- 27 Ekim 2023
- 7.563
- 20.779
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #28.961
Benim favori kurtaricim sudocrem, kızarınca bı minik sürüyorum sönüp gidiyorKızlar bebeğimin popişi pişti ne kullanıyorsunuz siz pişikte?
Benim çizgi siliklesti iyice 35.gundeyim, ama göbek deligim cukurlasti daha normal görünmüyor orası hala da koyu ama ilk hali gibi değil tabiiKızlar göbekten aşağı inen çizgi ne zaman geçer?
Bir de şey soracağım çok önemli değil ama saç boyayan var mı emziren annelerde? Psikolojik toparlanma için kendime bir şeyler yapmak istiyorum saç baş dağıldı. Zaten hamileyken dökülmüyordu şimdi avuç avuç başladı dökülmeler
Benim de 35 gün oldu var kanama ama çok açıldı akıntıya dönmek üzereKızlar doğum yapalı 45 gün oldu kanamam hala bitmedi sizde durumlar ne alemde artık bu sıcakta darlandım ped takmaktan….
Mamasına Zeytinyağı damlat iyi geliyor doktor önerisi diye duydumKızlar benim bebişim kabız oldu daha ilk aydan başına gelen varmı meme artı mama besleniyor
Öyle yaptım ama yine yapmadıMamasına Zeytinyağı damlat iyi geliyor doktor önerisi diye duydum
Benim hiç silikleşmedi göbeğimin içi de siyah hala yaa sanki kirli gibi. O görüntü kalıcı değilse iyi , yani geçsin de 1 ay 2 ay önemli değilBenim çizgi siliklesti iyice 35.gundeyim, ama göbek deligim cukurlasti daha normal görünmüyor orası hala da koyu ama ilk hali gibi değil tabii
Birkac gün denediniz miÖyle yaptım ama yine yapmadı
Geçiyor eski haline döner birkaç ayaBenim hiç silikleşmedi göbeğimin içi de siyah hala yaa sanki kirli gibi. O görüntü kalıcı değilse iyi , yani geçsin de 1 ay 2 ay önemli değil
Geçiyor merak etmee, benim boyunmda da var yer yer, birde beyaz tenliyim.bildigin kirli kirli görünüyor, boynumdakilerde pul pul olmuş yikadikca dökülüyordu azcik kalmisBenim hiç silikleşmedi göbeğimin içi de siyah hala yaa sanki kirli gibi. O görüntü kalıcı değilse iyi , yani geçsin de 1 ay 2 ay önemli değil
Ya iyi bari bol bol duş almak lazım o zaman. Zaten banyoyu severdim doğumdan sonra daha da iyi gelmeye başladı suya girip çıkmakGeçiyor merak etmee, benim boyunmda da var yer yer, birde beyaz tenliyim.bildigin kirli kirli görünüyor, boynumdakilerde pul pul olmuş yikadikca dökülüyordu azcik kalmis
Ben Sebamed kullanıyorum canım kızımda da kullandım hiç pişik yaşamadım şimdide kullanıyorumKızlar bebeğimin popişi pişti ne kullanıyorsunuz siz pişikte?
Öyle yaptım ama yine yapmadı
Kızlar bebeğimin popişi pişti ne kullanıyorsunuz siz pişikte?
Bebek bezine sıcak su koyup yakmayacak derecede olacak göğsüme koyup öyle yatmıştım ben ilk zamanlar süt kanallarının açılmasına yardımcı oluyor bir de sıcak duşta bi 15-20 dk göğüslerine masaj yap koltuk altından itibaren youtubede videoları varKızlar önce sol göğsüm mastit oldu o bi şekilde geçti derken hemen sağ göğsüm oldu çok ağrıyor kolumu kaldıramıyorum Ateş ve halsizlik de yapıyor duş aldım sağdım sıcak havlu koydum sağdım memede süt bitiyor ama Ağrı geçmiyor kafayı yicem
Teşekkür ederimBebek bezine sıcak su koyup yakmayacak derecede olacak göğsüme koyup öyle yatmıştım ben ilk zamanlar süt kanallarının açılmasına yardımcı oluyor bir de sıcak duşta bi 15-20 dk göğüslerine masaj yap koltuk altından itibaren youtubede videoları var
Kesinlikle katılıyorum herşeyin bi çözümü varÇantanızı hazırlayın bebeğinizi bebek arabasına/kanguruya koyun ve 20 dk da olsa yürüyüş yapın. Emin olun sizede bebeğinizede çk iyi gelecek. 10 günlüktü bebeğim her akşam düzenli yürüyüşe çıkmaya başladık. Kafam dağıldı çok iyi geldi. Yanıma yedek kıyafet emzirme önlüğü bez ıslak mendil emzik aldım dışarda her türlü duruma müdahale edebildim. Şiddetle tavsiye ediyorum. 2 haftalığına memlekete gittik döndük. 2 gündürde plaja gidiyoruzdışarı çıktığımız zaman bebeğim daha huzurlu daha sakin. Temiz hava iyi geliyor. Israrla tavsiye ediyorum. Bu arada bebeğim 46 günlük ve gaz krizlerine giren bi bebek. 3.kez anneliğimde şunu öğrendim annenin kafası rahatsa herşeyin üstesinden geliniyo bi şekilde. Diğerlerinde çok kasıyordum kendimi ya ağlarsa ya altına yaparsa ya kusarsa diye. Hiç bi yere çıkmıyordum. Çok gereksizmiş. Herşeyin bi çözümü varmış.
Mama artı meme canım 3 gün yapmadı dün yaptı sonunda bebe yağı ile karnına saatlerce masaj yaptımKaç gündür yapmıyor ne ile besleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?