- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.941
Merhaba canım, evet biri de bendim
Bunlar baya düzenli kasılmaya benziyor, arayabilirsen hastaneni bi ara derim onlar yönlendirirlerKizlarr aranızda uyumayanıniz vardır belkiağustos annelerinden geliyorum. gece eşimle birliktelikten sonra düzenli gelen kasılmalar yaşıyorum son 2 saattir 10-15i geçen düzenli kasılmalar kaydetmek sonradan geldi aklıma ekliyorum . Çok şiddetli mi derseniz hayır dayanamıyorum diyemem ama düzenli geliyor orta derecede birde sağ bacağıma atan ağrı doğum yapanlar bilir belki . İyi mi ettim kötü mü bilemedim
Sabah gidicem evet hala devam ediyor düzenli sancı büyük ihtimalleBunlar baya düzenli kasılmaya benziyor, arayabilirsen hastaneni bi ara derim onlar yönlendirirler
Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin kendi sancın gelirde işlem yapmalarına gerek kalmazAncak geldim doktordan, içebilirsin bir şey olmaz dedi, dün akşam da sancım vardı dedim etki mi etti acaba sabaha bir şey kalmamıştı
Valla uygulamadığım şey kalmadı benim de ama yok gelenn
İnş başlar sancıların da kolaylıkla doğurursun. Artık ne uyuyabildiğimiz ne kalkabildiğimiz dönemlerdeyiz, buraya kadar hala hamile olacağımı hiç düşünmemiştimbenim de üç cm şu anda pazara kadar gelmezse suni sancı verecek
41 dolmadan suni sancı için randevu veremiyorlarmış, pazar gününe randevu verdi onda da sıra varmış günü en ileri olandan geriye doğru çağırıyorlarmış bakalım. İnş o zamana kadar kendi sancım gelir, pazara daha baya var
He tamam o zamanbu aralar hep duyuyorum öyle hassasım bu mevzuda yani sen yine çok dikkat et hem kendin hem bebişin için
Nişanım gelmişti dün bizde beraber olduk ama bişey yok bendeKizlarr aranızda uyumayanıniz vardır belkiağustos annelerinden geliyorum. gece eşimle birliktelikten sonra düzenli gelen kasılmalar yaşıyorum son 2 saattir 10-15i geçen düzenli kasılmalar kaydetmek sonradan geldi aklıma ekliyorum . Çok şiddetli mi derseniz hayır dayanamıyorum diyemem ama düzenli geliyor orta derecede birde sağ bacağıma atan ağrı doğum yapanlar bilir belki . İyi mi ettim kötü mü bilemedim
Sancı gibi mi hissediyorsun peki kasılmalar bende de oluyor hatta kasıklarıma kadar kasılıyorum ama sancı gibi hissetmiyorum ağrılı kasılmalarım yok 2 gün önce kanama geldi ama şu an hala bişey yok nst de de hafif hafif sancım çıktı artmasını bekliyorumSabah gidicem evet hala devam ediyor düzenli sancı büyük ihtimalle
Dogum yaptı canım dua et bebişi sarılık rahatsız biraz onunla UgrasıyorKızlar @rdrsn den haberi olan var mı nasıl merak ettim doğum yaptığını yazmıştı bi arkadaş umarım kendisi de bebeği de iyidir
Benim bebişim 200 gr filan ödem gtti 40 haftada dogum yaptımAy benimki de geçen hafta 3700 ölçüldü sancı yok diyorum 4 kilo olacak herhalde nasıl doğacakyenidoğan kıyafetleri de kalacak bu gidişle
Ay sürekli yürü, çömel, topla zıpla yok anacım bunun gelesi yokben de çok merak ediyorum kilosu ne kadar olacak diye bu arada yüksek ölçülüyor çünkü bakalım
Aşırı şiddetli ağrı değil ama düzenli şekilde kasılma oluyor kasiklarimda belimde o dakika hissediyorum ağrıyı ama şiddetli değil doktora gorunucem bakalım neymişSancı gibi mi hissediyorsun peki kasılmalar bende de oluyor hatta kasıklarıma kadar kasılıyorum ama sancı gibi hissetmiyorum ağrılı kasılmalarım yok 2 gün önce kanama geldi ama şu an hala bişey yok nst de de hafif hafif sancım çıktı artmasını bekliyorum
Hayırlısı olsun hakkında inşallah kolay doğumlar nasip etsin AllahAşırı şiddetli ağrı değil ama düzenli şekilde kasılma oluyor kasiklarimda belimde o dakika hissediyorum ağrıyı ama şiddetli değil doktora gorunucem bakalım neymiş
Amin hepimize inşallahHayırlısı olsun hakkında inşallah kolay doğumlar nasip etsin Allah
Geçmiş olsun şifa diliyorum bebeğim. Allah yardımcın olsun bol dinlen.Kızlar hepinize selamlar. Ben dün doğum yaptım. Çok şükür bebişimiz sağlıklı. Benim plesentam yukarı çıkmıştı ancak yapışmış, o yüzden sezaryenim biraz zor geçti. Çok kanamam oldu. Doktorum mecburen her yeri dikip kapatacağım ama kanama durmazsa duruma göre tekrar ameliyata alabilirim dedi. Kanama da durmuş gibi görünüyor şimdilikama tabi kesi de büyük, içerisi de çok darbe aldığı için ağrın çok daha fazla olacak dedi. Gerçekten öyle. Umarım çabuk iyileşiriz. Hepinizi çok seviyoruz sanal dostlarımız
Selam canım ilk 15 gün bizim de emzirme olaylıydı 15 gün kontrolünde 25 g eksikti doğum kilosuna göre. Dr 1 hafta sonra kontrole çağırdı beslenme takibi için 3. Hafta iştahı baya arttı kilo alımı da iyi oldu. İnşallah kendiliğinden açılır bebişinin iştahı güçleniyorlar haliyle zaman geçtikçe. Bizim öyle ki ağzını açmıyordu, kaşıkla versek yutmuyordu. Tam 15 günlüktü 5 saat besleyememiştik.Kızlar selam nasılsınız?
