Ne diyim canım ya gelmiş geçmiş olsun kolah mı kaç kere patlamış temizlemissin, kıyamam. İnşallah bu sefer tamamen hallolur da rahatlarsın. Evet egilemeyince çok zor oluyor eğilince ben direk karnımın sağ tarafında bir sancı ve şişlik oluyor sonra bir süre karnım sertleşiyor.. inşallah bu sefer tamamen çözülür de rahatlarsın sende kuzum..

tabi değişir rüyaların rengi böyle
Sorduğun için çok ama çok teşekkür ederim kuzum

Aslında berbatım, burası da olmasa kafayı yiyeceğim sanırım. Geçen akşam şöyle bir konuşma geçti eşimle aramızda o gece işten geldi, sonra konu benim yalnızlığıma geldi. Dedim ki çok yalnızım hiç kimsem yok, dedi ben varım yalnız değilsin. Varsın ama yalnızım dedim ve gözümden yaşlar süzülmeye başladı..Kızım dedi ki oradan anne ben varım yalnız değilsin (4 yaş )

Eşim dedi kardeşlerin var, benim ablam var, annemler var işte seninkiler var falan etrafımızdaki insanları sayıyor. Varlar ama yoklar dedim, bir günden bir güne hiç kimse arayıp sen nasılsın, bir şeye ihtiyacın var mı? Doğuma gireceksin yapılacak bir işin var mı, yardıma gelelim demiyor dedim. Ben şuan kimsenin yardıma gelmemesine değil, beni düşünmemelerine üzülüyorum hiç insan biriktirememişim dedim. Herkes telefonda kendi işini anlatıp, nasıl olduğunu anlatıp kapatıyor, biri de çıkıp sen nasılsın, nasıl hissediyorsun demiyor dedim. Hak verdi bana..
Hakkını helal et uzun oldu, bir dokun bin ah işit gibi oldu kusura bakma. Sen nasılsın sorusunu görünce duygulandım döküldüm öyle.. İşte ruh halim bu kuzum. Sen nasılsın