2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ben aldım gayette memnun kaldım

Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Allah sabır versin çok çok üzgünüm
Ben de 24 haftalık bir bebeğimi kaybetmiştim. İçinde ne fırtınalar koptuğunu biliyorum. Rabbim sizi cennette kavuştursun

Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Kalbim yanıyor kuzum. Allah sana dayanma gücü versin sabır versin inşallah. Ahirette şefaatçin olsun inşallah en kısa zamanda yeniden bir evlada kavusman dileğimle kuzum. Allah yardımcın olsun

Ooo evet baya zormuş ben full time evde yat uyu sürekli vs. Yediğimi yakacak zaman olmuyor sanırım neyse sağlık olsun onlar iyi olsun bizde iyi olalım de geçer gider bunlarda :)
Kilo bu alınır verilir sağlıkla kucagımıza alalım da gerisi önemli değil

Çok üzgünüm çok..Kelimeler kifayetsiz kalıyor
Rabbım sana dayanma gücü versin canım sizin için en hayırlı en güzel zamanda sana bir yavru nasip etsin

Kardeşinin kiyafetlerini katlamış enerjisi bitmiş dinlenmek için kendine yer bulmuş en baştan dolabı karistirmasa enerjisi bitmeyecekti ama neyse
Eki Görüntüle 3584900
Ayy sizin ilk bebeler büyük benimki daha 1.5 yaşında şimdi o ne yapacak hiç bilmiyorum
Şimdi arada geliyor karnımı öpüp seviyor bebiş kardeşş diyor kremlerimi birlikte sürüyoruz o da sürüyor bitince öpüp kapatıyor ama doğunca ne yapacak bakalım

Benim eşimin de bana yaklaşık 600 gr altın borçu var. Düğündeki bütün altınlarımı vs iş makinasına yatırdı sonra onu batırdı. Kendi emeğimle bekarken aldığım arabamı satıp altın almıştım onları da aldı. Hepsiyle 600 gr oluyor. O yüzden hiç doğum hediyesi beklentim yok. Kv lerde bir şey taksalar eşimin parası ile yani benim para ile takarlar gerek yok. Benden kimse bir şey istemesin bana hediye gelmese de olur.

Çok şükür bu halime canım
Toksoplazmayı biliyorum antibiyotik başlıyorlar kullandın mı? bebeğinde bir sorun sıkıntı olmadan doğurursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…