- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.621
İnan ki ara ara aklıma gelen bir şey acaba kim gidecek önce doğuma bende merak içindeyim. Heyecanlı süreçlere girdik hayırlı olsunSabah sabah gözümu açtım aklıma gelen ilk şey "acaba bizim gruptan ilk kimi doğuma yolcu edeceğiz" "kim birlikte doğuracak" görelim neler olacak
bana doktorum tam olarak 32+1 de gel rapor için demiştiMaşallah çok şükür Ateş biraz hareketli ne yaparsınBu izin mevzusunu hiç düşünmemiştim yalnız Sanırım ben de kontrole 32nin ortalarında giderim kurumdan bir şey demezlerse.
File kullanmak çok iyi değil aslında. Su akıp gidiyor ve bebek üşüyebiliyor. Üstündn çıkan kıyafetleri yads bi battaniyeyi dibe koyup onun üstünde yıkıyordum ben. Bebeğin suyla teması kesilmiyo üşümesini engelliyor birde yumuşak oluyor zemin. Bi görsel bulup ekliyorum. Bir elim hep bebeği tutuyor diğer elim su döküyor gibi düşün.
Allah korusun kopan da olduğunu bildiğim için aklım hep eyvah diyor. Onun endişesi ile o banyo 5 dk sürerZamanla gevsemisti benimkisi, koymadan önce hep güç uygulayip kontrol ettim hep güvensiz geliyordu
Yazın doğacak zaten alışana kadar çok problem olmaz, başlangıçta eşinle yaparsan o sürekli hafiften vücuduna su doker, en son başı yıkayıp hemen bitirirsinz böylece bı tarafı yıkarken diğer taraf üşümez alışınca zaten tek elle girersin kendinBu da mantıklı teşekkürler ama tek başına yıkarken iki elin boşta olmaması zor olmaz mı ? Şey görmüştüm üşümesin diye üstüne battaniye koyup nereyi yıkarsan diğer taraflarını örtüyor file üstüne de sünger koymuştu. Ama fileyi sevmedim ben küvete koyarım belki mecbur
Öyle mi. Bildiğim iyi oldu bana hiçbir şey demedi. Ben de yeni ultrasona girdiğimden muayene için arayı biraz açmak istiyorum o yüzden 32 ortalarında gidecektim ama mesajla bir sorayım teşekkürlerbana doktorum tam olarak 32+1 de gel rapor için demişti
Tek elle halletmeyi çözmüştüm ben mecbur kalıncaBu da mantıklı teşekkürler ama tek başına yıkarken iki elin boşta olmaması zor olmaz mı ? Şey görmüştüm üşümesin diye üstüne battaniye koyup nereyi yıkarsan diğer taraflarını örtüyor file üstüne de sünger koymuştu. Ama fileyi sevmedim ben küvete koyarım belki mecbur
Yazın doğacak zaten alışana kadar çok problem olmaz, başlangıçta eşinle yaparsan o sürekli hafiften vücuduna su doker, en son başı yıkayıp hemen bitirirsinz böylece bı tarafı yıkarken diğer taraf üşümez alışınca zaten tek elle girersin kendin
Son kontrolümde dr tam 32+0 da burda ol yoksa yanar hakkın demişti. Ben de gitmeden önce kendi insan kaynaklarımızla bir görüşüp teyit edeceğim. Siz de isterseniz sorup ona göre gidinMaşallah çok şükür Ateş biraz hareketli ne yaparsınBu izin mevzusunu hiç düşünmemiştim yalnız Sanırım ben de kontrole 32nin ortalarında giderim kurumdan bir şey demezlerse.
Ahahah bu kadar mı tesadüf olur bende uyandım ne aklıma geldiyse birden ilk burdan kimin doğuma gideceğimi kimin doğum hikayesini düşünüyordumSabah sabah gözümu açtım aklıma gelen ilk şey "acaba bizim gruptan ilk kimi doğuma yolcu edeceğiz" "kim birlikte doğuracak" görelim neler olacak
E sona yaklastikca aklın yolu bir, başka düşünecek birşey kalmadıysa demekAhahah bu kadar mı tesadüf olur bende uyandım ne aklıma geldiyse birden ilk burdan kimin doğuma gideceğimi kimin doğum hikayesini düşünüyordum
Sonra bir girip mesajları okuyayım dedim seninkine rast geldim
Hayırlısı bakalım ilk kimi göndereceğiz
Bizimki isminin hakkını verecek diye düşünüyorumMaşallah çok şükür Ateş biraz hareketli ne yaparsınBu izin mevzusunu hiç düşünmemiştim yalnız Sanırım ben de kontrole 32nin ortalarında giderim kurumdan bir şey demezlerse.
Ahahah sanırım artık son demlerdeyizE sona yaklastikca aklın yolu bir, başka düşünecek birşey kalmadıysa demek
selam kızlarKızçeler hepiniz hastane çıkışı setlerinizi aldınız mı ? Aldıysanız link paylaşır mısınız kararsız kaldım
Ayyy hadi Rabbim yardımcısı olsunArkadaşım doğuma gitti kızlar dualarınıza talibimzor bir hamilelik geçirdi Rabbim kolaylık versin
Ay inş herkes vakitlice doğururSabah sabah gözümu açtım aklıma gelen ilk şey "acaba bizim gruptan ilk kimi doğuma yolcu edeceğiz" "kim birlikte doğuracak" görelim neler olacak
Ben bunu kullandım çok rahat ettim fileden sanki çocuk hoplayıverecek gibi geliyorduBebek küvetimi ayrı fileyi ayrı almıştım. (Fileyi BİM’den aldım) bugün bi deneyeyim dedim fileyi taktım üstünde acayip gergin durdu ya. Bebeği ona direkt koymak güvenli gelmedi bana. Bu filelerin ölçüsü mü var acaba bu kadar gergin durması normal mi sizce ?
Sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına alsın insArkadaşım doğuma gitti kızlar dualarınıza talibimzor bir hamilelik geçirdi Rabbim kolaylık versin
Ben bunu kullandım çok rahat ettim fileden sanki çocuk hoplayıverecek gibi geliyordu
İlk zaman bunu küvetin zeminine koyuyordum ortasına da tam oturtma yeri geliyor kalın havlu gibi oluyordu sonra kenarları takıp yatırdım şimdi oturmaya başlayınca normal simit gibi oturttum bak istersen rahat edermisin bilmiyorum ama
Bebek file
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?