- 20 Şubat 2025
- 205
- 771
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.701
ben de kararsızım ama sanırım verecem siparişi bakalım nasıl bişey gelecekHee gördüm aslında daha uygun evet onu mu tercih etsem acaba olabilir
Zıbın bu önü zarf gibi olanlar oluyorBen de onu anlamakta çok zorlandım bana göre hepsi zıbınKısa kollu alttan çıtçıtlı şeylerden benim de epeyce var ama onun üzerinden uzun kollu tulum giydirmek gerekiyor diye anladım. Yoksa yaz bebeği olduğu için sadece kısa kollu body ve alttan tayt giydirmek yeterli oluyor mu bilmiyorum Öyleyse ben de tayt alırım sadece yeterli olur.
Rabbim yardımcın olsun zamanla hormonların normale dönecek bende dün ağlama krizine girdim bu gün iyiyim bu hormonlar çok fena sütün nasıl ?Ben iyi olmaya çalışıyorum taburcu oldum evdeyim büyük oğlumla cebelleşiyorum bütün huyu suyu değişmiş. Lohusalıktan bazen durduk yere ağlıyorum bazen sinirleniyorum çok değişik hallerdeyimm
Aa anladım,Taranta Kısa kollu body dediğim bunlar
Bebe wini %100 Organik Pamuk 3'lü Fil Baskılı Kısa Kollu Zıbın - Fiyatı, Yorumları
Bebe wini %100 Organik Pamuk 3'lü Fil Baskılı Kısa Kollu Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tulum dediğim bu
Defacto Erkek Bebek Yeni Doğan Uzay Baskılı Uzun Kollu Çıtçıtlı Penye Tulum E6043A5NS - Fiyatı, Yorumları
Defacto Erkek Bebek Yeni Doğan Uzay Baskılı Uzun Kollu Çıtçıtlı Penye Tulum E6043A5NS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Zıbın da bunlar gibi anladım
tinylamb Fluffy Bear 4 Parça Unisex Bebek Uzun Kollu Pamuk Bodysuit Takımı Yenidoğan Ve Çocuk Hediye Seti - Fiyatı, Yorumları
tinylamb Fluffy Bear 4 Parça Unisex Bebek Uzun Kollu Pamuk Bodysuit Takımı Yenidoğan Ve Çocuk Hediye Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kızlar 28+4üm bugün, iki gündür hareket ettikçe artan vajina kısmında basınç hissi var bende… benzer yaşayan var mı?
Bende çok tulum aldım yaAa anladım,
Bana yaz bebeği sadece tek parça giyiyor dedikleri için body aldım işte yarım kollu ve kolsuz olanlardan
Tulum dediğin şeyden 1 tane aldım, serin olursa müsline sararım büyük ihtimalle olmaz bakalım.
O alttaki şeyler takım mı ne? Ben hiç almadım 2 tane hastane çıkışı ve bolca beyaz body var 1 de tulum. Ya çok lazım olursa temin edilir sonradan. Bizim apartmanın altında bebek mağazası var size de yakın vardır eşlerimiz alır.
Kısaca stoklarımız aynı bak foto çekmiştim benim kızın eşyalarını, buna ilave 2 tane hastane çıkışı var kıyafet olarak başka yok
Bana linkini attığının mavisini sipariş verdim çok fiyat farkı vardıben de kararsızım ama sanırım verecem siparişi bakalım nasıl bişey gelecek
Zıbın bu önü zarf gibi olanlar oluyor
Göbek düşene kadar onların kullanılması gerektiğini söylüyorlar daha kolay oluyormuş ama şart mı bence değil. Ben iki tane almıştım zaten temmuz da doğmuştu kızım yıkadım mı 10 dk da kuruyordu. Çok sıkışırsam normal çıtçıtlı giydiriyordum bir sorun yaşamamıştım
Anladım o zaman tamamdır benim alttan tayt eksiğim var o zaman onlardan alayım gerisi dediğiniz gibi aynı. Yaz bebeği olması cidden rahatlıkmış zaten benim ev çok sıcak oluyor yazın. Tek kat giydirebiliyor olmak şu an epey işime geldi teşekkürler kızlarAa anladım,
Bana yaz bebeği sadece tek parça giyiyor dedikleri için body aldım işte yarım kollu ve kolsuz olanlardan
Tulum dediğin şeyden 1 tane aldım, serin olursa müsline sararım büyük ihtimalle olmaz bakalım.
