- 23 Kasım 2024
- 149
- 938
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #16.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin ama anladığım kadarıyla yapın minyon (39 kilo olduğun için diyorum) benim boyum da var kilom da düşük değil o yüzden düşük kilo ya da minyon gelişim sıkıntısı demek oluyor bende.Taranta benimde bebe 2 hafta geriden geliyordu bu hafta 1 haftaya dusmus 10 gunde 423 gr almis.Protein agirlikli beslendim ama Doktoruma gore yedigim ictigimle hic alakasi yok. Bebeginin zaten dogum kilosu suandan belli
Diyor.Neyin dogru oldugunu gercekten bilemiyorum ama saglikli beslenmeye devam edecegim.Ayrica bu kafaya takilacak bir durum degil diyor doktorum cunku her bebek 3 kilo ustu dogacak diye birsey yok bazi bebeklerde minik dogmali ve dogum kilosu ileri donemdeki gelisme sureciyle hic alakali degil diyor. O yuzden ufakta dogsa hic dert edilecek birsey degilmis.bende artik kabullendim. 2,5 kilo olsun yeter ne yapalim yeter ki organ gelisimi saglikli olsun![]()
Kağan Kocatepe den dinledim. Bu haftalarda bazı beneklerde hiçbir yapılsal fizyolojik sebep olmadığı halde, kilo alımı yavaşlar. Bu da doğum kilosu 4 kilo olan bebekle 3 kilo olacak bebek arasındaki farkın zeminidir. Bir sorun değildir. Ama ülkemizde bu konuya anneler fazla takılıyor diyor. (Anne olsaydı da görseydi)
Taranta da dedim, bi Perinatoloji görüşü alınsa hani o sorun yok dese plasentadan bebeğe giden damarlarda bi çentik bir sorun yoksa, bebek 3 kg doğacakmış ki şimdi kilo alma periyodu böyle diyip rahatlayalım. Yeter ki sorun olmasın. Yoksa anne karnında alamadığı o kg doğumdan sonra kolaylıkla alınır
Hiiiiıııaaaaa huuuaaaaa diye sesler çıkararak kalkabiliyorum ancaUtanacak ne varmışş elimizde mi sankiBöyle oturduğun yerden bir baston olsa daha rahat kalkacağım hissi oluyorsa bendensin
![]()
Hiiiiıııaaaaa huuuaaaaa diye sesler çıkararak kalkabiliyorum anca
Hamileler için de bebek arabası benzeri araçlar olmalı bence![]()
İnternetteki yazıları okuyup strese girme. Benim de 24. haftada buna benzer şekilde kasılmalarım oldu regl ağrısı gibiydi ve 5 dk aralıklı çok düzenliydi. Serumla normale dönmeyince hastaneye yattım ciğer geliştirici ve kasılma önleyici ilaçlar verdiler 4 gün kaldım. O dönem çok korktum daha 24 haftalık doğarsa naparım diye. Şimdi 31 deyiz normal hayatıma devam ediyorum. Açılma yoksa büyük ihtimalle düzelecek inşallahAklımı deliricem
Eki Görüntüle 3593176
20 dk da 40ı bulan 3 sancı dogum sürecini başlatır yazıyor Google da.
Suan nst görüntüsünde en düşük 60, 70-80 civarında sancı var. Hemşire gördü kağıdı koşarak gitti. Dr lar geldi. Alttan muayene ettiler. Rahim ağzı 35 mm, açılma yok. 100le insan doğurur. Ben hiçbir şey hissetmiyorum.
Artırıyorum...Tam olarak o tarz sesler kendi sesimle okudum hatta + olarak anam anam anam diye inlemeler![]()
Ben bez ve ıslak mendilleri online aldım canım onun için çıkmadım hiçBugün dışarıya çıkalım dedik geri kalan alışverişleri halledelim diye yenidoğan bebek bezi ıslak mendiller kalmamış resmen
Sleepy nin bezi yok hepsi büyük numaralar ıslak mendili vardı ama uni babynin ıslak mendilini arıyordum bulamadım çok gezmekten yoruldum başka işlerimizi de halletmiştik artık farklı marketlere bakamadım yorgunluktan![]()
Ya eksikleri alalım derken onları da halledeyim dedim o şekilde çıktık ama bulamadımBen bez ve ıslak mendilleri online aldım canım onun için çıkmadım hiçyenidoğan 1 beden 100 lü bir paket sleepy aldım
Evet benim de az bir sey kaldı internetten tamamlayıp çantaları dolapları halletmek istiyorum artıklYa eksikleri alalım derken onları da halledeyim dedim o şekilde çıktık ama bulamadım
sanırım bende öyle alacağım çünkü yok erkenden hazırlık yapıp bitirmek istiyorum
Zamanımız az kaldı bu bebeler rahat durmuyor![]()
Demiri bende aç yapamıyorum o yüzden yükseltemedim dahiliyeci görsün istedi doktorum serumla almamın daha iyi olacağını söyledi. Bende o kadar çok unutuyorum ki oğluma verdiğim için gözümün önünde deviti öyle kurtarıyoruz devit alınca omega geliyo aklıma allahtanDemiri akşam alıyorum işte hafif aç olduğum için sonrasında bir şey yemediğim tek zaman dilimi o zaman oluyorD vit de aslında sabah al demişti ama unutuyorum onu genel olarak uykusuzum acaba ondan mı yaa. B12 de sprey şeklinde bendeki ağız spreyi gibi gece yatmadan fıslıyorum. omega ve d viti sabah almaya çalışacağım, teşekkür ederim
![]()
Hiçbir fikrim yok desem.Nasıl mümkün olabiliyor yaa bu kadar yüksek sancıları hissetmemen... Bir gelişme var mı şimdi ?
Netten bak bacım. Hem daha ucuz hem daha çok çeşit.Bugün dışarıya çıkalım dedik geri kalan alışverişleri halledelim diye yenidoğan bebek bezi ıslak mendiller kalmamış resmen
Sleepy nin bezi yok hepsi büyük numaralar ıslak mendili vardı ama uni babynin ıslak mendilini arıyordum bulamadım çok gezmekten yoruldum başka işlerimizi de halletmiştik artık farklı marketlere bakamadım yorgunluktan![]()
Bende sancın var dediklerinde anlamıyordum hissetmiyordum, sadece gaz var gibi geliyordu, agri var diyorlarsa vardır bı hikmetiHiçbir fikrim yok desem.Bunu Dr a söylediğimde de bana mantıklı bir açıklama yapmıyor. Hissetmiyor olabilirsin. Ama sancın var diyor.
Hani şu bile bi izahtır. “Yalancı sancı, gerçek doğum sancısı olmadığı için hissetmiyorsun.” Ama böyle bi şey de yok, söylenmiyor.
O zaman nedir yani ? Bunlar sancı ise, doğumu başlatabilecek nitelikte sancılar ise, biz hiçbir şey anlamadan hissetmeden evde dışarda gezip dolaşırken birden doğurabiliriz öyle mi ?![]()
Ah benim kodum bozuk.Bende sancın var dediklerinde anlamıyordum hissetmiyordum, sadece gaz var gibi geliyordu, agri var diyorlarsa vardır bı hikmeti![]()