- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #30.221
Evet gazı varken de emmiyor neyse sağlıklı olsunlar da çok kilolu olmasınlar önemli değil ben de zayıfım zatenGaz problemi falan var mı o da emmesini etkiliyor çünkü gazı varken ittiriyor memeyi istemiyorlar genelde. Her çocuğun gelişimi aynı değil maalesef bende kilo almıyor diye üzülüyordum ama önemli olan gelişimi sadece kiloya bakmıyor doktor boyuna kafa çevresine ve o ay ki yapması gereken şeyleri yapmasına bakıyor. Sizde kiloyu çok takmayın bence gelişimi iyiyse siz zaten elinizden geleni yapıyorsunuzdur beslemek için aç olduklarında zaten durmazlar ben onu test ettim.
Kaç kilo şu anTeşekkür ederim bizimki ilk ay çok aldı ama ikinci ay çok az kilo aldı özellikle atak dönemlerinde hiç yemek istemedi. Keşke huzursuzken memede dursaydı en azından bol bol emerdi.
Eğer maviş varsa ailede dönmeyebilir. Benimkinin de maviydi şimdi yavaş yavaş dönüyor koyu yeşil şu an ama kahve olacak galibaSelam hanımlar nasılsınızz bebişle ilgilenmekten giremiyorum buraya bugün 2.ay aşılarımızı olduk ateş takibindeyim inşallah çabucak geçer şu 2-3 gün, ve bebeğimin gözleri maviş döner mi renk sizce tecrübeli analarım ??
Çok büyük yaşlarda yaptıran da var ama her zaman erken halledilmesi tavsiye ediliyor. İyileşti mi bebişin maşallah bitti gitti işteBize doktor lokal da tahlil istemiyoruz dedi. Krem ile uyuşturacaklarmış birde zamanında geldiniz pipi ucu kapanmaya başlamış ilerde sorun olurdu idrar yolu enfeksiyonu olurdu dedi
Rotavirüs aşısı fiyatı sabit değil mi?Biz bugün 3.ayımızı doldurduk.. rotavirüs aşısı oldu ve Salı günü sünnet olacak5400 olmuş hep sınırda kg alımı..mamayı 120 ye çıkardı doktor 8x120 diyor ama 24 saatte 8 beslenme ben yapamıyorum siz yapabiliyor musunuz? Max6 oluyor
5.5 civarı sanırımKaç kilo şu an
İnstagramda aşı karşıtı ciddi bir lobi var ben de onları görünce çok tedirgin oldum hatta baya erteledim aşıyı. Sonunda aşısızlık riskini alamayacağıma karar verdim. Birkaç arkadaşıma sordum herkes aşı yaptırmış, bir sorun yaşamadıklarını söylediler. Ben de olumsuz düşünmemeye çalışıyorum şifa olur inşallah aşılarıEğer maviş varsa ailede dönmeyebilir. Benimkinin de maviydi şimdi yavaş yavaş dönüyor koyu yeşil şu an ama kahve olacak galiba
Bu çocuk aşılarıyla alakalı karşıma bazı kötü şeyler çıkıyor daha doğrusu iddialar diyeyim çünkü kanıtlanmış zararlı diye bir açıklama yok fakat tecrübeli ebeveynlerin ciddi iddiaları var korkutmak istemiyorum kimseyi ama duyan var mı?
