- 8 Temmuz 2017
- 697
- 2.176
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.341
Baş agrisi bel ağrısı oluyormus diye okudum daha önce deneyimleyen var mı acaba merak ettimBenim var spiral aynı epidural gibi aslında alttan uyuşuyorsun yani sadece bölgesel uyuşma denilebilir camım. Hem daha çabuk toparlanıyorsun hemde o doğum anında uyanık olduğun için bebekle de temasın gerçekleşiyor hemde daha az anestezi aldığın için daha çabuk ayılıyorsun.
Bacım, bebişin nasıl ?Ben 2 sezeryanımı da spinalle oldum. Normal doğum gibi bebek çıktığında ilk gören sen oluyorsun en güzel yanı bu bence. Doğumdan sonra 2-3 saatte tekrar bacaklarını hissetmeye başlıyorsun zaten. Tam anestezi almadığın için de ayılmaktır vs anestezi etkilerini yaşamıyorsun. Süper bir şey bence
Ayyy çok geçmiş olsun.Oğluşum hasta, hep kucağımda durdu bugün sarıldık öyle omzumda yattı, şimdi yürüdükçe vajinama bı ağrı bı titreşim hissi acayip bı idrar hissi geliyor
Sakin bı gün geçirebilecek miyiz acaba doğuma kadar
Çok sagolasinn, Şimdilik hastalık belirtim yok ama işte oglum çok bitik nazli öyle kucağımda duruyor şimdi babasına devrettim dinlenecegim birazyyy çok geçmiş olsun.
Eve gelen hastalık sonunda bana da bulaştı. Güya hastaneden çıktığımdan beri evde izole yaşıyorum. Sadece yemekte birlikte oturuyoruz. O zaman da kapı pencere hep açık ama hastalık eve girince herkesi sırayla dolaşmadan çıkmaz.
Boğazım acıyor iki gündür. Yoğun geniz akıntısı ve öksürme var
Benim de karnımda boyle inceden bi sızı oluyor. Kısa süreli bi hissettirip geçiyor. Yada kendimi dinliyorum o yüzden mi hayalet ağrılar hissediyorum bilmiyorum.
Benim takıldığım nokta Temmuz sıcağında niye naylon çorap giyiyoruz ya bir de kasığa kadar yazmış utanmasam çıplak dururumİnanılmaz gerçekten şaka gibihayır bi de bugün bunu hemşire elime tutuşturdu. Dedim nasıl olsa kendi yaptığım liste var kendim hazırlarım çantamı. Biraz önce bakmak aklıma geldi benim 3 valiz falan gitmem lazım bu gidişle
Kan dolaşımı düzgün devri daim etsin, pıhtı atmasın diye. Doğum katındaki tüm kadınlar giyiyordu.Benim takıldığım nokta Temmuz sıcağında niye naylon çorap giyiyoruz ya bir de kasığa kadar yazmış utanmasam çıplak dururumbi de aşırı terleme oluyormuş doğumdan sonra hayatta giymem çorap
Çok geçmiş olsun canımOğluşum hasta, hep kucağımda durdu bugün sarıldık öyle omzumda yattı, şimdi yürüdükçe vajinama bı ağrı bı titreşim hissi acayip bı idrar hissi geliyor
Çok teşekkürler canımBen 2 sezeryanımı da spinalle oldum. Normal doğum gibi bebek çıktığında ilk gören sen oluyorsun en güzel yanı bu bence. Doğumdan sonra 2-3 saatte tekrar bacaklarını hissetmeye başlıyorsun zaten. Tam anestezi almadığın için de ayılmaktır vs anestezi etkilerini yaşamıyorsun. Süper bir şey bence
Doktorun mu izin verdi tatlı yemeye yoksa kendi hür iradenle mi yiyorsunDiyabet savaşçıları ne alemdesiniz ? Ben iki gündür minik parçalar halinde de olsa tatlı yiyebiliyorum çok mutluluyum
