte çocuğu kucağa alistirmissin bebek agliyor sütun yetmiyor mu acaba mama mi versen klasik laflar eş durumu desen devam. çok şükür iyi diyelim iyi olsun bende daha iyiyim fiziken yorgunluk var tabi ama düşünceler beni yoruyor bakalım hayırlısıni diliyorum canim.
üç dikişim vardı ikisi düştü biri kaldı sag tarafımda hafif şişlik var gibi hissediyorum. Göbeğim var daha korse takıyorum ama tam inmedi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…