Ya inşallah. Ben de yaptırmamak daha büyük risk diye düşünüyorum böylesine hastalığın içinde. Tabi insan aklı bu kurtlar kaynadı durdu. Dün uyumadan önce instagramı kaydırıp dururken karşıma tatsız şeyler çıktı. Onun da etkisiyle gece korkunç rüyalar gördümİnstagramda aşı karşıtı ciddi bir lobi var ben de onları görünce çok tedirgin oldum hatta baya erteledim aşıyı. Sonunda aşısızlık riskini alamayacağıma karar verdim. Birkaç arkadaşıma sordum herkes aşı yaptırmış, bir sorun yaşamadıklarını söylediler. Ben de olumsuz düşünmemeye çalışıyorum şifa olur inşallah aşıları
Bende baya erteledim yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızdım. Eşimle oturduk düşündük yarın birgün yaptırmadığınızdan dolayı şu oldu denirse o zaman daha çok pişman oluruz ya şafi diyelim şifa niyetiyle yaptıralım dedik yaptırdık. Çok şükür ne ateş oldu ne huzursuzluk oldu sadece aşı yapılırken ağladığıyla kaldı o kadarİnstagramda aşı karşıtı ciddi bir lobi var ben de onları görünce çok tedirgin oldum hatta baya erteledim aşıyı. Sonunda aşısızlık riskini alamayacağıma karar verdim. Birkaç arkadaşıma sordum herkes aşı yaptırmış, bir sorun yaşamadıklarını söylediler. Ben de olumsuz düşünmemeye çalışıyorum şifa olur inşallah aşıları
Aşı takvimi değişti artık 1. Ayda aşı yokKızlar acill…
Doğumda hepatit b aşısı olundu. Ben bugğn 2. Ay aşılarını yaptırdım 3 aşı. Aşı takvimine baktığımda hepatit b 1.ayın sonunda ikinci dozu yapılıyormuş. Ama asmden bana hiçbir bilgi verilmedi. Sizler yaptırdınız mı hepatit b 2.dozu
Bunu ben de merak ediyorum bizimkinin gözü koyu gri bu sıralar giydiği kıyafetin rengine dönüyor sanki çok güzel bir rengi var keşke değişmese ama gri gözlü kimse görmedimSelam hanımlar nasılsınızz bebişle ilgilenmekten giremiyorum buraya bugün 2.ay aşılarımızı olduk ateş takibindeyim inşallah çabucak geçer şu 2-3 gün, ve bebeğimin gözleri maviş döner mi renk sizce tecrübeli analarım ??
Yok o kilosu çocuğunRotavirüs aşısı fiyatı sabit değil mi?
Benim bebeğim de ilk ay 600 700gr alırken ikinci ay 1700gr aldı bence bebekten bebeğe farklı literatürde ilk 3 ay 1 kilo alır diyor ama ek gıdadan sonra alanlar da oluyor. Üzmeyin kendiniziTeşekkür ederim bizimki ilk ay çok aldı ama ikinci ay çok az kilo aldı özellikle atak dönemlerinde hiç yemek istemedi. Keşke huzursuzken memede dursaydı en azından bol bol emerdi.
Benim de sizinkinin tam tersi oldu. Teşekkür ederim bu ayın gazlı atağı vs çoktu diğer ay daha çok alır inşallah diyorum bakalımBenim bebeğim de ilk ay 600 700gr alırken ikinci ay 1700gr aldı bence bebekten bebeğe farklı literatürde ilk 3 ay 1 kilo alır diyor ama ek gıdadan sonra alanlar da oluyor. Üzmeyin kendinizi
İlisme çocuğaKızlar bebeğiniz kaç saatte bir emiyor ya da mama alıyor ?
Benim bebeğimin acıkma süresi uzun geliyor mesela 2 de emdiyse veya mama aldıysa 6 ya kadar ağlamıyor ya da uykudan uyanmıyor normal mi bu durum yenidoğan zamanı gibi 2 saatte bir kaldırmıyorum bende eğer uyuyorsa :/ kafama takıldı sizde durumlar nasıl
Gündüzleri peki ?İlisme çocuğanormal canım normal gece uyandırma 4-5saate kadar uyur artık, zaten sürekli yapmaz, o da değişir, uyuyorken uyusun, benim bir hafta on gün öyleydi, şimdi Allah ne verdiyse
Benimde böyle bu yüzden sağmayı bıraktım resmen psikolojim bozuluyordu. Doktor hiçbir sağım makinası bebek kadar güçlü çekemez demişti bebek doyuyorsa meme boşalıp doluyorsa tamam demişti ekstra mama da veriyorum amaKızlar bebeğim 2 buçuk aylık 3 saatte bir emziriyorum bebeğimi 3 4 saat emzirmemiştim sonra sağdım makineyle ki makine çok güçlü iki memeden 10ml anca çıktı , yeme içmem çok iyi hurma su tahin , pekmez , kuruyemiş sürekli tüketiyorum. Benimle bu durumda olan var mı varsa napıyo arttırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?