- 27 Ekim 2023
- 7.515
- 20.640
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #16.761
Yuvarlanarak
senin nasıl gidiyor 

Nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor hamilelik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor hamilelik![]()
Ah kuzum ya, hayat bir şekilde yorup yıpratıyor insanı işte. Benzer şeyler yaşamışız. Bizim çocuğumuz çok geç oldu ve tedaviyle oldu yani, yaşımız 35. İnsan daha farklı şeyler bekliyor işte herkesin yıllardır sorup soruşturduğu beklediği o bebek yolda. Ee , hiçbir şey. Önemli değil yavrularımız sağlıklı olsunlar da. Biz üzülünce onlar da etkileniyor bir şekilde. Ben hamileliğim gül bahçesi olur sanıyordum ömrümde ağlamadığım kadar ağladım şu 7-8 ayda.Bak samimiyetle söylüyorum iyi yapmışsınız. Eğer düğünüzü ,eşyalarınızı, osunu busunu birileri almış olsaydı ister istemez aileden bile olsa o kişilere ömür boyu minnet hissi yakanızı bırakmayacaktı. Ne gerek var sonra zaman gelecek aynısını senden bekleyecek ve yapamıyor olacağın bir dönemde ise vay haline dillere düş sonra... Biz de bir şekilde evlendik nikah yaptık (ki ben düğün zaten sevmiyorum ama talep de etmedim) bohça mohça istemedim. Ama ona rağmen bazı eşyaları kayınpederlerin yardımı ile aldık ister istemez çok rahatsız hissettim onlara göre çok doğal olduğu için alıştım ama yine sanki hep borçlu kalacağım düşüncesi var. Ama tabiki hal hatır sorulması çok başka bir duygu. klişe gibi olacak ama manevi yanında olmak maddiyattan çok daha güç veriyor insana. Bak işten çıkmışsın ben de çıkarılmıştım geçen sene berbattt bir süreç o. Bir destek, bir telefon bekliyor en azından insan. E o da yoksa da canları sağ olsun napalım demek ki çok güçlüyüz ki yalnız kalabiliyoruz.
Levmont alerji ilacını hamileler kullanabiliyor doktorum söylemişti. Benim de bahar alerjim var 2 günde 1 içiyorum mecburen. Bazen 3 günde 1 içmeye çalışıyorum çok da zararı olmasın diye. Elinde bulundurursan park gibi yerlere gitmeden önceki gece içersen çok faydasını görürsün. Bir de doğal deniz suları kullanabilirsin. Geçmiş olsun canımKızlar bugün hava güzel diye pikniğe gittik eşimle tabi benim her şeye alerjim olduğunu da söyleyim çiçek polen derken eve geldim resmen ölüyorum. Hapşırmaktan gözlerim ve burnum akıyo kulaklarım kapalı. Bana sabaha kadar rahatlatıcı bir fikri olan var mı yerlerdeyim
Oburixlik yapıyorum bende kendimi öyle hissediyorumYuvarlanaraksenin nasıl gidiyor
![]()
Bosverrr kimseye güvenip yapmadık bebeklerimizi, yeteriz biz kendimize, eşimle bizim hikayemizde benzer, eşimin ailesi yakın ama karışmaz sormazlar, benim ailemden de babamla kardeşim sorar halimi hatrimi yapabilecekleri birşey de yok, başka soracak dert anlatacak kimsem de yok, kimseden beklentim de yok, bazen uzulsem de kimseye ağlayacak halim yok, boşver deyip geçiyorum..Ah kuzum ya, hayat bir şekilde yorup yıpratıyor insanı işte. Benzer şeyler yaşamışız. Bizim çocuğumuz çok geç oldu ve tedaviyle oldu yani, yaşımız 35. İnsan daha farklı şeyler bekliyor işte herkesin yıllardır sorup soruşturduğu beklediği o bebek yolda. Ee , hiçbir şey. Önemli değil yavrularımız sağlıklı olsunlar da. Biz üzülünce onlar da etkileniyor bir şekilde. Ben hamileliğim gül bahçesi olur sanıyordum ömrümde anlamadığım kadar ağladım şu 7-8 ayda.
Ah kuzum ya, hayat bir şekilde yorup yıpratıyor insanı işte. Benzer şeyler yaşamışız. Bizim çocuğumuz çok geç oldu ve tedaviyle oldu yani, yaşımız 35. İnsan daha farklı şeyler bekliyor işte herkesin yıllardır sorup soruşturduğu beklediği o bebek yolda. Ee , hiçbir şey. Önemli değil yavrularımız sağlıklı olsunlar da. Biz üzülünce onlar da etkileniyor bir şekilde. Ben hamileliğim gül bahçesi olur sanıyordum ömrümde ağlamadığım kadar ağladım şu 7-8 ayda.
