- 8 Ağustos 2011
- 12.644
- 15.003
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.281
Sorma ya.. yaşlılar gibi eşim sesleniyor, bi şey diyor. Anlamıyorum2 mi güneyvahlar olsun neyse zaten sola yatıyordum hayatımda bi değişiklik olmadı. Duymamak dışında
Bende kaydoldummmZoom üzerinden yapılıyor. Ben instagram’da görüp kaydolmuştum. Kaydolduğum linki ekleyeyim ama sizde de çalışır mı aynı link bilmiyorum
Welcome! You are invited to join a webinar: Acıbadem - Online Hamile Yoga Seansı. After registering, you will receive a confirmation email about joining the webinar.
Benim de her yüzmede kesin kaçar su. Duşta da bir kaç kez kaçmıştı ama o tarafa kafamı eğip zıplayınca çıkartıyordum kolayca. Öyle bir imkan olmayınca kalakaldımSorma ya.. yaşlılar gibi eşim sesleniyor, bi şey diyor. Anlamıyorumbi de çok rahatsız edici.. Kulağımda devamlı bi basınç hissi..
Hamilelikten bu sene gidemedim ama her kış yüzerim. Havuzda kulağıma sık su kaçar. Bende mi sorun var biliyorumama ilk kez duşta oldu. Onu nasıl becerdim hiç bilmiyorum.
Canım hayırlı olsunBen doğum yaptım…
Allah'ın izniyle en kısa sürede toparlanır inşallah. Doğurdum diye yazdığını görünce şok oldum o mesaj aklımdan çıkmıyor. Çok şükür erken davranıp almışlar bebeği sağlıklı bir şekilde. Bu bile büyük bir nimet. Tez zamanda sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrucağını inşallahKızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım
Üzgünüm, ağrılarım var ama böylesi nasipmiş Allah daha beterinden korusun. İnşallah büyüyecek bir an önce çıkacağız hastaneden bol bol dua edin.
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsünBen doğum yaptım…
Gözünüz aydın. Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sizde bebeğinizde iyi olursunuz tez vakitte kucağınıza alırsınız yavrunuzu.Ben doğum yaptım…
İnanın şu an herkes sizin için ve minik yavrunuz için dua ediyor ilk bebişimiz o bizim buradaHerkese çok teşekkür ederim. Bol bol dua edin benim için hamilesiniz kabul olur
Hayırlı olsun siz de bebeğiniz de iyisinizdir inşallahBen doğum yaptım…
Resim paylaşmıyorum ama dün etiketli bir foto mu paylaştımİnstagramda ekli arkadaşlarımdan birkaç tanesinin de temmuz annesi olacağını gördüm
Acaba kendileri de burda mı, birbirimizden habersiz tanışmadığımızı düşünüp yazışıyor olabilir miyiz ki
Ayy ben hiç hazır değilimmmmEvet kesinlikle ladym kuzenim de yakın zamanda 33 haftalarında doğurdu elhamdülillah ikisi de iyi ama hazırlıksız yakalanmak çok stresli olur gruptaki herkes artık tüm tospik kıyafetlerini yıkayıp ütülesin yarından tez yok ödevimiz
Hayırlı olsun Allah ananlı babalı büyütsün <3 Kilosu haftasına çok güzel , minnoş bebekler çok daha hızlı büyüyor.Benim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Allah yardımcın olsun dualarımız seninleBen de yavaş yavaş toparlıyorum. Psikolojik olarak biraz moralim bozuk sadece oğlum yanımda yok ama buna da şükür. Sezeryandan sonra gaz çıkarmak çok önemli ne yapın ne edin o gazı çıkarın kızlar bir an önce yürüyüp
Canım benim son günlerde yaşadıklarını düşününce ne kadar da güçlüsün maşallah sanaBen de yavaş yavaş toparlıyorum. Psikolojik olarak biraz moralim bozuk sadece oğlum yanımda yok ama buna da şükür. Sezeryandan sonra gaz çıkarmak çok önemli ne yapın ne edin o gazı çıkarın kızlar bir an önce yürüyüp
Ben de uyuyamıyorum, karnımda ağrı mı gaz sancısı yoksa anksiyetem nedeni ile mi bilmiyorumarkadaşlar ben gece uyuyamıyorum aksi gibi gündüzde uyku yok başımın içi yanıyor artık uykusuzluktan tuvalete gidip gelmekten dalamıyorum bile uykuya sinirden ağladım gece
Muz, kaşar, tahin, ceviz, yumurta, avakado ben de canım sıkkınken iyi beslenemiyorum direk tartıda 1-2 kg düşüyorum, bebeğe de yansıyorHanımlar bebeğe kilo aldıran besinler hangileri
Bebeğiniz hoşgeldi dünyayaBenim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?