- 4 Kasım 2024
- 187
- 550
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #28.981
Saf Vazelin jhonsons baby ve sudocrem anında iyileştiriyorKızlar bebeğimin popişi pişti ne kullanıyorsunuz siz pişikte?
10 güne kadar kaka yapmamasına normal diyor doktorlar. gazını çıkarabiliyorsa bence de sıkıntı olmuyor.Mama artı meme canım 3 gün yapmadı dün yaptı sonunda bebe yağı ile karnına saatlerce masaj yaptım
Ne güzel olmuşKesinlikle katılıyorum herşeyin bi çözümü varilk bebeğim ve dışarda ağladığında ne yapacağımı şaşırıyorum. Gezmeye çıktık geçenlerde be emzirmem lazım acil ben şaşkın şaşkın bakınırken dışarda oturan sarar mağazası çalışanı içeri geçebilirsiniz kabinlere dedi geçtim su fln bile getirdi diğer kadın çalışan o an hem insanlık ölmemiş dedim hem de inandım cidden herşeyin bi çözümü var gerçekten yeter ki anneler iyi olsun .
Bi dakka bi dakka ne vitaminiii ? Demir dışında bişey kullanmıyorum ben ne kaçırdım acabaBir haftadır vitaminim bitmişti , enerjim düşmeye başladı alınganlığım arttı
2 gündür tekrar almaya başladım psikolojik mi bilmiyorum enerjim geldi
Yemek , temizlik yaptım misafir ağırladım
Kendime geldimmaşAllah diyim kendime
Vitaminlerinizi aksatmayın kızlar
Alerji değil de, sivrisinek sokmasına benzettim ben. Bak kızarıklığın ortasında bi nokta var. Nette arat görsellerde bulabilirsin.Annişler bir foto ekledim. Bebeğimin kolunda , sırtında , bacağında , yüzünde ara ara bunlar çıkıyor. Alerjik mi , isilik mi sizce ne olabilir ?
Ben onu da kullanmıyorum.Bi dakka bi dakka ne vitaminiii ? Demir dışında bişey kullanmıyorum ben ne kaçırdım acaba
İyi çok şükür sevindim gelmiş geçmiş olsun inşaallahMama artı meme canım 3 gün yapmadı dün yaptı sonunda bebe yağı ile karnına saatlerce masaj yaptım
Hangi vitaminleri alıyorsun Dr um degerlerin iyi dedi vermedi tekrar ama bu süreçte hepimizin ihtiyacı var bence de10 güne kadar kaka yapmamasına normal diyor doktorlar. gazını çıkarabiliyorsa bence de sıkıntı olmuyor.
tahin helvası badem ve su benim sütüme iyi geliyor arttırıyor kızlar. bende yaradı söyleyeyim dedim.
gaz için de ben bir bardak kefirin içine 1 çay kaşığı kimyon atıp içiyorum. hem benim gazım olmuyor hem kızıma da sütümden gaz geçmiyor gibi hissediyorum.
Evet benziyor ama aynı odadayız sivri olsa mutlaka görürüm ya da duyarım. chatgbt alerjik de olabilir demiş. Deterjana kadar her şeyden şüpheliyim. Doktora sorcam daha sürerseAlerji değil de, sivrisinek sokmasına benzettim ben. Bak kızarıklığın ortasında bi nokta var. Nette arat görsellerde bulabilirsin.
Ya ben de düzenli kullanmıyorum unutuyorum maalesef aklıma geldikçe atıyorum bi tane. Aslında tam da salonun ortasında göreyim diyeBen onu da kullanmıyorum.
Bir gün alsam, üç gün almıyorum.
