2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
10 güne kadar anne sütüyle normal demişti doktorum ama arada 3 güne bir falan 5 damla zeytinyağı veriyorum ben onu verdiğimde yapıyor

Yatırdım yatağına mis gibi uyudu şeklinde umut ettim ama. Olmadı

Kuşlar selam
Ben üşütmüşüm galiba hasta oldum
Bebeğime tek bakıyorum
Nasıl daha çabuk toplarım tavsiyeniz var mi ?
Evde maske takıyorum geçmesin ona diye ama sütten de gçeeer diyorlar biraz mutsuzum
Sarımsağı minik minik doğrayın 1 tk bal ile karıştırıp üzerine 4 5 damla limon sıkın

3 gün üst üste yaparsanız hemen toparlarsınız çok geçmiş olsun

Benim de aynı, makineden hiçbir zaman yeterince süt sağamadım, çocuk daha fazlasını içiyor olmalı. Makinenin sağamadığı sütü elimle sıkınca hala var oludğunu görüyordum, bazı memeler uygun değil belki de sağım için.

Ama daha iyi sağım için biraz öne eğilmek faydalı oluyor sağım boyunca (bel ağrıtıyor bu da), o zaman daha iyi geliyor. Bir de iyice bastırarak sağmak işe yarıyor. Süt artıcı olarak da yedikleriniz iyidir sanırım ama bende pek işe yaramamıştı. Bariz işe yarayan tek takviye Solgar'ın Brewer's Yeast with Vitamin B12 içmeye başlamak oldu.

Kuşlar selam
Ben üşütmüşüm galiba hasta oldum
Bebeğime tek bakıyorum
Nasıl daha çabuk toplarım tavsiyeniz var mi ?
Evde maske takıyorum geçmesin ona diye ama sütten de gçeeer diyorlar biraz mutsuzum
Çok geçmiş olsun sütünüz antikorlu bebeğinizi korur bende salgına yakalandığımda kefir meyve vs öyle toparlamıştım tarhana çorbası iyi geldi bol su için

Bende deneyeyim humana çay içtim bir ara o da arttırmadı

Sarımsağı minik minik doğrayın 1 tk bal ile karıştırıp üzerine 4 5 damla limon sıkın

3 gün üst üste yaparsanız hemen toparlarsınız çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim bebeğim gazlı bir bebek sarımsak artırır mı ki gazı
Çok geçmiş olsun sütünüz antikorlu bebeğinizi korur bende salgına yakalandığımda kefir meyve vs öyle toparlamıştım tarhana çorbası iyi geldi bol su için
Teşekkür ederim inşallah ona geçmeden toparlarım

Canım uzun zamandıt girmiyorum topluca okuyordum. Önceki mesajında eşinin yemek seçmesini , ev işlerini ve bebek bakmanın kadına ait olmalı tarzında eril bir düşünce tarzı var sanmıştım. Bu mesajından anlıyorum ki eve para getirmeyi de sana yükleme peşinde.Evin ikinci çocuğu olmaya çalışıyor sanırım .

Bu kadar yükü taşıyıp kimse sağlıklı bir ruh halinde olamaz. Bence anlatmalısın, konuşmalısın. Kendisinin de bir ipin ucundan tutması gerekiyor. Yoksa senden bebeğinden gidecek

Merhaba
Ben Solgar'ın breast yeast with b12 kullanıyorum. Sabah kahvaltısından sonra 2 akşam yemeğinden sonra 2 şeklinde. 6 adete kadar kullana biliyorsun günde.
Artı bontaa kullanıyorum. Onu da öğlen alıyorum.
Onun haricinde gece sağmalarını atlamamaya çalışıyorum.

Ve de bir kere şöyle olmuştu.Belki sütün azalmamıştır diye anlatıyorym bunu. Kafam çok doluydu. Tamamen öf şimdi sağma ile uğraşıcam ruh hali ile sağdım makine ile. 20 cl falan çıktı tek göğüsten 3 saati geçmişti göğüsün dolması gerekiyordu. Uğraştım uğraştım gelmedi.
Ama göğsüm hala şiş gibiydi.
Sonra aklıma okuduğum bir yazı geldi.10 dk sonra tekrar denedim.Kızımım videolarını fotoğraflarına baktım sağarken. Let down refleksi diye bir şey var vücudun sütü bırakma refleksi deniyor. Bu çocuk ağlaması dıyunca temasla sıcaklıkla falan sağlanıyor. Ya da bebeğini düşününce. Aynı göğüs ten 70 mi süt çıktı şaştım kaldım.

Bunlar benim kullandığım ürünler ve trickler

Bana doktor 3 saate bir besle dedi. Sür ve mama gidiyorum. 8*80 yazıp bir kâğıtta verdi. Oradayken aklıma gelmedi sormak ama 80 ml mamamı yoksa toplam alması gereken sütse süt mama ise mama miktarı mı bilmiyorum. Ben de 3 saatte bir emzirip günde 4 kez 60 ml mama veriyorum.
Benim bebek de 2,5 aylıktı kilosu da orta azlıktaydı. 4600 idi.
Gündüzleri ama en fazla 2,5 saat dayanabiliyor hiç 3 saat bekleyemedik genelde 2 saatte bir emiyor. Mama 90 ml versem de öyle yapıyor. Demek çocuğum temas istiyor emmek hoşuna gidiyor.

Çok normal ben de oğlumu bu gece uyuduktan iki saat sonra uyandırıp emzireyim Dedim emmedi toktu. 3.5 saat sonra emdi gece daha az acıkıyorlar. Gündüz de 2 saat olmadan acıkmıyor

Kanguru mu sling mi ? Kanguru 6 aydan önce önerilmiyor diye daha denemedim. Slingi ise hiç sevmedi durmuyor onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…