2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar selamlar bugün doktor randevumuz vardı 🥰 29+6 yız bugün. çok şükür her şey yolundaymış. Son gittiğimde perinatolog bakmıştı. Kafası kavun gibi duruyor o yüzden ölçüm tam doğru olmayabilir demişti. Bpd değeri 10 gün geri çıkmıştı. Bugün tam haftasıyla uyumlu. 1500 gr olmuş yavru bebeğim. Boyumuz 10 gün ilerde çıktı yine. Babamızın da boyu uzun boyu uzun olacak dedi doktorumuz. Plesentam biraz daha kaymış yukarı. Bize 1.5 cm lazım sadece dedi. Ben çıkacağını sanmıyorum ama son gördüğüme göre biraz daha çıkmış o yüzden çıkadabilir dedi. Ben 32 de çıkacağını düşünüyorum 🤣 şahsi fikrim bilimsel hiç bir dayanağım yok sadece iç güdü 🤣 eğer 1.5 cm daha kayarsa yine riske atmayız sezaryen olur ama doğumunu ben yaptırırım dedi. 39 +0 gibi alabiliriz 36-37 ye gerek yok dedi. Mecbur yine dua zinciri başlatıcam 🤣
Ya vakti saatini beklesinler de hergun birimize bı zincir yaparız tek dert o olsun 😊

Offf panik yükleniyor üç dört saattir hiç hareket yakalayamadim, yattım kalktım kahve içtim bal yedim yok modum.dustu, birazdan doktora gideceğim sanırım harket etmemeye devam ederse 😒
Daha az önce doktora dedim ki bizimki hiç uyumuyor herhalde sürekli horon tepiyor içerde. Dedi ki bazen bi uyur 170-180 dk kadar. Muhtemelen senin uyuduğun zamanlara denk geliyordur uyuması dedi. Belki uyuyordur. Tatlı yiyip bi soluna yat bakalım. Ya da sırt üstü yat rahatsız oluyorlar sırt üstü yatınca. Bi de elinle kafasını bulup bastır 🤣 pozisyon değiştirir o zaman

Offf panik yükleniyor üç dört saattir hiç hareket yakalayamadim, yattım kalktım kahve içtim bal yedim yok modum.dustu, birazdan doktora gideceğim sanırım harket etmemeye devam ederse 😒
Bekle bakalım canım, inşallah birazdan hissetmeye baslarsin. Bazen benimki de ses çıkarmıyor korkuyorum, normalde hareketli çünkü. Oturuyorum, yatıyorum onu bunu yiyiyorum derken başlıyor ufak da olsa vurmaya. Sonra siddetleniyor. İnşallah birazdan ses çıkar cimcimeden. Çıkmazsa git tabi kuzum.
Hamileligin verdigi duygusallık daha yogun hic kimsen yoksa eşin yanında çok şükür hic bunu da kendine yük etme canım gelmeyen gelmesin aramayan aramasın nasılsın diye sormasın inan bende artık saldım sen yinede dinliyorsun ben artık onuda yapmıyorum
Kendine yük etme bunları düşündükçe daha cok üzülürsün bebişte etkilenir
O duygusallık var evet kuzum ben normalde de çok duygusal bir insanım yapım böyle.. Ama ben herkesin her seyinde yanında oldum, hasta oldular aradım, o oldu bu oldu gittim yardım ettim. Ya karnım burnumda bile yardım ettim ben büyük kızımda herkese.. safmışım inan olsun. İnsan istiyor ki bir gün ya bir Allah'ın günü biri çıkıp nasılsın desin, bir ihtiyacın var mı desin.. Ama yok. Çok şükür esim bari var. Şurası burası temizlencek diyorum sabah ben varken yapalım yardım ederim ben sana diyor sağolsun. Zaten geçen akşamki konuşmayı o normalde annesine falan anlatırdı da sakın dedim kimseye demeyeceksin. Onlar düşünüp yanımda olmuyorsa zorla ben kimseyi yanımda istemem.. söyleme diye uyardım. Aslında düşünmemeye çalışıyorum evin işine veriyorum kendimi düşünmemek için. Ama işte bir yerde insanın zoruna gidiyor kuzum. Çok sağol çok teşekkür ederim önem verip yazdığın icin ❤️
Kızlar selamlar bugün doktor randevumuz vardı 🥰 29+6 yız bugün. çok şükür her şey yolundaymış. Son gittiğimde perinatolog bakmıştı. Kafası kavun gibi duruyor o yüzden ölçüm tam doğru olmayabilir demişti. Bpd değeri 10 gün geri çıkmıştı. Bugün tam haftasıyla uyumlu. 1500 gr olmuş yavru bebeğim. Boyumuz 10 gün ilerde çıktı yine. Babamızın da boyu uzun boyu uzun olacak dedi doktorumuz. Plesentam biraz daha kaymış yukarı. Bize 1.5 cm lazım sadece dedi. Ben çıkacağını sanmıyorum ama son gördüğüme göre biraz daha çıkmış o yüzden çıkadabilir dedi. Ben 32 de çıkacağını düşünüyorum 🤣 şahsi fikrim bilimsel hiç bir dayanağım yok sadece iç güdü 🤣 eğer 1.5 cm daha kayarsa yine riske atmayız sezaryen olur ama doğumunu ben yaptırırım dedi. 39 +0 gibi alabiliriz 36-37 ye gerek yok dedi. Mecbur yine dua zinciri başlatıcam 🤣
Kuzum ben inanıyorum o plesanta yukarı çıkacak 🥰❤️😅 güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim, inşallah bundan sonra daha da güzel haberlerle geleceksin bitanem ❤️🥰 maşallah fıstığına da ❤️🥰😍

