2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ah benim canım miniğim

ben de 25mm sınır diye biliyorum, bir görüş daha mı alsanız?

Çok sevindim canım benim cimcimenin de karni 3 gün falan geride zayıf mi dedim hayır kesinlikle değil haftasıyla uyumlu 3-5 gün artı eksi olabilir hiç bir sıkıntı yok dedi. Proteine devam o zaman bol bol kuzum sağlıkla alacağız bu ufakliklari inşallah kucağımıza
Canım evet eklerin kreması yapmış olabilir geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlanirsin. Çok sevindim hiç bir sıkıntı olmamasına.

Evet kızlar bende geldim. Çok şükür bin şükür hiç bir sıkıntımız yokmuş. 1440 kg olmuş bizim küçük kız. Gayet güzel büyümüş dedi. Plesanta tamamen çekilmiş şuan görünürde normal doğuma engel hiçbir problem olmadığını söyledi. Beyin sıvısı 8.5tu en son yine 8.5 ilerlememis dedi. Ama gerilememis de dedim. Olsun bu aralık bizim için çok iyi bu saatten sonra ilerlemesin önemli olan o sıkıntı olmaz inşallah dedi. Çok şükür yani kızlar. 26sinda diğer randevum. Taranta kuzum bende proteini arttırmıstım son zamanlarda etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu arada kızımı da götürmüştük ablasına benzetti bizim kücük kızı , kızım da çok mutlu oldu

Canım evet eklerin kreması yapmış olabilir geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlanirsin. Çok sevindim hiç bir sıkıntı olmamasına.
Sağolasın canım iyiyim herşeyi güzel haftasiyla uyumlu dönmüş daha ne olsun şükür, seninde haftanın düzelmesine sevindim, korkulacak birşey kalmamış şükür

Sağolasın canım iyiyim herşeyi güzel haftasiyla uyumlu dönmüş daha ne olsun şükür, seninde haftanın düzelmesine sevindim, korkulacak birşey kalmamış şükür
Çok şükür canım benim çok şükür iyiler ya. Sağlıkla gelsinler inşallah miniklerimiz.

Maşallah maşallah böyle kontrollerden sonra güzel haber almak... ayy valla maaşıma zam yapılsa bu kadar sevinmeyebilirim (şüpheli) Sağlıkla sonraki kontrollere geçersin inşallah canım.
Beyin sıvısıyla ilgili yorum yapılmadı benim kontrollerde ama sorun olsa söylenir sanırım. Ayrıntı vermiyor benimkiler pek

Küçük kaçamaklar ya da kaçamamaklaar
Allah beterinden saklasın bol su ile toparlarsın ishali, diğer her şey yolundaysa

kilo almamisim üç hafta oldu sanırım, dikkat ediyorum 77 idim simdi 77.400 falanim, ben sevmem hiç ekler aramam eşimde çocukla yeriz diye almış canım çekmeyecek ya hadi dedim nasıl olduysa canım çekti yedim başıma iş aldım, daha yemem kaçamak macamak yok

Yok canım sıkıntı yoktur merak etme. Benim detaylıda çıktı bu. Sınırda hatta sınırın az üstünde çıktı. Çok şükür geriledi sınırın altına. Toxoplasmadan süphelenildi sebep olabilir diye çıkmadı şükür. Neyin sebep olduğu belli değil ama düştü en azından bu kadar ve önemli olan ilerlememesi. Geçen gaflete düştüm netten araştırdım bu zamana kadar tutup kendimi bakmamıştım. Sınırın üstünde olup da doğunca sebep olabileceği hastalıkları okudum ve mahvoldum. Şükür benimki iyi şuan amacımız doğana kadar yükselmemesi. Allah böyle sıkıntılarla uğraşanların yardımcısı olsun olma ihtimali bile beni mahvederken olanların Rabbim yardımcısı olsun kuzum çok zor ya.

Çok şükür iyi haberlerle geldik Rabbim hepimize bundan sonra da iyi haberler almayı nasip etsin inşallahhh.

Bende 3 kg almışım geçen kontrolden bu yana 61 olmuşum. Ömrümde görmedim bu kiloyu valla. Dikkat de etmiyorum inan ki habire yiyiyorum bu ara almışım yani.. kaçamak yok diyorsun da canım insanız, hamileyiz napalımmm canımız cekiveriyor arada olur böyle tabi ishal olmasan iyiydi kuzum da nereden bileceksin işte. Başa gelecek. Neyse toparlanacaksin çabucak inşallah

İshal sürüyor da şükür geceki gibi sancısı yok, bayilacaktim acıdan acayipti

İshal sürüyor da şükür geceki gibi sancısı yok, bayilacaktim acıdan acayipti
Kıyamam kuzum bilirim o ishal acısını. Ömrümde bir kaç kere sağlam ishal olmusumdur. O karın ağrısı acısı kötü. Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce geçip gitsin. Herhangi bir ilaç takviye bir şey verdi mi kuzum? Söyledin de ben mi kaçırdım yoksa.

Yok su, yoğurt, kefir dedi ekstra ilaç vermedi, sancım falan geçti daha iyiyim dedim, tekrarlarsa yine kotu olursa acile gel dedi

Maşallah herşey yolundaymış canım benim güzel haberlerle gelmene çok sevindim

Az almışsın kız 400 gr da bir şey mi
Şaka falan bir yana da az kilo alarak atlatsak şu işi çok iyi olacak

Bebegin saglik durumunu ogrenebildinmi canım nedir son durumu acaba anne bebek iyimi merak ettim inşallah 2 Side sağlıklıdır
Arkadaşımım kanında yüksek enfeksiyon çıkmış. Ateşi ne yaptılarsa düşüremediler dedi. 3 saat boyunca 40ın üzerindeydi, bebeğin nabzı 200e çıkınca artık birkaç dakika bile bekleyemeyiz dediler. Gece yarısıydı dr umu ve ameliyat personelini evinden acil çağırdılar. Apar topar sezaryene girdim dedi.

Bebek 910 gram, doğar doğmaz entübe edilmiş. Ama bugün sadece burnundan ince oksijen borularıyla nefesi destekleniyor. Görünen bi sorunu yok ama prematüre old için her an her türlü durum gelişebilir, risk devam ediyor demişler.

Perinatoloji anne karnında suyu ve hareket alanı yetersiz diye, kaslarını kullanamadığından el ve ayaklarında fiziki özür olabilir, hazırlıklı olun demişti. Ama doğduktan sonra çekilmiş videosunu defalarca izledim. İki eli ve sağ ayağı hareketliydi, sol ayağı biraz sabit duruyordu. Yine her türlü detay, zamanla belli olacak. İlk aşama ciğerlerinin kendi nefes alacağı şekilde alışması ve kilo alması.

Arkadaşımın da doğumdan sonra ateşi düşmeye başlamış. Antibiyotik tedavisi alıyorum. Halsizim ve ağrılarım var ama yine de iyiyim dedi. Doğum kaderdir. Ezelde bunun bu şekilde olacağı belli idi. Rabbim ikisine de sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…