2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Geçmiş olsun canım
Benimde tansiyonum normal nabzım yüksek çıkıyordu.
Dediğin gibi yaptım temiz hava aldım derken düzeldi bakalım bugün nasıl olacak

Ben de aynıyım ölçmeden yapamıyorum ölçünce de ne yaptım ne yedim de böyle oluyor diye kendi kendime kızıyorum durduk yere moralim bozuluyor vicdan yapıyorum çok

Evet o cihazın başında saat beklerken tavan yapıyor zaten şeker . Hepsi stresten biliyorum çünkü bişey yemiyorum yesem içim yanmaz . Nerdeyse aç geziyorum

Bebeği nasıldı kuzeninin . Sorun var mıydı?

lady peacock yazdıysan kaçırmışımdır canım, arkadaşın taburcu olacaktı ziyarete gidecektin. Nasıl durumlar bebiş iyi mi?
Bacım, arkadaşım taburcu oldu. Evine geldi. Her gün bebeği görmeye hastaneye gidiyor. Sütünü sağıyor. Bebeğin karnından bi delik açmışlar. Mamayla beraber sütünü de veriyorlar. İlacı vs de ordan veriliyormuş. Harici bi damar yolu yok diyor. Sarılık için fototerapi tedavisi uyguluyorlarmış. Basınçlı oksijen maskesi takılı. 910 gr doğmuştu. 890 civarıymış şu an.

1 mayısta doğdu, 8 mayısta ilk kez kuvuzoden çıkarıp göğsüne vermişler. 1-2 dk. Neler hissettiğini o anlattı, birlikte salya sümük ağladık

Arkadaş sezaryen olalı 10 gün oldu ama ağrıları var. Pek anlamadım. Hala annesi tutup kaldırıyor yataktan. Yürüyüşü ağır aksak. Dikiş yeri güzel tutmuş, iltihap vs yok. Kanamaları bitmiş. Ama ciddi idrarda yanmam var dedi. Tahlil vermiş enfeksiyon yok. Bi daha hastaneye gidince kadın doğuma muayene ol, alttan karından bi baksınlar dedim.

Oy kıyamam ya minicik umarım hızla kilosu artar sağlıkla büyür güzel bebişi, çok savaşçı ama belli müthiş bir mücadele verdi canım benim...
Dikişlerle ilgili, sanırım ya kişiye ya doktora göre değişiyor. Bizim bir arkadaş 1 haftada hızlıca toparlandı bebeği gezdirmeye çıkarmıştı. Başka bir arkadaşım Amerika'da doğum yaptı 2 aya yakın dikiş yerleri ağrıdı bilmiyorum sebebini artık. Tekrar geçmiş olsun

Kıyamam, bebek için ayrı anne için ayrı bir savaş. Allah tez vakitte ayrılmamak üzere sağlıkla kavuşmalarına izin versin

Kızlar çatlamaya başlayan var mı? Bu haftaya kadar çizgi dahi yoktu iki gün önce farkettim karnımın sol alt kısmından çatlamaya başlamışım . O kadar da yağ krem kullanıyorum
Birkaç ay önce memelerimin altı çatlamıştı oraya bir şeyler sürmeyi akıl etmemiştim. Karnımda vs henüz yok ama vücudum elverişli büyük ihtimalle son ay karnım çatlar.

Birkaç ay önce memelerimin altı çatlamıştı oraya bir şeyler sürmeyi akıl etmemiştim. Karnımda vs henüz yok ama vücudum elverişli büyük ihtimalle son ay karnım çatlar.
Benimde hiçbir yerimde birşey yok ama memiş altı pişik gobusle birleşince bı acayip oldu göğüsler basen popo bel her yeri yagliyorum bende, pehlivan diyor kocam da, dava açsam donuna kadar alırım... Neyse, şu aralar kararlar almak için uygun vakit değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…