- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.901
Açılır canım sen yap elinden geleni suni sancı yıpratıcı inşallah almana gerek kalmazda2 günde açılır mı ki
Kayınvalidemdeym kac gündür çok yoruldu dedim bi yardım edeym o gece inan destek almadan kalkamadım yerimdenİlk zamanlar gerçekten her türlüsü zor ama geçecek. Ve çok güzel zamanlar geçireceksin inş bebişinle. İlk bi kaç gün maalesef böyle sonra azalarak bitecek.
Bende de ufaktan var ama artık kaç gündür aynı şeyi yaşamaktan sıkıldım sabaha bir şey kalmayacak gibi yine hissediyorum
Kendine çok dikkat et, aynı bebişini koruyup kolladığın gibi kendini de koru, el üstünde tut. Seni en iyi sen düşünürsün. Zaten 10 günlük lohusaya misafirliğe gelen kim acepgelenin de seni dinlendirmesi lazım hizmet edilmek ne demek
Banada dün bebek görmeye geldiler masayı hazırlarken çektim biraz boş bulunup. Çokta ağır bi masam var. Belim ağrıdı dikişlerim ağrıdı dün. 25 gün oldu ama iyileşmemişim henüz.Kayınvalidemdeym kac gündür çok yoruldu dedim bi yardım edeym o gece inan destek almadan kalkamadım yerimden
Yani dikkat ediyorum agır kaldırmamaya özen gösteriyorum
Aman aman enaz 2 ay dikkat etmek lazımmmBanada dün bebek görmeye geldiler masayı hazırlarken çektim biraz boş bulunup. Çokta ağır bi masam var. Belim ağrıdı dikişlerim ağrıdı dün. 25 gün oldu ama iyileşmemişim henüz.
Yuruyebildigin kadar yürü yorul canım benim, yokuş cik açılır inşallah, açılmayacak diye düşünme yürüdükce açılıyor diye dusun, motive et kendini2 günde açılır mı ki
Çıkar kolayca çıkar inşallah, yuruu yürümeden olmuyorSancı yok nst çarşaf gibi. Bebek 3400 olmuş ben nerelere gidem. Doğurayım artık nasıl çıkıcak bu çocuk burdan
Evet tek umudum sensin. Güzel örnek mis gibi. Dağ bayır yürürüm şimdi bende. Son gün baya yürüdün sen özellikle. Akşamları başlıyom hadi bakalımÇıkar kolayca çıkar inşallah, yuruu yürümeden olmuyoray çok şükür benim bu sefer kolay oldu ben çok yürümeye bağlıyorum hele son gün dört saat yürü gel dediler üç saat zor dayandım, hızlı ilerledi, kiloya takılma bana da 4 olacak geçecek diye korkuttular 39+6da 3680cikti ölçümler kesinlik vermiyor ki olasılık sonuçta
Gebelik boyunca yurumedim son iki hafta her yeri düz ettimEvet tek umudum sensin. Güzel örnek mis gibi. Dağ bayır yürürüm şimdi bende. Son gün baya yürüdün sen özellikle. Akşamları başlıyom hadi bakalım
Gel gel parçadan akıyor diyorum gel.heleBende bu akşam yürüyeyim yarın kontrolüme gerek kalmadan doğururum belkimay bende çiş kaka muhabbetlerine geçmek istiyorum artıkın yaa
Bu havada yürümekte zor ya anneme yürüyerek gidemiyorum su gibi oluyorum günde 2 kez duş almama rağmen. Bi doğurup atlatsaydık bizdeÇıkar kolayca çıkar inşallah, yuruu yürümeden olmuyoray çok şükür benim bu sefer kolay oldu ben çok yürümeye bağlıyorum hele son gün dört saat yürü gel dediler üç saat zor dayandım, hızlı ilerledi, kiloya takılma bana da 4 olacak geçecek diye korkuttular 39+6da 3680cikti ölçümler kesinlik vermiyor ki olasılık sonuçta
Sıcak çarpmasından korunun da sıcakta yürümek daha iyi gelmişti bana sanki, tabii benim fikrim hissim, belki herkese iyi gelmez, inşallah kolayca kavuşursunuz ya, kaç kişi kaldı ki burada doğurmayan sayısını listeyi şaşırdım iyiceBu havada yürümekte zor ya anneme yürüyerek gidemiyorum su gibi oluyorum günde 2 kez duş almama rağmen. Bi doğurup atlatsaydık bizde
Canım sancın başladı mı ben dün nst çekildim hafif hafif sancı var dedi bugünde biraz rahatsız edici oldu gibime geldi ama uzandım geçtiNişanın gelmiş o zaman önceden canım beklicez mecbur bende aynıyım suyun sancın gelirse ara dedi yoksa beklicem çarşambaya kadar bidaha bakılacak o gün
İnşallah aminSıcak çarpmasından korunun da sıcakta yürümek daha iyi gelmişti bana sanki, tabii benim fikrim hissim, belki herkese iyi gelmez, inşallah kolayca kavuşursunuz ya, kaç kişi kaldı ki burada doğurmayan sayısını listeyi şaşırdım iyice
Amin canım tüm bekleyenleri vallahi b.ku bile özledik bu neydi sıcaktaGel gel parçadan akıyor diyorum gel.helerabbim kolaylıkla kavuştursun
Benim otururken sancım hiç geçmiyorki canım kalçamdan bıçaklanma hissi . Geçen hafta nst temiz çıktı bakalım yarın ne dicek ara ara sancılarım yokluyor. Bide üstümde aşırı gerginlik doğum öncesi ben hep böyle oluyorumCanım sancın başladı mı ben dün nst çekildim hafif hafif sancı var dedi bugünde biraz rahatsız edici oldu gibime geldi ama uzandım geçti
Bende anlamıyorum sancım yok ama nst de çıkıyor hissetmiyor musun diyorlar yok diyorum ama bu seferkini hissetmeye başladımAmin canım tüm bekleyenleri vallahi b.ku bile özledik bu neydi sıcaktagelsin şişmeye etmicem söz
Benim otururken sancım hiç geçmiyorki canım kalçamdan bıçaklanma hissi . Geçen hafta nst temiz çıktı bakalım yarın ne dicek ara ara sancılarım yokluyor. Bide üstümde aşırı gerginlik doğum öncesi ben hep böyle oluyorum
Ya bu nst yi niye çekiniyoruz onu hiç anlamıyorum ben önceki doğumumda gündüz hiç sancı çıkmadı sancımda vardı 2 saate kalmadı doğurmuştumBende anlamıyorum sancım yok ama nst de çıkıyor hissetmiyor musun diyorlar yok diyorum ama bu seferkini hissetmeye başladım
Ya bu nst yi niye çekiniyoruz onu hiç anlamıyorum ben önceki doğumumda gündüz hiç sancı çıkmadı sancımda vardı 2 saate kalmadı doğurmuştumBende anlamıyorum sancım yok ama nst de çıkıyor hissetmiyor musun diyorlar yok diyorum ama bu seferkini hissetmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?