- 13 Ekim 2022
- 4.821
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #28.321
Canım benim de öyleydi Dr bı Damla verdi bı kaç gündür kullanıyorum baya azaldı yok gibi aile hekimine veya çocuk Dr götürüp gisterebilirsinBenim bebeğim 16 günlük şu iki gündür sağ gözünde akıntı ve çapaklanma var internette felan hep gözyaşı kanalı tıkanıklığı yazıyor gözünü öyle gördükçe içim parçalanıyor başına gelen var mı
Tamamdır canım teşekkürler bugün ara ara ıslak pamuklu bezle sildim olmadı ama bakalım inşallah tekrarlamazCanım benim de öyleydi Dr bı Damla verdi bı kaç gündür kullanıyorum baya azaldı yok gibi aile hekimine veya çocuk Dr götürüp gisterebilirsin
Sonra da gaz yapıyor diye yiyemiyorsunGerçekten haklıymışsın kilo çok oynak.
Eşim diyo ki akşam şeker ölçümünü yaptıktan sonra karpuzdan ye, sabah ölçümüne düzelmiş oluracıdı halime yazık çare arıyo kdjdfj
Meyveler baya kısıtlı ya. Mecbur uycaz 3 güncük
Karpuz da mı gaz yapıyorSonra da gaz yapıyor diye yiyemiyorsun
Bknz ben
Tok olarak veriyorum ama hemen mamadan sonra değil biraz bekleyip çay kaşığı na 3damla damlayip ağzına koyuyorum biraz bekleyip meme veriyorum o şekilde rahat oluyorD vitamini nasıl veriyorsunuz kaşıkla mı bir de aç tok fark ediyor mu
Bende bezle denedim süt koydum geçmedi mecbur damla aldık iyi geldi ama arada göz masajida yapıyorum açılsın diye belki göz kanalları tıkalı olabilirTamamdır canım teşekkürler bugün ara ara ıslak pamuklu bezle sildim olmadı ama bakalım inşallah tekrarlamaz
İlk üç ay herşey mübah benceMerhaba sabır taşı olan annelerbebislerinizi gündüz hafif salliyonuz mu. Gece hiçbir sorunumuz yok ama gündüz memede uyumuyor anne yani beşikte biraz sallıyorum öyle uyuyor. Sallamaya alistirma diyor herkes bana. El kadar bebe ne anlar sallamaktan diyorlar. Sizde durumlar nasıl.
Ben de yeni geldim en yüksek sancı 40Doktordan geldim. Nst yine süt liman
Doktora beni doğurtun bebek birden irileşti dedim. Şekere bi daha bakalım dedi. 3 gün şeker tansiyon ölçücez
Bu arada geçen haftaki doktor bol keseden ölçmüş. 3300 çıktı bugün biraz rahatladım gibi. Hassas ölçtü baya uğraştı inş doğrudur.
Diyetisyene gönderdi diyet yapıcam bide.
Ya bu sabah yeni karpuz kestik acccayip lezzetli çıktı. Ama karpuz bugünden itibaren yasaklandı. Doğuramamam gerçeği şuan canımı acıtmıyo da, karpuzu yiyememek
Bide şey dedi. Çatı muayenesini doğumdan günler önce yapmak bir veri sunmaz. Doğum başlar, su sancı vs gelir son dakika belirleriz dediyani ben evde sancı beklemeye devam
Burada hemen hemen herkes uğraştı biz de bir gece hastanede yattık. merak etme Fototerapi alıyorsa zaten çok çabuk iyileşiyorlar. Biz de mama ve meme takviye gittik. Rabbim şifa versin inşallah bir an önce çıkarsınızArkadaşlar sarılık ile uğraşan, uğraşıp galip gelen anneler varmıdır aranızda.
