2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Taranta Kısa kollu body dediğim bunlar

Tulum dediğim bu

Zıbın da bunlar gibi anladım

Zıbın bu önü zarf gibi olanlar oluyor
Göbek düşene kadar onların kullanılması gerektiğini söylüyorlar daha kolay oluyormuş ama şart mı bence değil. Ben iki tane almıştım zaten temmuz da doğmuştu kızım yıkadım mı 10 dk da kuruyordu. Çok sıkışırsam normal çıtçıtlı giydiriyordum bir sorun yaşamamıştım

Ben iyi olmaya çalışıyorum taburcu oldum evdeyim büyük oğlumla cebelleşiyorum bütün huyu suyu değişmiş. Lohusalıktan bazen durduk yere ağlıyorum bazen sinirleniyorum çok değişik hallerdeyimm
Rabbim yardımcın olsun zamanla hormonların normale dönecek bende dün ağlama krizine girdim bu gün iyiyim bu hormonlar çok fena sütün nasıl ?

Aa anladım,
Bana yaz bebeği sadece tek parça giyiyor dedikleri için body aldım işte yarım kollu ve kolsuz olanlardan
Tulum dediğin şeyden 1 tane aldım, serin olursa müsline sararım büyük ihtimalle olmaz bakalım.
O alttaki şeyler takım mı ne? Ben hiç almadım 2 tane hastane çıkışı ve bolca beyaz body var 1 de tulum. Ya çok lazım olursa temin edilir sonradan. Bizim apartmanın altında bebek mağazası var size de yakın vardır eşlerimiz alır.
Kısaca stoklarımız aynı bak foto çekmiştim benim kızın eşyalarını, buna ilave 2 tane hastane çıkışı var kıyafet olarak başka yok

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-19-21-10-58-566-edit_com.whatsapp.webp
    49 KB · Görüntüleme: 113
  • Screenshot_2025-05-19-21-10-38-405-edit_com.whatsapp.webp
    50 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar 28+4üm bugün, iki gündür hareket ettikçe artan vajina kısmında basınç hissi var bende… benzer yaşayan var mı?

Merhaba ayakları aşağıdaysa baskı yapıyordur benim de bazen afedersiniz çıkacak gibi oluyor. Sürekli devam edip etmediğine dikkat edin sadece

Bende çok tulum aldım ya

Anladım o zaman tamamdır benim alttan tayt eksiğim var o zaman onlardan alayım gerisi dediğiniz gibi aynı. Yaz bebeği olması cidden rahatlıkmış zaten benim ev çok sıcak oluyor yazın. Tek kat giydirebiliyor olmak şu an epey işime geldi teşekkürler kızlar

Bugün buraya hiç bakamadım şimdi dönüp neler konuşulmuş bakıcam
Doktor kontrolüm vardı süper geçti 1576 kilo ile haftasıyla uyumlu , iri kemikli, uzun boylu bebişim. Kasıklarımdaki ağrı için magnezyumu ikiye çıkar dedi ve normal olduğunu söyledi ve daha da artacaktır dedi Pozisyonu almış normal doğuma uygun duruyor. Ve bu hafta oldu yine yine ve yine yüzünü görmedik kordonlar önüne geliyordu
Eve geldik bebiş odası için kolları sıvadık yıkamayı yaptık ütüleme yarına kaldı. Bizde böyle durumlar hayırlısı ile sağlıkla gelsin lütfen

Eklentiler

• IMG_6613.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_6616.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 102
ben şeker olduğunu bilmediğim için ölçümde yapmamıştım hiç ölçüm günü 194 dü sanırım çıkınca direk acil olarak dahiliyeye yolladı oda hemen yazdı insülini yani öğrendipim gün başladım o sebepten dolayı insülin öncesi ölçümüm yok hiç

Kimse yoksa biz varız Herkes herkesin derdine koşuyor gerçekten iyi ki bu süreci burada bilgilenerek, yardımlaşarak geçiriyoruz. Yoksa ben de baya baya yalnızım. Bahsettim işte farklı şehire geldik tanıdık yok eşimin annesi babası dışında. Bazı şeyleri tek yapmaya alışıyorsun. Telefonla konuştuğun insanlar formaliteden bile olsa yardıma ihtiyacın var mı diye sormadığı zaman anlıyorsun tek başınasın. Ama bu ruh hali biraz da hamilelikten geliyor bence. Bu hormonlar aşırı duygusal yapıyor ve çoook alınıyoruz. Çünkü düşünüyorum geçmişte de hangi sorunda yardım beklemişim de gelmeyince kafaya takmışım. Tabi hamilelik farklı insan bazen bekliyor. Off neyse ya biraz gamsız olmakta fayda var. Geçen gün de dedim ya şu bebeler sağlıkla gelsin tekrar bakarız durumlara, kalanlara gidenlere filan :)

Faydası olmasın da zararı da olmasın kimsenin, ben de yalnızım bır şekilde oluyor ya, hiç üzülecek halim yok kendim kendime yetiyorum bı şekilde, yorulunca bırakıyorum herşeyi, düşünüyorum kimsem yok tekrar kalkıyorum...
Eşim çocuklarım var yeter, babamla kardeşim de sagolsunlar anca arayıp nasıl olduğumu sorabiliyorlar, yerlerinde sağ olsunlar

Kızlar bugün hava güzel diye pikniğe gittik eşimle tabi benim her şeye alerjim olduğunu da söyleyim çiçek polen derken eve geldim resmen ölüyorum. Hapşırmaktan gözlerim ve burnum akıyo kulaklarım kapalı. Bana sabaha kadar rahatlatıcı bir fikri olan var mı yerlerdeyim

Ürün yorumu hiç yoktu o yüzden emin olamayıp vazgeçtim ya fiyatından dolayı kaliteli olacağını tahmin ettim ama başka tercih ettim bakalım umarım pişman olmam

Yaa o kadar doğru söyledin ki. Kimse yeterki karışmasın bulaşmasın bırak yardım da etmesinler.

Yaa o kadar doğru söyledin ki. Kimse yeterki karışmasın bulaşmasın bırak yardım da etmesinler.
Eksik gedik saymaya gelen gelmesin, hizmet bekleyen gelmesin, beni merak eden kapımı calanin başımın üstünde yeri...
Başımı agritmasinlar, yormasin da kimse, bı çöp kaldirmalarini dahi istemem, yaparım ben işimi yapabildiğim kadar...

Yalnız doğum bekleyen annelerim hiç sıkılacak bı durum yok, herşey yetistiginiz kadar olsun, gerisi olmasa da olur

Benimde alerjim var çok düşük dozda ilac değişti doktorum tam polen vakti dısarı cıkarken vs kullan dedi sizde normalde alerji ilacı kullanıyor musunuz

Benimde alerjim var çok düşük dozda ilac değişti doktorum tam polen vakti dısarı cıkarken vs kullan dedi sizde normalde alerji ilacı kullanıyor musunuz
Evet normalde allerset aksef kullanıyorum ataklara göre ilaçları değiştiriyodu doktor ama hamilelikten beri ilk defa atak geçiriyorum ilaç kulanamıycam kimsi nane limon da içme diyo kafayı yemiş durumdayım kafamı bile kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…