2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Dur kız vaktinde gelsin inşallah bende de heyecan vardı stres vardı ilkinde ama Aralık 5 dedi diye sanki o zaman gelecekmiş gibi bir rahatlık vardı kasımın ortasinda benim kız gelmeye kalkınca neye uğradığımı şaşırdım resmennn afalladım şimdi eşimle diyoruz ki her an gelebilir Haziran'da gelir muhtemelen falan diye kendimizi telkin ediyoruz alıştırıyoruz erken gelebilir diye

Nasip bende doğumdan sonra gideceğim inşallah memlekete, yalnız gideyim bikac hafta diyordum, yazın da gitmiştim, eşim siz yokken ben eve giremiyorum diyor oda gelecek, artık ne kadar kalabilirsek

Aminnn aminn, banada Haziran bebesi olacak gibi geliyor nedense

Nasip bende doğumdan sonra gideceğim inşallah memlekete, yalnız gideyim bikac hafta diyordum, yazın da gitmiştim, eşim siz yokken ben eve giremiyorum diyor oda gelecek, artık ne kadar kalabilirsek
İnşallah nasip olur güzelce gitmek kuzum. Değişiklik olur sana da ailene de işte iyi olur insan özlüyor büyüdüğü yeri memleket başka bir şey uzaksa seninki daha çok ozlemissindir. Benimki.yakin çok şükür gidip gelmek zor durumda olmuyor

8 saat falan tabii mola vere vere gitmek zorunda kalıyoruz on saat oluyor

Yaaa çok sevindim ama şaşırdım ne yalan söyliyim e bebekten son zamanlarda sadece şikayet duyuyordum. Bebeğin bereketiyle geliyor inşallah

Yaaa çok sevindim ama şaşırdım ne yalan söyliyim e bebekten son zamanlarda sadece şikayet duyuyordum. Bebeğin bereketiyle geliyor inşallah
Valla ben de şaşırdım hiç beklemiyordum artık mecburen her şeyimizi buradan alacağız beni kandırdılar

Benden başka bunu yaşayan olduğunu duyunca sakinleşiyorum doğurmucam şimdi tamam diye Doktoruma ulaşamadım hastanenin aciline gidince onlar doktorla iletişim kuruyorlarmışşş güya özele gidiyorum. Gidip magnezyumuma sarılıyorum, bi de size
Bu arada seri like yapıyorsun ama kendin yoksun gözümden kaçmıyor

Ne kadar bebek giysisi aldın canım yayişkom ben biraz az aldım bi parti daha almam gerekiyor dolap aldım bir e 2 kapaklı geri kalan her şey daha duruyor

Benimde aynı yalnız değilsiniz hem bel hem göğüsün Tm arkası hem sağa doğru duran kalça çıkığı gibi bi ağrı magnezyum da ishal yapıyor ya beni

Ay vallahi bende böyleyim benim ilk çocuk ama 40 haftayı tamamlayacağını niyeyse düşünmüyorum

Benimde aynı yalnız değilsiniz hem bel hem göğüsün Tm arkası hem sağa doğru duran kalça çıkığı gibi bi ağrı magnezyum da ishal yapıyor ya beni

Allah bu ağrıların karşılığını bizi sevindirerek verecek inşallah. Efermag 365 alıyorum ben ishal yapmadı bende.

Bende içine bı tişört koyayım dedim sabahligi benim işimi görür zaten usursem giyerim, sicak olursa çıkarırım, tekrar ugrasmayacagim, bir kere kullanacağım şey için
Ya bana şuan normal odada bile sıcak basıyor cam açın fln diyorum yorganla yatamıyorum heralde doğumda buharlaşırım gibi geliyor ya

İlk 6 ay bebeğe şampuan kullanmadım ben kirlenmiyor bile yavrular ama yazın terleyebilirler organik bişeyler bakarım ve yiyemediğiniz bir seyi ilk 3 ay bebeğin vücuduna sürmeyin diye bir sey okumuştum bu yüzden badem sütü olabilir vücudu nemlendirmek için yazıyordu

Ya bana şuan normal odada bile sıcak basıyor cam açın fln diyorum yorganla yatamıyorum heralde doğumda buharlaşırım gibi geliyor ya
Hem de nasıl fena oluyor, Ekim'de doğurdum sıcaktan mahvoldum asıl kiloyu bu terle falan veriyoruz bence, hele emzirirken saatlerce koşmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…