Çok geçmiş olsun inşallah serumla normale inerKızlar bugün kontrolüm vardı nst de bebişin kalp atışları yüksek görüldü ve yatış önerildi şuan şehir hastanesinde yatıcam bir doktorlar görücek bakalım sizden dua istiyorum bir sorun çıkmasın sağlıkla çıkalım
Ne baş ağrısı ne de bel ağrısı yaşadım 13. Dakikada bebişim doğmuştu doktorlar dikiş atarken yan tarafta çocuk doktorunun oğlumu muayene edişini izledim çabucak geçiverdi süreçBaş agrisi bel ağrısı oluyormus diye okudum daha önce deneyimleyen var mı acaba merak ettim
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimOğluşum hasta, hep kucağımda durdu bugün sarıldık öyle omzumda yattı, şimdi yürüdükçe vajinama bı ağrı bı titreşim hissi acayip bı idrar hissi geliyor
Güzele odaklanalım güzel günler görelim inşallahBakalım daha bizleri neler bekliyor Allah kolaylıkla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Biran evvel de iyileşip bebegimizle çocuklarımızla güzel günler geçirmek nasip olsun amin
Daha neler duyup neler göreceğiz bakalım hayırlısı
Hemde nasıl ömrümce ter damlattigimi bilmem Ekim ayında totomdan ter attımBenim takıldığım nokta Temmuz sıcağında niye naylon çorap giyiyoruz ya bir de kasığa kadar yazmış utanmasam çıplak dururumbi de aşırı terleme oluyormuş doğumdan sonra hayatta giymem çorap
Neyse hızlı kilo veririzHemde nasıl ömrümce ter damlattigimi bilmem Ekim ayında totomdan ter attım
Giydiriyorlar ya cidden boylu boyunca sımsıkı
Buharlasacagiz...
Evet canım kimse bır sey demıyor inşallah sabah her sey normal olur da sağlıkla çıkarımO kadar iyi biliyorum ki o duyguyu
Ne, ne olduğunu söylüyorlar, ne sürecin nasıl devam edebileceğini. Öyle bekliyorsun.
Bana rutin günde bir kez serum verildi. Öğleyin nst, ardından serum ardından tekrar nst. Bir de gece yarısı nst ye bağladılar. Sancı çıkınca duruma göre o zaman da serum verdiler yani 24 saatte 4 nst, 2 serum.
Sabah Dr viziteye gelecek en geç. Ama akşam yoğunluğa göre Dr gelebiliyor. Her türlü çıkış için sabahki dr un görüşü geçerli.
Evet canım bilkentteyimOf ya keşke cumaya denk gelmeseydi haftasonunu kitlemezler inşallah
Bilkent mi?
Ben de darlandikca böyle düşünüyorum kendimi motive ediyorumNeyse hızlı kilo veririz
Ölçüm yapmıyorum on gündür ve bu sırada kaçamaklar yaptım tabikiDiyabet savaşçıları ne alemdesiniz ? Ben iki gündür minik parçalar halinde de olsa tatlı yiyebiliyorum çok mutluluyum
Ağrıyınca rahim kasılmasını çözemedim ben varisleriniz pelvis bölgede değildir inşallahHep oturdum valla hamilelik boyuncaBeni çok rahatsız eden bir ağrı olmuyor hep regl dönemlerimde kıvrandırıyordu. Şimdi ağrıyınca rahmim mi kasılıyor diye korkuttu beni
Hahahhahaha yaşamayan bilmez bak bana vermediler söylemediler de al da giy diye 5 sene sonra bi varisten neler çekiyorumKan dolaşımı düzgün devri daim etsin, pıhtı atmasın diye. Doğum katındaki tüm kadınlar giyiyordu.
Sen yine de büyük konuşma
O olur anestezi kaynaklı bele vuruluyor çünküBaş agrisi bel ağrısı oluyormus diye okudum daha önce deneyimleyen var mı acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?