2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ay sonunda taşınıcaz. Ev sahibi yaşlı bi kadındı ev çok kirli. Elimi attığım her yer yapış yapış.
Yardımcı kadın geldi sabah 9da başladı. Artık dayanamadım ayakta kalmak oturmak beni mahvetti. Serdim yere poşet uzandım. Bekliyorum bitmesini. Ve daha mutfak var. En oyalayıcı kısım dualarınızı bekliyorum sağ salim iş bitsin yatağıma kavuşayım

Bizimki isminin hakkını verecek diye düşünüyorum

Ben de öyle düşündüm ama doktorum ısrarla 32DE MUTLAKA ALMAN LAZIM dediği için kafam karıştı
Son kontrolümde dr tam 32+0 da burda ol yoksa yanar hakkın demişti. Ben de gitmeden önce kendi insan kaynaklarımızla bir görüşüp teyit edeceğim. Siz de isterseniz sorup ona göre gidin
Banada 32+1 de bana mesaj at ben girerim dedi hastaneye gitmeden hallettim ben zaten onllne giriyorlar o belgeyi de gönderdi bana
Yani ben doktoruma ne diyeyim en ufak bir şekilde uyarmadı Ben de gideyim 32. hafta başında bari ne yapayım kaldım bu doktora bir kere.

Annem kızıma doğum yaptığımda gelmişti yanıma aynısını yapıyordu büyük bir leğene çıkardıkları kıyafetlerini koyar üzerine kızımı koyar yıkardı böyle okuyunca aklıma geldi bir an
Aynı şekilde devam edeceğim bende bu bebişte

Bir çok videoda hep muslera almışlar ama ben ecowell aldım. İçerik olarak beğendim yorumlar da iyiydi. Hatta köpük şampuanına herkes bayılmış ama pahalı diye almadım ondan.

Teşekkür ederim kızlar

Herkese iyi akşamlar kızlar en son bu çarşamba gittiğimde baş yukarı idi bebiş. Şimdi uzanıyorum sağ tarafıma hem soldan hem sağdan aynı anda hareketlerini tekmesini hissediyorum hep soldaydı normalde acaba yavaş yavaş dönüyo olabilir mi

Bana da annem öğretti

Vaalbara gibi dur ben de kadınlara karışayım dedim.

3 çeşit yemek, bi tatlı yaptım bi yandan mutfak fayanslarını, dolaplarını dıştan sildim, kilimleri çırptım, bir iki odayı sil süpür yaptım.

Belime ağrı girdi, karnım taş kesti. Şu an Notre Dame’nin kamburu Quasimodo gibi yamulmuş vaziyette koltuğa devrildim. Biri beni tutup kaldırmasa öylece kaldım burada

Popo bı tarafa bacaklar bı tarafa eller kollar bitarafa o yüzden heryerde hissedersin, başı desen başka yerde yani bı deli yatiyorlar

Aynen öyle olunuyor ya ben alıştım heralde bikac gündür daha rahatım, cam sildim dün, bugün heryere dip köşe paspas attım kapıları sildim, biraz önce de oğlumla cheesecake yaptik şimdi oturdum

Maşallah kız ne hamaratsınız ben iki çeşit yemek yapsam mutfağı toplayamıyorum , mutfağı toplarsam yemeği yapamıyorum

Ya kıyamam üstümüzde taşıyacağımız bir acil alarm butonu lazım kalkamadığımız anlar için ben o kadar bişey yapmadım ki sadece Trendyoldan eksiklere bakıyorum. Ama iyi geldi ağrım azaldı. Gözünüzü seveyim her işi tek güne sığdırmaya çalışmayın ağrı kaçınılmaz oluyor

Ne kadar bebek giysisi aldın canım yayişkom ben biraz az aldım bi parti daha almam gerekiyor dolap aldım bir e 2 kapaklı geri kalan her şey daha duruyor
Kabaca ilk birkaç ay lazım olacaklardan

Battaniye
3 Müslin battaniye
1 pamuklu battaniye

Hastane çıkışı
2 hastane çıkışı takım. (Zıbın, tulum, alt, üst, bere, eldiven, önlük vs )

Corap
0-6 ay 12 çorap

Ağız mendili
15 ağız mendili
Kendim de müslinden bi o kadar diktim.

0-3 ay
-4 kısa kol zıbın
-2 sıfır kol zıbın
-4 patikli alt
-1 kısa kollu şortlu takım

3-6 ay
-4 kısa kol zıbın
-3 uzun kol zıbın
-3 patikli alt
-3 patikli pamuklu tulum
-1 patiksiz tulum

*Müslin emzirme örtüsü vb.
Eşimin arkadaşı bebek eşyaları verecek bu hafta. O yüzden daha fazla almayacağım.
Allah kolaylık versin. O iş de zor ya. Kendin yapmasan da beklemek yönlendirmek. Hele ki sen hamilesin şu an. İns biter gönlüne göre olur

Kardeşim hamileydi. Ben buldum temizlik yapacak kişiyi. Eve götürdüm. Malzeme aldım. Ev ki sıfır ve temizdi. Yani müteahhit daha önce de temizletmiş. Kadın sallana sallana iş yapıyor. Bana fenalık geldi. Bitirmeden çıkmam diyen kadın, akşama dogru Kocam geliyor, beni alacak demeye başladı. En son elime bezi aldım ben de giriştim. Valla bu işi kendin yapsan bi dert başkasına yaptırsan bi dert
Teşbihte hata olmaz. Alışmadık …. Don durmaz derler

Maşallah kız ne hamaratsınız ben iki çeşit yemek yapsam mutfağı toplayamıyorum , mutfağı toplarsam yemeği yapamıyorum
Benim ki hamaratliktan değil de işte kafa meşgul olsun, kimseye minnetim.olmasin, yalnızlıktan biraz sona kalmasın hicbirsey, desteğim yok, kendimce yapabildiğini yapıyorum işte

Ben ilk 6 ay oğlumda zeytin yağı kullandım vücudunu nemlendirmek için güzel nemlendiriyor ama 6 aylıkken yeterli gelmemeye başladı nemlendiriciye geçtil. Ecowell in nemlendiricisi fena değil organik içerikli onu kullanıyorum şimdi de. Bence johnsons baby alma organik içerikli ürün al
İncia siveno ecowell pureseed benim bildiğim organik içerikli markalar. Ben içlerinden en çok ecowell den memnun kaldım

Evet ya, bizim kızlar maşallah hem becerikli hem hamaratlar ama farklı dünyaların insanlarıyız ne becerim ne iş bilirliğim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…