- 10 Aralık 2017
- 2.079
- 8.094
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.701
Aynıyız canım, ben de 40ı çıkınca Mersin'e gideceğim 9-10 satlik yol, yaz sıcağı, korkuyordum hatta gidilir mi gidilmez m bilemedim.8 saat falan tabii mola vere vere gitmek zorunda kalıyoruz on saat oluyor
Ben şimdiden atlet ve donla uyumaya başladım. 2 ay sonra ne yaparım hiç bilmiyorumYa bana şuan normal odada bile sıcak basıyor cam açın fln diyorum yorganla yatamıyorum heralde doğumda buharlaşırım gibi geliyor ya
Bizimki isminin hakkını verecek diye düşünüyorum
Ben de öyle düşündüm ama doktorum ısrarla 32DE MUTLAKA ALMAN LAZIM dediği için kafam karıştı
Son kontrolümde dr tam 32+0 da burda ol yoksa yanar hakkın demişti. Ben de gitmeden önce kendi insan kaynaklarımızla bir görüşüp teyit edeceğim. Siz de isterseniz sorup ona göre gidin
Yani ben doktoruma ne diyeyim en ufak bir şekilde uyarmadıBanada 32+1 de bana mesaj at ben girerim dedi hastaneye gitmeden hallettim ben zaten onllne giriyorlar o belgeyi de gönderdi bana
Annem kızıma doğum yaptığımda gelmişti yanıma aynısını yapıyordu büyük bir leğene çıkardıkları kıyafetlerini koyar üzerine kızımı koyar yıkardı böyle okuyunca aklıma geldi bir anSağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına alsın ins
Bebek küveti ve filesi kızımda hiç kullanmadığım şeyler. Büyükçe bi leğenim vardı. Altına bebeğin ustunden çıkardığım, hali hazırda yıkanacak badisini tulumunu koyuyordum. Üstüne de kızımı yatıyordum. Öyle birkaç dk da evirip veririp yıkıyordum. Bu sefer de öyle yapmayı düşünüyorum.
Bir çok videoda hep muslera almışlar ama ben ecowell aldım. İçerik olarak beğendim yorumlar da iyiydi. Hatta köpük şampuanına herkes bayılmış ama pahalı diye almadım ondan.
Kuzucummm çok güzelmiş bunlarrrrr nasıl yakışacak bebişee
Kuzucum benim o vajinada olan ağrı son bir aydır hep var ve gittikçe daha da kötü oluyor. Bacağımı kaldıramıyorum. Ayakkabı giyemiyorum. Hatta sürekli diyorum ki hamilelik bu kadar ağrı veren bir şeyse niye kimse şikayet etmiyor ben mi çok memnuniyetsizim acabadoktorum bu ağrının normal olduğunu rahim kaslarının gerildiğini söyledi. Ama ıslaklık akıntı gibi bi şey miydi acaba onu bilemedim onun için bi kontrole git istersen.
Ladycim ben şöyle bir şey aldım. %100 pamuktu. Fiyatı makul geldi. Yakın arkadaşımın da küçük bebeği var birden fazla havlu alabilirsin demişti. Her kaka yaptığında bebeğin poposunu yıkıyor ben de öyle yaparım diye düşünüyorum. Öyle olursa çift havlu mantıklı olabilir.
Ben ilk başta çok araştırıp siveno aldım içeriği en temiz oymuş sanırım. Ama sonra bi arkadaşım dedi ki siveno saç diplerinde pul pul dökülme yaptı. Bu sefer bi de gidio mustelanın bi setini aldım içinde yağı kremi vs de var. İyi midir bilmiyorum kendim kremini kullandım bi defa güzeldi
Teşekkür ederim kızlarİlk 6 ay bebeğe şampuan kullanmadım ben kirlenmiyor bile yavrular ama yazın terleyebilirler organik bişeyler bakarım ve yiyemediğiniz bir seyi ilk 3 ay bebeğin vücuduna sürmeyin diye bir sey okumuştum bu yüzden badem sütü olabilir vücudu nemlendirmek için yazıyordu
Siz dayanıklısınız maşallah bacımBen su bogmacalı versiyondan oldum. İki gün kol ağrısı oldu sadece
Bana da annem öğrettiAnnem kızıma doğum yaptığımda gelmişti yanıma aynısını yapıyordu büyük bir leğene çıkardıkları kıyafetlerini koyar üzerine kızımı koyar yıkardı böyle okuyunca aklıma geldi bir an
Aynı şekilde devam edeceğim bende bu bebişte
Gidilir gidilir ben oğlumla gitmiştim, uyuyorlar zaten, emziriyordum kötü koku basınca mola verip hallediyorsun mis gibi gidiliyorAynıyız canım, ben de 40ı çıkınca Mersin'e gideceğim 9-10 satlik yol, yaz sıcağı, korkuyordum hatta gidilir mi gidilmez m bilemedim.