O alttaki şeyler takım mı ne? Ben hiç almadım 2 tane hastane çıkışı ve bolca beyaz body var 1 de tulum. Ya çok lazım olursa temin edilir sonradan. Bizim apartmanın altında bebek mağazası var size de yakın vardır eşlerimiz alır.
Kısaca stoklarımız aynı bak foto çekmiştim benim kızın eşyalarını, buna ilave 2 tane hastane çıkışı var kıyafet olarak başka yok
ben şeker olduğunu bilmediğim için ölçümde yapmamıştım hiç ölçüm günü 194 dü sanırım çıkınca direk acil olarak dahiliyeye yolladı oda hemen yazdı insülini yani öğrendipim gün başladım o sebepten dolayı insülin öncesi ölçümüm yok hiçİnsülin kullanıyorsanız tabi normale dönmüştür ama kullanmadan önce tokluk kan şekeriniz 140 oluyor muydukendim için soruyorum aslında bende şekerler normaldi ama yükleme yapmadım doktorum 1 hafta boyunca tokluk kan şekerine bak dedi ve öyle ilerledim normal gelmişti şeker yüksekliği belirtisi de yaşamıyorum
hayırlı olsun inşaallah güzel kaliteli bişeydir bende verecem ilk fırsattaBana linkini attığının mavisini sipariş verdim çok fiyat farkı vardıumarım güzel olur
Kimse yoksa biz varızNe diyim canım ya gelmiş geçmiş olsun kolah mı kaç kere patlamış temizlemissin, kıyamam. İnşallah bu sefer tamamen hallolur da rahatlarsın. Evet egilemeyince çok zor oluyor eğilince ben direk karnımın sağ tarafında bir sancı ve şişlik oluyor sonra bir süre karnım sertleşiyor.. inşallah bu sefer tamamen çözülür de rahatlarsın sende kuzum..tabi değişir rüyaların rengi böyle
Sorduğun için çok ama çok teşekkür ederim kuzumAslında berbatım, burası da olmasa kafayı yiyeceğim sanırım. Geçen akşam şöyle bir konuşma geçti eşimle aramızda o gece işten geldi, sonra konu benim yalnızlığıma geldi. Dedim ki çok yalnızım hiç kimsem yok, dedi ben varım yalnız değilsin. Varsın ama yalnızım dedim ve gözümden yaşlar süzülmeye başladı..Kızım dedi ki oradan anne ben varım yalnız değilsin (4 yaş ) Eşim dedi kardeşlerin var, benim ablam var, annemler var işte seninkiler var falan etrafımızdaki insanları sayıyor. Varlar ama yoklar dedim, bir günden bir güne hiç kimse arayıp sen nasılsın, bir şeye ihtiyacın var mı? Doğuma gireceksin yapılacak bir işin var mı, yardıma gelelim demiyor dedim. Ben şuan kimsenin yardıma gelmemesine değil, beni düşünmemelerine üzülüyorum hiç insan biriktirememişim dedim. Herkes telefonda kendi işini anlatıp, nasıl olduğunu anlatıp kapatıyor, biri de çıkıp sen nasılsın, nasıl hissediyorsun demiyor dedim. Hak verdi bana..