Biz bugün yatış yaptık öğlen mavi ışık altında 6 saatimizi doldurduk belirli emzirme molaları ile mamaya başladık sütüm sanırım yetersiz zaten rakı gibi gözüküyor yağsız veya yağ oranı çok düşük yüksek ihtimal.
Sabah alınan kanda sarılık değeri 18 di az önce yapılan kan testinde 13 e düşmüş sabaha baya baya düşer herhalde.
Benim bebeğim 7 gün yoğun bakımda yattı. 20ile yatısı oldu. Fototerapi bi seansta bile etkili. Yalnız düştüğü gibi ertesi gün yine yükselmişti. İlk on gün böyle olabiliyormus. Size de geçmiş olsun.Arkadaşlar sarılık ile uğraşan, uğraşıp galip gelen anneler varmıdır aranızda.
Biz bugün yatış yaptık öğlen mavi ışık altında 6 saatimizi doldurduk belirli emzirme molaları ile mamaya başladık sütüm sanırım yetersiz zaten rakı gibi gözüküyor yağsız veya yağ oranı çok düşük yüksek ihtimal.
Sabah alınan kanda sarılık değeri 18 di az önce yapılan kan testinde 13 e düşmüş sabaha baya baya düşer herhalde.
Rabbim yardımcın olsun, ins kolaylıkla bebeğini kucağına alırsınKızlar ben de şimdi hastaneye geldim, suni sancı vermeye başladılar, sonunda inş kavuşma zamanıdualarınızı beklerim
Çok teşekkürler umarım iyileşir hemen bekliyorum başında Rabbim evlatlarımızın her türlü hastalıklarını kimseye vermesinBurada hemen hemen herkes uğraştı biz de bir gece hastanede yattık. merak etme Fototerapi alıyorsa zaten çok çabuk iyileşiyorlar. Biz de mama ve meme takviye gittik. Rabbim şifa versin inşallah bir an önce çıkarsınız
Çok geçmiş olsun sizin için zor bir süreç benim bakış açımdan.Benim bebeğim 7 gün yoğun bakımda yattı. 20ile yatısı oldu. Fototerapi bi seansta bile etkili. Yalnız düştüğü gibi ertesi gün yine yükselmişti. İlk on gün böyle olabiliyormus. Size de geçmiş olsun.İns bebeğin en kısa sürede sağlıkla evine döner.
Rabbim yardımcın olsun, ins kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın
Sağlıkla su gibi ilerlesin inş kavuşun bebeğinleKızlar ben de şimdi hastaneye geldim, suni sancı vermeye başladılar, sonunda inş kavuşma zamanıdualarınızı beklerim
Hayirlisiyla, kolaylıkla, sağlıcakla kavuşun inşallahKızlar ben de şimdi hastaneye geldim, suni sancı vermeye başladılar, sonunda inş kavuşma zamanıdualarınızı beklerim
İlk on gün bebeklerde beyin bariyeri oluşmadığı için, sarılığın fazla yükselip tedavi olmadığı durumlarda beyinde hasar bırakma riski var. O yüzden sıkı takip gerekiyor.Çok geçmiş olsun sizin için zor bir süreç benim bakış açımdan.
Ama ne kadar olumlu konuşmuşsun çok teşekkür ederim, nasıl bir şey bu sarılık yani 10 gün sürüyor falan yükseliyor düşüyor asla anlamlandıramadım bir kaç başlığa daha baktım herkes gerçekten ne kadar çok uğraşmış
Tum hamilelikte pregnacare kullandım ama Ocean Mummy e gecmeyi dusunuyorum.onu denediniz mi hiç? Digeri bende mide yanması yapiyor ve değerlerimde yükselme olmadi. Plt, demir hep düşük. Yiyeceklerle etkileşimine vs dikkat ederek alsam dahi..Doktor bana bundan verdi birde demir ilacı
Bence vakit kaybetmeden doktorla konuşup al sende yoksa uykusuzluk iyi beslenemem değişen hormonlar yatakdan kalkamıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?