- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.681
Dur kız vaktinde gelsin inşallahYa benim son haftalarda hep tansiyonum yüksek çıkardı, doktor derdi korkma korkulacak birşey yok (başka sebep yok çünkü hiç sıkıntı yaşamamıştım) ya dedim ben korkmuyorum sabırsızlanıyorum, bı an önce vakit gelsin istiyorum, heyecanlıyım, ikna olmamıştışimdi yine aynı heyecanlı telaşlı hisler gelmeye başladı sırf kafam meşgul olsun diye ev temizleyip duruyorum bu gidişle ilk ben doğurucam
Nasip bende doğumdan sonra gideceğim inşallah memlekete, yalnız gideyim bikac hafta diyordum, yazın da gitmiştim, eşim siz yokken ben eve giremiyorum diyor oda gelecek, artık ne kadar kalabilirsekSağol canım benimaynen doğum öncesi kızı bir gezdireyim dedim iyi oldu bana da değişiklik oldu. Artık bundan sonra nasipse 3 hafta sonra bayramda gideriz, değilse doğumdan sonra küçük kızımızı da alır gideriz nasip nasilsa öyle olur
Aminnn aminn, banada Haziran bebesi olacak gibi geliyor nedenseDur kız vaktinde gelsin inşallahbende de heyecan vardı stres vardı ilkinde ama Aralık 5 dedi diye sanki o zaman gelecekmiş gibi bir rahatlık vardı kasımın ortasinda benim kız gelmeye kalkınca neye uğradığımı şaşırdım resmennn afalladım şimdi eşimle diyoruz ki her an gelebilir Haziran'da gelir muhtemelen falan diye kendimizi telkin ediyoruz alıştırıyoruz erken gelebilir diye
İnşallah nasip olur güzelce gitmek kuzum. Değişiklik olur sana da ailene de işte iyi olurNasip bende doğumdan sonra gideceğim inşallah memlekete, yalnız gideyim bikac hafta diyordum, yazın da gitmiştim, eşim siz yokken ben eve giremiyorum diyor oda gelecek, artık ne kadar kalabilirsek
En başından beri temmuzu beklemez kesin bu diyoruz bakalım nasipAminnn aminn, banada Haziran bebesi olacak gibi geliyor nedense
8 saat falan tabii mola vere vere gitmek zorunda kalıyoruz on saat oluyorİnşallah nasip olur güzelce gitmek kuzum. Değişiklik olur sana da ailene de işte iyi olurinsan özlüyor büyüdüğü yeri memleket başka bir şey uzaksa seninki daha çok ozlemissindir. Benimki.yakin çok şükür gidip gelmek zor durumda olmuyor
Başıma komik ve güzel bir şey geldibebişim için bi küvet seti satın aldım yaklaşık 20 gün falan oluyor. E bebek uygulamasından aldım 650 lira gibi bi fiyatı vardı. İçerisinde kovası filesi lazımlığı vs. Bir set. Neyse ürün bi türlü elime ulaşmadı kargoya verilmedi bi türlü falan. E bebek mesaj attı ürününüz geç kaldığı için size 250 lira değerinde kupon tanımladık diye iyi dedim olur güzel neyse dün ürün elime ulaştı. Gayette güzel lakin kovasının tutma yerinde ufak bi kırık var. E bebek müşteri hizmetlerine ulaştım. Ürün sizde kalsın biz ürünün bedeli kadar size tekrar kupon tanımlayalım dediler. 650 lira daha kupon tanımladılar artık içerde 900 liramız var çocuğum sanırım nasibiyle geliyor
Valla ben de şaşırdım hiç beklemiyordumYaaa çok sevindim ama şaşırdım ne yalan söyliyim e bebekten son zamanlarda sadece şikayet duyuyordum. Bebeğin bereketiyle geliyor inşallah
Canım o dediğin ağrıyı aylardır çekiyorum. Magnezyum alınca biraz iyi oluyor düzenli kullanınca daha iyi tabi. Kaslar geriliyor o yüzden. İki gündür gene feci şekilde ağrıyor resmen acıdan seke seke gidiyorum o derece. Dinlenmek falan çözüm degil magnezyum iyi geliyor ancak kuzum
Ne kadar bebek giysisi aldın canım yayişkom ben biraz az aldım bi parti daha almam gerekiyor dolap aldım bir e 2 kapaklı geri kalan her şey daha duruyorBebek giysileri asgari düzeyde tamam. Sen de ağırlaşmadan temel şeyler halletsen, sıkışma sonra.