İyi canım senin nasıl ben birden şiştimNasılsınız hanımlar nasıl gidiyor hamilelik![]()
Cumartesi pazar kasılmalarım oldu eyvah dedim neler oluyor karnım semsert , dinleniyorum yumuşamıyor fln. Birazda köpek canlıyım oyüzden ne derece ciddi anlam veremedim. Pazar akşam daha iyiydi şükür. İyi olunca doktora gittim(biraz lazımNasılsınız hanımlar nasıl gidiyor hamilelik![]()
Canım benimAh biz aynıyız ya. Biz ailelerden 10 saat uzak bir şehirdeyiz ve doğum da burada olacak her şeye kendimiz yetişiyoruz. Daha dün eşime çok yalnız hissettiğimi söyledim. Hani biri arasa dese ki "her şey yolunda mı, bir şeye ihtiyacınız var mı, gerekirse gelelim, destek lazım mı?" Var diyeceğimizden de değil, sadece biri sorsun istiyorum. Benim hamileliğim sıkıntılı geçti bazılarınız hatırlar 2 ay yattım kanamadan. Burada yapayalnızdık. Sonra çalıştığım şirket iflas verdi işten ayrıldım evde oturuyorum öyle. Psikolojim hiç iyi değil. Ama kimse umursamıyor. Beklentiye girdiğimiz için hayal kırıklığına uğruyoruz farkındayım ama insan bir şefkat bekliyor, bir çift el uzansın istiyor işte...
O yüzden aynı hislere sahipmişiz diyorum. Seni çok iyi anlıyorum ve buradan ne kadar uzatabilirsem o kadar ellerine uzandığımı hissetmeni istiyorum bacım
Evet şu hayatta tek başınasın. Kaç yaşında olursan ol. Biz eşimle en başından hata ettik, evimizi de kendimiz dizdik eşyamızı hep peyderpey kendimiz tamamladık kimseden tek kuruş talep etmedik. Düğün yerine nikah yapalım ne gerek var dedik, alışverişlerimizi diğer tüm masrafları hep kendimiz sırtlandık. İnsanlar da buna alıştı işte. Nasılsa idare ediyorlar diye kimse umursamıyor. Keşke dünyaları isteseymişim zamanında. Eminim şu an el üstünde tutulurdum.
Ben senin dirayetine de gücüne de becerilerine de enerjine de ayrı hayranım. Maşallah![]()
Tıngır mıngır gidiyor canım sen nasılsın?Nasılsınız hanımlar nasıl gidiyor hamilelik![]()
Ah güzel bacım, saol varollady peacock kuzucum nasıl oldun? Herşey yoluna girdi mi? Umarım çıkmışssındır ama hala yatıyorsan ve lütfi kırdarda isen seni ziyarete gelebilirim.
![]()
Ah güzel bacım, saol varol
İns bi gun oturup bi çay içelim.
Tanışmak isteyen varsa herkes davetlidir
Göztepe Süleyman Yalçın’dayım.. Daha doğrusu taburcu oldum.Eşimi bekliyorum bahçede.
Eve gidem de güzel bir duş alam![]()
Bacım, yapılacak şey en kolay ve yegane şey, dinlenmek. Mümkün oldukça ayakta durma, kendini yorma. İstirahatle birkaç mm olsa artan uzunluklar okudum ben kk’de.kızlar selamlar, 31+2’de doktordan çıktım az önce, ne yazık ki durumlar biraz tatsız. bebeğin sağlığı kilosu boyu vs okey ama rahim ağzımı 27mm ölçtü doktor ve yüzü düştü. kısalmış dedi. daha erken kısalması için dedi nst istedi, yine sancı çıkmadı şükür. 3 gün rapor yazdı işe gitme, evde dinlen dedi progestan verdi sabah-akşam kullanmam için. önümüzdeki hafta yeniden kontrole çağırdı. eğer ağrın sancın olursa direkt hastaneye gel, ciğer geliştirici iğne yapmamız gerekir açılman olursa dedi. aynı sorunu yaşayan var mı benim gibi rahim ağzı kısalan? ya da düzelir mi, sizce ne yapmam lazım?
ah leydim ağzın bal yesin inşallah dediğin gibi olur. riskli olan 25mm hâlâ koruduğum 2mm avantajıma yapışıcam artık… senin durumlar nasıl? doktorun çıkabilirsin demişti en son, evine gelebildin mi?Bacım, yapılacak şey en kolay ve yegane şey, dinlenmek. Mümkün oldukça ayakta durma, kendini yorma. İstirahatle birkaç mm olsa artan uzunluklar okudum ben kk’de.![]()
Telaşlı stresli bol düşünceliNasılsınız hanımlar nasıl gidiyor hamilelik![]()
Ayy çok şükür herşey yolunda mı?Ah güzel bacım, saol varol
Sen Lütfi Kırdar’da mı çalışıyordun ? Öyleyse çok yakınmışız
Göztepe Süleyman Yalçın’dayım.. Daha doğrusu taburcu oldum.Eşimi bekliyorum bahçede.
çok sevindim canım çok şükür sağlıkla inşaallahAh güzel bacım, saol varol
Sen Lütfi Kırdar’da mı çalışıyordun ? Öyleyse çok yakınmışız