Çok güzel haber bu 32 ye kadar yolu var benim hic umudum yoktu ama bak oldu 😂 sende umut varken neler olur neler valla
Çok sevindim diğer randevu ne zaman canım

Merhaba kızlar suyu fazla olanlar veya çevrenizde olup normal doğum yapanlar var mı 😕🥹 birbirimize umut olalaım
benim suyu fazlaydı insülin ve diyetle normale döndü aslında diyeti de saldım tatlı ve karbonhidrat harici herşeyi yedim bu hafta hatta meyve bile bol yedim şekerde normal suyu da normaldi tabi acilin verisine göre kendi doktorum ne der bilmem cumartesi görecem inşallah

Bekle bakalım canım, inşallah birazdan hissetmeye baslarsin. Bazen benimki de ses çıkarmıyor korkuyorum, normalde hareketli çünkü. Oturuyorum, yatıyorum onu bunu yiyiyorum derken başlıyor ufak da olsa vurmaya. Sonra siddetleniyor. İnşallah birazdan ses çıkar cimcimeden. Çıkmazsa git tabi kuzum.

O duygusallık var evet kuzum ben normalde de çok duygusal bir insanım yapım böyle.. Ama ben herkesin her seyinde yanında oldum, hasta oldular aradım, o oldu bu oldu gittim yardım ettim. Ya karnım burnumda bile yardım ettim ben büyük kızımda herkese.. safmışım inan olsun. İnsan istiyor ki bir gün ya bir Allah'ın günü biri çıkıp nasılsın desin, bir ihtiyacın var mı desin.. Ama yok. Çok şükür esim bari var. Şurası burası temizlencek diyorum sabah ben varken yapalım yardım ederim ben sana diyor sağolsun. Zaten geçen akşamki konuşmayı o normalde annesine falan anlatırdı da sakın dedim kimseye demeyeceksin. Onlar düşünüp yanımda olmuyorsa zorla ben kimseyi yanımda istemem.. söyleme diye uyardım. Aslında düşünmemeye çalışıyorum evin işine veriyorum kendimi düşünmemek için. Ama işte bir yerde insanın zoruna gidiyor kuzum. Çok sağol çok teşekkür ederim önem verip yazdığın icin ❤️

Kuzum ben inanıyorum o plesanta yukarı çıkacak 🥰❤️😅 güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim, inşallah bundan sonra daha da güzel haberlerle geleceksin bitanem ❤️🥰 maşallah fıstığına da ❤️🥰😍
İnşallah kuzucummm ben de inanıyorum valla 😂
Çok güzel haber bu 32 ye kadar yolu var benim hic umudum yoktu ama bak oldu 😂 sende umut varken neler olur neler valla
Çok sevindim diğer randevu ne zaman canım
Cuma günü perinatologda var sonra bir faha 2 hafta sonra var kuzum. Ben de umut hala var. Adım umutvari bi kere 🤣
Aldım iki minik kıpırtı şükür ya sağa sola döne döne, offf Çarşamba kontrolüm çatlarim artık 😒
Bebişşşşş şu annenin karnına güzel bir kaç tekme savur da rahat etsin kadıncağız 🤣

