- 10 Temmuz 2021
- 385
- 1.560
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #28.281
Oy hadi bir avazda inş, kolaylıkla gelsinKizlar selam
Bugün suyum geldi yatışım yapıldı. Hastanedeyimdualarınızı bekliyorum
Aynen darısı bizeeAy hadi hayırlı haberlerrabbim kolaylıkla kurtarsın. Darısı başıma
Kullanıyorum çok memnunum 3 yıl önce büyük oğluma almıştım onu kullanıyorum özelden foto atayımKızlar puset içine minder kullanıyor musunuz?
İçine çok gömülüyor müslim seriyorum ama aldığımda ter içinde oluyor , kullanıp memnun kaldınız mı?
Benim bebeğim 16 günlük şu iki gündür sağ gözünde akıntı ve çapaklanma var internette felan hep gözyaşı kanalı tıkanıklığı yazıyor gözünü öyle gördükçe içim parçalanıyor başına gelen var mıKızlar 1 aylıkken yapılacak göz muayenesini yaptırdınız mı ?
Bizde hafif var anne sütü sürüyorumBenim bebeğim 16 günlük şu iki gündür sağ gözünde akıntı ve çapaklanma var internette felan hep gözyaşı kanalı tıkanıklığı yazıyor gözünü öyle gördükçe içim parçalanıyor başına gelen var mı
Onuda denedim canım da tekrarlayınca korktumBizde hafif var anne sütü sürüyorum
Biz bugün aynı şeyi yaşadık sabah kalktığımda iltihaptan gözü kapanmıştı. Doktor damla verdi günde 3 kere damlatılacak. Bir de kaynamış ılıtılmış suyu ağız mendiliyle alıp gözünü iyice temizle aktıkça dedi.Onuda denedim canım da tekrarlayınca korktum
Teşekkürler aklımda bulunsun doktora da gideceğim inşallahBiz bugün aynı şeyi yaşadık sabah kalktığımda iltihaptan gözü kapanmıştı. Doktor damla verdi günde 3 kere damlatılacak. Bir de kaynamış ılıtılmış suyu ağız mendiliyle alıp gözünü iyice temizle aktıkça dedi.
BizzzzzKimlerrr bizim gibi meme emdikten sonra hıçkırıktan nefret ediyoooor
Büyük kızımda oldu. Birkaç aya geçti. Genelde geçici bi durum oluyor o. Bazı kişilerde geçmeyip minik bi operasyon gerekebiliyormuş. Goz pınarına bi masaj yapıyordum. Netten bi araştır.Benim bebeğim 16 günlük şu iki gündür sağ gözünde akıntı ve çapaklanma var internette felan hep gözyaşı kanalı tıkanıklığı yazıyor gözünü öyle gördükçe içim parçalanıyor başına gelen var mı
Ben memnunum , bu yada başkası güvenilir bir marka olursa bence memnun kalırsınBende hala almadım ama yarın alayım bu kullandığınız yorumları baya iyi canım sen memnun musun?
Ayy artık birşey araştırmak istemiyorumDoktorlar minderi önermiyor canım bir Araştır istersen.
Çok tatlıKullanıyorum çok memnunum 3 yıl önce büyük oğluma almıştım onu kullanıyorum özelden foto atayım
Ben puset içinde beli desteklesin diye kullanıyorum canım terleme yapabilir elyaf dolgulu çünkü. Evdeyken anakucağına koyduğumda sıcak günlerde üstüne pamuklu battaniye örtüyorum minderin. O zaman terletmiyor. Tabi pusette kullanırken battaniye örtülmez kemerden dolayıÇok tatlıbenimde baktığım böyle birşey?
Terletmeyi engelledi mi?
AhahhahahBen memnunum , bu yada başkası güvenilir bir marka olursa bence memnun kalırsın
Enerjimi artırıyor, birde plesebo değilse kendimi daha mutlu hissediyorum
Ayy artık birşey araştırmak istemiyorum
Pusette çok terliyor seninkide terliyor mu bizim pusete özel birşey mi
Yorumlarına baktım , yapay zekada bana teri önlemek için minder önerdi , ucuzda birşey oyüzden en azından yaz dönemi için aklıma yatıyor
Çok tatlıbenimde baktığım böyle birşey?
Terletmeyi engelledi mi?
