- 7 Aralık 2015
- 923
- 2.690
- 113
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #1.141
Progestan kullaniyormusun peki canım Dr a gidince yaz buraya yine merak ettimÖnce çok azdı sonra biraz artti gibi hafif bi agrim da var bilmiyorum hayırlısı artık. Bugünde yolacikiyoruz en erken 11 gibi acile giebilirim
Yok kullanmıyorum doktora gitmemstm. Karın agrim artti kanama devam ediyor az pembe 1 saat sonra uçakla eve gecicem anca o zaman dr a gidebilcem artik. HayırlısıProgestan kullaniyormusun peki canım Dr a gidince yaz buraya yine merak ettim
Rabbim bebisine sağlık versin annecigine sıkı sıkıya tutunsun inşallahYok kullanmıyorum doktora gitmemstm. Karın agrim artti kanama devam ediyor az pembe 1 saat sonra uçakla eve gecicem anca o zaman dr a gidebilcem artik. Hayırlısı
4+2 ile bende öyle sadece bel ağrısı kaşık ağrısıgünaydın kızlar bulantı kusmalar başlamış maşallahbende henüz birşey yok aynı rütin devam
Ya bende kuran okumak istiyorum ama yarım biliyorum Türkçesini okusam kabul olur mu bazıları olur bazıları olama diyorİg uygulamasını sildim uzun zaman önce. İnsanın çok zamanını çalıyor gerçekten.
Ben de örgü örüyorum.
En güzel terapi. Kışın hele
klasik anlamda örgü bilmiyorum ama atkı bere öremem. Hasır çanta ve amigurumi oyuncak örüyorum.
Bir de hatim başlayacağım.
Arapçası da Türkçesi de ecir verir zaten mühim olan anlayarak okumak ve hayata geçirmekYa bende kuran okumak istiyorum ama yarım biliyorum Türkçesini okusam kabul olur mu bazıları olur bazıları olama diyor
Kız bebeği olacak arkadaşımızınki daha düşüktü tam kaç olduğunu hatırlamıyorum ama ptesi öğrenebilirimAyy Çin takvimine göre de erkek diyor164 yüksek mi doktor tam kararında dedi
Ahaha bakalım oğlum mu olacakKız bebeği olacak arkadaşımızınki daha düşüktü tam kaç olduğunu hatırlamıyorum ama ptesi öğrenebilirim
Hatta ben sormadım diye kızdı anlardık kız mı erkek mı diye
Benim kızımın kalp atışları hep yüksektiKız bebeği olacak arkadaşımızınki daha düşüktü tam kaç olduğunu hatırlamıyorum ama ptesi öğrenebilirim
Hatta ben sormadım diye kızdı anlardık kız mı erkek mı diye
Çin takvimine göre çok tutan gördüm ama benim kızımda tutmadı oğlumda tuttu bakalım bu sefer ne olucak çin takvimine göre yine erkek diyorAyy Çin takvimine göre de erkek diyor164 yüksek mi doktor tam kararında dedi
Canım naptın merak ettim seni gidebildinmi draYok kullanmıyorum doktora gitmemstm. Karın agrim artti kanama devam ediyor az pembe 1 saat sonra uçakla eve gecicem anca o zaman dr a gidebilcem artik. Hayırlısı
Maşallah rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin benimde ilk hamileliğim çokta tecrübeli değilim ama bence kan vermek yerine bı kaç gün sonra ultrasona githerkese merhaba :) 12 kasımda beta 134 le hamile olduğumu öğrendim sat 13 ekim. 15 kasımda tekrar beta verdim 454 çıktı. İki gün de bir beta vermeli miyim? İlk gebeliğim :) Allah izin verirse ben de temmuz annesi olcağım :)
Kuzucum 2 kaybımda benim var ikisininde kalbi durdu benimde 4 tane gende heterozigot çıktı iğne kullanıyorum yarın doktor randevum var ama çok aşırı tedirginimmMerhaba anne adayları bende temmuz ayında 7. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu. 8. Haftada öğrendim cok üzülmüştüm cok zor bir süreçti . Sonrasında pıhtılaşma ve genetik test yaptırdık. Pıhtılaşma cıktı bende . Mthfr c677t homozigot iki değerimde heterozigot. Şuan tekrar 6+2 günlük hamileyim doktorum kan sulandırıcı başladı . Cok korkuyorum sürekli
Kafamda kuruyorum aynı şeyleri yaşarmıyım diye benim gibi aynı şeyleri yaşayanlar varsa dertleşebiliriz :)
Yok cnm ben saha keseyi bile görmedim tam altı hastalıkken çağırdı demekki beta artış iyiyse bir sıkıntı olmadığını düşünüyorlar zaten sıkıntı olsa artış iyi olmuyo veya kanama falan oluyorKızlar 6+1 ilk muayenem olacak cumaya. Acaba geç mi olur herhangi bir risk varsa müdahale etmek adına
Merhabalar ben de 5+1’dim dün :) doktora gittiğinizde bebeği gördünüz mü acaba crl ölçümü yapıldı mı? Bu haftalarda genelde görünmüyor diyorlar ama. Ben de cuma günü doktora gittim kese haftasına göre ilerideydi ama bebek sanki çok küçük geldi o nedenle çok korkuyorum size danışmak istedimBenim de sat 10 ekim bugün doktora gittim 5+1 dedi hatta doğum tarihi bile verdi 17 temmuzgebeliği hesaplamak için son adet tarihi başlangıcını istiyorlar gebeliğin 1.günü olarak hesaplanıyor
Değer artışınız çok güzel duruyor . Sağlıkla büyüsün gelişsinn inşallahhhherkese merhaba :) 12 kasımda beta 134 le hamile olduğumu öğrendim sat 13 ekim. 15 kasımda tekrar beta verdim 454 çıktı. İki gün de bir beta vermeli miyim? İlk gebeliğim :) Allah izin verirse ben de temmuz annesi olcağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?