2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Nasıl yapılıyor ?
Acil link at bacıııı
Yavrum çok basit baş parmaklar zeytin yağına girsinnnn, al minnak ayakları topuktan parmaklara yuvarlaklar ciziyosun sürekli yarım saat kadar. Biz iki kere yaptık. İkinciyi yaparken bütün kötülüklerden kurtulduk..aşırı saçma gelmişti ama bağırsağı uyaran sinirler varmış. Tetikliyormus kaka refleksini. Gerçekten ikna oldummmm

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım evladına ve sana sağlık sıhhat versin bundan sonraki sürecin daha güzel geçer umarım

Benim nişanım geldi 3 gün oldu bacak bacak üzerine atamadım sabah ama akşamına attım hahaha bu gerçek bi kural mı bilmiyorum doğru mu bilmiyorum sancım yok akıntım var şeffaf akıntı da oldu kanama da oldu ama ne zaman doğum olacak onu sancılar belirleyecek

Merhaba canım, evet biri de bendim Ben de sezeryan tercih ettim son anda. 816 nolu oda bizimdi. Arada benim de aklıma geldin ama o kadar ağrım vardı ki hiç giremedim bir yere . Sen nasılsın, benim nasıl
Yaa gerçekten miii 814 de bizimdi Çok şükür 2. gün çıktık hastaneden. Ağrılarım var ama iyiyim yine de. Bebeğime kendim kalkıp bakamıyorum diye çok üzülüyorum. Bebeğim de çok iyi Allah'a şükür, her şey yolunda. Sizin nasıldı süreç? Sen ve bebeğin nasılsınız her şey yolundadır inşallah

S sema987 bir de bir şey soracağım canım. Doğum dosyalarının içine hastane kendisi reçete koymuş anne sütü içeceği yazıyor bebeğe D vitamini damla yazıyor falan ama sağ alt köşeye "tekrar gelişte reçetenin getirilmesi rica olunur" yazmışlar. Bunları alıp kullanmaya başlayacak mıyız yoksa tekrar gidişte mi bilgi verecekler o yüzden mi istiyorlar tekrar reçeteyi. Napacağımızı bilemedik

kızlarım bende doktordan geliyorum sancım çıkmadı Nst de daha doğrusu önemsiz dedi hoca Alttan açılmama baktı 3.5-4 cm dedi muayene doğumu tetikler 3 gün içinde doğumu bekleriz genelde dedi eve geldim şimdi açılma olsun diye herşeyi yapıcaö bakalım babada dua edin nolur hayırla kurtulayım zira çatala çıkınca tüm anılarım depreşti

Depreşme sakin ol, çık hızlı tempo yürü acilman iyi, sonrası hızlı ilerler biraz hareketle hayırlısıyla, sağlıcakla, kolaylıkla olsun inşallah (ben 3acikliktan 6saat sonra doğurmuştum)

Son düzenleme:
Depreşme sakin ol, çık hızlı tempo yürü acilman iyi, sonrası hızlı ilerler biraz hareketle hayırlısıyla, sağlıcakla, kolaylıkla olsun inşallah (ben 3acikliktan 6saat sonra doğurmuştum)
Amin canım çok aminnn . Bugün gelse mülk olur:) saatin 7 olmasını beklicem yürümek için hissedilen 60 benim hissettiğim +10 . Bekleyin kaka çiş muhabbetlerinize dahil olmaya geliyorum

Squat yap istersen ben dogumhanedeyken açılmanın ilerlemesi açısından önermişti doktor

selam bugün de doğurmadım kızlar en son muayenede çatı muayenesi oldum. az daha çataldan düşüyordum o neydi ya üfff. bu bu kadar acıdıysa normal dogumda ne yaparım Allah bilir. cumartesi kontrol var. dün bebek çok hareketsizdi, bugün daha hareketli. yeri daraldı diye herhalde. beklerken heyecanlanıyorum, korku da var. insallah sağlıklı dünyaya gelir oğlum.. doğum yapan herkesi tebrik ediyorum. normal dogum yapanlar bana önerileriniz neler olur? ilk dogum olcak. doktorum bu hafta içinde dogum baslar gibi diyor ama bilemiyor da tabi.

Açılman ne kadarmış canım omu söyledi mi

Yaa çok yakınmışız biz de 2. Gün gece çıktık.
Benim de biraz ağrılarım var anca emzirmeye çalışıyorum.
Ne öyle gaz çıkarma, alt açma şu an yapamıyorum ben de
Sana da kan sulandırıcı iğne ve antibiyotik verdi mi hoca canım.
İğne canımı çok acıtıyor

Benlm azdı canım
Emzirme+sağdığım süt+mama ile gittik. Mama önce 30 du sonra 60 a çıkardı. Yarın kontörlümüz var bakalım kilosu ne durumda göreceğiz. Ama bu şekilde beslenmek bazen çok gelebiliyor çocuğa ve aşırı huzursuz oluyor çok doyunca da. Yani şu an emzirme artı sağdığım süt ile gidiyorum sağdığım süt yoksa mama veriyorum 3 gündür. İnş güzel kilo almıştır. Biz 3.765 ile doğdu hastaneden 3424 çıktı 15. Gün3640 tı kilosu. Şimdi yarın 1 aylık kontrolü var inşallah doğum kilosunu geçmiştir.

Selam kızlar nasılsınız, 40+3 ten selamlar şu an günü en ilerde ben kaldım galiba di mi.

Bende hala sancı yok, 3 cm açıklık var bekliyoruz.
Pazara kadar gelmezse suni sancı alacağım. Bu grupta sancısı gelmeyip suni sanci ile vajinal doğum yapan var mıydı ya da öyle planlayan?

Benim ilk doğumda kendi sancım gelmişti öyle güzeldi ama bu yeni bir deneyim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…