- 28 Nisan 2013
- 776
- 2.472
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #28.941
Benim de uçlar çok acıyordu artık Göğüs ucunu merak edip aldım ama onun ucu benimkine büyük geldi arada boşluk oluyor tam oturmayınca bebek de ememiyor bir de onu göğüse yapıştırmak da mesele elimle tutmam gerekti uğraşamadım bıraktım. Ben mi yanlış bişey yaptım anlayamadım ama göğüs ucu kremiyle devam acıyla savaşmayaBen göğüs ucu kalkanı ile emziriyorum, çok sık emmesine rağmen yara olmuyor onlarla. 5 çift aldım steril edip onları kullanıyorum yoksa o sıklıkla emzirmeye devam edemem. Belki siz de denersiniz. Onlar büyük olduğu için bence alıştı, o sebeple emziği de alıyor memeyi de emiyor. Bibs marka kabul etmedi ama philips avent ultra air güzel tutuyor
Ya maşallah o kadar fark ediyor mu su içmek?Az önce 90 ml sütten fazlası çıkamadı diye suyu diktim kafaya (2 lt kadar) sonra yine sağdım 150 ml oldu. İki süt arasında 1 saat geçti iki karışımda saat farkından dolayı bozulma olur mu ? Mecbur kaldım birazdan uyanır çünkü en son halini dolaba koydum
Ben yurtdışında yaşıyorum, MAM marka aldım çok güzel yapışıyor. Başka marka almıştım iyi tutmamıştı. Mam marka varsa bi onu da deneyin isterseniz. Ama normalde kanat kısımlarını meme ucu kısmının üstüne kıvırıp elinizle vakum gibi yapıp mememin üstüne bırakın yani mememizi vakumlar gibi yapışması lazım. Ben hiç tutmuyorum yapışmış gibi oluyor bebek hareket etse de çıkmıyor.Benim de uçlar çok acıyordu artık Göğüs ucunu merak edip aldım ama onun ucu benimkine büyük geldi arada boşluk oluyor tam oturmayınca bebek de ememiyor bir de onu göğüse yapıştırmak da mesele elimle tutmam gerekti uğraşamadım bıraktım. Ben mi yanlış bişey yaptım anlayamadım ama göğüs ucu kremiyle devam acıyla savaşmaya
Aa anladım marka farketmiş olabilir çünkü çok orta halli bir şeydi aldığım. Teşekkür ederim MAM markasını görmedim burda ama epey pahalısı da var kesin onlar iş görürBen yurtdışında yaşıyorum, MAM marka aldım çok güzel yapışıyor. Başka marka almıştım iyi tutmamıştı. Mam marka varsa bi onu da deneyin isterseniz. Ama normalde kanat kısımlarını meme ucu kısmının üstüne kıvırıp elinizle vakum gibi yapıp mememin üstüne bırakın yani mememizi vakumlar gibi yapışması lazım. Ben hiç tutmuyorum yapışmış gibi oluyor bebek hareket etse de çıkmıyor.
Sütün %90ı su kesinlikle fark ediyor. İlk zamanlar sütüm azdı su ile arttı.Ya maşallah o kadar fark ediyor mu su içmek?
Bir de emzirme sonrası mı sandın ya da en son ne zaman emzirip sağmıştın canım?
Ve günde kaç sağım yapıyorsun kaç dk nasıl sağıyorsun?
İlk bir hafta on gün geçtikten sonra gün gün yeni guncellemeler geliyor, gececek, yorucu, zor, yine de zananla gececek bi rutine oturacakKizlar 22 gunluk oldu kizim yeni guncellemeler geldi. Uykusuzluktan cildircam. Yataga koyar koymaz basliyo . Surekli memede kalmak istiyo. Gaz sikintisi var sanirim damla verdim yok bana misin demiyor. Yalniz olmadigimi soyleyin bana. Bu ne zaman gececek ya
Orijinal zeytinyağı denediniz mi enazından kurumuyor nemli kalıyor daha iyiBenim de uçlar çok acıyordu artık Göğüs ucunu merak edip aldım ama onun ucu benimkine büyük geldi arada boşluk oluyor tam oturmayınca bebek de ememiyor bir de onu göğüse yapıştırmak da mesele elimle tutmam gerekti uğraşamadım bıraktım. Ben mi yanlış bişey yaptım anlayamadım ama göğüs ucu kremiyle devam acıyla savaşmaya
Çok çabalıyorum ama eöziği tutturamadım tiksinerek tülürüyorBizim de aynı şekildeydi abartısız TÜM GÜNsonunda pes ettim ve emzik verdim (emme düzenimiz artık oturmuştu) bebiş de ben de inanılmaz rahatladık
Allahım daha neler duyacağımİlk atağını yaşıyor bence. Devamlı aç ve uykusuz oluyorlar bir süre sonra güncelleme geliyor bebeğe
Zaten çok şebelek tatlı bi suratın olmasa kızacağımda kıyamıyorum diyorum işin espirisi aslında nereye kızıyorsun daAynısını yaşadık geçen hafta ama 4 gün önce ilk sosyal gülümsemesini verdi bana beyfendi sonra babaannesine de güldü ara ara gülüyor artık bizedemek ki atak dönemiydi diye düşündüm
Tahin yağı ve kantaron yağı denemiştim iyi geliyor ama bir sonraki emmeye kadar sürüyor faydasıOrijinal zeytinyağı denediniz mi enazından kurumuyor nemli kalıyor daha iyi
Tuttuysa çok şanslısınBizim de aynı şekildeydi abartısız TÜM GÜNsonunda pes ettim ve emzik verdim (emme düzenimiz artık oturmuştu) bebiş de ben de inanılmaz rahatladık
Bende emziriyorum benimde saçımda beyazlar çok olduğu için hamileliğimin 6. Ayında psikolojikmen iyi hissetmediğim için boyatmıştım ama ombre olduğu için diplere çok işlem yapılmamıştı. Ama şuan da bebeğim 1 aylık ve bende yakın zamanda boyatacağım tekrar :) psikolojikmen çok yıpranıyoruz ve bence kendimizi iyi hissetmeye ihtiyacımız var :)Kızlar göbekten aşağı inen çizgi ne zaman geçer?
Bir de şey soracağım çok önemli değil ama saç boyayan var mı emziren annelerde? Psikolojik toparlanma için kendime bir şeyler yapmak istiyorum saç baş dağıldı. Zaten hamileyken dökülmüyordu şimdi avuç avuç başladı dökülmeler
Aynı durumdayım 33 gün oldu hala az az leke veya kanama oluyor bitmediKızlar doğum yapalı 45 gün oldu kanamam hala bitmedi sizde durumlar ne alemde artık bu sıcakta darlandım ped takmaktan….
Zeytinyağı silmeye dahi gerek duymuyorum bebişe zararı yokTahin yağı ve kantaron yağı denemiştim iyi geliyor ama bir sonraki emmeye kadar sürüyor faydası
Mustela kullandım çok memnun kalmadım bepanthol kesinlikle en iyisiKızlar bebeğimin popişi pişti ne kullanıyorsunuz siz pişikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?