2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Hahahaha video çok iyi benimde bir iki bebek kıyafeti var başka hiç bi şey yok napıcaz bilemiyoruz bi yandan da 70 bin doğum parası
Bebek giysileri asgari düzeyde tamam. Sen de ağırlaşmadan temel şeyler halletsen, sıkışma sonra.

Ama yatak, anakucagı, puset, araba gibi majör şeyler ile bez, mendil vb şeyler almadım.

Doğum ücreti konusuna hiç girmek istemiyorum.

Kuzucummm çok güzelmiş bunlarrrrr nasıl yakışacak bebişee
Kuzucum benim o vajinada olan ağrı son bir aydır hep var ve gittikçe daha da kötü oluyor. Bacağımı kaldıramıyorum. Ayakkabı giyemiyorum. Hatta sürekli diyorum ki hamilelik bu kadar ağrı veren bir şeyse niye kimse şikayet etmiyor ben mi çok memnuniyetsizim acaba doktorum bu ağrının normal olduğunu rahim kaslarının gerildiğini söyledi. Ama ıslaklık akıntı gibi bi şey miydi acaba onu bilemedim onun için bi kontrole git istersen.
Bebek havlusu ne aldınız ?

Havlu mu alsam, müslin kumaş alıp çift kat kendim mi diksem diye düşünüyorum
Ladycim ben şöyle bir şey aldım. %100 pamuktu. Fiyatı makul geldi. Yakın arkadaşımın da küçük bebeği var birden fazla havlu alabilirsin demişti. Her kaka yaptığında bebeğin poposunu yıkıyor ben de öyle yaparım diye düşünüyorum. Öyle olursa çift havlu mantıklı olabilir.
Ben ilk başta çok araştırıp siveno aldım içeriği en temiz oymuş sanırım. Ama sonra bi arkadaşım dedi ki siveno saç diplerinde pul pul dökülme yaptı. Bu sefer bi de gidio mustelanın bi setini aldım içinde yağı kremi vs de var. İyi midir bilmiyorum kendim kremini kullandım bi defa güzeldi

Eklentiler

• IMG_8240.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 53

Anakucağı gerekli mi, hangisi olmalı, sever mi sevmez mi diye düşünürken baktım zam gelmiş hepsine

Başıma komik ve güzel bir şey geldi bebişim için bi küvet seti satın aldım yaklaşık 20 gün falan oluyor. E bebek uygulamasından aldım 650 lira gibi bi fiyatı vardı. İçerisinde kovası filesi lazımlığı vs. Bir set. Neyse ürün bi türlü elime ulaşmadı kargoya verilmedi bi türlü falan. E bebek mesaj attı ürününüz geç kaldığı için size 250 lira değerinde kupon tanımladık diye iyi dedim olur güzel neyse dün ürün elime ulaştı. Gayette güzel lakin kovasının tutma yerinde ufak bi kırık var. E bebek müşteri hizmetlerine ulaştım. Ürün sizde kalsın biz ürünün bedeli kadar size tekrar kupon tanımlayalım dediler. 650 lira daha kupon tanımladılar artık içerde 900 liramız var çocuğum sanırım nasibiyle geliyor

Yaa sen de mi yaşıyorsun bunu Ben bu zamanlara bel ağrısı dışında pek ağrı görmeden geldim ama bugün çok fena uyandım. Magnezyum işe yarar mı acaba onu bayadır almıyorum tekrar alıcam. Islaklık ondan sonrasında olmadı umarım da olmaz Sabahtan beri de ben yatıyorum eşim çalışıyor Korkuttum onu biraz doğurucam diye eheh

Bende Kasım'da dogum yapmıştım öncekinde. Dedim zaten yazlık pijama takımı alacaktım eskimislerdi. Gittim 2 tane önden düğmeli alt üst pijama takımı aldım. Gecelik olarak da bir tane kızımda aldığım var yine bordo renk yarım kol. O ince olunca gecelik almadım. Bahaneyle hem pijama takımı hem lohusa takımı oldu işte

Canım o dediğin ağrıyı aylardır çekiyorum. Magnezyum alınca biraz iyi oluyor düzenli kullanınca daha iyi tabi. Kaslar geriliyor o yüzden. İki gündür gene feci şekilde ağrıyor resmen acıdan seke seke gidiyorum o derece. Dinlenmek falan çözüm degil magnezyum iyi geliyor ancak kuzum

