2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Çıldıracayıııım :KK61:

Dr sabah geldi taburcu oluyorsun dedi. Eşime haber verdim geldi. Ama İslemler uzun sürdü. Hala yatan hasta göründüğüm için nst saati geldi. Girdim. 40 civarı düzenli sancılar :olamaz:

Eki Görüntüle 3593558

——————————————————————
Hemşire yatış işlemini durdurdu. Hemen serum getirdi bağladı. Serumdan sonra tekrar nst ye girdim. Sancılar düşmek bi yana, 70-80e varıyor. :KK57:
Eki Görüntüle 3593559
Ebe geldi. Alttan baktı. Açılma yok dedi. Şimdi Dr a sormaya gitti. Benim beynim yandı arkadaşlar. Moralim de bozuk 😔
Canım kızımda 34 te sancılarım çıkmıştı 100 leri aşıyordu gram hissetmiyordum . 2 gün yattım açılma vs yoktu taburcu etmişlerdi . İnşallah atlatırsın sen de

Ne diyim canım ya gelmiş geçmiş olsun kolah mı kaç kere patlamış temizlemissin, kıyamam. İnşallah bu sefer tamamen hallolur da rahatlarsın. Evet egilemeyince çok zor oluyor eğilince ben direk karnımın sağ tarafında bir sancı ve şişlik oluyor sonra bir süre karnım sertleşiyor.. inşallah bu sefer tamamen çözülür de rahatlarsın sende kuzum.. ❤️ tabi değişir rüyaların rengi böyle 😅

Sorduğun için çok ama çok teşekkür ederim kuzum ❤️😍 Aslında berbatım, burası da olmasa kafayı yiyeceğim sanırım. Geçen akşam şöyle bir konuşma geçti eşimle aramızda o gece işten geldi, sonra konu benim yalnızlığıma geldi. Dedim ki çok yalnızım hiç kimsem yok, dedi ben varım yalnız değilsin. Varsın ama yalnızım dedim ve gözümden yaşlar süzülmeye başladı..Kızım dedi ki oradan anne ben varım yalnız değilsin (4 yaş )❤️ Eşim dedi kardeşlerin var, benim ablam var, annemler var işte seninkiler var falan etrafımızdaki insanları sayıyor. Varlar ama yoklar dedim, bir günden bir güne hiç kimse arayıp sen nasılsın, bir şeye ihtiyacın var mı? Doğuma gireceksin yapılacak bir işin var mı, yardıma gelelim demiyor dedim. Ben şuan kimsenin yardıma gelmemesine değil, beni düşünmemelerine üzülüyorum hiç insan biriktirememişim dedim. Herkes telefonda kendi işini anlatıp, nasıl olduğunu anlatıp kapatıyor, biri de çıkıp sen nasılsın, nasıl hissediyorsun demiyor dedim. Hak verdi bana..

Hakkını helal et uzun oldu, bir dokun bin ah işit gibi oldu kusura bakma. Sen nasılsın sorusunu görünce duygulandım döküldüm öyle.. İşte ruh halim bu kuzum. Sen nasılsın ❤️
Ah canım benim kıyamam sana ya ❤️❤️❤️ olur mu hiç öyle şey ❤️ hepimiz burda kaderdaş olduk baksana hepimiz birbirimizle dertleniyoruz bu çok kıymetli çok güzel ❤️ yalnız hissetme inan bende de oluyor bu psikolojik de olabilir anlamıyorum ama kimse bana yetemiyor gibi 🌹 doğumdan sonra biraz daha bu hormonlar bizi delirtecek ama sonra düzelecek inş 🐣 çünkü bende ruhen git gellerdeyim

Ne old konusunda muallaktayım. Bence Dr lar da öyle.

Dün yine bu saatte girdiğim nst yüksek çıkmıştı hatırlarsınız, serum verdiler. Düştü.

Bugün yüksek çıktı. Serum verdiler. Etki etmediği gibi daha da yükseldi.

Hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklememek, ahmaklık değil mi ?😞

Sorun her ne ise bu serum bunun tedavisi olmuyor demek. Bir sonraki aşama neyse, ilaç tedavi onu yapmalı. Adalat, nidicard.. Dr a da akıl vermek de olmaz ama içim kaynıyor. 😖
Benim anlamadıgım açılma yok ise neden bu kadar tutuyorlar acaba başka bi hastaneye mi gitsen ya makineleri falan mı bozuk

Kızlar ,
Sizce nasıl kararsız kaldım ?

güzel ve rahat görünüyor bende baktım da bikaçdefa giyeceğim bişey için fiyat fazla geldi sanki eşim ver siparişi gelsin dedi kararsız kaldım bende bebek için de aldığım çok şey hoşuma gitmedi kalitesi gelince artık netten korktum cumartesi pazarı alışverişe adadım ve hala eksikler var sen alırsan kalitesi konusunda yorumu beklerim

Sizin şekerleriniz yüksek mi çıktı peki benim tokluk şekerim normaldi
şöyle söyliyim geçen hafta korkudan ölçmedim doğru düzgün ama bu hafta düzenli ölçtüm meyveye rağmen ve hatta simit bile yememe rağmen çok iyiydi sonuçlarım tabiki insülinin faydasından olmalı diye düşünüyorum yani düzende şimdilik tek fark ettiğim pirinç yediğimde fırlamış olması onuda yemiyorum ki zaten dört kaşık olarak koyuyordum tabağıma demekki yaramıyor onu eledim artık deneyip yanılarak bişekilde aslında neyin yükseltip neyin zararsız olduğunun farkında olarakda kontrolde tutabiliyorum

şöyle söyliyim geçen hafta korkudan ölçmedim doğru düzgün ama bu hafta düzenli ölçtüm meyveye rağmen ve hatta simit bile yememe rağmen çok iyiydi sonuçlarım tabiki insülinin faydasından olmalı diye düşünüyorum yani düzende şimdilik tek fark ettiğim pirinç yediğimde fırlamış olması onuda yemiyorum ki zaten dört kaşık olarak koyuyordum tabağıma demekki yaramıyor onu eledim artık deneyip yanılarak bişekilde aslında neyin yükseltip neyin zararsız olduğunun farkında olarakda kontrolde tutabiliyorum
İnsülin kullanıyorsanız tabi normale dönmüştür ama kullanmadan önce tokluk kan şekeriniz 140 oluyor muydu 🥹🥹 kendim için soruyorum aslında bende şekerler normaldi ama yükleme yapmadım doktorum 1 hafta boyunca tokluk kan şekerine bak dedi ve öyle ilerledim normal gelmişti şeker yüksekliği belirtisi de yaşamıyorum

güzel ve rahat görünüyor bende baktım da bikaçdefa giyeceğim bişey için fiyat fazla geldi sanki eşim ver siparişi gelsin dedi kararsız kaldım bende bebek için de aldığım çok şey hoşuma gitmedi kalitesi gelince artık netten korktum cumartesi pazarı alışverişe adadım ve hala eksikler var sen alırsan kalitesi konusunda yorumu beklerim

Daha sonra da giyilir bir iki defa için ben de almam zaten. Yazın evde çok kullanışsız değil gibi geldi. Tek düşüncem zayıflarsam olmazsa daraltırım biraz

Daha sonra da giyilir bir iki defa için ben de almam zaten. Yazın evde çok kullanışsız değil gibi geldi. Tek düşüncem zayıflarsam olmazsa daraltırım biraz
bir link attım ama oldumu bilemedim benim sepette ama daha karar vermedim yorumlarda güzel okudum çoğunu fikir olur belki

