- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.721
Allah kolaylık versin canım gidip gelirken valla benimki yakın 1 saatlik yer. Ama tabi her zaman gidemeyince hasret hasret oluyor işte..8 saat falan tabii mola vere vere gitmek zorunda kalıyoruz on saat oluyor
Senin direk doktoruna ulasman lazım kuzum ama ne biçim sistem anlamadım. Yok kuzum doğurmuyorsun inşallah şuanBenden başka bunu yaşayan olduğunu duyunca sakinleşiyorum doğurmucam şimdi tamam diyeDoktoruma ulaşamadım hastanenin aciline gidince onlar doktorla iletişim kuruyorlarmışşş güya özele gidiyorum. Gidip magnezyumuma sarılıyorum, bi de size
Bu arada seri like yapıyorsun ama kendin yoksun gözümden kaçmıyor
Kuzum valla doğum nasip, yazı, kader, kısmet tamamenAy vallahi bende böyleyim benim ilk çocuk ama 40 haftayı tamamlayacağını niyeyse düşünmüyorum
Ben 2 gecedir su gibi uyanıyorum çok afedersiniz iç çamaşırım bile alt kısmım ıslanıyor terden o kadar çok terliyorum bende mi sorun var acaba diyordum ama hamilelikte normal miYa kızlar sizde çok terliyormusunuz ben hem gece hem gündüz böyle su gibi oluyorum şimdi den başladım iki kere duş almaya hele uykuda çok kötü oluyorum
Ben şimdiden atlet ve donla uyumaya başladım. 2 ay sonra ne yaparım hiç bilmiyorum
Kız bende bende camları açıyorum iki saate bir eşim yanık karı kıçımız dondu diyor
Ben çok kansızım iki ay önce damar yolundan aldım şimdi aynı düşmüş böyle giderse doğumda kan isteyebiliriz dedi doktor oda çok yapıyor aslında gece terlemeleri e birde gebelik tabiBen 2 gecedir su gibi uyanıyorum çok afedersiniz iç çamaşırım bile alt kısmım ıslanıyor terden o kadar çok terliyorum bende mi sorun var acaba diyordum ama hamilelikte normal mi
Bir arkadaşım öyle 18 mayıs 32+0 olacak. Salı gününü beklemeyecek cuma gidecek rapor almak için. Dediğim gibi ben ik departmanından teyit edeceğim. Bence riske edilecek bir durum değil. Doğum sonrası kullanmak varken 5 haftayı önceden mecburen kullanmak istemem.e diyelim ki 32+0 hafta sonuna denk geldi yine de yanacak mı hakkımız
Son kontrolümde dr tam 32+0 da burda ol yoksa yanar hakkın demişti. Ben de gitmeden önce kendi insan kaynaklarımızla bir görüşüp teyit edeceğim. Siz de isterseniz sorup ona göre gidin
Bana insan kaynakları tam 32 de al yoksa otomatik olarak izine çıkarsın dönüşüde olmaz dedi beni mi korkuttu sistem mi böle bilmiyorum
Banada 32+1 de bana mesaj at ben girerim dedi hastaneye gitmeden hallettim ben zaten onllne giriyorlar o belgeyi de gönderdi bana
Kızlar ben ptesi öğrenip yazacağım size de ama iş yerinden bir arkadaşım 32+5te aldı mesela hatta 33e sarkmasın yeterli demişler ona daYani ben doktoruma ne diyeyim en ufak bir şekilde uyarmadıBen de gideyim 32. hafta başında bari ne yapayım kaldım bu doktora bir kere.
Bebek havlusu ne aldınız ?
