2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Sabah sabah gözümu açtım aklıma gelen ilk şey "acaba bizim gruptan ilk kimi doğuma yolcu edeceğiz" "kim birlikte doğuracak" görelim neler olacak
İnan ki ara ara aklıma gelen bir şey acaba kim gidecek önce doğuma bende merak içindeyim. Heyecanlı süreçlere girdik hayırlı olsun

Bu da mantıklı teşekkürler ama tek başına yıkarken iki elin boşta olmaması zor olmaz mı ? Şey görmüştüm üşümesin diye üstüne battaniye koyup nereyi yıkarsan diğer taraflarını örtüyor file üstüne de sünger koymuştu. Ama fileyi sevmedim ben küvete koyarım belki mecbur

Yazın doğacak zaten alışana kadar çok problem olmaz, başlangıçta eşinle yaparsan o sürekli hafiften vücuduna su doker, en son başı yıkayıp hemen bitirirsinz böylece bı tarafı yıkarken diğer taraf üşümez alışınca zaten tek elle girersin kendin

Tek elle halletmeyi çözmüştüm ben mecbur kalınca

Doğru yaz döneminin faydalarını yaşarız en azından banyo açısından. Teşekkür ederim kızçeler pirelideve

Maşallah çok şükür Ateş biraz hareketli ne yaparsın Bu izin mevzusunu hiç düşünmemiştim yalnız Sanırım ben de kontrole 32nin ortalarında giderim kurumdan bir şey demezlerse.
Son kontrolümde dr tam 32+0 da burda ol yoksa yanar hakkın demişti. Ben de gitmeden önce kendi insan kaynaklarımızla bir görüşüp teyit edeceğim. Siz de isterseniz sorup ona göre gidin

Sabah sabah gözümu açtım aklıma gelen ilk şey "acaba bizim gruptan ilk kimi doğuma yolcu edeceğiz" "kim birlikte doğuracak" görelim neler olacak
Ahahah bu kadar mı tesadüf olur bende uyandım ne aklıma geldiyse birden ilk burdan kimin doğuma gideceğimi kimin doğum hikayesini düşünüyordum
Sonra bir girip mesajları okuyayım dedim seninkine rast geldim
Hayırlısı bakalım ilk kimi göndereceğiz

E sona yaklastikca aklın yolu bir, başka düşünecek birşey kalmadıysa demek

Maşallah çok şükür Ateş biraz hareketli ne yaparsın Bu izin mevzusunu hiç düşünmemiştim yalnız Sanırım ben de kontrole 32nin ortalarında giderim kurumdan bir şey demezlerse.
Bizimki isminin hakkını verecek diye düşünüyorum

Ben de öyle düşündüm ama doktorum ısrarla 32DE MUTLAKA ALMAN LAZIM dediği için kafam karıştı

E sona yaklastikca aklın yolu bir, başka düşünecek birşey kalmadıysa demek
Ahahah sanırım artık son demlerdeyiz
Ama o heyecan başka olacak tabi sabırsızlıkla bekleyeceğiz giden arkadaşlarımızın doğumunu bebişi nasıl , ağrısı var mı bütün süreci sabırsızlıkla bekleyeceğiz böyle düşündükçe bile mutlu oluyorum

Kızçeler hepiniz hastane çıkışı setlerinizi aldınız mı ? Aldıysanız link paylaşır mısınız kararsız kaldım
selam kızlar

BABYLİM Kalpli Kuzucuklar Hastane Çıkışı %100 Pamuk Unisex Bebek 0-3 AY Yenidoğan Seti - Fiyatı, Yorumları

Babylim Küçük Prens Erkek Bebek Hastane Çıkışı Seti

bunları aldım bende kızlar
araba kızımın vardı onu kullanacağım. ana kucağı elele baby amore 2 yi aldım

bu arada dün kontrolum vardı insülin ile birlikte su artısım düzelmiş bebk kilosu da çok artmamış çam sakura da değer vermiyolar pek ama böyle dediler bakalım haftaya tekrar kontrolüm var

Ay inş herkes vakitlice doğurur Haziran annelerinde bir iki kişi var öyle erken doğum yapan, onlara üzülüyorum ama iyi gibiler şimdi

Ben bunu kullandım çok rahat ettim fileden sanki çocuk hoplayıverecek gibi geliyordu
İlk zaman bunu küvetin zeminine koyuyordum ortasına da tam oturtma yeri geliyor kalın havlu gibi oluyordu sonra kenarları takıp yatırdım şimdi oturmaya başlayınca normal simit gibi oturttum bak istersen rahat edermisin bilmiyorum ama

Bebek file

Arkadaşım doğuma gitti kızlar dualarınıza talibim zor bir hamilelik geçirdi Rabbim kolaylık versin
Sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına alsın ins

Bebek küveti ve filesi kızımda hiç kullanmadığım şeyler. Büyükçe bi leğenim vardı. Altına bebeğin ustunden çıkardığım, hali hazırda yıkanacak badisini tulumunu koyuyordum. Üstüne de kızımı yatıyordum. Öyle birkaç dk da evirip veririp yıkıyordum. Bu sefer de öyle yapmayı düşünüyorum.

Baya kullanışlı duruyor ilk bebek zamanları için uygun değil ama dediğiniz gibi zemine konabilir başta. Favladım hemen alırım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…