2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Hangi damlayı kullandınız peki?

Canım kızlar bebeğim 49 günlük
Memede bırakmadan en fzla 10 dk kalabiliyor sonra bırakıyor tekrar alıyor 2 dk 4 dk falan
Geceleri tam bir fiyasko zaten 5 dk bir alıp uyuyakalıyor sürekli
Sizde böyle misiniz yoksa
Bir tutuyor 20 dk emiyor mu ?

Bizimde daha tek seferde 20dk emdigi olmadi en fazla 10dk taş catlasin 13-14dk

Çok teşekkürler paylaştığınız için. Ben götürdüm doktora dil bağı nedeni ile tıkanıklık oluyor dedim. Baktı çok az bir dil bağı var sorun yaratıcağını sanmıuorum, dilini de çııkarabiliyor dedi yine de KBB ye yönlendirdi.

Oradaki doktor da baktı çok az bu gerileyebilir 6 ay sonra kontrol edelim dedi .
Almadılar yani.

Neden tıkanıyor diyince de burnundan nefes almada problem yaşıyordur emerken, serum fizyolojik ile temizleyin dedi.

Günde iki kez temizliyoruz artık, bir de memede uyumasına izin vermiyorum cidden azaldı çok şükür

İnşallah sizin süreçte acısı, hayırlısı ile ilerler

Resmen memeyle savaşıyoruz biz emerken reddedecek diye ödüm kopuyor
Son zamanlarda benim bebeğimde bu şekil bazen reddediyor gibi istiyor ama ağzına verince çığlık kiyamet sanırım gazdan öyle yapıyor Allahım su gazlı günler bi an önce geçip gitse rahatlasak . Ayakta emzirmeye çalışıyorum bazen ise yarıyor bazen yaramıyor

Aslında sıralı uykularında böyle sorun olmuyor ama diyelim uyandı acıkıp meme istediğinde yapıyor aynısını kavga ediyor resmen çekip şaaappp diye bırakıyor sonra tekrar arıyor bulamayınca yine ağlıyor 20 30 kez ağzına meme koyuyorum ve hiç verimli emmiyor gibi hissediyorum

İnsallah kolaylıkla geçer gider bu günlerde

Ben artık cok yoruldum. Galiba depresyona giriyorum. Herkesin bebeği mutlu huzurlu bir tek benimki huysuzmuş gibi geliyor. Bugün öğlen 2 saat akşam bir saat aralıksız ağladı. O kadar çok ağlıyor ki artık bakım verirken bile ben bir şeyleri yapamıyorum hissi geliyor. Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Sürekli ağlama atağı gelecek diye korkuyorum. Çok yorgunum huzursuzum dışarı adımımı atamıyorum bugün bir bebek mağazasına gitmemiz gerekiyordu eşimle, direkt bakım odasına girip ordan hala ağlayan bebekle çıkıp eve geldim bugün 34.günü ben 34 ay yaşlandım.

Gazı vardır diye gaz damlasına başladım, bağırsaklarla ilgili olduğunu düşünüyorum ama o da genellikle böyle oldugunu duyduğum için..

42. Gune girecegiz emin olun normal. 3 ay beklicez. Kabullenmek cok zor ama bu gunler gececek .

Bizim bebek gündüz emiyor yarım saat kadar da her memeyi emiyor bazen bunaltıyor da ama gece söylediğiniz gibi oluyor en fazla 15 dk oluyor. Başlarda gece de uzun uzun emiyordu. Şimdi sabaha karşı uzun oluyor. Geceleri bir kez sağım yapmaya başladım yoksa memelerim taş gibi oluyor alev alev yanıyor emmediği için.

Ben 10 günlükten itibaren emzik verdim belki ondandır gündüz uzun emmeleri. Bir de emzik deneyin. Çenesi güçlenince uzunca emer.

Bende süt azsa öyle yapıyor. Gündüzleri çok sık emiyor malesef uyumuyor sık emsiği içinde süt az kaldığı için kavga ediyor kızıyor emip emip bırakıyor.

Kızlar biberonla besliyorum ve beslenirken yarısında başlıyor ağlamaya mamayı da bitirmiyor bu durum neden olabilir
Mamanı mı değiştirsen belki mamayı sevmedi.
Ya da mamanın sıcaklı ayarını mı farklı yapsan.?
Baktın olmadı. 2 saate 70 ml tek sefer vermektense saat başı 30 ya da 40 şeklinde ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…