- 23 Eylül 2025
- 15
- 8
- 1
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #30.181
Anladım siz tercih etmediniz o halde ben de eşim girsin istiyorum ona göre bir hastane seçeceğim çok teşekkür ederimAtaşehir Şubesi benim eşim girmedi ama girenler vardı
Nuna puseti kullanmak için adaptör gerekiyor mu? Yoksa direkt takılıyor mu arabayaKabin boylarla da ilk puset/oto koltuğu uyumlanıyor.
Bizim arabamız easywalker mini snap, nuna pipa puset/oto koltuğuyla kullanacağız.
Puset elinde uzun süre taşıması çok zor ama araçta bence kesinlikle şart, çıkarıp bebek arabasına takılınca da çok pratik oluyor.
Evet eşim istemediAnladım siz tercih etmediniz o halde ben de eşim girsin istiyorum ona göre bir hastane seçeceğim çok teşekkür ederim
Cumartesi günü sünnet oldu oğlum, ilk gün yorucu oluyor. Sonraki günler daha hafif geçiyor. Şimdiden geçmiş olsun, hayırlı olsunBiz bugün 3.ayımızı doldurduk.. rotavirüs aşısı oldu ve Salı günü sünnet olacak5400 olmuş hep sınırda kg alımı..mamayı 120 ye çıkardı doktor 8x120 diyor ama 24 saatte 8 beslenme ben yapamıyorum siz yapabiliyor musunuz? Max6 oluyor
Sen de gelmiş geçmiş olsun hayırlı olsun evet ilk gün ben de tedirginim bakalım inşallah kolaylıkla atlatiriz size de lokal mı oldu pekiCumartesi günü sünnet oldu oğlum, ilk gün yorucu oluyor. Sonraki günler daha hafif geçiyor. Şimdiden geçmiş olsun, hayırlı olsun
Allah sağlık sıhhat versin bebiş. Lokal mi oldu ? Tahlil yapıldı mı öncesinde süreç nasıldı sizde ? Cumartesi muayene var sünnet için çok heyecan yaptımCumartesi günü sünnet oldu oğlum, ilk gün yorucu oluyor. Sonraki günler daha hafif geçiyor. Şimdiden geçmiş olsun, hayırlı olsun
Bizde 78gunluguz, uykusu değişiyor ya bazen on dk.da bı uyandığı da oluyor, yarım saat bir saat ama bazi gunlerde iki üç saat uyuyor, etkileyen şey nedir bilmiyorum da, yorucu olduğu kesinSelam kızlar son yazılanları okumaya çalıştım aynı şeyi yaşayan var mı diye ama sormak istiyorum. Gündüz uykularımız uzun süredir 30-40 dk sürüyor 1 saati bulmuyor önceden 2 saat uyuyan bebiş neden böyle oldu 8.hafta atağıdır düzelir dedim yok yani uyanıklık süresi 1-1.5 saat ama uyku süremiz çok kısaldı. Hiç bir iş yapamaz oldum kendime vakit ayıramıyorum kızım 78 günlük normal bir süreç mi bu ay için ve tecrübeli anneler normalse ne zamana kadar böyle devam ediyor lütfen cevaplayın delirmek üzereyim tükendim artık
Canım ben hem emziriyorum emzirme sonrası mama destekli , mesela sabah ilk 5 gibi yiyor sonra 9 da sonra 12 .00 , 15.00 , 18.00 , 21.00 ve son öğün gece 12 mama artık 120 cc bazı öğünler 90cc yiyor fakat benim sütüm cidden çok az sağım yapıyorum 30 cc çıkıyor düşünBiz bugün 3.ayımızı doldurduk.. rotavirüs aşısı oldu ve Salı günü sünnet olacak5400 olmuş hep sınırda kg alımı..mamayı 120 ye çıkardı doktor 8x120 diyor ama 24 saatte 8 beslenme ben yapamıyorum siz yapabiliyor musunuz? Max6 oluyor
Bide hangi marka mama kullanıyosnz belki iyi gelmemiştirCanım ben hem emziriyorum emzirme sonrası mama destekli , mesela sabah ilk 5 gibi yiyor sonra 9 da sonra 12 .00 , 15.00 , 18.00 , 21.00 ve son öğün gece 12 mama artık 120 cc bazı öğünler 90cc yiyor fakat benim sütüm cidden çok az sağım yapıyorum 30 cc çıkıyor düşün
Canım kundak kaç defa denedim açıyor çıkıyor o eller daha iyi kundaklayincada bu sefer ağlıyor o yüzden bıraktım ben kundağı bizimki izin vermiyorBen oda sıcaklığını hiç ölçmedim.
