2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Merhaba canım, evet biri de bendim Ben de sezeryan tercih ettim son anda. 816 nolu oda bizimdi. Arada benim de aklıma geldin ama o kadar ağrım vardı ki hiç giremedim bir yere . Sen nasılsın, benim nasıl

Bunlar baya düzenli kasılmaya benziyor, arayabilirsen hastaneni bi ara derim onlar yönlendirirler

Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin kendi sancın gelirde işlem yapmalarına gerek kalmaz

Nişanım gelmişti dün bizde beraber olduk ama bişey yok bende

Sabah gidicem evet hala devam ediyor düzenli sancı büyük ihtimalle
Sancı gibi mi hissediyorsun peki kasılmalar bende de oluyor hatta kasıklarıma kadar kasılıyorum ama sancı gibi hissetmiyorum ağrılı kasılmalarım yok 2 gün önce kanama geldi ama şu an hala bişey yok nst de de hafif hafif sancım çıktı artmasını bekliyorum

Benim bebişim 200 gr filan ödem gtti 40 haftada dogum yaptım

Aşırı şiddetli ağrı değil ama düzenli şekilde kasılma oluyor kasiklarimda belimde o dakika hissediyorum ağrıyı ama şiddetli değil doktora gorunucem bakalım neymiş

Geçmiş olsun şifa diliyorum bebeğim. Allah yardımcın olsun bol dinlen.

Kızlar selam nasılsınız?
İki çocuklu hayata hızlı bir giriş yaptım ve asla buraya bakamıyorum
Küçük kucakta uyumak istiyor abisi onu gördükçe anne beni de kucağına al diyor iki bebekle hayat cidden zormuş
Biz dün 15 günlük olduk ve doktor kontrolümüz vardı.
Çok şükür iyi ancak kilo alımı çok çok az 3060 gr ile taburcu olduk dün 3190 gr çıktı
Bebek memeyi iyi tutuyor sütüm de var ancak aktif ememiyor.
Doktor muhtemelen ön sütü emerken doyuyor son sütü ememediği için kilo alımı az öncesinde 30 ml kadar sütünü sağıp sonra emzir şu an mama başlamayalım 1 hafta takip edelim hala kilo alımı az olursa mama başlayacağım dedi.
Bebeğinin kilosu sınırdan ya da az olanlar uygulayıp memnun olduğunuz bir şey var mı?
Ne yapacağımı şaşırdım emzirme öncesi sağmak da çok zor oluyor 2 çocukla

Selam canım ilk 15 gün bizim de emzirme olaylıydı 15 gün kontrolünde 25 g eksikti doğum kilosuna göre. Dr 1 hafta sonra kontrole çağırdı beslenme takibi için 3. Hafta iştahı baya arttı kilo alımı da iyi oldu. İnşallah kendiliğinden açılır bebişinin iştahı güçleniyorlar haliyle zaman geçtikçe. Bizim öyle ki ağzını açmıyordu, kaşıkla versek yutmuyordu. Tam 15 günlüktü 5 saat besleyememiştik.
Bu arada iki çocuklu hayat beni de çok zorladı

Canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah kanamasiz geçirirsin benim çok kanama olduğu için hem kan takviyesi yapıldı hemde balon takılmıştı durdurmak için benimde kesi baya büyük balon takılan yerde de ayrı bi delik açılmıştı umarım hiç gerek kalmaz ayrı amelyata rabbim şifa versin sana bebise

Allah kolaylık versin cnm. Bnm oğlumun doğum kilosunu yakalaması 20 günü buldu. Bebek büyüdükçe emme hızıda artıyor ön sütüde son sütüde içiyor. Birde biraz metabolizmayla alakalı bence. Bnm 1 numaram aktif 30-40 dk emerdi en minimum kiloyu alırdı her ay 2 numaram 7-10 dk emerdi tosuncuk gibiydi araları 17 ay bende iki bebekliydim iyi beslenemiyordum bile ama içtiği yarıyordu. Bu 3 numaramda büyük abisi gibi iştahlı ama kilo alımı baya az. Çocuk mutluysa doyuyorsa çok dert etmemek lazım sanki. Gerçi ven dert edip günde 1 kere mama vermeye başlamıştım ama dün hemşire aradı azalt ve bitir tamamen anne sütüne döndür yeterli çişli bez sayısı varsa dedi. Yeterli besleniyorsa kilo için mama verme ilk ay kilosunu bi görün dedi.

5. Günün sabahından bildiriyorum,
Boktan bir güne uyandık. Sonunda sıçtı kesinlikle ayak masajı doğruymuş. İnsan başta ne alaka diyor ama. Denemeyen denesin analar.
Sictiklari osurduklari için mutlu olacağımı hiç düşünmemiştim ah çok şükür osurdu sıçtı oley

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…