Kuzumm valla hiç geçmiyor diyebilirim o ağrı. Hele yatakta yatıyorsam bi taraftan diğer tarafa dönmek bile işkence resmen. Ben günde bazen bir bazen iki magnezyum alıyorum ama değerim hala düşük. Bence normal sınırlarda olsa bu kadar ağrım olmazdı

Öyle mi. Bildiğim iyi oldu bana hiçbir şey demedi. Ben de yeni ultrasona girdiğimden muayene için arayı biraz açmak istiyorum o yüzden 32 ortalarında gidecektim ama mesajla bir sorayım teşekkürler
Banada 32+1 de bana mesaj at ben girerim dedi hastaneye gitmeden hallettim ben zaten onllne giriyorlar o belgeyi de gönderdi bana

Ben de bı tişört koycm lohusa takımının içini çıkarıp, sabahligi ve tsort işimi görür, alt üst var zaten ay yeter daha ne olsun

Selamm kızlar. Kaç gündür doğru düzgün yazamadım çünkü 1 haftadır babamların yanındaydım. Burası babamın bağı. Şöyle bir güzellikten beton yığınlarının arasına döndük yine. Nasılsınız iyi misiniz? Herkes iyidir umarım. Elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. Kızımın peşinde koşmaktan oralarda pek aktif olamadım Gelir gelmez kızımın bebeklik kıyafetlerini çıkardım, biraz bakıp duygulanıp ağlayıp yıkamaya attım Küçük kıza hazırlıklara başladım ona alınanları da yıkayıp kurutup yerleştireceğim. Biraz mola verince selam vereyim dedim. Sizleri özledim bu işlere girisince doğum kapıda gibi hissettim. Sağlıkla zamanlarında gelsinler inşallah

Eklentiler

• IMG_20250505_193820.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20250505_141944.webp
    158,2 KB · Görüntüleme: 47
Ben de bı tişört koycm lohusa takımının içini çıkarıp, sabahligi ve tsort işimi görür, alt üst var zaten ay yeter daha ne olsun
Aynen öyle kuzum maksat hastanede idare etmesi zaten ya eve çıkınca ne pijama takımı kalır üstümde ne başka bir şey normal günlük yasantima dönerim Allah'ın izniyle

Kolay gelsin, ay ne güzel hava almışsın, bundan sonrası sayılı gün artik

Aynen öyle kuzum maksat hastanede idare etmesi zaten ya eve çıkınca ne pijama takımı kalır üstümde ne başka bir şey normal günlük yasantima dönerim Allah'ın izniyle
Al benden de o kadar, ilkte bı heves aldım ettim bunda diyorum orada rahat olsun birşeyler işimi görsün tamam, eve gelince dizi çıkmış pijama sütlü tsortlerle takiliriz

Kolay gelsin, ay ne güzel hava almışsın, bundan sonrası sayılı gün artik
Sağol canım benim aynen doğum öncesi kızı bir gezdireyim dedim iyi oldu bana da değişiklik oldu. Artık bundan sonra nasipse 3 hafta sonra bayramda gideriz, değilse doğumdan sonra küçük kızımızı da alır gideriz nasip nasilsa öyle olur

Ya benim son haftalarda hep tansiyonum yüksek çıkardı, doktor derdi korkma korkulacak birşey yok (başka sebep yok çünkü hiç sıkıntı yaşamamıştım) ya dedim ben korkmuyorum sabırsızlanıyorum, bı an önce vakit gelsin istiyorum, heyecanlıyım, ikna olmamıştı şimdi yine aynı heyecanlı telaşlı hisler gelmeye başladı sırf kafam meşgul olsun diye ev temizleyip duruyorum bu gidişle ilk ben doğurucam

Al benden de o kadar, ilkte bı heves aldım ettim bunda diyorum orada rahat olsun birşeyler işimi görsün tamam, eve gelince dizi çıkmış pijama sütlü tsortlerle takiliriz
Ay aynen öyle ya kuzum bir heves iki takım almıştım onda da o zaman özene özene özellikle lohusa pijaması almıştım. Bunda hiç öyle almadım normal pijama takımı. O ilkinde aldıklarımı da giyiyorum evde bol bol olunca göbeğimi sıkmıyor iyi oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…