Ama kullanmak lazım. Özellikle bu ara gaz sancılarıyla boguşurken uykusuzluk ciddi vuruyor beni
Kusma dediğin ağzından kesik süt mü geliyor yoksa baya içtiği sütü mü çıkarıyor ? Kesik süt ise içtiği süt yarıyormuş iyi bişey yani. Bildiğin içtiği sütü çıkarıyorsa fazla sütmüş o. Benimki genelde kesik süt çıkarıyor telaş etmedim sadece tamamen bittiğinden emin olunca yatırıyorum boğazına kaçmasın diye. Zaten beslenmeden 5-10 dk sonra çıkarıyor daha uzun sürmedi hiç.Mrb kızlar ara ara bebisten fırsat buldukça girip takip etmeye çalışıyorum hemen hemen hepimizin bebislerinde aynı sikintilar var bu ara bizde de bebeğim arada meme den veya mama dan sonra az bişey kusuyor önceden kusması pek yoktu acaba çok mu veriyorum dedim ama yok bezden takip ediyorum fazla bı çiş yok normal mi bu tecrübe olmayınca herşeyi takıyorum dün gece yatmadan yine az bişey çıkardı bende sabaha kadar uyku uyuyamadım hep kontrol ettim kusarmi diye boğazında kalır diye bide hava çok sıcak beşiginde yatiramiyorum yer yatağı yaptım tm yanimda değil yanıma yakın yatırıyorum siz nerde yatiriyorsunuz
Bunlar çıkıp kayboluyor mu?Annişler bir foto ekledim. Bebeğimin kolunda , sırtında , bacağında , yüzünde ara ara bunlar çıkıyor. Alerjik mi , isilik mi sizce ne olabilir ?
demire ek pregnacare kullanıyorum ama eczane/doktor farklı şeylerde önerebilir . Kullanmanızı tavsiye ederim bence emzirme hamilelikten daha yorucu ve enerji ihtiyacı oluyorBi dakka bi dakka ne vitaminiii ? Demir dışında bişey kullanmıyorum ben ne kaçırdım acaba
Anne yanında reflü yatağında yatırıyorum ama sabah yanıma alıp yatarak emziriyorum sonra yan yana biraz daha uyuyoruzMrb kızlar ara ara bebisten fırsat buldukça girip takip etmeye çalışıyorum hemen hemen hepimizin bebislerinde aynı sikintilar var bu ara bizde de bebeğim arada meme den veya mama dan sonra az bişey kusuyor önceden kusması pek yoktu acaba çok mu veriyorum dedim ama yok bezden takip ediyorum fazla bı çiş yok normal mi bu tecrübe olmayınca herşeyi takıyorum dün gece yatmadan yine az bişey çıkardı bende sabaha kadar uyku uyuyamadım hep kontrol ettim kusarmi diye boğazında kalır diye bide hava çok sıcak beşiginde yatiramiyorum yer yatağı yaptım tm yanimda değil yanıma yakın yatırıyorum siz nerde yatiriyorsunuz
Bana mesaj atar mısınMustela kullandım çok memnun kalmadım bepanthol kesinlikle en iyisi
Aynısından benimkinde de var kol bacaklarında. alerji olsaydı sırtında ve karnında da olurdu sanki bence sinek isirigi o yüzden ben Sineklik takıyorum beşiğineAnnişler bir foto ekledim. Bebeğimin kolunda , sırtında , bacağında , yüzünde ara ara bunlar çıkıyor. Alerjik mi , isilik mi sizce ne olabilir ?
Evet çıkıyor kayboluyor ama sürekli başka yerlerde çıkmaya ve kaybolmaya devam ediyor o yüzden dikkate almaya başlamalı mıyım diye düşündüm. İnşallah alerjik değildirBunlar çıkıp kayboluyor mu?
Çıkıp kayboluyorsa sıcaktan olabilir kızımda da oluyor . Nemlendirici sürüyorum, geçiyor .
Alerjik olsa çok daha yoğun olur ( inş alerji değildir )
demire ek pregnacare kullanıyorum ama eczane/doktor farklı şeylerde önerebilir . Kullanmanızı tavsiye ederim bence emzirme hamilelikten daha yorucu ve enerji ihtiyacı oluyor
Sırtında da var kiAynısından benimkinde de var kol bacaklarında. alerji olsaydı sırtında ve karnında da olurdu sanki bence sinek isirigi o yüzden ben Sineklik takıyorum beşiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?