- 12 Aralık 2013
- 921
- 3.136
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.761
Ben de gördüm şok oldumDün haberlerde 3 çocuğu olan kadına KPSS şartı aramadan atama olması maddesi vardı
2.doğurmadan 3.çocuk fikri girdi aklıma
Ben yarın net olarak öğreneceğim bizdeki uygulamayı ulusa sesleniş yapacağımBazı maddeleri farklı ya. Ben 399 luyum bizdeki eksik maddeleri 657 den tamamlıyorlar mesela. O yüzden dedim. Araştırmak lazım kafam karışıyor benim
Aa öyle miymiş doğrudurBende de oluyor, doktor da bebek damara baskı yaptığında oluyodur demişti
Geçmiş olsun canımEvet bende geçen hafta pazar oldubaya yükseldi tansiyonum normaldi doktora sordum hamilelikte olabilecek şeyler dedi. Bazen biz fark etmeden de bence stres vs ile yada heyecanla nabız yükseliyor. O gibi durumlarda dik oturup sakince nefes almaya çalış temiz hava al bende çok korktum ama şimdi kontrol altında tutmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canımBende çarpıntı değilde baş dönmesi oluyor tansiyonum düşüyor oturup dinlenmem gerekiyor doktor normal dedi
Ben de aynıyım ölçmeden yapamıyorum ölçünce de ne yaptım ne yedim de böyle oluyor diye kendi kendime kızıyorum durduk yere moralim bozuluyor vicdan yapıyorum çokben artık ölçmüyorum diuete de çok uymuyorum karbonhidrat ve şeker asla yemiyorum ama ilk haftalarda ki gibi açda kalmıyorum çünkü bebeğimin hareketleri çok azaldı ikidir acile koşuyorum bişey çıkmıyor ama korkuyorum yinede sanki aç kalıyor da hareketi azalıyor diye düşünmeye başladım suyuda fazla değil artık sadece iri bir bebek diyor acildekiler bu hareket olayı baya canımı sıkıyor inşallah en kısa zamanda normale döner ve kendime kızıyorum çok abarttım şeker olayını diye
Evet o cihazın başında saat beklerken tavan yapıyor zaten şeker . Hepsi stresten biliyorum çünkü bişey yemiyorum yesem içim yanmaz . Nerdeyse aç geziyorumİşte hormonlarla alakalı canım hamilelikte hormon dengeleri değişiyor. Ben kahvaltıda hep aynı şeyleri yerim birgün normal çıkıyor birgün yüksek çıkıyor. Ben bebeğin yukarıya baskısından anlıyorum yüksek çıkacağını mesela. Oğlumda da bir türlü düşürememiştik sürekli insülin dozu artırılmıştı gayet sağlıklı doğdu. Farklı bir risk faktörün yoksa sürecin normal ilerler. Diyete devam ettiğin sürece stres yapma, stres de yükseltiyor şekeri
Bebeği nasıldı kuzeninin . Sorun var mıydı?Valla çoook zor bu şeker ilk defa benim de bugün çok yükseldi ekmeği farklı yerden aldım belki de ondandır ama sabredeceğiz sonuçta dikkat ediyoruz etmesek evet riskli bir şey ama arada dalgalanmalar önemli olmaz diye düşünüyorum kuzenimde de varmış ve insülin kullanmasına rağmen diyete hiç uymamış biz yine dikkat ediyoruz o yüzden sıkma canını
Oğlu şuan 5 yaşında sağlıkla doğmuşBebeği nasıldı kuzeninin . Sorun var mıydı?
Bacım, arkadaşım taburcu oldu. Evine geldi. Her gün bebeği görmeye hastaneye gidiyor. Sütünü sağıyor. Bebeğin karnından bi delik açmışlar. Mamayla beraber sütünü de veriyorlar. İlacı vs de ordan veriliyormuş. Harici bi damar yolu yok diyor. Sarılık için fototerapi tedavisi uyguluyorlarmış. Basınçlı oksijen maskesi takılı. 910 gr doğmuştu. 890 civarıymış şu an.lady peacock yazdıysan kaçırmışımdır canım, arkadaşın taburcu olacaktı ziyarete gidecektin. Nasıl durumlar bebiş iyi mi?