İki çocuklu hayata hızlı bir giriş yaptım ve asla buraya bakamıyorum
Küçük kucakta uyumak istiyor abisi onu gördükçe anne beni de kucağına al diyor iki bebekle hayat cidden zormuş
Biz dün 15 günlük olduk ve doktor kontrolümüz vardı.
Çok şükür iyi ancak kilo alımı çok çok az 3060 gr ile taburcu olduk dün 3190 gr çıktı
Bebek memeyi iyi tutuyor sütüm de var ancak aktif ememiyor.
Doktor muhtemelen ön sütü emerken doyuyor son sütü ememediği için kilo alımı az öncesinde 30 ml kadar sütünü sağıp sonra emzir şu an mama başlamayalım 1 hafta takip edelim hala kilo alımı az olursa mama başlayacağım dedi.
Bebeğinin kilosu sınırdan ya da az olanlar uygulayıp memnun olduğunuz bir şey var mı?
Ne yapacağımı şaşırdım emzirme öncesi sağmak da çok zor oluyor 2 çocukla
Canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah kanamasiz geçirirsin benim çok kanama olduğu için hem kan takviyesi yapıldı hemde balon takılmıştı durdurmak için benimde kesi baya büyük balon takılan yerde de ayrı bi delik açılmıştı umarım hiç gerek kalmaz ayrı amelyata rabbim şifa versin sana bebiseKızlar hepinize selamlar. Ben dün doğum yaptım. Çok şükür bebişimiz sağlıklı. Benim plesentam yukarı çıkmıştı ancak yapışmış, o yüzden sezaryenim biraz zor geçti. Çok kanamam oldu. Doktorum mecburen her yeri dikip kapatacağım ama kanama durmazsa duruma göre tekrar ameliyata alabilirim dedi. Kanama da durmuş gibi görünüyor şimdilikama tabi kesi de büyük, içerisi de çok darbe aldığı için ağrın çok daha fazla olacak dedi. Gerçekten öyle. Umarım çabuk iyileşiriz. Hepinizi çok seviyoruz sanal dostlarımız
Allah kolaylık versin cnm. Bnm oğlumun doğum kilosunu yakalaması 20 günü buldu. Bebek büyüdükçe emme hızıda artıyor ön sütüde son sütüde içiyor. Birde biraz metabolizmayla alakalı bence. Bnm 1 numaram aktif 30-40 dk emerdi en minimum kiloyu alırdı her ay 2 numaram 7-10 dk emerdi tosuncuk gibiydi araları 17 ay bende iki bebekliydim iyi beslenemiyordum bile ama içtiği yarıyordu. Bu 3 numaramda büyük abisi gibi iştahlı ama kilo alımı baya az. Çocuk mutluysa doyuyorsa çok dert etmemek lazım sanki. Gerçi ven dert edip günde 1 kere mama vermeye başlamıştım ama dün hemşire aradı azalt ve bitir tamamen anne sütüne döndür yeterli çişli bez sayısı varsa dedi. Yeterli besleniyorsa kilo için mama verme ilk ay kilosunu bi görün dedi.Kızlar selam nasılsınız?
İki çocuklu hayata hızlı bir giriş yaptım ve asla buraya bakamıyorum
Küçük kucakta uyumak istiyor abisi onu gördükçe anne beni de kucağına al diyor iki bebekle hayat cidden zormuş
Biz dün 15 günlük olduk ve doktor kontrolümüz vardı.
Çok şükür iyi ancak kilo alımı çok çok az 3060 gr ile taburcu olduk dün 3190 gr çıktı
Bebek memeyi iyi tutuyor sütüm de var ancak aktif ememiyor.
Doktor muhtemelen ön sütü emerken doyuyor son sütü ememediği için kilo alımı az öncesinde 30 ml kadar sütünü sağıp sonra emzir şu an mama başlamayalım 1 hafta takip edelim hala kilo alımı az olursa mama başlayacağım dedi.
Bebeğinin kilosu sınırdan ya da az olanlar uygulayıp memnun olduğunuz bir şey var mı?
Ne yapacağımı şaşırdım emzirme öncesi sağmak da çok zor oluyor 2 çocukla
Sictiklari osurduklari için mutlu olacağımı hiç düşünmemiştim ah çok şükür osurdu sıçtı oley5. Günün sabahından bildiriyorum,
Boktan bir güne uyandık. Sonunda sıçtıkesinlikle ayak masajı doğruymuş. İnsan başta ne alaka diyor ama. Denemeyen denesin analar.
Nasıl yapılıyor ?5. Günün sabahından bildiriyorum,
Boktan bir güne uyandık. Sonunda sıçtıkesinlikle ayak masajı doğruymuş. İnsan başta ne alaka diyor ama. Denemeyen denesin analar.
Hadi hayırlı olsun. Bunu kutla ve güzel bir kahvaltı yap5. Günün sabahından bildiriyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?