- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.327
- 63
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #16.601
Ah lady ahBir elimde serum. Karnımda nst. Eğer etkili olmazsa ciğer geliştirici yapcaz diyorlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah lady ahBir elimde serum. Karnımda nst. Eğer etkili olmazsa ciğer geliştirici yapcaz diyorlar![]()
Normal, asıl süt doğumdan sonra gelir, sen az çok diye bakma düşünme, normal süt gelmeye başlayınca anlarsın farkınıYaa teşekkür ederim bilgilendirdiğin için normal yani o zaman![]()
Hiç anlamadım neden ama çok merak ettim seniAy canım bende anlayamadım vallagöremedim hiç ni mesajınızı hakkınızı helal edin
Kuzum sen ne yaptın böyle bu kadar ağır iş yapılır mı? Dikkat et artık ben bir ev süpürüyorum ki yasak, pertim çıkıyor. Dikkat et yapma artık.Bugün komple uyudum uyudum uyudumSadece yarına kadar zamanın geçmesini bekliyorum. Son zamanlarda fazla ağır iş yaptığım için bu ağrının olduğunu düşünüyorum. Eğil kalk yerleri silerken,süpürge yaparken itiş gücünde ,5 litrelik suları taşırken ,bazayı kaldırırken zorlamışım gibi bir his var o yüzden vicdan yaptım bıraktım şimdilik işleri
![]()
İnşallah güzel haberlerle geleceksin kuzum dua ediyorum. Seni öyle iyi anlıyorum ki. Benim de ilk hamileligimde kanlı akıntı gelmişti tam tuvalete gittiğimde. Şimdi vakit yaklaştı ya gelecek doğum başlayacak diye benim de içimde bir korku var. Şu son zamanda aslında hepimizin içinde korkular mevcut kuzum.İnşallah kuzum inşallah. Aklımda hep şey senaryosu var. Doktor kontrol edecek ve diyecek ki rahim yumuşaması var acil yatış yapacaksınişte bu düşünce sürekli kafamda dönüyor. Sağ sağlim kontrolden çıkayım sorunsuz da hemen çanta hazırlayacağım
![]()
O etraf zaten her şeyi çok biliyor var ya. Herkes akıl vermeyi çok ama çok iyi biliyor, yanında olmaya gelince herkes yok oluyor. Ne diyim.Kağan Kocatepe den dinledim. Bu haftalarda bazı beneklerde hiçbir yapılsal fizyolojik sebep olmadığı halde, kilo alımı yavaşlar. Bu da doğum kilosu 4 kilo olan bebekle 3 kilo olacak bebek arasındaki farkın zeminidir. Bir sorun değildir. Ama ülkemizde bu konuya anneler fazla takılıyor diyor. (Anne olsaydı da görseydi)
@Taranta da dedim, bi Perinatoloji görüşü alınsa hani o sorun yok dese plasentadan bebeğe giden damarlarda bi çentik bir sorun yoksa, bebek 3 kg doğacakmış ki şimdi kilo alma periyodu böyle diyip rahatlayalım. Yeter ki sorun olmasın. Yoksa anne karnında alamadığı o kg doğumdan sonra kolaylıkla alınır
Ben de anlamadım. Polemiğe mi girdi dedim. Neyse ki kısa sürdü.
Aman durduk yere başımıza bela açmayalım.
