- 2 Şubat 2014
- 1.094
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.075
- 333
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.961
Yavrum çok basit baş parmaklar zeytin yağına girsinnnn, al minnak ayakları topuktan parmaklara yuvarlaklar ciziyosun sürekli yarım saat kadar. Biz iki kere yaptık. İkinciyi yaparken bütün kötülüklerden kurtulduk..aşırı saçma gelmişti ama bağırsağı uyaran sinirler varmış. Tetikliyormus kaka refleksini. Gerçekten ikna oldummmmNasıl yapılıyor ?
Acil link at bacıııı
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım evladına ve sana sağlık sıhhat versin bundan sonraki sürecin daha güzel geçer umarımKızlar hepinize selamlar. Ben dün doğum yaptım. Çok şükür bebişimiz sağlıklı. Benim plesentam yukarı çıkmıştı ancak yapışmış, o yüzden sezaryenim biraz zor geçti. Çok kanamam oldu. Doktorum mecburen her yeri dikip kapatacağım ama kanama durmazsa duruma göre tekrar ameliyata alabilirim dedi. Kanama da durmuş gibi görünüyor şimdilikama tabi kesi de büyük, içerisi de çok darbe aldığı için ağrın çok daha fazla olacak dedi. Gerçekten öyle. Umarım çabuk iyileşiriz. Hepinizi çok seviyoruz sanal dostlarımız
Benim nişanım geldi 3 gün oldu bacak bacak üzerine atamadım sabah ama akşamına attım hahaha bu gerçek bi kural mı bilmiyorum doğru mu bilmiyorum sancım yok akıntım var şeffaf akıntı da oldu kanama da oldu ama ne zaman doğum olacak onu sancılar belirleyecekBende şu yere otur yaslan bacak bacak üstüne atılıyor mu testini denedim ve yapamadım, sağ kasığımda ağrı var ve benim akıntım arttı ya şeffaf bekliyorum bedenime kulak veriyorum doğuma odaklıyımyarın nst ve çatı muayenesi var muayeneye dair hiç bilgim yok bilerek araştırmadım da inşallah kolay bişeydir benim doktor erkek bu arada elle yapılan bişeyse eli de büyük yarın yazarım yine buraya
Yaa gerçekten miii 814 de bizimdiMerhaba canım, evet biri de bendimBen de sezeryan tercih ettim son anda. 816 nolu oda bizimdi. Arada benim de aklıma geldin ama o kadar ağrım vardı ki hiç giremedim bir yere . Sen nasılsın, benim nasıl
O zaman dansssss deyip evde tepiniyoruz eşimleSictiklari osurduklari için mutlu olacağımı hiç düşünmemiştim ah çok şükür osurdu sıçtı oley
Allah kolaylaştırsın canım somunda kavuşuyorsun minnacıka önemli olan oBenim güncel nst
Kan verdim doğum için sezeryana karar verdik yıpranmak istemiyorum aslında doğumda bakalım Rabbim yardımcımız olsun
Depreşme sakin ol, çık hızlı tempo yürü acilman iyi, sonrası hızlı ilerler biraz hareketlekızlarım bende doktordan geliyorum sancım çıkmadı Nst de daha doğrusu önemsiz dedi hoca Alttan açılmama baktı 3.5-4 cm dedi muayene doğumu tetikler 3 gün içinde doğumu bekleriz genelde dedi eve geldim şimdi açılma olsun diye herşeyi yapıcaö bakalım babada dua edin nolur hayırla kurtulayım zira çatala çıkınca tüm anılarım depreşti
Amin canım çok aminnn . Bugün gelse mülk olur:) saatin 7 olmasını beklicem yürümek için hissedilen 60 benim hissettiğim +10 . Bekleyin kaka çiş muhabbetlerinize dahil olmaya geliyorumDepreşme sakin ol, çık hızlı tempo yürü acilman iyi, sonrası hızlı ilerler biraz hareketlehayırlısıyla, sağlıcakla, kolaylıkla olsun inşallah (ben 3acikliktan 6saat sonra doğurmuştum)
Rabbim kolaylık versin dogru bir karar vermişsin hic sancın yoksa yıpratma kendiniBenim güncel nst
Kan verdim doğum için sezeryana karar verdik yıpranmak istemiyorum aslında doğumda bakalım Rabbim yardımcımız olsun
Squat yap istersen ben dogumhanedeyken açılmanın ilerlemesi açısından önermişti doktorkızlarım bende doktordan geliyorum sancım çıkmadı Nst de daha doğrusu önemsiz dedi hoca Alttan açılmama baktı 3.5-4 cm dedi muayene doğumu tetikler 3 gün içinde doğumu bekleriz genelde dedi eve geldim şimdi açılma olsun diye herşeyi yapıcaö bakalım babada dua edin nolur hayırla kurtulayım zira çatala çıkınca tüm anılarım depreşti
Hemen yapayım canım o aklıma gelmedi doktorumda söylemedi .hızlansın diye ne yapalım dedim dua edeceğiz diyor:)Squat yap istersen ben dogumhanedeyken açılmanın ilerlemesi açısından önermişti doktor
Açılman ne kadarmış canım omu söyledi miselam bugün de doğurmadım kızlaren son muayenede çatı muayenesi oldum. az daha çataldan düşüyordum o neydi ya üfff. bu bu kadar acıdıysa normal dogumda ne yaparım Allah bilir. cumartesi kontrol var. dün bebek çok hareketsizdi, bugün daha hareketli. yeri daraldı diye herhalde. beklerken heyecanlanıyorum, korku da var. insallah sağlıklı dünyaya gelir oğlum.. doğum yapan herkesi tebrik ediyorum. normal dogum yapanlar bana önerileriniz neler olur? ilk dogum olcak. doktorum bu hafta içinde dogum baslar gibi diyor ama bilemiyor da tabi.
Yaa çok yakınmışızYaa gerçekten miii 814 de bizimdiÇok şükür 2. gün çıktık hastaneden. Ağrılarım var ama iyiyim yine de. Bebeğime kendim kalkıp bakamıyorum diye çok üzülüyorum. Bebeğim de çok iyi Allah'a şükür, her şey yolunda. Sizin nasıldı süreç? Sen ve bebeğin nasılsınız her şey yolundadır inşallah
Benlm azdı canımKızlar selam nasılsınız?
İki çocuklu hayata hızlı bir giriş yaptım ve asla buraya bakamıyorum
Küçük kucakta uyumak istiyor abisi onu gördükçe anne beni de kucağına al diyor iki bebekle hayat cidden zormuş
Biz dün 15 günlük olduk ve doktor kontrolümüz vardı.
Çok şükür iyi ancak kilo alımı çok çok az 3060 gr ile taburcu olduk dün 3190 gr çıktı
Bebek memeyi iyi tutuyor sütüm de var ancak aktif ememiyor.
Doktor muhtemelen ön sütü emerken doyuyor son sütü ememediği için kilo alımı az öncesinde 30 ml kadar sütünü sağıp sonra emzir şu an mama başlamayalım 1 hafta takip edelim hala kilo alımı az olursa mama başlayacağım dedi.
Bebeğinin kilosu sınırdan ya da az olanlar uygulayıp memnun olduğunuz bir şey var mı?
Ne yapacağımı şaşırdım emzirme öncesi sağmak da çok zor oluyor 2 çocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?