2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ancak geldim doktordan, içebilirsin bir şey olmaz dedi, dün akşam da sancım vardı dedim etki mi etti acaba sabaha bir şey kalmamıştı
Canım açıklığının artması için ne biliyorsan uygula derim ne kadar fazla açıklıkla gittin o kadar iyi
Valla uygulamadığım şey kalmadı benim de ama yok gelenn
Dinlenmeyle geçmiyor yatakta yakalıyor genelde , ayakta daha kolay geçiriyorum. Şimdi hastanedeyim 1 cm açıklık varmış
İnş başlar sancıların da kolaylıkla doğurursun. Artık ne uyuyabildiğimiz ne kalkabildiğimiz dönemlerdeyiz, buraya kadar hala hamile olacağımı hiç düşünmemiştim benim de üç cm şu anda pazara kadar gelmezse suni sancı verecek
Canım ne oldu sonuç inşallah suni almadan kendi sancıların ile doğum yaparsın
41 dolmadan suni sancı için randevu veremiyorlarmış, pazar gününe randevu verdi onda da sıra varmış günü en ileri olandan geriye doğru çağırıyorlarmış bakalım. İnş o zamana kadar kendi sancım gelir, pazara daha baya var
Kayınvalidemdeym kac gündür çok yoruldu dedim bi yardım edeym o gece inan destek almadan kalkamadım yerimden
Yani dikkat ediyorum agır kaldırmamaya özen gösteriyorum
He tamam o zaman bu aralar hep duyuyorum öyle hassasım bu mevzuda yani sen yine çok dikkat et hem kendin hem bebişin için

Sancı yok nst çarşaf gibi. Bebek 3400 olmuş ben nerelere gidem. Doğurayım artık nasıl çıkıcak bu çocuk burdan
Ay benimki de geçen hafta 3700 ölçüldü sancı yok diyorum 4 kilo olacak herhalde nasıl doğacak yenidoğan kıyafetleri de kalacak bu gidişle
Ay sürekli yürü, çömel, topla zıpla yok anacım bunun gelesi yok ben de çok merak ediyorum kilosu ne kadar olacak diye bu arada yüksek ölçülüyor çünkü bakalım

Bir bardak gül çayı içtim bakalım etkisi olacak mı, rahim kaslarını uyarıcı etkisi varmış gerçi doktora sormadan içtim ama bir şey olmaz herhalde bir bardaktan yarın randevum var bi soracağım
Gül çayı ne kız gül yaprağını mı demleyip içiyoz ben de alayım

Kızlar hepinize selamlar. Ben dün doğum yaptım. Çok şükür bebişimiz sağlıklı. Benim plesentam yukarı çıkmıştı ancak yapışmış, o yüzden sezaryenim biraz zor geçti. Çok kanamam oldu. Doktorum mecburen her yeri dikip kapatacağım ama kanama durmazsa duruma göre tekrar ameliyata alabilirim dedi. Kanama da durmuş gibi görünüyor şimdilik ama tabi kesi de büyük, içerisi de çok darbe aldığı için ağrın çok daha fazla olacak dedi. Gerçekten öyle. Umarım çabuk iyileşiriz. Hepinizi çok seviyoruz sanal dostlarımız

Gözün aydın canım çok şükür ikinizde iyisiniz maşallah bundan sonrası güzel beslenmek kendine ve bebeğe odaklanmak

Bende şu yere otur yaslan bacak bacak üstüne atılıyor mu testini denedim ve yapamadım, sağ kasığımda ağrı var ve benim akıntım arttı ya şeffaf bekliyorum bedenime kulak veriyorum doğuma odaklıyım yarın nst ve çatı muayenesi var muayeneye dair hiç bilgim yok bilerek araştırmadım da inşallah kolay bişeydir benim doktor erkek bu arada elle yapılan bişeyse eli de büyük yarın yazarım yine buraya

Gözün aydın canım. Senle günümü çok yakındı bende heyecan yaptım şimdi hayırlı olsun bebeğine kavuştun önemli olan o gerisi yavaş yavaş toparlanır inşallah

Gözün aydın canım, Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün. Çabucak iyileşirsin inş
Ay ben de bi deneyeyim dedim çok kolay atıyorum, tık yok ben bugün geldim o muayeneden, elle yapılıyor bugün benim üçüncüydü. kendini ne kadar az kasarsan o kadar az acır
Sancı ve kasılmayla kalktım bende uykudan uyandım galiba gerçek sancılarım başladı takip edeceğim
Hadi inş kolaylıkla gelsin

Uzun sürmez inşallah

Kizlarr aranızda uyumayanıniz vardır belki ağustos annelerinden geliyorum. gece eşimle birliktelikten sonra düzenli gelen kasılmalar yaşıyorum son 2 saattir 10-15i geçen düzenli kasılmalar kaydetmek sonradan geldi aklıma ekliyorum . Çok şiddetli mi derseniz hayır dayanamıyorum diyemem ama düzenli geliyor orta derecede birde sağ bacağıma atan ağrı doğum yapanlar bilir belki . İyi mi ettim kötü mü bilemedim

Eklentiler

• IMG_8086.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_8085.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 33
Gözün aydın çok geçmiş olsun. Kolaylıkla toparlanırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…