Herkese iyi akşamlar kızlar en son bu çarşamba gittiğimde baş yukarı idi bebiş. Şimdi uzanıyorum sağ tarafıma hem soldan hem sağdan aynı anda hareketlerini tekmesini hissediyorum hep soldaydı normalde acaba yavaş yavaş dönüyo olabilir mi
Aynen öyle olunuyor ya ben alıştım heralde bikac gündür daha rahatım, cam sildim dün, bugün heryere dip köşe paspas attım kapıları sildim, biraz önce de oğlumla cheesecake yaptik şimdi oturdumVaalbara gibi dur ben de kadınlara karışayım dedim.
3 çeşit yemek, bi tatlı yaptım bi yandan mutfak fayanslarını, dolaplarını dıştan sildim, kilimleri çırptım, bir iki odayı sil süpür yaptım.
Belime ağrı girdi, karnım taş kesti.Şu an Notre Dame’nin kamburu Quasimodo gibi yamulmuş vaziyette koltuğa devrildim. Biri beni tutup kaldırmasa öylece kaldım burada
Kız Muslera kaleciMustela
Vaalbara gibi dur ben de kadınlara karışayım dedim.
3 çeşit yemek, bi tatlı yaptım bi yandan mutfak fayanslarını, dolaplarını dıştan sildim, kilimleri çırptım, bir iki odayı sil süpür yaptım.
Belime ağrı girdi, karnım taş kesti.Şu an Notre Dame’nin kamburu Quasimodo gibi yamulmuş vaziyette koltuğa devrildim. Biri beni tutup kaldırmasa öylece kaldım burada
Maşallah kız ne hamaratsınız ben iki çeşit yemek yapsam mutfağı toplayamıyorum , mutfağı toplarsam yemeği yapamıyorumPopo bı tarafa bacaklar bı tarafa eller kollar bitarafa o yüzden heryerde hissedersin, başı desen başka yerde yani bı deli yatiyorlar
Aynen öyle olunuyor ya ben alıştım heralde bikac gündür daha rahatım, cam sildim dün, bugün heryere dip köşe paspas attım kapıları sildim, biraz önce de oğlumla cheesecake yaptik şimdi oturdum
Vaalbara gibi dur ben de kadınlara karışayım dedim.
Kabaca ilk birkaç ay lazım olacaklardanNe kadar bebek giysisi aldın canım yayişkom ben biraz az aldım bi parti daha almam gerekiyor dolap aldım bir e 2 kapaklı geri kalan her şey daha duruyor
Allah kolaylık versin. O iş de zor ya. Kendin yapmasan da beklemek yönlendirmek. Hele ki sen hamilesin şu an. İns biter gönlüne göre olurAy sonunda taşınıcaz. Ev sahibi yaşlı bi kadındı ev çok kirli. Elimi attığım her yer yapış yapış.
Yardımcı kadın geldi sabah 9da başladı. Artık dayanamadım ayakta kalmak oturmak beni mahvetti. Serdim yere poşet uzandım. Bekliyorum bitmesini. Ve daha mutfak var. En oyalayıcı kısımdualarınızı bekliyorum sağ salim iş bitsin yatağıma kavuşayım
Teşbihte hata olmaz. Alışmadık …. Don durmaz derlerPopo bı tarafa bacaklar bı tarafa eller kollar bitarafa o yüzden heryerde hissedersin, başı desen başka yerde yani bı deli yatiyorlar
Aynen öyle olunuyor ya ben alıştım heralde bikac gündür daha rahatım, cam sildim dün, bugün heryere dip köşe paspas attım kapıları sildim, biraz önce de oğlumla cheesecake yaptik şimdi oturdum
Benim ki hamaratliktan değil de işte kafa meşgul olsun, kimseye minnetim.olmasin, yalnızlıktan birazMaşallah kız ne hamaratsınız ben iki çeşit yemek yapsam mutfağı toplayamıyorum , mutfağı toplarsam yemeği yapamıyorum
Ben ilk 6 ay oğlumda zeytin yağı kullandım vücudunu nemlendirmek için güzel nemlendiriyor ama 6 aylıkken yeterli gelmemeye başladı nemlendiriciye geçtil. Ecowell in nemlendiricisi fena değil organik içerikli onu kullanıyorum şimdi de. Bence johnsons baby alma organik içerikli ürün alKızlar bebek şampuanı ve yağı olarak hangilerini aldınız ?
Ben kızımda johnsons baby almıştım memnundum ikisinden de ama bunda da mı aynısını alsam yoksa önerdiğiniz başka şampuan var mıdır
Bebek havlusu ne aldınız ?
Havlu mu alsam, müslin kumaş alıp çift kat kendim mi diksem diye düşünüyorum
Evet ya, bizim kızlar maşallah hem becerikli hem hamaratlarMaşallah kız ne hamaratsınız ben iki çeşit yemek yapsam mutfağı toplayamıyorum , mutfağı toplarsam yemeği yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?