benim suyu fazlaydı insülin ve diyetle normale döndü aslında diyeti de saldım tatlı ve karbonhidrat harici herşeyi yedim bu hafta hatta meyve bile bol yedim şekerde normal suyu da normaldi tabi acilin verisine göre kendi doktorum ne der bilmem cumartesi görecem inşallah
Sizin şekerleriniz yüksek mi çıktı peki benim tokluk şekerim normaldi

lady peacock lady peacock ne yaptın acaba iyi misin
Çıldıracayıııım :KK61:

Dr sabah geldi taburcu oluyorsun dedi. Eşime haber verdim geldi. Ama İslemler uzun sürdü. Hala yatan hasta göründüğüm için nst saati geldi. Girdim. 40 civarı düzenli sancılar :olamaz:

IMG_5714.webp

——————————————————————
Hemşire yatış işlemini durdurdu. Hemen serum getirdi bağladı. Serumdan sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar düşmek bi yana, 70-80e varıyor. :KK57:
IMG_5717.webp

Ebe geldi. Alttan baktı. Açılma yok dedi. Şimdi Dr a sormaya gitti. Benim beynim yandı arkadaşlar. Moralim de bozuk 😔

Ne old konusunda muallaktayım. Bence Dr lar da öyle.

Dün yine bu saatte girdiğim nst yüksek çıkmıştı hatırlarsınız, serum verdiler. Düştü.

Bugün yüksek çıktı. Serum verdiler. Etki etmediği gibi daha da yükseldi.

Hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklememek, ahmaklık değil mi ?😞

Sorun her ne ise bu serum bunun tedavisi olmuyor demek. Bir sonraki aşama neyse, ilaç tedavi onu yapmalı. Adalat, nidicard.. Dr a da akıl vermek de olmaz ama içim kaynıyor. 😖

Dr sabah geldi taburcu oluyorsun dedi. Eşime haber verdim geldi. Ama İslemler uzun sürdü. Hala yatan hasta göründüğüm için nst saati geldi. Girdim. 40 civarı düzenli sancılar :olamaz:

Eki Görüntüle 3593558

——————————————————————
Hemşire yatış işlemini durdurdu. Hemen serum getirdi bağladı. Serumdan sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar düşmek bi yana, 70-80e varıyor. :KK57:
Eki Görüntüle 3593559
Ebe geldi. Alttan baktı. Açılma yok dedi. Şimdi Dr a sormaya gitti. Benim beynim yandı arkadaşlar. Moralim de bozuk 😔
Bozulmasin moralin bebişin iyi sorun yok, geçecek inşallah ❣️

Eki Görüntüle 3593558

——————————————————————
Eki Görüntüle 3593559
ya stresten mi oluyor acaba canım benım kızda bu haftalarda böyle birşey olmuştur acı agrım yoktu böyle çıkıyordu nst de bir gün kaldım sonra artık imza ile çıkmıştım doğum olacak ise anlarım o zaman gelirim demiştim imza ile bırakmışlardı

Sürü psikolojisiyle sabah hepimizi iyice sancı tutacak🤦🏻‍♀️
Nefes alın kızlar, arkadaşlarımıza ve kendimize dua edip sakinleselim biraz 🤦🏻‍♀️

Yalanci ağrılar normal, kramplar, kasılmalar normal, ekstra yoğun hissediyorsanız beklemeyin gidin acile, kafayı yiyeceginize acile kadar gidip gelmiş olursunuz
Benim cumartesi kontrolde düzenli sancılarım çıktı ciğer geliştirici yapıldı . Sancı kesici Adalat diye bir ilaç verdiler biraz hafifletti . Afedersiniz kabızım iki gündür o bile sıkıştırıyor . Gaz oluyor hepsi etken . Stresli günler ama yapacak birşey yok herşey olacağına varıyor . Bazen bakıyorum hafta ileri olması da küveze girmemesi için bir sebep değil . Allah’a emanet etmekten başka çare yok ama stres başlıca sebep bence . Benim çocuk rahatsızdı 1 haftadır ne uyuduk ne dinlendik .

Back
X