Ah canım benim kıyamam sana ya ❤️❤️❤️ olur mu hiç öyle şey ❤️ hepimiz burda kaderdaş olduk baksana hepimiz birbirimizle dertleniyoruz bu çok kıymetli çok güzel ❤️ yalnız hissetme inan bende de oluyor bu psikolojik de olabilir anlamıyorum ama kimse bana yetemiyor gibi 🌹 doğumdan sonra biraz daha bu hormonlar bizi delirtecek ama sonra düzelecek inş 🐣 çünkü bende ruhen git gellerdeyim
Doğru diyorsun kuzum hepimiz burada arkadaşız ❤️ psikolojik mi, ben mi abartiyorum yoksa gerçek mi diye düşünüyorum bazen. Ama sonra saçma sapan sözler duymaya devam edince yok ben abartmiyormusum diyorum. Bakalım doğum sonrası halimiz olur. Hakkımızda hayırlısı be arkadaşım ❤️🥲
Kızlar 28+4üm bugün, iki gündür hareket ettikçe artan vajina kısmında basınç hissi var bende… benzer yaşayan var mı?
O bende uzun zamandır var. Doktora sormadım ama ne zaman gitsem her şey yolunda çıkıyor ve doğum belirtisi falan çıkmıyor. Bugün de yaşıyorum ayağa kalkıyorum orada bir basınç, elektrik çarpması gibi bebek her an gelecek gibi. Ama hiç bir şey yok. Garip hissettiriyor canım anlıyorum seni. 32+3 üm bugün.

Kızlar bende epeyce body var kardeşim yenidoğan body almış hep. Ama yenidoğan tulum sadece iki tane ve bir tane de yeni doğan alt üst takım var. Yani bodyler hariç 3 tane yenidoğan kıyafetim var. Geri kalanlar 3 aylık ve üzeri tulum ile zıbınlar. Sizce yenidoğan için almam gerekir mi ekstra tulum ve zıbın?

Ne old konusunda muallaktayım. Bence Dr lar da öyle.

Dün yine bu saatte girdiğim nst yüksek çıkmıştı hatırlarsınız, serum verdiler. Düştü.

Bugün yüksek çıktı. Serum verdiler. Etki etmediği gibi daha da yükseldi.

Hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklememek, ahmaklık değil mi ?😞

Sorun her ne ise bu serum bunun tedavisi olmuyor demek. Bir sonraki aşama neyse, ilaç tedavi onu yapmalı. Adalat, nidicard.. Dr a da akıl vermek de olmaz ama içim kaynıyor. 😖
Cihaz doğru ölçüyor mu farklı bir durum olabilir mi? Hiç tecrübem yok ama açılma yoksa su gelmediyse niye düzenli sancı oluyor ki? Ayrıca hissetmiyorsun belki benm de düzenli sancım var 80lerde ama hissetmiyorum. Taburcu etmemelerini anlamadım 🤔 umarım senin yaramaz vaktini bekler de anneyi telaşlandırmaz daha fazla 💜
Kızlar ,
Sizce nasıl kararsız kaldım ?

Ben bu markanın beyazını tercih ettim fotoğraf çekimlerinde beyaz çok şık duruyor. Bedenle ilgili sıkıntı yaşadığım için iade süreçlerim oldu o yüzden satıcıya boy ve kilo(doğum zamanı tahmini olacak şekilde) yazıp teyitleşmeni öneririm cnm
Kızlar bende epeyce body var kardeşim yenidoğan body almış hep. Ama yenidoğan tulum sadece iki tane ve bir tane de yeni doğan alt üst takım var. Yani bodyler hariç 3 tane yenidoğan kıyafetim var. Geri kalanlar 3 aylık ve üzeri tulum ile zıbınlar. Sizce yenidoğan için almam gerekir mi ekstra tulum ve zıbın?
Ben body tulum ve zıbın arasındaki farkı bir türlü anlamadım? 10 tane kısa kollu 5 tane yarım kollu alttan çıtçıtlı beyaz şeylerden aldım e-bebekten. 4-5 tane de tayt aldım cigit marka, bunaltırsa şort gibi keserim paçalardan.

Ben body tulum ve zıbın arasındaki farkı bir türlü anlamadım? 10 tane kısa kollu 5 tane yarım kollu alttan çıtçıtlı beyaz şeylerden aldım e-bebekten. 4-5 tane de tayt aldım cigit marka, bunaltırsa şort gibi keserim paçalardan.
Ben de onu anlamakta çok zorlandım bana göre hepsi zıbın 😄 Kısa kollu alttan çıtçıtlı şeylerden benim de epeyce var ama onun üzerinden uzun kollu tulum giydirmek gerekiyor diye anladım. Yoksa yaz bebeği olduğu için sadece kısa kollu body ve alttan tayt giydirmek yeterli oluyor mu bilmiyorum 😕 Öyleyse ben de tayt alırım sadece yeterli olur.

Back
X