2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Okuduğum bir sitede şöyle yazıyordu:
  • Doğumdan sonraki 7-10. gün civarında bebekte ilk büyüme atağı yaşanabilir. Bebek, anne sütünü sık sık talep ederek memede uzun süre kalabilir. Bu sayede sütün miktarı da artar.
Acaba sütünün artması için bebeğin memeyi uyardığı bir dönem olabilir mi?

Bezler nasıl boş mu cisli mi, kaç bez çıktı ortalama on satte, özellikle son bezler boş mu cisli mi
çişli az önce aldım bir tane ama kakalı dün sadece 1 bez aldım. asla uyumuyor altı temiz, 1 saat memede bırakır bırakmaz uyanıyor
olabilir evet ben de chatcpt’ye sordum bunu dedi ama uyumaması bu kadar süre de sıkıntı sanki

Bence emzik ver. 2 saatte bir süt emsin. O süreyi ayarla. Benim bebeğim de öyle yaptı çünkü. Bir de memedeyken bak bakalım çenesinden kulanğına kadar olan kısım hareket ediyor mu? Hareket ediyorsa emiyor demek yoksa boş boş memede duruyor.

Araya zaman koyarak emzirirsen sütünde birikir. Hani benim sütüm çok az sağım yaptığımda her beslenmede olmazsa bile mama takviyesi yapıyorum.

günde kaç çişli bez değiştirdiğinizi sayın. 5 ve üstüyse yeterli dediler

emzik verdim şimdi, yarım saat ağlaması durdu, kahvaltı yapabildim sonra emziği de itti ağladı. yine emziriyorum mecbur. memeler kulak memesi kıvamında yumuşadı artık emzirmekten. sanırım mama takviyesi deneyeceğim
günde kaç çişli bez değiştirdiğinizi sayın. 5 ve üstüyse yeterli dediler
aslında 5’ten fazla her gün. sütüm de yetiyorsa derdi ne hiç bilmiyorum.

Sol meme ile çok aktifiz sağ aşırı ters kalıyor zorlanıyorum ya sizin nasıl bu durum
Bebekleri ilk zamanlar tutmak ve emzirmek çok zor .
Diğer memeyi tutmak da zorlanıyorsan futbol topu tutuşu var onu denedin mi?
Bacakları kolunun altından arkaya doğru gelecek bebişin altına yastıkta koyabilirsin
Annelere sinir oluyorum kusmayan bebek mi var
Bebeklerin kan dolaşımı doğduktan sonra oluştuğu için kızarması ve morarması çok kolay seni tedirgin etmesin
Pusetler yanmaz kumaştan yapılması gerektiği için o şekilde ve terletiyor evet ama minderler riskli kullanmayın bence ben kafasının altına mendil ya da müslin seriyorum pamuklu
Aa bilmiyordum bende müslim seriyorum ama çocuğum su içinde kalıyor ama ben alsam mı almasam mı diye karar verirken yaz biticek sanırım
Ben gündüzleri yüz üstü yatırıyorum ,sırt üstü yatırdığım da kendini uyandırıyor
Doyup doymaması için birşey diyemiyorum kızım uyanıksa sürekli aranıyor ve anneme göre hiç doymuyor hep aç

Canlar nasılsınız doğum yapan varmı ay doğurup siteye az girenlere aşk olsun diyordumda bende aynıyım bir günlük .3 saat uyumama rağmen hiç bir şeye yetişemiyorum . Çok zor ama çok özlemişim bu hissi . Doğumum zor geçti o yüzden anlatıp kimseyi olumsuz etkilemeyim . Bekleyen annelerimizde sağlıkla kavuşsunlar inşallahta çiş kaka muhabbetine bekleriz efendim

Sütü ilk gün denedim sanki daha çok yapıştırdı gözü allahtan çok yapışık açılmayacak derecede değil ama görünce de bi korktum

Merhaba sabır taşı olan anneler bebislerinizi gündüz hafif salliyonuz mu. Gece hiçbir sorunumuz yok ama gündüz memede uyumuyor anne yani beşikte biraz sallıyorum öyle uyuyor. Sallamaya alistirma diyor herkes bana. El kadar bebe ne anlar sallamaktan diyorlar. Sizde durumlar nasıl.

Biz iyiyiz canım sen nasılsın? En son Eldorin suyum geldi dedi muhtemelen o da doğurdu. Başka haber yok biz bıraktığın gibi siz güzelce alışın birbirinize, sen de çabucak toparla

D vitamini nasıl veriyorsunuz kaşıkla mı bir de aç tok fark ediyor mu
Mamasına katıyorum gaz ilacı ile birlikte.

Eldorin i soranlar var. Kendi de müsait olunca yazacaktır. Kuzusu bu öğleden sonra sağlıkla doğdu. İkisi de iyiler

Doktordan geldim. Nst yine süt liman
Doktora beni doğurtun bebek birden irileşti dedim. Şekere bi daha bakalım dedi. 3 gün şeker tansiyon ölçücez
Bu arada geçen haftaki doktor bol keseden ölçmüş. 3300 çıktı bugün biraz rahatladım gibi. Hassas ölçtü baya uğraştı inş doğrudur.

Diyetisyene gönderdi diyet yapıcam bide.
Ya bu sabah yeni karpuz kestik acccayip lezzetli çıktı. Ama karpuz bugünden itibaren yasaklandı. Doğuramamam gerçeği şuan canımı acıtmıyo da, karpuzu yiyememek

Bide şey dedi. Çatı muayenesini doğumdan günler önce yapmak bir veri sunmaz. Doğum başlar, su sancı vs gelir son dakika belirleriz dedi yani ben evde sancı beklemeye devam

Doguramayanlarda bugün gördün mü kilo durumu garantili değil işte şartlar değiştikçe ölçüm değişiyor, bana da son haftalarda meyveler yasak demişti, inadına hepsi gözüme sulu ve tatlı görünüyordu

Merhaba bizim de 3.gün sarılık değeri 13 çıktı çarşamba tekrar kontrole gideceğiz. Ne durumdasınız gelişme var mı

Ay imdat
Kıvanç bebesi kucak bebesi oldu🫩
Çocuğu bir yere bırakamıyoruz domates gibi kızarana kadar ağlıyor.Annem memlekete döndü.Ben bugün tek başıma ilk defa kaldım.Yaparım sandım ama çok zordu…Yemek yapmaya çalıştım Kangruya koydum inanılmaz terledi çıkardım,pusete koydum uyandı ve hemen ağladı kucağıma aldım meme verdim ve bir yandan çorba yapmaya çalıştımçok yorucuydu çok zordubunun yarını var öbür günü var abooo…evde birde 10 yaşında abisi var onunda gönlünü yapmaya çalışıyorum tabi…Sabırlar hepimize Allah yardımcımız olsun annelerim

Gerçekten haklıymışsın kilo çok oynak.
Eşim diyo ki akşam şeker ölçümünü yaptıktan sonra karpuzdan ye, sabah ölçümüne düzelmiş olur acıdı halime yazık çare arıyo kdjdfj
Meyveler baya kısıtlı ya. Mecbur uycaz 3 güncük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…