- 27 Ekim 2023
- 7.515
- 20.638
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #17.261
İyi daha yer var yani gozun aydınTolga çevik testi diyosuuuuuun
Gece gece beni ne hallere soktun kız !
Ama yaptım. Bacak bacak üstüne atabiliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi daha yer var yani gozun aydınTolga çevik testi diyosuuuuuun
Allahım inşallah zamanını beklesinler sağlıkla sorunsuz gelsinler canım aynı yatma desen yok uyku desen hiç yok bugünde dolu iş yaptım öldüm rabbim sabrını verdi çok şükür biraz dinlendim iyi geldi mobilya beyaz eşya montaj hepsi iç içe girdi bugün ama çok şükür bitti artık beklemek kaldı benim payımaCanım ben de böyleyim inan okurken kendim yazdım sandım . Vajinamda bir baskı var ağrı . Zaten yatmam kalkmam desen zor . Biran önce sağlıkla kavuşayım diye diye dua ediyorum . Cumartesi kontrolüm var . Aşağı vurdukça idrar torbam vajinam ağrıyor çıkacak sanıyorum . En son sancılar vardı ciğer geliştirici oldum . Bakalım cumartesi durum ne olacak . 2 hafta daha sabretseler diye diye geldik bu zamana![]()
Amin. Allah razı olsun canım hepimizinki bi avazda gelsin kucağımızaÇok güzel bir doğum hatıran olsun inşallah canını sıkma hepimiz aynı durumdayız rabbim yardımcımız olsun![]()
Harika mükemmel en azından vermiş olmaları bile. Özelde doğum yaptım sözde hayatımın pişmanlığıdır. İnsan hayatını bile bile riske atııyorlar kalp damarcı eğer pıhtı oluşursa çok canımız yanar deyince de bi zoruma gitti şimdi ben cebelleşiyorum doğuma girecekmiş gibi karnım var giymesi çok zor oluyo. Kan sulandırıcıya başlamışım ömrümde ilk defa. Ne diyim Allah bundan beter etmesin. Varis çoraplarını sevelim hanımlar ilerisi içinKız o uyku hali bende de var. Demek 3. Trimesterda öyle oluyor.
Akşam yemek yedik. Söylemesi ayıp mercimek çorbası, bir tane dolma biber, yoğurt, 2 kaşık nohut salatası. Sonra oturdum. Karnımda bi sertleşme başladı. Uzandım olmadı, ovusturdum olmadı. Patlayacak sanki öyle bi kasılma. Gidip uzandım yatağa. Daha da akşam ezanı okunmamıştı. Bi uyumuşum. Bi de şimdi kalktım.Herkes sızmış. Mutfağı topladım. Makine açtım. Pazar yapmış eşim onları tıktım buzdolabına sabah bakarım. Namazları kılsam iyi şimdi.
Dolma biberin içinde pirinç vardı, mu şeker yükseltip beni boyle bayıltıp uyuttu, bilmiyorum.Bi ara kızım odaya geldi. Gözümü açamıyorum. Dedim Allah rızası için camı aç. Sıcaktan kavuruluyorum.
Hastaneye yatış yapıldığında hemen varis çorabı verdiler. Giydim. Bi de devamlı serum alıyorum. Mübarek 1 litre. Sisti eller parmaklarlar davul oldu. O zaman iyice sıkmaya başladı. Crocs lar büyüktü ayağıma, ayağım terliğe girmemeye başladı. Operasyon olmayacağını anladığım zaman, 3 gün. Hemşireye demeden çıkardım.
Bu işin formülü bu sanıyorum. Benim kodum bozuk misal. Durup durup bütün evi asagı döküp dip köşe, çekmece dolap, cam perde girisenlerdenim.Ama son hastane macerasından sonra gözüm korktu. Taburcudan sonraki gün girdim mutfağa küçük küçük temizlik yaptım. Baharat dolabını elden geçirdim. Kavanozlarını yıkadım. Buzdolaplarını, fırını falan dıştan sildim vs. Her gün böyle küçük küçük bi şeyler yapsam, acil bi durumda ev temiz olur.
Amniyon sıvısı onları her türlü darbeye ve tehlikeye karşı koruyor. Hiç endişe etme
Ben aylar sonra kan değerime baktırmak için sağlık ocağına gittim. Dr idrar da bakalım dedi. Yok dedim. Benim tahlillerim çok sıkı ve yakın aralıklarla tekrar ediliyor burada idrar vermeyeceğim. O da ısrar etmedi. Ben orada verilen kanlardan bile şüphe ediyorum artık![]()
Çok şükür çok. Şurda her birimiz için güzel haberler duyunca o kadar mutlu oluyoruz kiBu mesajı şimdi görmüşüm, her gün yürüyemiyorum 2 güne 1 yarım saat yürüyorum ama çok ağır çekimim ya. Stadyumda yürüyorum diğer yürüyenler tur bindiriyor
Ben gece uyuyamıyorum ya gündüz uykusu da uyumuyorum dün adamı da uyumadım konuşmaktan. Ya çişe kalkıyorum ya çocuk vuruyor ya sıcak oluyor ya rahat edemiyorum sonra yine aynı döngü derken... Uykunuzun tadını çıkarın
Canım çok teşekkür ederim hepinizeçok şükür rahatladım ya 2 kilo benim kritik eşiğimdi korkuyorum artık inşallah sağlıkla vakitlice gelsin yavrularımız. Sen de iyi misin?
