2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Ya ailesiyle yapacaksa ben çekiliyorum de, hiç bulaşma bence, ego diyor madem sen ona güvenip yola çıkmışsın o seni saymamis, sende çekil yapsınlar annesiyle, üzüldüm senin adına sıkma canını

Gündüzleri peki ? içime kurt düştü
Karnı tok yatiyorsa dokunma, sabah uyaninca iki saate yakın oynayıp 3-4 saat uyuyordu, bazı günler on dk ondk uyur uyanır onda da emzirmem zaten tok diye, iki gündür aşıdan düzen kalmadı, yine de uyursa dokunmuyorum, artık 4-5saati rahat tolere ederler

Kızlar kucak düşkünü bir bebeniz varsa kanguruyu tavsiye ederim
Arkadaşım deniyim diye kanguru verdi , uykusu sıkıştırınca takıyorum ben işimi yaparken 2 gündür uyudu bende yemeklerimi yaptım çamaşır işlerimi hallettim işim bitincede yatırdım yatağına veee hemen uyandı

Benimki hiç sevmiyor oradan sincap gibi gözlerini dikiyor bana sulu sulu, sonra içini ceke çeke ağlıyor

Teşekkür ederim bunu mutlaka deneyeceğim en azından ben de bahaneyle uzanmış olurum

Ahh bu bebeler
Nasıl uyutuyorsun gün içi rutininiz varsa nasıl?
Bazen öyle bakarken süpürge sesinde falan dalıyor, genelde dizime yatiriyorum karnını ovalarken uyuyor, bazen emerken dalıyor bazen gaz cikarirken dalıyor, akşamları net karnına masaj yaparken uyuyor, bazen inatla uyumuyor o zaman dizimde hafiften sallıyorum, ayakta sallamak gibi değilde tın tın ritim tutturup yavaştan, iki kere grip geçirdik şimdi asi ayak matak derken düzen falan olmuyor, iki gün düzene girse ucuncu gün birşey çıkıyor

Dizime yatırsam göz göze gelsek gülmeye başlar
Uykusu var biliyorum oda biliyor hatta buyüzden huzursuzluğu artıyor ama bir türlü dalamıyor Ozaman stres oluyorum

Bende veriyorum fakat bebeğim çok rahat öğün olarak 120cc yiyor bende 10 20 30 cc çıkıyor şok olıyırum

Gündüzleri 3 saatte bir beslenmek istiyor ama gece uyuyorsa ben dokunmuyorum. Mesela saat 8 gibi yediyse 00:00 da bazen uyanır bazen bu 02:00 yi bulur 4/6 saat arası değişir. Ben bi ara uykuda besliyim dedim acıkmasın dedim o daha kötü oldu 2 saatte bir kalktı hep mesela. O yüzden kendi ne zaman isterse o zaman veriyorum artık.

Benim de bebeğim 2.5 aylık oldu her 3 saatte uyusa da besliyorum beslememek mi lazım acaba yani öyle olunca da aç cc içer ve yeterli kilo almaz korkusu oluyor bende çünkğ 3 saatte bir de beslesem en fazla 90 içiyor 5 saatte de olsa 90 içiyor bunu nasıl ayarlayacağız anlamadım

Bizim ki de öyle ne kanguru ne sling asla istemiyor çığlık kıyamet bende bir heves aldım ama inşallah ilerleyen zamanda kullabiliriz
2 gündür tam uykusu geldiği zamanda uyutamadığında koyuyorum biraz piş piş diyince uyuyu verdi
O sırada tencere karıştırma sesi , soğan doğrama sesi hiç etkilemiyor

Gündüzleri zaten 3 saatte uyumadığı için hiçbir zaman benim kş ama gece uyandırmıyorum çünkü uyku da çocuğu besliyor büyütüyor. Zaten belli mide kapasiteleri var bizimki de öyleydi sonra şunu yapmaya başladı emiyor sonra 90 cm mama veriyordum mama bitince ağlıyorsa yeterli değil ama bittiğinde sesi çıkmıyorsa 90 yetiyor bizimki mesela 2.5 ayda başladı ona ve 120 ye çıkardık mama bitince sesi çıkmıyor

2 gündür tam uykusu geldiği zamanda uyutamadığında koyuyorum biraz piş piş diyince uyuyu verdi
O sırada tencere karıştırma sesi , soğan doğrama sesi hiç etkilemiyor
Ses bizimkini de etkilemiyor da bu sıkıya gelemiyor bir gün uyumadı dedim madem öyle gel ev süpüreceğiz bi baktım kucağımda öyle uyumuş

Benim bebeğim doğduğunda da gece 12 gibi uyur sabah ezanında uyanırdı o arada asla uyanmazdı. Saatlerce uğraşıp uyandıramazdık. Şimdi de 12 gibi emziriyorum sabah kendisi acıktığında 6da 7de ya da 8de uyanıyor. Ama gün içinde çok sık emmek istiyor. 2 saati bile bekleyemiyor. Gece alamadığı besini gündüz tamamlamaya çalışıyor muhtemelen. Gündüz doyduğundan eminsen endişe etme gece için. Doymasalar kilo da almazlar zaten sağlıklı da gözükmezler. Her şey yolunda çok şükür endişelenme

merhaba arkadaşlar arada girip okuyorum çok fırsatım olmuyor evim çok kalabalık olduğundan benim kızım tam 6 gün oldu kakasını yapmıyor gaz çıkışı var ama kaka yok çişi de iyşydi ama iki gündür oda azaldı ve emmez oldu sadece uyumak istiyor gece sabaha kadar uyandırmazsam uyuyor azıcık zorla emiyor geri uyuyor güzdüz de aynı bunlar normal mi ya ve mama asla yemiyor mamayı değiştik almafı biberon değiştirdim almadı bir türlü sütüm de var zaten şükür ama emmemesi canımı çok sıkıyor sürekli uyumasıda

Emme isteği azsa ve çiş kaka da yeterli değilse doktora danışın isterseniz. Sadece kaka yapmama sorunu için zeytinyağı veriyorlar bildiğim, kilo da aldırıyor. Ama iştahı da yoksa, çişi de yeterli değilse mutlaka danışın bence doktora.

Kuşlar selam
Ben üşütmüşüm galiba hasta oldum
Bebeğime tek bakıyorum
Nasıl daha çabuk toplarım tavsiyeniz var mi ?
Evde maske takıyorum geçmesin ona diye ama sütten de gçeeer diyorlar biraz mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…