Hakkını helal et uzun oldu, bir dokun bin ah işit gibi oldu kusura bakma. Sen nasılsın sorusunu görünce duygulandım döküldüm öyle.. İşte ruh halim bu kuzum. Sen nasılsın
Faydası olmasın da zararı da olmasın kimsenin, ben de yalnızım bır şekilde oluyor ya, hiç üzülecek halim yok kendim kendime yetiyorum bı şekilde, yorulunca bırakıyorum herşeyi, düşünüyorum kimsem yok tekrar kalkıyorum...Kimse yoksa biz varızHerkes herkesin derdine koşuyor gerçekten iyi ki bu süreci burada bilgilenerek, yardımlaşarak geçiriyoruz. Yoksa ben de baya baya yalnızım. Bahsettim işte farklı şehire geldik tanıdık yok eşimin annesi babası dışında. Bazı şeyleri tek yapmaya alışıyorsun. Telefonla konuştuğun insanlar formaliteden bile olsa yardıma ihtiyacın var mı diye sormadığı zaman anlıyorsun tek başınasın. Ama bu ruh hali biraz da hamilelikten geliyor bence. Bu hormonlar aşırı duygusal yapıyor ve çoook alınıyoruz. Çünkü düşünüyorum geçmişte de hangi sorunda yardım beklemişim de gelmeyince kafaya takmışım. Tabi hamilelik farklı insan bazen bekliyor. Off neyse ya biraz gamsız olmakta fayda var. Geçen gün de dedim ya şu bebeler sağlıkla gelsin tekrar bakarız durumlara, kalanlara gidenlere filan :)
Ürün yorumu hiç yoktu o yüzden emin olamayıp vazgeçtim ya fiyatından dolayı kaliteli olacağını tahmin ettim ama başka tercih ettim bakalım umarım pişman olmamBen bu markanın beyazını tercih ettim fotoğraf çekimlerinde beyaz çok şık duruyor. Bedenle ilgili sıkıntı yaşadığım için iade süreçlerim oldu o yüzden satıcıya boy ve kilo(doğum zamanı tahmini olacak şekilde) yazıp teyitleşmeni öneririm cnm
Yaa o kadar doğru söyledin ki. Kimse yeterki karışmasın bulaşmasın bırak yardım da etmesinler.Faydası olmasın da zararı da olmasın kimsenin, ben de yalnızım bır şekilde oluyor ya, hiç üzülecek halim yok kendim kendime yetiyorum bı şekilde, yorulunca bırakıyorum herşeyi, düşünüyorum kimsem yok tekrar kalkıyorum...
Eşim çocuklarım var yeter, babamla kardeşim de sagolsunlar anca arayıp nasıl olduğumu sorabiliyorlar, yerlerinde sağ olsunlar
Eksik gedik saymaya gelen gelmesin, hizmet bekleyen gelmesin, beni merak eden kapımı calanin başımın üstünde yeri...Yaa o kadar doğru söyledin ki. Kimse yeterki karışmasın bulaşmasın bırak yardım da etmesinler.
Benimde alerjim var çok düşük dozda ilac değişti doktorum tam polen vakti dısarı cıkarken vs kullan dedi sizde normalde alerji ilacı kullanıyor musunuzKızlar bugün hava güzel diye pikniğe gittik eşimle tabi benim her şeye alerjim olduğunu da söyleyim çiçek polen derken eve geldim resmen ölüyorum. Hapşırmaktan gözlerim ve burnum akıyo kulaklarım kapalı. Bana sabaha kadar rahatlatıcı bir fikri olan var mı yerlerdeyim
Evet normalde allerset aksef kullanıyorum ataklara göre ilaçları değiştiriyodu doktor ama hamilelikten beri ilk defa atak geçiriyorum ilaç kulanamıycam kimsi nane limon da içme diyo kafayı yemiş durumdayım kafamı bile kaldıramıyorumBenimde alerjim var çok düşük dozda ilac değişti doktorum tam polen vakti dısarı cıkarken vs kullan dedi sizde normalde alerji ilacı kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?