2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kayınvalidemdeym kac gündür çok yoruldu dedim bi yardım edeym o gece inan destek almadan kalkamadım yerimden
Yani dikkat ediyorum agır kaldırmamaya özen gösteriyorum

Kayınvalidemdeym kac gündür çok yoruldu dedim bi yardım edeym o gece inan destek almadan kalkamadım yerimden
Yani dikkat ediyorum agır kaldırmamaya özen gösteriyorum
Banada dün bebek görmeye geldiler masayı hazırlarken çektim biraz boş bulunup. Çokta ağır bi masam var. Belim ağrıdı dikişlerim ağrıdı dün. 25 gün oldu ama iyileşmemişim henüz.

Sancı yok nst çarşaf gibi. Bebek 3400 olmuş ben nerelere gidem. Doğurayım artık nasıl çıkıcak bu çocuk burdan
Çıkar kolayca çıkar inşallah, yuruu yürümeden olmuyor ay çok şükür benim bu sefer kolay oldu ben çok yürümeye bağlıyorum hele son gün dört saat yürü gel dediler üç saat zor dayandım, hızlı ilerledi, kiloya takılma bana da 4 olacak geçecek diye korkuttular 39+6da 3680cikti ölçümler kesinlik vermiyor ki olasılık sonuçta

Evet tek umudum sensin. Güzel örnek mis gibi. Dağ bayır yürürüm şimdi bende. Son gün baya yürüdün sen özellikle. Akşamları başlıyom hadi bakalım

Bu havada yürümekte zor ya anneme yürüyerek gidemiyorum su gibi oluyorum günde 2 kez duş almama rağmen. Bi doğurup atlatsaydık bizde

Bu havada yürümekte zor ya anneme yürüyerek gidemiyorum su gibi oluyorum günde 2 kez duş almama rağmen. Bi doğurup atlatsaydık bizde
Sıcak çarpmasından korunun da sıcakta yürümek daha iyi gelmişti bana sanki, tabii benim fikrim hissim, belki herkese iyi gelmez, inşallah kolayca kavuşursunuz ya, kaç kişi kaldı ki burada doğurmayan sayısını listeyi şaşırdım iyice

Nişanın gelmiş o zaman önceden canım beklicez mecbur bende aynıyım suyun sancın gelirse ara dedi yoksa beklicem çarşambaya kadar bidaha bakılacak o gün
Canım sancın başladı mı ben dün nst çekildim hafif hafif sancı var dedi bugünde biraz rahatsız edici oldu gibime geldi ama uzandım geçti

Gel gel parçadan akıyor diyorum gel.hele rabbim kolaylıkla kavuştursun
Amin canım tüm bekleyenleri vallahi b.ku bile özledik bu neydi sıcaktagelsin şişmeye etmicem söz
Canım sancın başladı mı ben dün nst çekildim hafif hafif sancı var dedi bugünde biraz rahatsız edici oldu gibime geldi ama uzandım geçti
Benim otururken sancım hiç geçmiyorki canım kalçamdan bıçaklanma hissi . Geçen hafta nst temiz çıktı bakalım yarın ne dicek ara ara sancılarım yokluyor. Bide üstümde aşırı gerginlik doğum öncesi ben hep böyle oluyorum

Bende anlamıyorum sancım yok ama nst de çıkıyor hissetmiyor musun diyorlar yok diyorum ama bu seferkini hissetmeye başladım

Bende anlamıyorum sancım yok ama nst de çıkıyor hissetmiyor musun diyorlar yok diyorum ama bu seferkini hissetmeye başladım
Ya bu nst yi niye çekiniyoruz onu hiç anlamıyorum ben önceki doğumumda gündüz hiç sancı çıkmadı sancımda vardı 2 saate kalmadı doğurmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…