Ama yatak, anakucagı, puset, araba gibi majör şeyler ile bez, mendil vb şeyler almadım.
Doğum ücreti konusuna hiç girmek istemiyorum.
Benimde aynı yalnız değilsiniz hem bel hem göğüsün Tm arkası hem sağa doğru duran kalça çıkığı gibi bi ağrı magnezyum da ishal yapıyor ya beniBenden başka bunu yaşayan olduğunu duyunca sakinleşiyorum doğurmucam şimdi tamam diyeDoktoruma ulaşamadım hastanenin aciline gidince onlar doktorla iletişim kuruyorlarmışşş güya özele gidiyorum. Gidip magnezyumuma sarılıyorum, bi de size
Bu arada seri like yapıyorsun ama kendin yoksun gözümden kaçmıyor
Ay vallahi bende böyleyim benim ilk çocuk ama 40 haftayı tamamlayacağını niyeyse düşünmüyorumDur kız vaktinde gelsin inşallahbende de heyecan vardı stres vardı ilkinde ama Aralık 5 dedi diye sanki o zaman gelecekmiş gibi bir rahatlık vardı kasımın ortasinda benim kız gelmeye kalkınca neye uğradığımı şaşırdım resmennn afalladım şimdi eşimle diyoruz ki her an gelebilir Haziran'da gelir muhtemelen falan diye kendimizi telkin ediyoruz alıştırıyoruz erken gelebilir diye
Benimde aynı yalnız değilsiniz hem bel hem göğüsün Tm arkası hem sağa doğru duran kalça çıkığı gibi bi ağrı magnezyum da ishal yapıyor ya beni
Ya bana şuan normal odada bile sıcak basıyor cam açın fln diyorum yorganla yatamıyorum heralde doğumda buharlaşırım gibi geliyor yaBende içine bı tişört koyayım dedim sabahligi benim işimi görür zaten usursem giyerim, sicak olursa çıkarırım, tekrar ugrasmayacagim, bir kere kullanacağım şey için
İlk 6 ay bebeğe şampuan kullanmadım ben kirlenmiyor bile yavrular ama yazın terleyebilirler organik bişeyler bakarım ve yiyemediğiniz bir seyi ilk 3 ay bebeğin vücuduna sürmeyin diye bir sey okumuştum bu yüzden badem sütü olabilir vücudu nemlendirmek için yazıyorduKızlar bebek şampuanı ve yağı olarak hangilerini aldınız ?
Ben kızımda johnsons baby almıştım memnundum ikisinden de ama bunda da mı aynısını alsam yoksa önerdiğiniz başka şampuan var mıdır
Hem de nasıl fena oluyor, Ekim'de doğurdum sıcaktan mahvoldum asıl kiloyu bu terle falan veriyoruz bence, hele emzirirken saatlerce koşmuş gibiYa bana şuan normal odada bile sıcak basıyor cam açın fln diyorum yorganla yatamıyorum heralde doğumda buharlaşırım gibi geliyor ya
Kafası kolunda su gibi olur emerken bi deHem de nasıl fena oluyor, Ekim'de doğurdum sıcaktan mahvoldum asıl kiloyu bu terle falan veriyoruz bence, hele emzirirken saatlerce koşmuş gibi
Kız Muslera kaleciBir çok videoda hep muslera almışlar ama ben ecowell aldım. İçerik olarak beğendim yorumlar da iyiydi. Hatta köpük şampuanına herkes bayılmış ama pahalı diye almadım ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?