Havlu mu alsam, müslin kumaş alıp çift kat kendim mi diksem diye düşünüyorum
Aaa bunu ilk defa duydum bende demir eksikliği var zaten kansızlık değil sanırım ama günde 2 demir kullanıyorum.doktora sorayım olmadı bunu da not alıp bakalım bu gece ne olacak ç. Ben normalde çok üşürüm elim ayağım ısınmaz ama şu an alev ateş yaniBen çok kansızım iki ay önce damar yolundan aldım şimdi aynı düşmüş böyle giderse doğumda kan isteyebiliriz dedi doktor oda çok yapıyor aslında gece terlemeleri e birde gebelik tabi
Doğrudur kuzum bana doktor kendi dedi hatta ben sormadan o halletti bende ikiletmedim tekrar gitmem de gerekmedi işime geldi. Bence de sarkmaması mantıklı bir durum sonuçta 32 bir hafta boyunca 32Kızlar ben ptesi öğrenip yazacağım size de ama iş yerinden bir arkadaşım 32+5te aldı mesela hatta 33e sarkmasın yeterli demişler ona da
Benim de evde temizlik işleri var ama çalışabilir aldıktan sonra izin kullanırsak hem doğum sonrasından düşüyormuş hem de izin hakkımızdan o yüzden onlar geçtikten sonra alsam diye ufak planlar yapmıştımDoğrudur kuzum bana doktor kendi dedi hatta ben sormadan o halletti bende ikiletmedim tekrar gitmem de gerekmedi işime geldi. Bence de sarkmaması mantıklı bir durum sonuçta 32 bir hafta boyunca 32
Bu hafta benim bol kaçamaklı geçti pazartesi kontrolüm var yine doz yükseltecek kesin.. çok yükselmedikçe sıkıntı olmaz bence. Kadın doğumcum geçen hafta seker ölçümlerime sonuçların gayet güzel dedi ama endokrinci doz yükseltti.Şekerle savaşan anneler ne alemdesiniz ? İki haftadır bir güzel rayına oturttuğum şekerim iki gündür insüline bana mısın demiyor yükseliyor durmadan . Hamilelik ilerledikçe şekeri önlemek zorlaşacak demişti doktorum. Milyonlarca defa gebelik şekeri ile alakalı birsürü makale okumama rağmen doğum yaklaştıkça daha çok korkmaya başladım. Neden bilmiyorum bebeğime bişey olacakmış veya zarar vermişim gibi geliyor. İnsan yediği bir dilim ekmek için kendinden nefret eder mi
Canım nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama vücut insüline rağmen dirençli oluyorsa proteini artır karbonhidratı sıfırla mesela akşamları bir hafta falan dene böyle veya karbonhidrat da alıyorsan yemekten 10 dk sonra hemen 15 dklık bir yürüyüş yapabilirsin ben şuan ölçüm yapmıyorum ama ilk haftadaki sonuçlarıma göre besleniyorum mesela ince ve küçük iki dilim ekmek bile yükseltiyor o yüzden öğünlerimde 1 minik dilim ekmeği geçmiyorum senin 1 dilim bile yükseltiyor olabilir eğer ki tüketiyorsan , hiçbiri yoksa kesinlikle yürüyüş yapsan faydasını göreceksinŞekerle savaşan anneler ne alemdesiniz ? İki haftadır bir güzel rayına oturttuğum şekerim iki gündür insüline bana mısın demiyor yükseliyor durmadan . Hamilelik ilerledikçe şekeri önlemek zorlaşacak demişti doktorum. Milyonlarca defa gebelik şekeri ile alakalı birsürü makale okumama rağmen doğum yaklaştıkça daha çok korkmaya başladım. Neden bilmiyorum bebeğime bişey olacakmış veya zarar vermişim gibi geliyor. İnsan yediği bir dilim ekmek için kendinden nefret eder mi
Bende de oluyor, doktor da bebek damara baskı yaptığında oluyodur demiştiAnneler günümüz kutlu olsun hanımlar
Benim ara ara çarpıntılarım oluyordu ama sık değildi. Bugün yine başladı ya
Nabzım 130a kadar çıktı ne yapsam bilmiyorum
Sizde var mı böyle bi durum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?