Çektiğimiz ağrı acı yanında bi de vicdan yapacağız. O da yetmezmiş gibi bi de etraftan nasihat dinleyeceğiz. Söyle yapsaydın, böyle yapmasaydın..![]()
Of ladyim ya. Çok şaşırdım ama hiç beklemiyordum sabahki sonuçtan sonra böyle çıkmasını. Her nasip vaktine esirdir demişler, gelecekse yapacak bir şey yok, bekle bakalım bundan sonra nasıl devam edecek. Dualarımız seninle ladyim inşallah gönlüne göre olsun her şey.Bir elimde serum. Karnımda nst. Eğer etkili olmazsa ciğer geliştirici yapcaz diyorlar![]()
Göğüsten akıntı gelmesi normal. İlkinde de gelmişti, bunda da en başından beri var uçlarında gelip kuruyor. Kesinlikle ellemiyorum bebeğin ilk sütü gelmesin ve rahim yumusamasin diye. Sol göğsümden o zaman da şimdi de daha çok akıntı geliyor. Ve sol göğsümden sağa göre daha çok süt gelirdi kızımı emzirirken. Ama sağdan da hep geldi yani süt. Bazen oluyor öyle göğüsle de alakali.Yaa teşekkür ederim bilgilendirdiğin için normal yani o zaman![]()
Stres yapma canım moralini de bozma küçük adam seninle biraz eğleniyor gibi düşün insallah rabbim en hayırlısını kolaylıkla nasip edecekBir elimde serum. Karnımda nst. Eğer etkili olmazsa ciğer geliştirici yapcaz diyorlar![]()
Yalnız bi sağlıkla doğsun, ben onun poposuna seri şaplaklar atıcam. Velet !Stres yapma canım moralini de bozma küçük adam seninle biraz eğleniyor gibi düşün insallah rabbim en hayırlısını kolaylıkla nasip edecek![]()
Allahın izniyle gerek kalmaz da zamanında doğal süreç ile gelişir ciğerleri. Ama olacaksa da erken önlem amaçlı ciğer geliştirici almak iyi olur en azından olası bir erken doğumda kucağına alma süren çok yakın olur. Rabbim biliyo zamanını en hayırlı en sağlıklı olması için hepimiz duacınız ladym ama stres olmadan süreci atlatmaya çalışBir elimde serum. Karnımda nst. Eğer etkili olmazsa ciğer geliştirici yapcaz diyorlar![]()
60 80 diyoAklımı deliricem
Eki Görüntüle 3593176
20 dk da 40ı bulan 3 sancı dogum sürecini başlatır yazıyor Google da.
Suan nst görüntüsünde en düşük 60, 70-80 civarında sancı var. Hemşire gördü kağıdı koşarak gitti. Dr lar geldi. Alttan muayene ettiler. Rahim ağzı 35 mm, açılma yok. 100le insan doğurur. Ben hiçbir şey hissetmiyorum.
Oyyyy demir sabah aç karna ya da gece aç karna içiliyor. Deviti gece alma uykusuzluk yapar omega 3 ve devit sabah kahvaltıdan sonra ideali. B12 de aç deniliyor ama ben tok alıyorum kendime de oğluma da. Hatta onun b12si 500e kadar güzel yükseldi öğlen çorbalarından sonra verdim hep. Magnezyum konusunda bilgim yok sabah akşam alıyorum ben aç tok ne zaman aklıma gelirse ama diğerleri oğlumda denedim bu şekilde deviti demiri b12si güzel yükseldi.Ben bütün hepsini gece yatarken içiyorum üst üste. Yanlış mı yapıyorum acaba?(demir, d vitamini, omega 3, b12, magnezyum)
Ben de bi kere sıktım süt geldi de arkadaşlarım daTünaydın hanımlar bi sorum olacaktı hem doğum yapanlara hemde hamilelere kızlar benim bir göğüsümden süt iyi geliyor ama diğeriniden biraz az geliyor bu doğurduktan sonra değişirmi? Yoksa incirdir vesairedir komposto filan yapsam iyi gelirmi? Ne dersiniz?![]()
Saolsunlar insan öyle herkese diyemiyor herkes bir eleştiri bir bilmem ne Burdaki arkadaşlar öyle değil Allah razı olsun hepinizden
Yok polemiğe girmedim bi kadın konu açmıştı bir derdim varda o da Temmuz annesiydi hamilelik muhabbetine girdik o yüzden konu dışı konuşmadan dolayıymışKağan Kocatepe den dinledim. Bu haftalarda bazı beneklerde hiçbir yapılsal fizyolojik sebep olmadığı halde, kilo alımı yavaşlar. Bu da doğum kilosu 4 kilo olan bebekle 3 kilo olacak bebek arasındaki farkın zeminidir. Bir sorun değildir. Ama ülkemizde bu konuya anneler fazla takılıyor diyor. (Anne olsaydı da görseydi)
@Taranta da dedim, bi Perinatoloji görüşü alınsa hani o sorun yok dese plasentadan bebeğe giden damarlarda bi çentik bir sorun yoksa, bebek 3 kg doğacakmış ki şimdi kilo alma periyodu böyle diyip rahatlayalım. Yeter ki sorun olmasın. Yoksa anne karnında alamadığı o kg doğumdan sonra kolaylıkla alınır
Ben de anlamadım. Polemiğe mi girdi dedim. Neyse ki kısa sürdü.
Aman durduk yere başımıza bela açmayalım.