Aiyy ben de geziyordum ama ne zaman rapor aldım evden çıkmadım iki hafta. O ara plesentam biraz olsun yükselmiş. O yüzden ben yatıştan devam sen benim yerime de gezHehehehhehe inan ki plesenta aşagıda ikende ben yine geziyordumama en uzun yolummm
çok çok sagol kaderdaşım
Ben 20. Haftada bile atamıyordum şimdi denedim yine atamıyorumTolga çevik testi diyosuuuuuun
Ben bunu kullanıyorum çok memnunum. Kramplarimi bitirdi resmenKızlar kullandığınız magnezyum takviyenizi yazar musunuz ?![]()
Paylaşabilir misiniz acaba fotografçıyı?1 gece daha kalıyorsun dogumdan sonra ama normal dogumda 1 gece sezaryen olursa bence 2 gece. Kontrol amaçlı. Kaldığınız her gecenin ücreti farklı Evet ben de istanbuldayım. Ben dış çekimimi yaptırdığım fotoğrafçıdan çok memnun kalmıştım ondan fiyat aldım ama biz yenidoğan çekimi icin avrupa yakasındayım
New Life Mag4 Day&NightKızlar kullandığınız magnezyum takviyenizi yazar musunuz ?![]()
Zorunlu degil magnezyum kullanımı, oğlumda hiç kullanmamistim, çok ağrın krambin olursa kullanman daha doğru, yoksa zaten problem yokBenim çok nadir bacağıma kramp giriyor, doktorda magnezyum vermedi bende kullanmıyorum. Acaba başlamam mı lazım? depolar için zararlı olabilir mi başlamamam?
Canım benim bacaklarım komple varis. Annemden gelme genetik. Ağrıdan fazla kramp falan oluyor. Yoruldugum zaman ağrır ve biraz ayakta kalsam veya yolculuk yapsam şişer bacaklarım. Daha önce iki kere gittim doktora varis için kalp damara. Her sene ölçüm yapılması gerektiğini söyledi. Takip edilmeliymis. Varis çorabı verip, bir de ilaç yazıp gönderdi o ilaç da bunları yok etmiyor sadece çoğalmasını engelliyormus. Sürekli yutamayacagima göre gereksiz.. Acaba ameliyatla yakarlar mi diye gittim ben bir umut.. ileri seviyeye gelmeden onu da yapmıyoruz dedi. Varis çorabı da bir işe yaramiyor normalde bacaklarımın altında, üstüne ne care oluyor? Hiç bir şey. Bu hamileligimde iyice cogaldi varislerim. Doktora da gitmedim yapacağı bir şey yok. Bu zamana kadar doğum doktoruma da demedim demeli miyim bilmiyorum öyle saçma sapan bir şey iste. Regl dönemi hiç dikkat etmedim belim ve karnım agridigi için. Ama fena kramp girmeye başladı su ara hem kg aldım hem onlar çoğaldı ondan sanırım..Merhaba kızlar,
Benim diz kapağımın arkasında varisler vardı. Hamilelikten önce de vardı. Bunlar sadece regl olacağım zaman ağrırdı. Karnımdan daha fazla ağrırdı o derece. Şimdi hamile olduğum için, regl olmadığım için ağırmıyordu.
Bugün ağrımaya başladı. Bir doktor regl döneminde ağrımasına rahim kasılmaların bacağa vurduğu için ağrıyordur demişti. Şimdi ağrıyınca korktum farkında olmadan rahimim mi kasılıyor acaba, sancı mı var diye
Sizde var mı varis ağrısı olan , hamilelikte ağrıyan?
Merhaba geçmiş olsun ne kadar yükseklikten bahsediyorsunuz? Normalde 160a kadar çıkabilir diye biliyordumKızlar bugün kontrolüm vardı nst de bebişin kalp atışları yüksek görüldü ve yatış önerildi şuan şehir hastanesinde yatıcam bir doktorlar görücek bakalım sizden dua istiyorum bir sorun çıkmasın sağlıkla çıkalım![]()
Ahh bacım. Rabbim yar ve yardımcın olsunKızlar bugün kontrolüm vardı nst de bebişin kalp atışları yüksek görüldü ve yatış önerildi şuan şehir hastanesinde yatıcam bir doktorlar görücek bakalım sizden dua istiyorum bir sorun çıkmasın sağlıkla çıkalım![]()