- 24 Temmuz 2024
- 2.035
- 6.065
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.661
Hahahaha video çok iyiListeyi okudum. Kendimle ilgili şeyler var, pijama gecelik, lohusa kulodu, emzirme atleti falan..
Bebekle ilgili olanlardan 5-6 tane var
Bebek giysileri asgari düzeyde tamam. Sen de ağırlaşmadan temel şeyler halletsen, sıkışma sonra.Hahahaha video çok iyibenimde bir iki bebek kıyafeti var başka hiç bi şey yok napıcaz bilemiyoruz bi yandan da 70 bin doğum parası
e diyelim ki 32+0 hafta sonuna denk geldi yine de yanacak mı hakkımızSon kontrolümde dr tam 32+0 da burda ol yoksa yanar hakkın demişti. Ben de gitmeden önce kendi insan kaynaklarımızla bir görüşüp teyit edeceğim. Siz de isterseniz sorup ona göre gidin
Kuzucummm çok güzelmiş bunlarrrrr nasıl yakışacak bebişeeselam kızlar
BABYLİM Kalpli Kuzucuklar Hastane Çıkışı %100 Pamuk Unisex Bebek 0-3 AY Yenidoğan Seti - Fiyatı, Yorumları
Babylim Küçük Prens Erkek Bebek Hastane Çıkışı Seti
bunları aldım bende kızlar
araba kızımın vardı onu kullanacağım. ana kucağı elele baby amore 2 yi aldım
bu arada dün kontrolum vardı insülin ile birlikte su artısım düzelmiş bebk kilosu da çok artmamış çam sakura da değer vermiyolar pek ama böyle dediler bakalım haftaya tekrar kontrolüm var
Kuzucum benim o vajinada olan ağrı son bir aydır hep var ve gittikçe daha da kötü oluyor. Bacağımı kaldıramıyorum. Ayakkabı giyemiyorum. Hatta sürekli diyorum ki hamilelik bu kadar ağrı veren bir şeyse niye kimse şikayet etmiyor ben mi çok memnuniyetsizim acabaGeçer geçer dedim geçmedi. Sabah her zamanki gibi kalkmadım ağrım var. Daha doğrusu ağrı mı sancı mı emin değilim. Yürüyemiyorum yürürken sol ayağımı attığım sırada karnımın altı ile vajina sol noktası sancılıyor. Hiç bişey yapmayıp oturduğumda bile hafiften vuruyor. Bi de 1 saat önce tuvalete gittiğimde çamaşırım biraz ıslanmıştı.
Niye böyle ya 29.haftadayım daha. Kontrole de daha çok var. Belki geçer beklicem yine.
Ladycim ben şöyle bir şey aldım. %100 pamuktu. Fiyatı makul geldi. Yakın arkadaşımın da küçük bebeği var birden fazla havlu alabilirsin demişti. Her kaka yaptığında bebeğin poposunu yıkıyor ben de öyle yaparım diye düşünüyorum. Öyle olursa çift havlu mantıklı olabilir.Bebek havlusu ne aldınız ?
Havlu mu alsam, müslin kumaş alıp çift kat kendim mi diksem diye düşünüyorum
Ben ilk başta çok araştırıp siveno aldım içeriği en temiz oymuş sanırım. Ama sonra bi arkadaşım dedi ki siveno saç diplerinde pul pul dökülme yaptı. Bu sefer bi de gidio mustelanın bi setini aldım içinde yağı kremi vs de var. İyi midir bilmiyorum kendim kremini kullandım bi defa güzeldiKızlar bebek şampuanı ve yağı olarak hangilerini aldınız ?
Ben kızımda johnsons baby almıştım memnundum ikisinden de ama bunda da mı aynısını alsam yoksa önerdiğiniz başka şampuan var mıdır
Bebek giysileri asgari düzeyde tamam. Sen de ağırlaşmadan temel şeyler halletsen, sıkışma sonra.
Ama yatak, anakucagı, puset, araba gibi majör şeyler ile bez, mendil vb şeyler almadım.
Doğum ücreti konusuna hiç girmek istemiyorum.
Yaa sen de mi yaşıyorsun bunuKuzucum benim o vajinada olan ağrı son bir aydır hep var ve gittikçe daha da kötü oluyor. Bacağımı kaldıramıyorum. Ayakkabı giyemiyorum. Hatta sürekli diyorum ki hamilelik bu kadar ağrı veren bir şeyse niye kimse şikayet etmiyor ben mi çok memnuniyetsizim acabadoktorum bu ağrının normal olduğunu rahim kaslarının gerildiğini söyledi. Ama ıslaklık akıntı gibi bi şey miydi acaba onu bilemedim onun için bi kontrole git istersen.
