2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Allahım inşallah zamanını beklesinler sağlıkla sorunsuz gelsinler canım aynı yatma desen yok uyku desen hiç yok bugünde dolu iş yaptım öldüm rabbim sabrını verdi çok şükür biraz dinlendim iyi geldi mobilya beyaz eşya montaj hepsi iç içe girdi bugün ama çok şükür bitti artık beklemek kaldı benim payıma

Harika mükemmel en azından vermiş olmaları bile. Özelde doğum yaptım sözde hayatımın pişmanlığıdır. İnsan hayatını bile bile riske atııyorlar kalp damarcı eğer pıhtı oluşursa çok canımız yanar deyince de bi zoruma gitti şimdi ben cebelleşiyorum doğuma girecekmiş gibi karnım var giymesi çok zor oluyo. Kan sulandırıcıya başlamışım ömrümde ilk defa. Ne diyim Allah bundan beter etmesin. Varis çoraplarını sevelim hanımlar ilerisi için

Çok şükür çok. Şurda her birimiz için güzel haberler duyunca o kadar mutlu oluyoruz ki ben de iyiyim kuzucum. Bugün iki hafta sonra bi nöbete gideyim bakayım aktif çalışabiliyor muyum diye kendimi denedim ama perişan durumdayım. Yarın hemen yeniden rapor alacağım. Ben bu kadarmışım demek ki
Hehehehhehe inan ki plesenta aşagıda ikende ben yine geziyordum ama en uzun yolummm çok çok sagol kaderdaşım
Aiyy ben de geziyordum ama ne zaman rapor aldım evden çıkmadım iki hafta. O ara plesentam biraz olsun yükselmiş. O yüzden ben yatıştan devam sen benim yerime de gez
Tolga çevik testi diyosuuuuuun
Gece gece beni ne hallere soktun kız !
Ama yaptım. Bacak bacak üstüne atabiliyorum
Ben 20. Haftada bile atamıyordum şimdi denedim yine atamıyorum bu test yanlış

Paylaşabilir misiniz acaba fotografçıyı?
Şengül Pallı ve Alev Durmuşoğluna bakıyordum ben de..

Benim çok nadir bacağıma kramp giriyor, doktorda magnezyum vermedi bende kullanmıyorum. Acaba başlamam mı lazım? depolar için zararlı olabilir mi başlamamam?
Zorunlu degil magnezyum kullanımı, oğlumda hiç kullanmamistim, çok ağrın krambin olursa kullanman daha doğru, yoksa zaten problem yok

Merhaba kızlar,
Benim diz kapağımın arkasında varisler vardı. Hamilelikten önce de vardı. Bunlar sadece regl olacağım zaman ağrırdı. Karnımdan daha fazla ağrırdı o derece. Şimdi hamile olduğum için, regl olmadığım için ağırmıyordu.

Bugün ağrımaya başladı. Bir doktor regl döneminde ağrımasına rahim kasılmaların bacağa vurduğu için ağrıyordur demişti. Şimdi ağrıyınca korktum farkında olmadan rahimim mi kasılıyor acaba, sancı mı var diye

Sizde var mı varis ağrısı olan , hamilelikte ağrıyan?

Canım benim bacaklarım komple varis. Annemden gelme genetik. Ağrıdan fazla kramp falan oluyor. Yoruldugum zaman ağrır ve biraz ayakta kalsam veya yolculuk yapsam şişer bacaklarım. Daha önce iki kere gittim doktora varis için kalp damara. Her sene ölçüm yapılması gerektiğini söyledi. Takip edilmeliymis. Varis çorabı verip, bir de ilaç yazıp gönderdi o ilaç da bunları yok etmiyor sadece çoğalmasını engelliyormus. Sürekli yutamayacagima göre gereksiz.. Acaba ameliyatla yakarlar mi diye gittim ben bir umut.. ileri seviyeye gelmeden onu da yapmıyoruz dedi. Varis çorabı da bir işe yaramiyor normalde bacaklarımın altında, üstüne ne care oluyor? Hiç bir şey. Bu hamileligimde iyice cogaldi varislerim. Doktora da gitmedim yapacağı bir şey yok. Bu zamana kadar doğum doktoruma da demedim demeli miyim bilmiyorum öyle saçma sapan bir şey iste. Regl dönemi hiç dikkat etmedim belim ve karnım agridigi için. Ama fena kramp girmeye başladı su ara hem kg aldım hem onlar çoğaldı ondan sanırım..

Merhaba geçmiş olsun ne kadar yükseklikten bahsediyorsunuz? Normalde 160a kadar çıkabilir diye biliyordum

Ahh bacım. Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel haberlerle Rabbim gönlünü ferahlatsın

Bi enfeksiyon durumu mu var acaba ? Kalp atışını yükseltebilir

selam kızlar, gebeliğimin 30.cu haftasındayım bebeğin hareketlerinde azalma hissediyorum bebek büyüdüğü için alanı azaldığı için bu durum olabiliyormuş ama benzer durumda olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…