2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Mama artı meme canım 3 gün yapmadı dün yaptı sonunda bebe yağı ile karnına saatlerce masaj yaptım
10 güne kadar kaka yapmamasına normal diyor doktorlar. gazını çıkarabiliyorsa bence de sıkıntı olmuyor.

tahin helvası badem ve su benim sütüme iyi geliyor arttırıyor kızlar. bende yaradı söyleyeyim dedim.

gaz için de ben bir bardak kefirin içine 1 çay kaşığı kimyon atıp içiyorum. hem benim gazım olmuyor hem kızıma da sütümden gaz geçmiyor gibi hissediyorum.

Ne güzel olmuş
Bende LCW nin kilerde az emzirmedim
Ama ikinci çocukta heryerde emziriyorum kimse bakmasın anacım çocuğumu beslemeye çalışıyorum

Annişler bir foto ekledim. Bebeğimin kolunda , sırtında , bacağında , yüzünde ara ara bunlar çıkıyor. Alerjik mi , isilik mi sizce ne olabilir ?

Eklentiler

• IMG_8430.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 68
Bi dakka bi dakka ne vitaminiii ? Demir dışında bişey kullanmıyorum ben ne kaçırdım acaba

Annişler bir foto ekledim. Bebeğimin kolunda , sırtında , bacağında , yüzünde ara ara bunlar çıkıyor. Alerjik mi , isilik mi sizce ne olabilir ?
Alerji değil de, sivrisinek sokmasına benzettim ben. Bak kızarıklığın ortasında bi nokta var. Nette arat görsellerde bulabilirsin.

Bi dakka bi dakka ne vitaminiii ? Demir dışında bişey kullanmıyorum ben ne kaçırdım acaba
Ben onu da kullanmıyorum.
Bir gün alsam, üç gün almıyorum.
Ama kullanmak lazım. Özellikle bu ara gaz sancılarıyla boguşurken uykusuzluk ciddi vuruyor beni

Hangi vitaminleri alıyorsun Dr um degerlerin iyi dedi vermedi tekrar ama bu süreçte hepimizin ihtiyacı var bence de

Mrb kızlar ara ara bebisten fırsat buldukça girip takip etmeye çalışıyorum hemen hemen hepimizin bebislerinde aynı sikintilar var bu ara bizde de bebeğim arada meme den veya mama dan sonra az bişey kusuyor önceden kusması pek yoktu acaba çok mu veriyorum dedim ama yok bezden takip ediyorum fazla bı çiş yok normal mi bu tecrübe olmayınca herşeyi takıyorum dün gece yatmadan yine az bişey çıkardı bende sabaha kadar uyku uyuyamadım hep kontrol ettim kusarmi diye boğazında kalır diye bide hava çok sıcak beşiginde yatiramiyorum yer yatağı yaptım tm yanimda değil yanıma yakın yatırıyorum siz nerde yatiriyorsunuz

Alerji değil de, sivrisinek sokmasına benzettim ben. Bak kızarıklığın ortasında bi nokta var. Nette arat görsellerde bulabilirsin.
Evet benziyor ama aynı odadayız sivri olsa mutlaka görürüm ya da duyarım. chatgbt alerjik de olabilir demiş. Deterjana kadar her şeyden şüpheliyim. Doktora sorcam daha sürerse

Ben onu da kullanmıyorum.
Bir gün alsam, üç gün almıyorum.
Ama kullanmak lazım. Özellikle bu ara gaz sancılarıyla boguşurken uykusuzluk ciddi vuruyor beni
Ya ben de düzenli kullanmıyorum unutuyorum maalesef aklıma geldikçe atıyorum bi tane. Aslında tam da salonun ortasında göreyim diye

Kusma dediğin ağzından kesik süt mü geliyor yoksa baya içtiği sütü mü çıkarıyor ? Kesik süt ise içtiği süt yarıyormuş iyi bişey yani. Bildiğin içtiği sütü çıkarıyorsa fazla sütmüş o. Benimki genelde kesik süt çıkarıyor telaş etmedim sadece tamamen bittiğinden emin olunca yatırıyorum boğazına kaçmasın diye. Zaten beslenmeden 5-10 dk sonra çıkarıyor daha uzun sürmedi hiç.
Beşikte yatıyorum ya başka yer yapmadım ama beşik boş zaten çarşaf var sadece sıcaktan etkilenmesin diye

Bunlar çıkıp kayboluyor mu?
Çıkıp kayboluyorsa sıcaktan olabilir kızımda da oluyor . Nemlendirici sürüyorum, geçiyor .
Alerjik olsa çok daha yoğun olur ( inş alerji değildir )
demire ek pregnacare kullanıyorum ama eczane/doktor farklı şeylerde önerebilir . Kullanmanızı tavsiye ederim bence emzirme hamilelikten daha yorucu ve enerji ihtiyacı oluyor

Anne yanında reflü yatağında yatırıyorum ama sabah yanıma alıp yatarak emziriyorum sonra yan yana biraz daha uyuyoruz

Aynısından benimkinde de var kol bacaklarında. alerji olsaydı sırtında ve karnında da olurdu sanki bence sinek isirigi o yüzden ben Sineklik takıyorum beşiğine

Evet çıkıyor kayboluyor ama sürekli başka yerlerde çıkmaya ve kaybolmaya devam ediyor o yüzden dikkate almaya başlamalı mıyım diye düşündüm. İnşallah alerjik değildir

Aynısından benimkinde de var kol bacaklarında. alerji olsaydı sırtında ve karnında da olurdu sanki bence sinek isirigi o yüzden ben Sineklik takıyorum beşiğine
Sırtında da var ki Yani ara ara çıkıyor banyo yapınca geçiyor ama ensede falan yine çıkıyor. Belki sıcaktandır biraz daha gözlemleyeceğim. Pencerelerimizde sinekliklerimiz var sanmıyorum sinek olduğunu ya. Yoksa beni de es geçmezler mutlaka ısırırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…