- 27 Ekim 2023
- 7.568
- 20.788
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.921
Kaşınıyorsa iyileşiyor demekUfff bu dikişler böyle kaşınıyor muydu ya tatlı tatlı
Biri düştü bugün de, ay şöyle bı kasisam bı kaşisamKaşınıyorsa iyileşiyor demek
az daha sabır
Kendini tutmak çok zor di mi ?Biri düştü bugün de, ay şöyle bı kasisam bı kaşisam
Arada gaz sancısı gibi bı sancı zorluyor mu ama gaz sancısı değil bı acayip krampli sancıKendini tutmak çok zor di mi ?
Benim alt karnım daha doğrusu rahmim, hala acıyor hem de uyusuk gibi.
Galiba o uyuşukluk hissi tam olarak geçmeyecek ama acılar geçsin de benim 10.günüm çok şükür kendim yatıp kalkıyorum buna hasret kalmıştımKendini tutmak çok zor di mi ?
Benim alt karnım daha doğrusu rahmim, hala acıyor hem de uyusuk gibi.
Ancak geldim doktordan, içebilirsin bir şey olmaz dedi, dün akşam da sancım vardı dedim etki mi etti acaba sabaha bir şey kalmamıştıIrmakkk canım kontrol sonrası yaz bize valla adaçayı papatya kaç gündür tüketiyorum hepsini sanki vajinam yumşacık gibi ama gelen giden yok .benimde aynı kasılmalarım beş dakikada bire düşüyor sonra duruyor .kalçamdaki ağrı zaten hiç geçmiyor gelsin artık aslan kuzuları
Valla uygulamadığım şey kalmadı benim de ama yok gelennCanım açıklığının artması için ne biliyorsan uygula derim ne kadar fazla açıklıkla gittin o kadar iyi
İnş başlar sancıların da kolaylıkla doğurursun. Artık ne uyuyabildiğimiz ne kalkabildiğimiz dönemlerdeyiz, buraya kadar hala hamile olacağımı hiç düşünmemiştimDinlenmeyle geçmiyor yatakta yakalıyor genelde , ayakta daha kolay geçiriyorum. Şimdi hastanedeyim 1 cm açıklık varmış
41 dolmadan suni sancı için randevu veremiyorlarmış, pazar gününe randevu verdi onda da sıra varmış günü en ileri olandan geriye doğru çağırıyorlarmış bakalım. İnş o zamana kadar kendi sancım gelir, pazara daha baya varCanım ne oldu sonuç inşallah suni almadan kendi sancıların ile doğum yaparsın
He tamam o zamanKayınvalidemdeym kac gündür çok yoruldu dedim bi yardım edeym o gece inan destek almadan kalkamadım yerimden
Yani dikkat ediyorum agır kaldırmamaya özen gösteriyorum
Ay benimki de geçen hafta 3700 ölçüldü sancı yok diyorum 4 kilo olacak herhalde nasıl doğacakSancı yok nst çarşaf gibi. Bebek 3400 olmuş ben nerelere gidem. Doğurayım artık nasıl çıkıcak bu çocuk burdan
Ay sürekli yürü, çömel, topla zıpla yok anacım bunun gelesi yokÇıkar kolayca çıkar inşallah, yuruu yürümeden olmuyoray çok şükür benim bu sefer kolay oldu ben çok yürümeye bağlıyorum hele son gün dört saat yürü gel dediler üç saat zor dayandım, hızlı ilerledi, kiloya takılma bana da 4 olacak geçecek diye korkuttular 39+6da 3680cikti ölçümler kesinlik vermiyor ki olasılık sonuçta
Gül çayı ne kız gül yaprağını mı demleyip içiyoz ben de alayımBir bardak gül çayı içtim bakalım etkisi olacak mı, rahim kaslarını uyarıcı etkisi varmışgerçi doktora sormadan içtim ama bir şey olmaz herhalde bir bardaktan yarın randevum var bi soracağım