Sol meme ile çok aktifiz sağ aşırı ters kalıyor zorlanıyorum ya sizin nasıl bu durumDüşün biran önce al süt içinde faydası oluyorduş başlığını memelerine tut güzelce masaj yap kanalları açıyor
Sadece bu akşamdan bahsetsem bile anlarsın halimi..Sana kocaman sarılıyorum
İlk kızımda dış sesler beni çok etkiliyordu mantıksız olduğunu bildiğim halde aşırı etkileniyordum ve herşey stres oluyordu bebeğimde çok gazlı zor bebekti bende stresle işleri daha zorlaştırıyordum
Etkilendiğimi bildikleri halde dış sesler hiç susmuyordu ama herkes evine döndü o çocukla ben kaldım iyi kötü büyüttüm büyüdü herkes dediğini unuttu , çocuğum zaten hiçbirşey hatırlamıyor
Ama bende korkunç anılar ve tadını çıkaramadığım günlerin üzüntüsü kaldı.
Lütfen duyma , hatta cevap ver sussunlar yüz bulmasınlar
2 bebeğim şimdide sütüm var mıymış , yetiyor muymuş , kucağa alışırmış , yanlış tutuyormuşum
İlkinde olsa saatlerce ağlar yada sinirden köpürürdüm şimdi hepsine tatlı tatlı cevap veriyorum yada duymuyorum
Eczaneden aldım online satışı kontrol etmedim.
O roll on u ınstagramda çok görüyorum gerçekten işe yarıyor mu
Nekadardır kullanıyorsun ?
Pusetler yanmaz kumaştan yapılması gerektiği için o şekilde ve terletiyor evet ama minderler riskli kullanmayın bence ben kafasının altına mendil ya da müslin seriyorum pamukluBen memnunum , bu yada başkası güvenilir bir marka olursa bence memnun kalırsın
Enerjimi artırıyor, birde plesebo değilse kendimi daha mutlu hissediyorum
Ayy artık birşey araştırmak istemiyorum
Pusette çok terliyor seninkide terliyor mu bizim pusete özel birşey mi
Yorumlarına baktım , yapay zekada bana teri önlemek için minder önerdi , ucuzda birşey oyüzden en azından yaz dönemi için aklıma yatıyor
Çok tatlıbenimde baktığım böyle birşey?
Terletmeyi engelledi mi?
Daha bir aylık olmadık göz doktoruna mı çocuk doktoruna mı yaptıracağız muayeneyi?Kızlar 1 aylıkken yapılacak göz muayenesini yaptırdınız mı ?
Benim bebeğimde de oldu malesef. 7 günlükken başladı 21 deyiz daha da bitmedi. Kaynatılmış soğutulmuş suyu pamukla gözüne masaj yap demişti doktor işe yaramadı malesef. Arkadaşlarda sütünü sür masaj yap dedi o da işe yaramadı. Cumartesi çok fenaydı hiç açamıyordu acile gittik. Suni göz yaşı ve antibiyotikli damla verdi doktor. Hafifledi şimdi ama geçmedi tam. 5 gün damlaları kullanacağım geçmezse doktora gideceğim.Benim bebeğim 16 günlük şu iki gündür sağ gözünde akıntı ve çapaklanma var internette felan hep gözyaşı kanalı tıkanıklığı yazıyor gözünü öyle gördükçe içim parçalanıyor başına gelen var mı
Allah yardımcın olsun dualarım seninle. Gününü doldurmuş artık kolaylıkla gelsin inş bebeğinGünaydınlar kızlarr, 41+2 den bir selam vereyim dedim. Dedim ben rekora koşuyorum diyevar mıdır benden uzun duran şu anda suni sancı sırası bekliyorum, inş çok sürmez şu listemizi bi güncelleyeyim Eldorin i çıkarıyorum, haber yok ama gelir inş bebeğine kavuşmuştur diye düşünüyorum N nonsense38 zaten kavuştu
Hepimize sağlıkla ve kolaylıkla listeden elenmek dileğiyle
Irmakkk
K kadingibikadiinnn
F fundaslansu
ben boyle sey gormedim
Sakayik35
K Kirazxyz
Bezler nasıl boş mu cisli mi, kaç bez çıktı ortalama on satte, özellikle son bezler boş mu cisli mikızlar ya bugün 11. gün, doğduğundan beri memede sorun yaşamıyordu, emip doyup bırakıp uyuyordu. çocuk 2 gündür saatlerce (10 saat falan) memede duruyor bırakır bırakmaz elini kolunu emiyor sanki memem boşmuş gibi, doymuyormuş gibi. asla da uyumuyor saatlerce. en son 1 haftalıkken gittik doktora, mama başlamadı yeterli geliyor demişti sütüm için. azaldı mı acaba? sağım da yaptım dün emzirdikten sonra artsın diye. nasıl anlarım yeterli mi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?