2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Benim çizgi siliklesti iyice 35.gundeyim, ama göbek deligim cukurlasti daha normal görünmüyor orası hala da koyu ama ilk hali gibi değil tabii

Kızlar benim bebişim kabız oldu daha ilk aydan başına gelen varmı meme artı mama besleniyor
Kızlar doğum yapalı 45 gün oldu kanamam hala bitmedi sizde durumlar ne alemde artık bu sıcakta darlandım ped takmaktan….
Benim de 35 gün oldu var kanama ama çok açıldı akıntıya dönmek üzere

Benim çizgi siliklesti iyice 35.gundeyim, ama göbek deligim cukurlasti daha normal görünmüyor orası hala da koyu ama ilk hali gibi değil tabii
Benim hiç silikleşmedi göbeğimin içi de siyah hala yaa sanki kirli gibi. O görüntü kalıcı değilse iyi , yani geçsin de 1 ay 2 ay önemli değil

Benim hiç silikleşmedi göbeğimin içi de siyah hala yaa sanki kirli gibi. O görüntü kalıcı değilse iyi , yani geçsin de 1 ay 2 ay önemli değil
Geçiyor merak etmee, benim boyunmda da var yer yer, birde beyaz tenliyim.bildigin kirli kirli görünüyor, boynumdakilerde pul pul olmuş yikadikca dökülüyordu azcik kalmis

Geçiyor merak etmee, benim boyunmda da var yer yer, birde beyaz tenliyim.bildigin kirli kirli görünüyor, boynumdakilerde pul pul olmuş yikadikca dökülüyordu azcik kalmis
Ya iyi bari bol bol duş almak lazım o zaman. Zaten banyoyu severdim doğumdan sonra daha da iyi gelmeye başladı suya girip çıkmak

Kızlar benim lohusalık 22.gün saat 10da başlayan bi sol kesi yerimde ağrı var acı ve yanmada eşlik ediyor başına gelen var mı hareketim kısıtlandı resmen

Kızlar bebeğimin popişi pişti ne kullanıyorsunuz siz pişikte?

4 farklı krem kullandım. Mustela, Bepanthol, Alverde, Sudocrem. Kesinlikle bence en iyisi sudocrem. Sadece her bez değişiminde değil özellikle gece birkaç kere kullanıyorum ince tabaka halinde. Gündüz de diğerlerini kullanıyorum kafama göre. Sudocrem gece boyu rahat tutuyor sabah bembeyaz uyanıyor

Zaten sudocrem daha çok tedavi için diğerleriyse önleyici. Tavsiye ederim denemenizi

Bebek bezine sıcak su koyup yakmayacak derecede olacak göğsüme koyup öyle yatmıştım ben ilk zamanlar süt kanallarının açılmasına yardımcı oluyor bir de sıcak duşta bi 15-20 dk göğüslerine masaj yap koltuk altından itibaren youtubede videoları var

Teşekkür ederim

Kesinlikle katılıyorum herşeyin bi çözümü var ilk bebeğim ve dışarda ağladığında ne yapacağımı şaşırıyorum. Gezmeye çıktık geçenlerde be emzirmem lazım acil ben şaşkın şaşkın bakınırken dışarda oturan sarar mağazası çalışanı içeri geçebilirsiniz kabinlere dedi geçtim su fln bile getirdi diğer kadın çalışan o an hem insanlık ölmemiş dedim hem de inandım cidden herşeyin bi çözümü var gerçekten yeter ki anneler iyi olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…