- 21 Ekim 2024
- 1.997
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #28.201
Ben havluyu ütüyle ısıtıp gögüslerime koydum masaj yaparak 4-5 kez tekrarladım sonra sagım yaptım epey verim aldımSıcak kompres duşta yapıyoruz dimi ben öyle yaptım başka yöntemi varsa öyle de deniyim .duşta masaj yaptım bir sefer o bile iyi geldi
Aa ben de bunu görmüştüm de lazım olursa alırım diye almadım deneyeceğim artık , teşekkürlerSıcak havlu koymayı yada sıcak göğüs terapisi paketlerini önerdiklerini de duydum başka doğum yapanların
LANSINOH Soğuk ve Sıcak Göğüs Terapisi Paketleri - Fiyatı, Yorumları
Ben aynı ısıya getirmeden biriktiriyorum, yani buzdolabındaki süte bunu katıyorum ama bunu düsünmemistim. Bir sorayım haklısınız. Normalde göğüs pedi takıyorum akanlar için. bu kapları sadece emzirirken takıyorım böylece 30 dakikada falan birikmiş beklememiş oluyor. Buzdolabındaki süte ekliyorum. 24 saat sonunda o poşedi tarih yazıp buzluğa atıyorumBiriken süt mesela hangi saatlerde birikmiş bilmediğim için sorun olur mu diye düşündüm ben de ama dediğin mantıklı. buzdolabında aynı ısıya getirdikten sonra birleştiriyorsun değil mi yoksa farklı ısılardaki sütleri biriktikçe aynı poşete aktarıyorsun. Buzdolabında daha fazla kalabiliyorsa bir günden fazla da tutamaz mıyız daha çok birikmiş olur en azından bi poşette bi öğün olsun.
Şimdi sordum 24 saat boyunca aynı yere eklemenin sakıncası yokmuş. Yani sıcaklık farkı sorun olmuyorBiriken süt mesela hangi saatlerde birikmiş bilmediğim için sorun olur mu diye düşündüm ben de ama dediğin mantıklı. buzdolabında aynı ısıya getirdikten sonra birleştiriyorsun değil mi yoksa farklı ısılardaki sütleri biriktikçe aynı poşete aktarıyorsun. Buzdolabında daha fazla kalabiliyorsa bir günden fazla da tutamaz mıyız daha çok birikmiş olur en azından bi poşette bi öğün olsun.
Sürekli sağıp masaj yapıyorum hatta ellede sağıyorum. Bende ateş falanda var çok kötü yanıyordu daha iyi ama tam geçmedi. İnş geçer çok acılı bir şeymişOnu ihmal etmeden kanalı açıcı masajlar yapmaya devam et saat ilerledikçe daha çok acı veriyor. Göğüste renk değişimi ya da ateş yoksa çok korkma dedi hemşire ama aslında sıcaklık ister istemez oluyor
3 günlük olduk sarılık olmasından korkuyorum kullandığınız marka varsa yazar mısınızGünlük çişli bez sayısı 5 ve üstüyse mamaya gerek yoktur. Yeterli besleniyor demek.
Ama daha azsa, kaç günlük bebeğin bilmiyorum ama emzirebildiğin kadar emzir, sonra bi ölçek (30 ml) bi mama ver. Takip et. Alıyor mu, tatmin oldu mu, fazla mı geldi kustu mu ?.. ona göre ölçüyü artırabilirsin..
