2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Hastanelerde gebe okulu oluyor orada yenidoğan eğitimleri emzirme eğitimleri de oluyor sanırım ilk oğlumda faydalı olmustu tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim. Zeynep Kamil’inkine bakmıştım ama çalışan anne adayları için uygun görünmüyordu. Online olarak bakmaya çalışacağım mutlaka, son ay evdeyken.

Oh çok şükür ne krem ne yağ hiçbişey sürmeyen tek babayiğit ben değilmişim
Hahaha bende varım hiç bir şey sürmedim ama şimdi ufak ufak bir kaç yerde gördüm çatlağı
Kızımda bile karnımda baya çatlak oldu genetik bu işler aile de var zaten ablalarımda hepsi dahil bu gebelikte bir şey sürmeyeceğim dedim bu haftaya geldim yeni yeni gördüm bir kaç çatlak
Sürende sürmeyende çatlıyo bacım en iyisi sürmemek

Kızlar bunları yazdım ama burada gereksiz olanlar var mı veya eksik olanlar bi bakar mısınız ?

Liste sonsuzluğa doğru uzandığı için sanki hiç bişey almamışım gibi hissettim ama özellikle şunu fark ettim kendime hiç çalışmamışım.
Emzirme atleti, emzirme sütyeni, emzirme örtüsü, korse, hamile çorabı (?), lohusa takımı, organik roll on hiç kullanmadım, makyaj malzemelerim bile bitti kuru rimeli sürüyorum bazen
Emzirme koltuğu yerine iyi bir emzirme yastığı daha makul bence. Gereksiz olarak duyduğum şeylerden biri korbell çöp torbası. Ama kamera ve hava temizleyicisi radarımda. Çok eksik var çok...

İns çıkmaz bacım
Ama diyette ekmek var. Beyaz değil sadece.

Ben de oğlumda tüm vücut yağlandığım halde çatladım o yüzden pek güvenim kalmadı
Ay bir de ona bile vakit ayıramıyorum çok yorgunum çook

Anneler günü şerefine su an dondurma yiyorum.
Ve şeker ölçmeyeceğim. Çünkü sonucunu bilmek istemiyorum
Hayatım boyunca dondurma yemeyen ben bu yıl dondurma diye ölüyorum nasıl iş anlamadım bir doğurayım tencere dolusu makarnalar sımırsız çikolatalı tatlılar ve dondurmalar yiyeceğim galiba eski kilomdan eser kalmayacak

Vallahi aynı ben. Üzerine bir de eşim horluyor. Geçtim salona. Bebek tepinmekten yorulursa uyucam inş. Yarın dersim de var. Mahvolduk

Vallahi aynı ben. Üzerine bir de eşim horluyor. Geçtim salona. Bebek tepinmekten yorulursa uyucam inş. Yarın dersim de var. Mahvolduk
İşte o horultu gelince bana da bı sinir geliyor Allah'tan hep yapmıyor da arada oluyor, o zamanda hirpaliyorum yastigiyla düzeliyor

Evet evet bizimkini doktor erken almayı düşünüyor hatta
Benim bebeğimde önde gidiyor haftasına göre. Belki tesadüftür bilmiyorum ama ondanda olabileceğini düşünüyorum
Daha ileri haftalarda yaşayacağımız şeyi biraz daha erken yaşıyor olabiliriz :)

Ben doktoruma önde gitmesi doğumu öne çeker mi dediğim de çekmez demişti hatta hiç öyle erken alırız vs bile demedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…