2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bizimki de gece kuşu. Full party modu. Hiç rahat vermiyor
Bakalım doğduktan sonra da öyle olursa işimiz yaş
Ayyyyy gözün aydın bacımmmm çok sevindim. Maşallah. Hem kızına, hem sana
Ben su bogmacalı versiyondan oldum. İki gün kol ağrısı oldu sadece
Makineye çamaşır atıyordum. Siyah beyaz çizgili bi tişört vardı. Hangi renklerle beraber atacağıma karar veremeyip tam 20 dk ağladım. Niye böyle oldu
Ahahhahahha
Bizim gidişimiz gidiş değil yeğeeeeenn!

Bizimki isminin hakkını verecek diye düşünüyorum

Ben de öyle düşündüm ama doktorum ısrarla 32DE MUTLAKA ALMAN LAZIM dediği için kafam karıştı
Bana insan kaynakları tam 32 de al yoksa otomatik olarak izine çıkarsın dönüşüde olmaz dedi beni mi korkuttu sistem mi böle bilmiyorum

Doğum belirtilerinden biri tuvalet hissi zaten, acayip sıkışilmis büyük tuvalet hissi, olmasa da olacak gibi oluyor hiç gecmiyor
Ay evet ben de çok dedim tuvaletim var gidicem diye hayır o bebeğin başı dediler kontrol etti ebe ve başı gözüküyor dedi

ladycim küvetim leğen gibi bişey. Fileyi ben de kullanmayacağım galiba ama altına yıkanacak kıyafeti veya sünger tarzı bişey koyarım diye düşündüm. Bu kadar basit bir konuyu elli kere düşündüm bakalım diğer önemli konularda napacağım.

Geçer geçer dedim geçmedi. Sabah her zamanki gibi kalkmadım ağrım var. Daha doğrusu ağrı mı sancı mı emin değilim. Yürüyemiyorum yürürken sol ayağımı attığım sırada karnımın altı ile vajina sol noktası sancılıyor. Hiç bişey yapmayıp oturduğumda bile hafiften vuruyor. Bi de 1 saat önce tuvalete gittiğimde çamaşırım biraz ıslanmıştı.
Niye böyle ya 29.haftadayım daha. Kontrole de daha çok var. Belki geçer beklicem yine.

Islaklık tekrar olursa bı doktora git, başka bı sıkıntı var mı, ya da acile bı git, doktorun ozeldeyse mesaj at sor bebisine de şöyle vaktini saatini beklesin inşallah yaramazlık yapmasinn

Baya kullanışlı duruyor ilk bebek zamanları için uygun değil ama dediğiniz gibi zemine konabilir başta. Favladım hemen alırım bunu
Poposunun altına gelecek bir kısmı var köpükten orasını tam ortaya denk getirince sanki sünger koyulmuş gibi oluyor küvete mutlaka deneyin inşallah rahat olur

Peki benim lohusa takımım.var pijamam var diye kendimi hiç yormazken, bı anda yaz bebesi olacağı, benim takımın bı tık kalın olduğu, o hormonlarla buharlasacagim aydinlanmasini yaşamama ne demeli, yıkayıp utulerken aklım nerdeydi acaba, bikac gün hava sıcak gidince uyandım duruma

Hastane çok sıcak olmaz ki bacım. Bence idare edebilir. Olmadı incecik bi şey daha alırsın.

Ben daha evvel de temmuz annesiydim. Bir geceliğim o zamandan kalma. Süper ince efil efil pamuk. Şimdi aldığım takım da bi tık daha kalın. Yine de geri göndermedim.

Islaklık tekrar olursa bı doktora git, başka bı sıkıntı var mı, ya da acile bı git, doktorun ozeldeyse mesaj at sor bebisine de şöyle vaktini saatini beklesin inşallah yaramazlık yapmasinn

Onun dışında ve ağrı dışında bir sorun yok yani hiç yaşadığım bir şey değildi yatıyorum öylece. Özele gidiyorum ama doktorun numarası yok hastaneyi ararım artık. Acile giderim zaten bu böyle devam ederse

Bende içine bı tişört koyayım dedim sabahligi benim işimi görür zaten usursem giyerim, sicak olursa çıkarırım, tekrar ugrasmayacagim, bir kere kullanacağım şey için

Aynen iyi hissetmezsen ki durumunu en iyi sen bilirsin, git bekleme, harketleri de takip et, yavaşlar azalırsa falan yine git

Bir çok videoda hep muslera almışlar ama ben ecowell aldım. İçerik olarak beğendim yorumlar da iyiydi. Hatta köpük şampuanına herkes bayılmış ama pahalı diye almadım ondan.

Bebek havlusu ne aldınız ?

Havlu mu alsam, müslin kumaş alıp çift kat kendim mi diksem diye düşünüyorum
Her ikisinide edindim. Havlu içine müslin koyucam ilk ıslaklığını müslinle kurulayıp sonra yağlar masaj yaparım havluda diye düşündüm yada duruma göre her ikiside kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…