Çektiğimiz ağrı acı yanında bi de vicdan yapacağız. O da yetmezmiş gibi bi de etraftan nasihat dinleyeceğiz. Söyle yapsaydın, böyle yapmasaydın..![]()
Ah benim canım ya üste sebebini yazdım çok teşekkür ederim çoook tatlısınHiç anlamadım neden ama çok merak ettim senitabi ki helal olsun bitanem böyle şey için helallik istenir mi
![]()
Kuzum sen ne yaptın böyle bu kadar ağır iş yapılır mı? Dikkat et artık ben bir ev süpürüyorum ki yasak, pertim çıkıyor. Dikkat et yapma artık.
İnşallah güzel haberlerle geleceksin kuzum dua ediyorum. Seni öyle iyi anlıyorum ki. Benim de ilk hamileligimde kanlı akıntı gelmişti tam tuvalete gittiğimde. Şimdi vakit yaklaştı ya gelecek doğum başlayacak diye benim de içimde bir korku var. Şu son zamanda aslında hepimizin içinde korkular mevcut kuzum.
O etraf zaten her şeyi çok biliyor var ya. Herkes akıl vermeyi çok ama çok iyi biliyor, yanında olmaya gelince herkes yok oluyor. Ne diyim.
Of ladyim ya. Çok şaşırdım ama hiç beklemiyordum sabahki sonuçtan sonra böyle çıkmasını. Her nasip vaktine esirdir demişler, gelecekse yapacak bir şey yok, bekle bakalım bundan sonra nasıl devam edecek. Dualarımız seninle ladyim inşallah gönlüne göre olsun her şey.
Göğüsten akıntı gelmesi normal. İlkinde de gelmişti, bunda da en başından beri var uçlarında gelip kuruyor. Kesinlikle ellemiyorum bebeğin ilk sütü gelmesin ve rahim yumusamasin diye. Sol göğsümden o zaman da şimdi de daha çok akıntı geliyor. Ve sol göğsümden sağa göre daha çok süt gelirdi kızımı emzirirken. Ama sağdan da hep geldi yani süt. Bazen oluyor öyle göğüsle de alakali.
Oyyyy demir sabah aç karna ya da gece aç karna içiliyor. Deviti gece alma uykusuzluk yapar omega 3 ve devit sabah kahvaltıdan sonra ideali. B12 de aç deniliyor ama ben tok alıyorum kendime de oğluma da. Hatta onun b12si 500e kadar güzel yükseldi öğlen çorbalarından sonra verdim hep. Magnezyum konusunda bilgim yok sabah akşam alıyorum ben aç tok ne zaman aklıma gelirse ama diğerleri oğlumda denedim bu şekilde deviti demiri b12si güzel yükseldi.
Alıyorum onu hiç aksatmadım ama sağ bacağım bana ait değil gibi davranıyo utandırıyor beni![]()
Merhaba hanımlar. Sancısı olanlar nasıl bir ağrı yaşıyor? Son birkaç gündür kasıklarımda ara ara önceden olmayan ağrı oluyor ama bu sancı mı, normal bir ağrı mı vs anlamıyorum![]()
Proklaktin hormonu varya süt hormonu, göğüs uyarildikca rahmi de uyarirmis, doğumdan sonra da göğüsler uyarılıyor mesela birbirine bağlantılı diye okumuştum, o yüzden uyarmamak gerekiyor, ilk sütü de erken getirtmemek için
Aklımı deliricem
Eki Görüntüle 3593176
20 dk da 40ı bulan 3 sancı dogum sürecini başlatır yazıyor Google da.
Suan nst görüntüsünde en düşük 60, 70-80 civarında sancı var. Hemşire gördü kağıdı koşarak gitti. Dr lar geldi. Alttan muayene ettiler. Rahim ağzı 35 mm, açılma yok. 100le insan doğurur. Ben hiçbir şey hissetmiyorum.
Benim kızımda bel ağrısıyla başladı sanki regl olacakmış gibi.... hiç karnıma kasigima vurmadı. Bel ağrım giderek şiddetlendi ve 5dk bir vurmaya başlayınca artık hastaneye gitmiştim. Bence en ayırt edici özelliği düzenli gelmesi ve dinlenmeyle gecmeyip devam etmesi...Merhaba hanımlar. Sancısı olanlar nasıl bir ağrı yaşıyor? Son birkaç gündür kasıklarımda ara ara önceden olmayan ağrı oluyor ama bu sancı mı, normal bir ağrı mı vs anlamıyorum![]()