Benim de dün gece bi kaç tane güçlü ve uzun süren sancılar geldi acaba mı dedim sancı beklerken sabah olmuş, yine fake yine fakeAyy dün gece kabus gibiydiakşam 20:00 civarında üç parmak kadar su geldi beklemeye başladım .gece 3 gibi yine geldi ama böyle bir iki bardak kadar ama bu arada emin olamıyorum çiş mi ay kokusuna bakıyorum koku yok tüm ev halkını ayağa kaldırdım sancımda var biraz gittik ebe muayene etti kağıtla suyun değil bu dedi açıklığa baktı açıklık yok vajinanda yumuşamamış dedi ama 3gün önce doktor 4 cm yakın açıklığın vardı demişti dedim tekrar baktı 3cm ama doğum için değil normal bu açıklık dedi Nst çekti sanırım sancım çıktı doktorla konuştu eve gitsin sancı su olursa gelsin dedi. Gece gece bir ekşın yaşadık
Aynı durum benimki ikinci bebek ama burda da 41+ 3 e kadar bekleyeceğim sanırımBen de varımilk bebekler en çok 40+5’de geliyormuş beklemedeyim, hiç bir belirtim yok 41+3’e kadar gelmezse, suni sancı…
Ekliyorum kızlarBeni de ekleyebilirsin canım 40 bitti gelmiyor
AminnnBenim de dün gece bi kaç tane güçlü ve uzun süren sancılar geldi acaba mı dedim sancı beklerken sabah olmuş, yine fake yine fakesabah oldu ortalık süt liman
Aynı durum benimki ikinci bebek ama burda da 41+ 3 e kadar bekleyeceğim sanırım
Ekliyorum kızlar
Hepimize sağlıkla ve kolaylıkla listeden elenmek dileğiyle
Irmakkk
N nonsense38
K kadingibikadiinnn
Eldorin
F fundaslansu
ben boyle sey gormedim
Sakayik35
K Kirazxyz
Senin indüksiyon yarın için mi planlanmıştı? Bugün son bekleyiş mi?Benim de dün gece bi kaç tane güçlü ve uzun süren sancılar geldi acaba mı dedim sancı beklerken sabah olmuş, yine fake yine fakesabah oldu ortalık süt liman
Ekliyorum kızlar
Irmakkk
N nonsense38
K kadingibikadiinnn
Eldorin
F fundaslansu
ben boyle sey gormedim
Sakayik35
K Kirazxyz
Ağustos a az kaldı hadi bakalım son kulvarBenim de dün gece bi kaç tane güçlü ve uzun süren sancılar geldi acaba mı dedim sancı beklerken sabah olmuş, yine fake yine fakesabah oldu ortalık süt liman
Ekliyorum kızlar
Irmakkk
N nonsense38
K kadingibikadiinnn
Eldorin
F fundaslansu
ben boyle sey gormedim
Sakayik35
K Kirazxyz
Bez sayısı ideal gibi görünüyor kaç günlük bebeğin yenidoğanın sık sık emzirilmesi gerekiyor drlar 2 saatte bir diyor ama ben ilk doğumumda sürekli emzirdim gazı cıkınca meme aranıyodu çünkü. O yüzden emzik bile aramadı pekCanım cişten çok kaka yapıyor bizim her bezinde azıcık kaka var günde 6-7 bez degistiriyorum bazılarında çiş az bazında çok o yüzden çok anlamıyorum saatleri nasıl ayarlasam
Normalde yarın evet ama sıra varmış, yarından itibaren sıraya giriyorum günü en ileride olandan geriye doğru çağırıyorlarmış. Muhtemelen 41+2 veya 3 gibi çağırırlar dedi doktor. Salı veya çarşambaya kadar gelir inşSenin indüksiyon yarın için mi planlanmıştı? Bugün son bekleyiş mi?
Süt pompası göğsümdeyken Göğsümün sert kısımlarına sıcak su torbası yasladım O da yumuşattı ve daha kolay sağılmasını sağladı Ben bu yöntemden memnun kaldım.Sıcak kompres duşta yapıyoruz dimi ben öyle yaptım başka yöntemi varsa öyle de deniyim .duşta masaj yaptım bir sefer o bile iyi geldi
Ağustosa da kalacağımı hiç düşünmemiştim ama artık şaşırmam vallaAğustos a az kaldı hadi bakalım son kulvar
"Ayy hiç beklemedigin anda oluyor canım" diyormusumAğustosa da kalacağımı hiç düşünmemiştim ama artık şaşırmam valla
Sağol canım bilgi içinBenimkini 2. Gün taburcu olurken çıkardılar yenilemediler ıslanabilir ama kuru kalması gerekiyor dedi doktorum hergün banyo yapıyorum bi sıkıntı yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?