- 18 Ekim 2024
- 274
- 548
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.461
Her ne kadar doktorumuza güvensek de bazen ikinci bir göz, ikinci bir fikir iyi olabiliyor. Umarım olumlu şeyler söylerler şehir hastanesinde.Evet doktor da aynen söylediklerinizi saydı. Ne kadar gönderebilirsek kar diye. İnşallah her şey yoluna girer sizin için de çok teşekkür ederim. Bi şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum ölçüm için bu hafta. Kararı sorgulamak hiç istemiyorum aslında doktorum iyi ama içim rahat etsin
Çok geçmiş olsun. Ben de duydum ama kakası normal olduğu için herhangi bir şey söylemedi doktorlar.Çok bilediğimden değilde ilk kızım alerjikti , ve kilo almama durumu olabilir diye uyarmıştı doktor , ozaman alerjik mamaya geçeriz demişti
Ama onun hiç kakası bebek kakası gibi olmadı hep sümüksü ve farklı renklerdeydi
Biz de bugün 16 günlük olduk. Doktor normal dedi. Hatta hiç yapmaması da 8 kere yapması da normal ilk zamanlar için önemli olan çişli bez sayısı dedi 5-6 olmalıymış8 kaka mı çok değil mi bir günde yani tam emin de değilim ama bizimki en fazla 3 yapıyor bi günde 16 günlük şuan
Çok geçmiş olsun canım ışınla hızlı düşüyormuş merak etme hem sende hastanedesin emzirirsin hızlıca atlatır inşallah
İlk hafta öyle oluyorlar ama 2 saatte bir mutlaka kaldırmaya çalış
Geçmiş olsun, gözün aydın
Bebeğin ve sen iyiysen, gerisi mühim değil..
ins sağlıkla huzurla büyüt yavrunu.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bir an önce toparlarsın inşAllah
Gözün aydinnn, zor oldu ama kavustunuz yani şükür
Gözün aydınn geçmiş olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
Canımmm hayırlı uğurlu olsunsağlıcakla büyüsün bebişinnn
Kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için tüm mesajları okumaya çalışıyorum fırsat buldukça bebekli hayata geçiş yaptım gunlerin arasında kaybolup gidiyorum sanki alışmaya çalışıyorumOh gözün aydın hayırlı olsunn
Günlük ıslak bez sayısı kaç oluyor
Ben ben benartık çok hamileyim ya
Bende bunu kullanıyorum şuan ama biz gaz sancısı için kullaniyoruzKızlar ya bugün sarılık kontrolü vardı. 17 ile yatıp 10 ile taburcu olnustuk. İki gün sonra bugün 13 olmuş ve trombosit düşüklüğü var kanı çok katı. Yarın tekrar kan alacaklar. Bu durumu yaşayanlar ne yaptınız?Bide bebeğim her emzirmede dışkı yapıyor çok hafif sulu buldu. Dr bunu önerdi sizce alıp kullanayım mi
GAz sorunumuz henüz yok. Biraz pütürlu ve sulu görünce bunu kullanın dedi.Bende bunu kullanıyorum şuan ama biz gaz sancısı için kullaniyoruz
Moralim sıfır. Bugün kontrol vardı 37+2deyim. Bebiş 2570 gram ölçüldü karın çevresi yine geride. Doktor birkaç güne alalım dedi suyu doppleri vs iyi olmasına rağmen. Ben de hocam bari 38 görseydi deyince pazartesi tekrar gel dedi. O kadar endişeliyim ki kaç kilo doğacak ne olacak
Bugun 38. Hafta 2750 kgCanım bende 36+4 um bende hem kireclenme hem su fazlaligi hem 1 hafta kadın çevresi geriliği benimde cumartesi kontrolüm.bende 38 e kadar dayanabilse diyorum 2750 Gr benimkide 13 günde sadece 350 Gr almış.
Bizimde, sarı pütürlü ve sulu gayet normal dedi bugün, çok yapıyor dedim ilk iki hafta 13-15e kadar yapsın gayet normal dedi, çok mu fazla yapıyor bebişGAz sorunumuz henüz yok. Biraz pütürlu ve sulu görünce bunu kullanın dedi.
Bugun 38. Hafta 2750 kg21i planlı doğumum var bakalım kaç çıkacak bizim küçük hanım
Amin inşallahAllah yardımcınız olsun kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah darısı bize
Evet çiş daha önemliymiş doğru doktor sorun yok dediyse bişey yoktur o zamanBiz de bugün 16 günlük olduk. Doktor normal dedi. Hatta hiç yapmaması da 8 kere yapması da normal ilk zamanlar için önemli olan çişli bez sayısı dedi 5-6 olmalıymış
Bize hala oluyor gondermediyseniz bize gonderebilirsinizKızlar elimde Sleepy 1 numara yenidoğan bebek bezi var. Benim bebeğime olmuyor. İsterseniz göndebilim. İçinde 80-90 a yakın bebek bezi var.
Hiç merak etme çok normal bende aşırı şaşırmıştım. Su evet ama fırsat varsa yürüyüş ve point flex gibi ayakları esnetme bilekleri döndürme gibi egzersizler rahatlatmıştı beniKızlar bu ne yaa ben ne hamilelikte ne başka bir şeyde böyle şişlik görmedim. Tüm bacak böyle ödem. Su içmek dışında ne yapabilirim ? çok zorluyor yürürken bile.
Bu arada hastanedeyiz bebeğim çok iyi emmesine rağmen sarılık oldu 8 saat ışında kalacak. Moralim bozuldu ama buna şükür… kan grubum yüzünden diye tahmin ediyorum
Çevreye bakmıyorum ya bı kendi aileme bakıyorum, şükür alıştık yeni düzene, daha iyiyim, sen nasılsın, nasıl gidiyor, bebişin nasılKızlar selam nasılsınız
Doğum yapan herkesi tebrik ederim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah sağlıkla.
Durumlar biraz karışık bende herşeye yetişmeye çalışıyorum biraz bakabiliyorum arada ama yazmaya vakit bulamıyorum, kusuruma bakmayın
lady peacock bebeğin eve gelmiş sanırım gözünüz aydın çok sevindim masaallah
Ruh haliniz nasıl kızlar çevreniz nasıl iyi mi herşey yolunda mi nasıl hissediyorsunuz
Erken yaptrmak iyi oluyor, çıkar aradan gitsin iyice hareketlenmeden, bende küçükken yaptırmıştım ama tutunup kalkma evresindeydi, hiç aglamadi bile, bikac saatte taburcu oldum oynamaya devam etti eve gelince, ertesi gün bandı çıktı rutin devam ettik, küçükken iyileşme süreci falan daha hızlıAlpaslan bir aylık oldu bugün 40 kontrolünde ikimizde Dr a gidelim dedim ist dışındayiz kilo ve boy kontrolü yapılıyormuş sanırım sadece hatırlamıyorum kızdan vallabirde Dr a sünnet işini soracagim gidince bakalim
Çevre derken evet aile demek istedim canım doğru yazım seninki olmuş gecen hafta yanım kalabaliktigelen giden oldu ama işte çocuğu kucağa alistirmissin bebek agliyor sütun yetmiyor mu acaba mama mi versen klasik laflar eş durumu desen devam. çok şükür iyi diyelim iyi olsun bende daha iyiyim fiziken yorgunluk var tabi ama düşünceler beni yoruyor bakalım hayırlısıni diliyorum canim.Çevreye bakmıyorum ya bı kendi aileme bakıyorum, şükür alıştık yeni düzene, daha iyiyim, sen nasılsın, nasıl gidiyor, bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?