- 8 Ağustos 2011
- 12.641
- 14.994
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.641
Bizimki de gece kuşu. Full party modu. Hiç rahat vermiyorArkadaşlar son günlerde benimkinin içerdeki hareketleri beni yerimden zıplatmaya başladı, sanki rahat değil de karnıma son gücüyle baskı yapıyor gibi. Dışarıdan da görünüyor. Yatarken falan pozisyon değiştirdiğimde sakinleşiyor bazen. Özellikle gece boyu hareket ediyor. Normal mi bu, yoksa bebek rahat mı değil acaba? Yatarken hamile yastığına ihtiyaç duymamıştım şimdiye kadar ama bebeğin rahat etmesine yararı oluyor mu?
Ayyyyy gözün aydın bacımmmmGünaydın kızlarım
Keyfim çok yerinde, kontrolden geldik. Kızım haftasını yakalamış karnı küçük değil artık. 1688 gr geldiİnanılmaz mutluyum tüm ölçümler sıvısı duruşu her şeyi iyiydi, yutkunma hareketleri yapıyordu biraz da tebessüm ediyordu bence.
Yine nst'ye girdim, sanırım doktor belli bir haftadan sonra bakıyor oradan da. Sancı vs çıkmadı çok şükür.Bizde gelişmeler bu şekilde teyzeleri, umarım herkesin bebişi iyidir.
Ben su bogmacalı versiyondan oldum. İki gün kol ağrısı oldu sadeceKızlar selamlar bu tetanoz aşısından sonra sıkıntı yaşayan oldu mu hiç? Şimdiye kadar böyle bir şey yazan görmedim herkes sorunsuz geçti diyordu. Kol ağrısını geçtim onu zaten bekliyordum ama dün yaptırdım bugün nefesim daralıyor gibi hissediyorum aşırı yorgunum sanki grip gibi. Kalbim çarpıntı yapıyor uyurken bile çok zorlandım. Olan var mı bu şekilde ne kadar sürdü geçmesi
AhahhahahhaMakineye çamaşır atıyordum. Siyah beyaz çizgili bi tişört vardı. Hangi renklerle beraber atacağıma karar veremeyip tam 20 dk ağladım. Niye böyle oldu
Çok şekersin yaMakineye çamaşır atıyordum. Siyah beyaz çizgili bi tişört vardı. Hangi renklerle beraber atacağıma karar veremeyip tam 20 dk ağladım. Niye böyle oldu
Bana insan kaynakları tam 32 de al yoksa otomatik olarak izine çıkarsın dönüşüde olmaz dedi beni mi korkuttu sistem mi böle bilmiyorumBizimki isminin hakkını verecek diye düşünüyorum
Ben de öyle düşündüm ama doktorum ısrarla 32DE MUTLAKA ALMAN LAZIM dediği için kafam karıştı
Ay evet ben de çok dedim tuvaletim var gidicem diye hayır o bebeğin başı dediler kontrol etti ebe ve başı gözüküyor dediDoğum belirtilerinden biri tuvalet hissi zaten, acayip sıkışilmis büyük tuvalet hissi, olmasa da olacak gibi oluyor hiç gecmiyor
Sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına alsın ins
Bebek küveti ve filesi kızımda hiç kullanmadığım şeyler. Büyükçe bi leğenim vardı. Altına bebeğin ustunden çıkardığım, hali hazırda yıkanacak badisini tulumunu koyuyordum. Üstüne de kızımı yatıyordum. Öyle birkaç dk da evirip veririp yıkıyordum. Bu sefer de öyle yapmayı düşünüyorum.
Listeyi okudum. Kendimle ilgili şeyler var, pijama gecelik, lohusa kulodu, emzirme atleti falan..
Geçer geçer dedim geçmedi. Sabah her zamanki gibi kalkmadım ağrım var. Daha doğrusu ağrı mı sancı mı emin değilim. Yürüyemiyorum yürürken sol ayağımı attığım sırada karnımın altı ile vajina sol noktası sancılıyor. Hiç bişey yapmayıp oturduğumda bile hafiften vuruyor. Bi de 1 saat önce tuvalete gittiğimde çamaşırım biraz ıslanmıştı.
Niye böyle ya 29.haftadayım daha. Kontrole de daha çok var. Belki geçer beklicem yine.
Poposunun altına gelecek bir kısmı var köpükten orasını tam ortaya denk getirince sanki sünger koyulmuş gibi oluyor küvete mutlaka deneyin inşallah rahat olurBaya kullanışlı duruyor ilk bebek zamanları için uygun değil ama dediğiniz gibi zemine konabilir başta. Favladım hemen alırım bunu
Hastane çok sıcak olmaz ki bacım. Bence idare edebilir. Olmadı incecik bi şey daha alırsın.Peki benim lohusa takımım.var pijamam var diye kendimi hiç yormazken, bı anda yaz bebesi olacağı, benim takımın bı tık kalın olduğu, o hormonlarla buharlasacagim aydinlanmasini yaşamama ne demeli, yıkayıp utulerken aklım nerdeydi acaba, bikac gün hava sıcak gidince uyandım duruma
Islaklık tekrar olursa bı doktora git, başka bı sıkıntı var mı, ya da acile bı git, doktorun ozeldeyse mesaj at sorbebisine de şöyle vaktini saatini beklesin inşallah yaramazlık yapmasinn
Bende içine bı tişört koyayım dedim sabahligi benim işimi görür zaten usursem giyerim, sicak olursa çıkarırım, tekrar ugrasmayacagim, bir kere kullanacağım şey içinHastane çok sıcak olmaz ki bacım. Bence idare edebilir. Olmadı incecik bi şey daha alırsın.
Ben daha evvel de temmuz annesiydim. Bir geceliğim o zamandan kalma. Süper ince efil efil pamuk. Şimdi aldığım takım da bi tık daha kalın. Yine de geri göndermedim.
Aynen iyi hissetmezsen ki durumunu en iyi sen bilirsin, git bekleme, harketleri de takip et, yavaşlar azalırsa falan yine gitOnun dışında ve ağrı dışında bir sorun yok yani hiç yaşadığım bir şey değildi yatıyorum öylece. Özele gidiyorum ama doktorun numarası yok hastaneyi ararım artık. Acile giderim zaten bu böyle devam ederse
Kızlar bebek şampuanı ve yağı olarak hangilerini aldınız ?
Ben kızımda johnsons baby almıştım memnundum ikisinden de ama bunda da mı aynısını alsam yoksa önerdiğiniz başka şampuan var mıdır
Her ikisinide edindim. Havlu içine müslin koyucam ilk ıslaklığını müslinle kurulayıp sonra yağlar masaj yaparım havluda diye düşündümBebek havlusu ne aldınız ?
Havlu mu alsam, müslin kumaş alıp çift kat kendim mi diksem diye düşünüyorum
Bebek havlusu ne aldınız ?
Havlu mu alsam, müslin kumaş alıp çift kat kendim mi diksem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?