Bende Kasım'da dogum yapmıştım öncekinde. Dedim zaten yazlık pijama takımı alacaktım eskimislerdi. Gittim 2 tane önden düğmeli alt üst pijama takımı aldım. Gecelik olarak da bir tane kızımda aldığım var yine bordo renk yarım kol. O ince olunca gecelik almadım. Bahaneyle hem pijama takımı hem lohusa takımı oldu iştePeki benim lohusa takımım.var pijamam var diye kendimi hiç yormazken, bı anda yaz bebesi olacağı, benim takımın bı tık kalın olduğu, o hormonlarla buharlasacagim aydinlanmasini yaşamama ne demeli, yıkayıp utulerken aklım nerdeydi acaba, bikac gün hava sıcak gidince uyandım duruma
Canım o dediğin ağrıyı aylardır çekiyorum. Magnezyum alınca biraz iyi oluyor düzenli kullanınca daha iyi tabi. Kaslar geriliyor o yüzden. İki gündür gene feci şekilde ağrıyor resmen acıdan seke seke gidiyorum o derece. Dinlenmek falan çözüm degil magnezyum iyi geliyor ancak kuzumYaa sen de mi yaşıyorsun bunuBen bu zamanlara bel ağrısı dışında pek ağrı görmeden geldim ama bugün çok fena uyandım. Magnezyum işe yarar mı acaba onu bayadır almıyorum tekrar alıcam. Islaklık ondan sonrasında olmadı umarım da olmaz Sabahtan beri de ben yatıyorum eşim çalışıyor Korkuttum onu biraz doğurucam diye eheh
Kuzumm valla hiç geçmiyor diyebilirim o ağrı. Hele yatakta yatıyorsam bi taraftan diğer tarafa dönmek bile işkence resmen. Ben günde bazen bir bazen iki magnezyum alıyorum ama değerim hala düşük. Bence normal sınırlarda olsa bu kadar ağrım olmazdıYaa sen de mi yaşıyorsun bunuBen bu zamanlara bel ağrısı dışında pek ağrı görmeden geldim ama bugün çok fena uyandım. Magnezyum işe yarar mı acaba onu bayadır almıyorum tekrar alıcam. Islaklık ondan sonrasında olmadı umarım da olmaz Sabahtan beri de ben yatıyorum eşim çalışıyor Korkuttum onu biraz doğurucam diye eheh
Banada 32+1 de bana mesaj at ben girerim dedi hastaneye gitmeden hallettim ben zaten onllne giriyorlar o belgeyi de gönderdi banaÖyle mi. Bildiğim iyi oldu bana hiçbir şey demedi. Ben de yeni ultrasona girdiğimden muayene için arayı biraz açmak istiyorum o yüzden 32 ortalarında gidecektim ama mesajla bir sorayım teşekkürler
İyidir iyidir korksun birazKorkuttum onu biraz doğurucam diye eheh
Ben de bı tişört koycm lohusa takımının içini çıkarıp, sabahligi ve tsort işimi görür, alt üst var zaten ay yeter daha ne olsunBende Kasım'da dogum yapmıştım öncekinde. Dedim zaten yazlık pijama takımı alacaktım eskimislerdi. Gittim 2 tane önden düğmeli alt üst pijama takımı aldım. Gecelik olarak da bir tane kızımda aldığım var yine bordo renk yarım kol. O ince olunca gecelik almadım. Bahaneyle hem pijama takımı hem lohusa takımı oldu işte
Aynen öyle kuzum maksat hastanede idare etmesi zaten yaBen de bı tişört koycm lohusa takımının içini çıkarıp, sabahligi ve tsort işimi görür, alt üst var zaten ay yeter daha ne olsun
Kolay gelsin, ay ne güzel hava almışsın, bundan sonrası sayılı gün artikSelamm kızlar. Kaç gündür doğru düzgün yazamadım çünkü 1 haftadır babamların yanındaydım. Burası babamın bağı. Şöyle bir güzellikten beton yığınlarının arasına döndük yine. Nasılsınız iyi misiniz? Herkes iyidir umarım. Elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. Kızımın peşinde koşmaktan oralarda pek aktif olamadımGelir gelmez kızımın bebeklik kıyafetlerini çıkardım, biraz bakıp duygulanıp ağlayıp yıkamaya attım Küçük kıza hazırlıklara başladım ona alınanları da yıkayıp kurutup yerleştireceğim. Biraz mola verince selam vereyim dedim. Sizleri özledim bu işlere girisince doğum kapıda gibi hissettim. Sağlıkla zamanlarında gelsinler inşallah
Al benden de o kadar, ilkte bı heves aldım ettim bunda diyorum orada rahat olsun birşeyler işimi görsün tamam, eve gelince dizi çıkmış pijama sütlü tsortlerle takilirizAynen öyle kuzum maksat hastanede idare etmesi zaten yaeve çıkınca ne pijama takımı kalır üstümde ne başka bir şey normal günlük yasantima dönerim Allah'ın izniyle
Sağol canım benimKolay gelsin, ay ne güzel hava almışsın, bundan sonrası sayılı gün artik
Ay aynen öyle ya kuzum bir heves iki takım almıştım onda da o zaman özene özene özellikle lohusa pijaması almıştım. Bunda hiç öyle almadım normal pijama takımı.Al benden de o kadar, ilkte bı heves aldım ettim bunda diyorum orada rahat olsun birşeyler işimi görsün tamam, eve gelince dizi çıkmış pijama sütlü tsortlerle takiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?