Gözün aydın canım çok şükür ikinizde iyisiniz maşallah bundan sonrası güzel beslenmek kendine ve bebeğe odaklanmakKızlar hepinize selamlar. Ben dün doğum yaptım. Çok şükür bebişimiz sağlıklı. Benim plesentam yukarı çıkmıştı ancak yapışmış, o yüzden sezaryenim biraz zor geçti. Çok kanamam oldu. Doktorum mecburen her yeri dikip kapatacağım ama kanama durmazsa duruma göre tekrar ameliyata alabilirim dedi. Kanama da durmuş gibi görünüyor şimdilikama tabi kesi de büyük, içerisi de çok darbe aldığı için ağrın çok daha fazla olacak dedi. Gerçekten öyle. Umarım çabuk iyileşiriz. Hepinizi çok seviyoruz sanal dostlarımız
Gözün aydın canım. Senle günümü çok yakındı bende heyecan yaptım şimdi hayırlı olsun bebeğine kavuştun önemli olan o gerisi yavaş yavaş toparlanır inşallahKızlar hepinize selamlar. Ben dün doğum yaptım. Çok şükür bebişimiz sağlıklı. Benim plesentam yukarı çıkmıştı ancak yapışmış, o yüzden sezaryenim biraz zor geçti. Çok kanamam oldu. Doktorum mecburen her yeri dikip kapatacağım ama kanama durmazsa duruma göre tekrar ameliyata alabilirim dedi. Kanama da durmuş gibi görünüyor şimdilikama tabi kesi de büyük, içerisi de çok darbe aldığı için ağrın çok daha fazla olacak dedi. Gerçekten öyle. Umarım çabuk iyileşiriz. Hepinizi çok seviyoruz sanal dostlarımız
Gözün aydın canım, Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün. Çabucak iyileşirsin inşKızlar hepinize selamlar. Ben dün doğum yaptım. Çok şükür bebişimiz sağlıklı. Benim plesentam yukarı çıkmıştı ancak yapışmış, o yüzden sezaryenim biraz zor geçti. Çok kanamam oldu. Doktorum mecburen her yeri dikip kapatacağım ama kanama durmazsa duruma göre tekrar ameliyata alabilirim dedi. Kanama da durmuş gibi görünüyor şimdilikama tabi kesi de büyük, içerisi de çok darbe aldığı için ağrın çok daha fazla olacak dedi. Gerçekten öyle. Umarım çabuk iyileşiriz. Hepinizi çok seviyoruz sanal dostlarımız
Ay ben de bi deneyeyim dedim çok kolay atıyorum, tık yokBende şu yere otur yaslan bacak bacak üstüne atılıyor mu testini denedim ve yapamadım, sağ kasığımda ağrı var ve benim akıntım arttı ya şeffaf bekliyorum bedenime kulak veriyorum doğuma odaklıyımyarın nst ve çatı muayenesi var muayeneye dair hiç bilgim yok bilerek araştırmadım da inşallah kolay bişeydir benim doktor erkek bu arada elle yapılan bişeyse eli de büyük yarın yazarım yine buraya
Hadi inş kolaylıkla gelsinSancı ve kasılmayla kalktım bende uykudan uyandım galiba gerçek sancılarım başladı takip edeceğim
Uzun sürmez inşallahGözün aydın canım, Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün. Çabucak iyileşirsin inş
Ay ben de bi deneyeyim dedim çok kolay atıyorum, tık yokben bugün geldim o muayeneden, elle yapılıyor bugün benim üçüncüydü. kendini ne kadar az kasarsan o kadar az acır
Hadi inş kolaylıkla gelsin
Gözün aydın çok geçmiş olsun. Kolaylıkla toparlanırsın inş.Kızlar hepinize selamlar. Ben dün doğum yaptım. Çok şükür bebişimiz sağlıklı. Benim plesentam yukarı çıkmıştı ancak yapışmış, o yüzden sezaryenim biraz zor geçti. Çok kanamam oldu. Doktorum mecburen her yeri dikip kapatacağım ama kanama durmazsa duruma göre tekrar ameliyata alabilirim dedi. Kanama da durmuş gibi görünüyor şimdilikama tabi kesi de büyük, içerisi de çok darbe aldığı için ağrın çok daha fazla olacak dedi. Gerçekten öyle. Umarım çabuk iyileşiriz. Hepinizi çok seviyoruz sanal dostlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?