2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
O zaman evet seninki alerji olabilir. Ne yedin farklı olarak bu aralar biraz alerjen beslenme bakalım. İsilik de değil ya böcek ya alerji diye düşündüm

Kızlar doğum parası yatan oldumu ben başvurdum fakat nerden sorgulama yapiliyo bulamadım yattiginda nerden haberimiz olacak bilgisi olan varmı

Kesik gibi canım süt hali değil bilmeyince insan tedirgin oluyor beşikte sıcak diye daha yatırmadim bide aldığım beşiğin yatağı çok ince eleleden almıştım onu mu kullansam yoksa yeni bı tane yatak mi alsam bilemedim kullanan varmı acaba

Kizlar bebeğimin yumurtalıkların da morarikla kızarıklık arası bı leke var pişik olabilirmi kv pişik dedi ama günlerdir de geçmedi pişik kremi diğer bölgelerini tek surmede iyileştirdi ama bu 10 gündür geçmiyor pipisi görünüyor diye fotoda atamıyorum buraya varmı başına gelen

Bi dakka bi dakka ne vitaminiii ? Demir dışında bişey kullanmıyorum ben ne kaçırdım acaba

Hangi vitaminleri alıyorsun Dr um degerlerin iyi dedi vermedi tekrar ama bu süreçte hepimizin ihtiyacı var bence de
benim doktorum lacmix yazmıştı takviye olarak günde 1 onu alıyorum anne sütünü arttıran içeriği de varmış yani bana gerçekten etkili gibi geliyor omega3 ve diğer multivitaminler de var içinde. bir de d vitamini ve demir ilacı kullanmaya devam ediyorum

Normal doğum mu yapmıştınız

Hangi vitaminleri alıyorsun Dr um degerlerin iyi dedi vermedi tekrar ama bu süreçte hepimizin ihtiyacı var bence de
Banada drum elenatal 3 yazdı emziren anneler için baya içeriği kuvvetli bı vitamin ona başladıktan sonra baya bı toparladim
Ağustos sonunda alabilirsiniz dediler bana 144 ü arayabilirsin canım
Tamam canım teşekkürler

Annişler bir foto ekledim. Bebeğimin kolunda , sırtında , bacağında , yüzünde ara ara bunlar çıkıyor. Alerjik mi , isilik mi sizce ne olabilir ?
Sinek/böcek ısırığı gibi geldi bana ama olsa görürdüm illa yazmışsın demekki alerjik bişey.
Beşiğinde yatırıyorum ben sepet beşiğimiz var cibinlikli. Emzirdikten sonra hemen yatırırsam ve gazını çıkartmazsan mutlaka kusuyor bnmki ama bu ikisine dikkat edersem kusmuyor.

Ayy benim de aynı Elele’nin yatağı çok fena bebekim de sevmedi gibi geliyor bana Araştırma yapıyorum almamız gerekecek galiba. şunu düşündüm hatta 15 cm bu

Ben pregnacare bulamadım bir türlü iki ile baktım depolarda felan yok nasıl buldunuz?

Ben bebeğimle aynı yatakta yatıyorum. Birkaç gündür de reflü yatağını bizim yatağın üstüne koydum. Onda uyuyor.

Emzirdikten yada mamadan sonra gazını güzelce çıkar. Bebeğine yakınsan hık dese uyanırsın zaten. Bence evham yapma.

Bazen benimki gece mıkdırdanıyor. Böyle yutkunma sesi duyuyorum. Anlıyorum ki kusuyor. Kusmak dediğim de boyle bi tatlı kaşığı kadar. Kafası yana dönük old için omuz başına be yatağa az akmış oluyor. Bebeklerin mide üst kapağı gevşek olur. Devamlı sıvı beslenip çoğunlukla düz zeminde yattıkları için böyle az miktarda kusmalar normal. Fazla miktarda ve fışkırarak kusmak tehlikeli.

Kafası yana doğru değil de yüzü tavana bakacak şekilde yatsa bile, kusma durumunda refleks olarak öksürür. Yine duyarız.

Neticei kelam endişe etme Okuyup dua ile yatır bebeği. Hepimizin evladı Allah’a emanet, Rabbim onları korusun.

Yediklerim hep aynı şeyler genelde aslında alerjik ne olabilir bilmiyorum deterjan bile olabilir belki
İlk kızımda ilk bağırsak tepkili gıda alerjisi ile başlayıp şimdide solumun yolu alerjisi ile devam eden bir sürecimiz var.
Alerjik değildir , alerjide düşünüp çağırmayalım
Alerji daha yoğun olur egzama gibi tepki verir , yoğun geçmeyen pişikler olur , mukuslu ve farklı renklerde kakalar olur
Olurda olur bir girdap orası
Az miktar kızımda da var nemlendiriyorum geçiyor
Özellikle yüzünde oluyor yüz üstü yatırıp kaldırdıktan sonra daha çok artıyor sonra geçiyor
Ben pregnacare bulamadım bir türlü iki ile baktım depolarda felan yok nasıl buldunuz?
Bizim eczanede var , olmasada akşamına getiriyor depolarda olmamasıda ilginç
İkinci kutuyu daha yeni aldı eşim
Bende bittiği için bir hafta ara vermek durumunda kaldım.
Ama bu marka olmasada hepsi benzer içeriklidir diye düşünüyorum birini almanı öneririm ben faydasını görüyorum (psikolojik değilse )
Kizlar asiri gaz sancisi var. Bu durumda olup care bulan var mi
Kızımda da arttı , eskidende vardı ama çıkarıyordu şimdi çıkarması zorlaştı.
Duş, karın masajı, ayaklarına masaj , müslini ütüde ısıtıp ayaklarına ve karnına koyma, birde ayaklarını büküp sallayarak dik şekilde gezdirme , ayaklarını ileri geri ve aşağı yukarı oynatma
Ama çıkmayası varsa çıkmıyor hatta devam ederse gaz damlası almayı düşünüyorum

Annişler bir foto ekledim. Bebeğimin kolunda , sırtında , bacağında , yüzünde ara ara bunlar çıkıyor. Alerjik mi , isilik mi sizce ne olabilir ?
Yok yok isilik değil öyle olsa daha sık olur. Bunlar normalmiş alerji de değil. Biz de doğumdan sonra taburcu olup eve çıktığımız ilk gün oldu vücudunun çeşitli yerlerinde hemen dra görsel attık. Normal bir şey her bebekte olur dedi. Hala daha ara ara çıkıyor. Sarılıktan başka bir hastanede yatıp taburcu olduğunda da çıkış kağıdında öyle bi not yazıyordu şunlar şunlar bebeğinizde varsa normaldir (biri buydu) şunlar şunlar normal değildir diye. Arabada dosyamız da yarın gidip alabilirsem foto atarım

Kizlar asiri gaz sancisi var. Bu durumda olup care bulan var mi
Sab simplex aldım rezene çayı başladım yarım çay kaşığı kimyon yutuyorum suyla normalde tadını sevmem.
Bi azaldı gibi. En azından acı çekerek ağlamalarının şiddeti hafifledi. Artık hangisi işe yaradıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…