Gündüz iki kat giydiriyorum. Yanı uzun yada yarım kol zıbın üstüne pamuklu üst, mutlaka çorap yine üstüne patikli alt. Ama alt üst iki takım yerine tulum daha kullanışlı, beli açıldı derdi yok.
Gece de pamuklu ince battaniyesiyle kundak yapıyordum. İki gecedir çift kat pazen battaniye ile yapıyorum. Terler mi diye düşündüm. Ama gece ve sabah kalkınca bakıyorum. Terlememiş.
Eller ayaklar vücudun uç bölgesi. Buralar bazen vücuda nazaran soğuk olabilir ama yüz burun yanaklar soğuksa bence bu gece bi tık kalın giydir. Uyuyan insanın üstüne kar yağar derdi rahmetli anneannem. Sabaha karşı serin oluyor.
Bende emziriyorum artı mama veriyorum normalde 90 veriyordum ama son bir haftadır sütüm yetiyor hatta kusuyor diye azalttım her öğünde vermedim mama doktor sınırda kilo almış 120 yapalım dedi 9x120 yazmış ama 8 kere beslemem mümkün değil gibi. Bugün gece 12 de verdim düzene girsin diye bakalım kaçta uyanacak ve mama alacak ona göre düzen kuracağım tekrardan. Sağım yapmıyorum ben ama sanırım sadece emerek ve 90 mama vererekte yeterli gelmiyor. Ama böyle de acaba memeyi bırakır mı diye korkuyorum çünkü mamanın kolay gelmesine alışıp meme ile kavga ediyor bazen. Zaten emme süreleri kısaldı epey daha kuvvetli çektiği için. Ay ne zormuş böyle hesap yapmak ya 3 ay oldu çocuk doydu mu doymadı mı derdi bitmedi.Canım ben hem emziriyorum emzirme sonrası mama destekli , mesela sabah ilk 5 gibi yiyor sonra 9 da sonra 12 .00 , 15.00 , 18.00 , 21.00 ve son öğün gece 12 mama artık 120 cc bazı öğünler 90cc yiyor fakat benim sütüm cidden çok az sağım yapıyorum 30 cc çıkıyor düşün
Hipp kullanıyorum en başından beri bi ara sma kullandık birde aptamil ama ikisi de iyi gelmedi en iyi gelen hipp olduBide hangi marka mama kullanıyosnz belki iyi gelmemiştir
Yavaş yavaş tutar bence bizimki de yeni yeni kavramaya başladı ana kucağında ki oyuncaklarını ellemeye ve piyanolu oyun halısında ki oyuncakları çekmeyeKızlar bebeğim 2 buçuk aylık kollarını kullanamıyor bir şey uzattığımda tutamıyor normal mi acaba, sadece kollarını ara sıra merakla inceliyor
Bize doktor lokal da tahlil istemiyoruz dedi. Krem ile uyuşturacaklarmış birde zamanında geldiniz pipi ucu kapanmaya başlamış ilerde sorun olurdu idrar yolu enfeksiyonu olurdu dediAllah sağlık sıhhat versin bebiş. Lokal mi oldu ? Tahlil yapıldı mı öncesinde süreç nasıldı sizde ? Cumartesi muayene var sünnet için çok heyecan yaptım
Sen de gelmiş geçmiş olsun hayırlı olsun evet ilk gün ben de tedirginim bakalım inşallah kolaylıkla atlatiriz size de lokal mı oldu peki
Kızlar lokal oldu, operasyonun 2 saat öncesinde pipinin dibine uyuşturucu krem sürdük (jetex) sonra buzdolabı poşetini üzerine kapattık. Kliniğe gittiğimizde uyuşmuştu ve doktor iğne yaptı. Operasyon yarım saat kadar sürdü ya da kırk dakika çok emin değilim (oğlumun pipisinde yapışıklık vardı çünkü, normalden biraz uzun sürecek dedi doktor)Allah sağlık sıhhat versin bebiş. Lokal mi oldu ? Tahlil yapıldı mı öncesinde süreç nasıldı sizde ? Cumartesi muayene var sünnet için çok heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?