2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Canım kızımda 34 te sancılarım çıkmıştı 100 leri aşıyordu gram hissetmiyordum . 2 gün yattım açılma vs yoktu taburcu etmişlerdi . İnşallah atlatırsın sen de

Ah canım benim kıyamam sana ya olur mu hiç öyle şey hepimiz burda kaderdaş olduk baksana hepimiz birbirimizle dertleniyoruz bu çok kıymetli çok güzel yalnız hissetme inan bende de oluyor bu psikolojik de olabilir anlamıyorum ama kimse bana yetemiyor gibi doğumdan sonra biraz daha bu hormonlar bizi delirtecek ama sonra düzelecek inş çünkü bende ruhen git gellerdeyim

Benim anlamadıgım açılma yok ise neden bu kadar tutuyorlar acaba başka bi hastaneye mi gitsen ya makineleri falan mı bozuk

güzel ve rahat görünüyor bende baktım da bikaçdefa giyeceğim bişey için fiyat fazla geldi sanki eşim ver siparişi gelsin dedi kararsız kaldım bende bebek için de aldığım çok şey hoşuma gitmedi kalitesi gelince artık netten korktum cumartesi pazarı alışverişe adadım ve hala eksikler var sen alırsan kalitesi konusunda yorumu beklerim

Sizin şekerleriniz yüksek mi çıktı peki benim tokluk şekerim normaldi
şöyle söyliyim geçen hafta korkudan ölçmedim doğru düzgün ama bu hafta düzenli ölçtüm meyveye rağmen ve hatta simit bile yememe rağmen çok iyiydi sonuçlarım tabiki insülinin faydasından olmalı diye düşünüyorum yani düzende şimdilik tek fark ettiğim pirinç yediğimde fırlamış olması onuda yemiyorum ki zaten dört kaşık olarak koyuyordum tabağıma demekki yaramıyor onu eledim artık deneyip yanılarak bişekilde aslında neyin yükseltip neyin zararsız olduğunun farkında olarakda kontrolde tutabiliyorum

İnsülin kullanıyorsanız tabi normale dönmüştür ama kullanmadan önce tokluk kan şekeriniz 140 oluyor muydu kendim için soruyorum aslında bende şekerler normaldi ama yükleme yapmadım doktorum 1 hafta boyunca tokluk kan şekerine bak dedi ve öyle ilerledim normal gelmişti şeker yüksekliği belirtisi de yaşamıyorum

Daha sonra da giyilir bir iki defa için ben de almam zaten. Yazın evde çok kullanışsız değil gibi geldi. Tek düşüncem zayıflarsam olmazsa daraltırım biraz

Daha sonra da giyilir bir iki defa için ben de almam zaten. Yazın evde çok kullanışsız değil gibi geldi. Tek düşüncem zayıflarsam olmazsa daraltırım biraz
bir link attım ama oldumu bilemedim benim sepette ama daha karar vermedim yorumlarda güzel okudum çoğunu fikir olur belki

Doğru diyorsun kuzum hepimiz burada arkadaşız psikolojik mi, ben mi abartiyorum yoksa gerçek mi diye düşünüyorum bazen. Ama sonra saçma sapan sözler duymaya devam edince yok ben abartmiyormusum diyorum. Bakalım doğum sonrası halimiz olur. Hakkımızda hayırlısı be arkadaşım
Kızlar 28+4üm bugün, iki gündür hareket ettikçe artan vajina kısmında basınç hissi var bende… benzer yaşayan var mı?
O bende uzun zamandır var. Doktora sormadım ama ne zaman gitsem her şey yolunda çıkıyor ve doğum belirtisi falan çıkmıyor. Bugün de yaşıyorum ayağa kalkıyorum orada bir basınç, elektrik çarpması gibi bebek her an gelecek gibi. Ama hiç bir şey yok. Garip hissettiriyor canım anlıyorum seni. 32+3 üm bugün.

Kızlar bende epeyce body var kardeşim yenidoğan body almış hep. Ama yenidoğan tulum sadece iki tane ve bir tane de yeni doğan alt üst takım var. Yani bodyler hariç 3 tane yenidoğan kıyafetim var. Geri kalanlar 3 aylık ve üzeri tulum ile zıbınlar. Sizce yenidoğan için almam gerekir mi ekstra tulum ve zıbın?

Cihaz doğru ölçüyor mu farklı bir durum olabilir mi? Hiç tecrübem yok ama açılma yoksa su gelmediyse niye düzenli sancı oluyor ki? Ayrıca hissetmiyorsun belki benm de düzenli sancım var 80lerde ama hissetmiyorum. Taburcu etmemelerini anlamadım umarım senin yaramaz vaktini bekler de anneyi telaşlandırmaz daha fazla
Ben bu markanın beyazını tercih ettim fotoğraf çekimlerinde beyaz çok şık duruyor. Bedenle ilgili sıkıntı yaşadığım için iade süreçlerim oldu o yüzden satıcıya boy ve kilo(doğum zamanı tahmini olacak şekilde) yazıp teyitleşmeni öneririm cnm
Ben body tulum ve zıbın arasındaki farkı bir türlü anlamadım? 10 tane kısa kollu 5 tane yarım kollu alttan çıtçıtlı beyaz şeylerden aldım e-bebekten. 4-5 tane de tayt aldım cigit marka, bunaltırsa şort gibi keserim paçalardan.

Ben de onu anlamakta çok zorlandım bana göre hepsi zıbın Kısa kollu alttan çıtçıtlı şeylerden benim de epeyce var ama onun üzerinden uzun kollu tulum giydirmek gerekiyor diye anladım. Yoksa yaz bebeği olduğu için sadece kısa kollu body ve alttan tayt giydirmek yeterli oluyor mu bilmiyorum Öyleyse ben de tayt alırım sadece yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…