Ayy allahım nasip etse de benim oğluşum da sağ salim doğsa. Ömrümden beş yıl gitti şu hamilelikteOğlu şuan 5 yaşında sağlıkla doğmuş
Oy kıyamam ya minicikBacım, arkadaşım taburcu oldu. Evine geldi. Her gün bebeği görmeye hastaneye gidiyor. Sütünü sağıyor. Bebeğin karnından bi delik açmışlar. Mamayla beraber sütünü de veriyorlar. İlacı vs de ordan veriliyormuş. Harici bi damar yolu yok diyor. Sarılık için fototerapi tedavisi uyguluyorlarmış. Basınçlı oksijen maskesi takılı. 910 gr doğmuştu. 890 civarıymış şu an.
1 mayısta doğdu, 8 mayısta ilk kez kuvuzoden çıkarıp göğsüne vermişler. 1-2 dk.Neler hissettiğini o anlattı, birlikte salya sümük ağladık
Arkadaş sezaryen olalı 10 gün oldu ama ağrıları var. Pek anlamadım.Hala annesi tutup kaldırıyor yataktan. Yürüyüşü ağır aksak. Dikiş yer güzel tutmuş, ihtihap vs yok. Kanamaları bitmiş. Ama ciddi idrarda yanmam var dedi. Tahlil vermiş enfeksiyon yok. Bi daha hastaneye gidince kadın doğuma muayene old alttan karından bi baksınlar dedim.
Bacım, arkadaşım taburcu oldu. Evine geldi. Her gün bebeği görmeye hastaneye gidiyor. Sütünü sağıyor. Bebeğin karnından bi delik açmışlar. Mamayla beraber sütünü de veriyorlar. İlacı vs de ordan veriliyormuş. Harici bi damar yolu yok diyor. Sarılık için fototerapi tedavisi uyguluyorlarmış. Basınçlı oksijen maskesi takılı. 910 gr doğmuştu. 890 civarıymış şu an.
1 mayısta doğdu, 8 mayısta ilk kez kuvuzoden çıkarıp göğsüne vermişler. 1-2 dk.Neler hissettiğini o anlattı, birlikte salya sümük ağladık
Arkadaş sezaryen olalı 10 gün oldu ama ağrıları var. Pek anlamadım.Hala annesi tutup kaldırıyor yataktan. Yürüyüşü ağır aksak. Dikiş yeri güzel tutmuş, iltihap vs yok. Kanamaları bitmiş. Ama ciddi idrarda yanmam var dedi. Tahlil vermiş enfeksiyon yok. Bi daha hastaneye gidince kadın doğuma muayene ol, alttan karından bi baksınlar dedim.
Kızlar çatlamaya başlayan var mı? Bu haftaya kadar çizgi dahi yoktu iki gün önce farkettim karnımın sol alt kısmından çatlamaya başlamışım . O kadar da yağ krem kullanıyorum
Birkaç ay önce memelerimin altı çatlamıştı oraya bir şeyler sürmeyi akıl etmemiştim. Karnımda vs henüz yok ama vücudum elverişli büyük ihtimalle son ay karnım çatlar.Kızlar çatlamaya başlayan var mı? Bu haftaya kadar çizgi dahi yoktu iki gün önce farkettim karnımın sol alt kısmından çatlamaya başlamışım . O kadar da yağ krem kullanıyorum
Benimde hiçbir yerimde birşey yok ama memiş altı pişik gobusle birleşince bı acayip olduBirkaç ay önce memelerimin altı çatlamıştı oraya bir şeyler sürmeyi akıl etmemiştim. Karnımda vs henüz yok ama vücudum elverişli büyük ihtimalle son ay karnım çatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?