2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Baş agrisi bel ağrısı oluyormus diye okudum daha önce deneyimleyen var mı acaba merak ettim

Bacım, bebişin nasıl ?
Kucağına veriyorlar mı ?
Süreç hakkında Dr bi şey dedi mi ?
Ayyy çok geçmiş olsun.

Eve gelen hastalık sonunda bana da bulaştı. Güya hastaneden çıktığımdan beri evde izole yaşıyorum. Sadece yemekte birlikte oturuyoruz. O zaman da kapı pencere hep açık ama hastalık eve girince herkesi sırayla dolaşmadan çıkmaz.

Boğazım acıyor iki gündür. Yoğun geniz akıntısı ve öksürme var

Benim de karnımda boyle inceden bi sızı oluyor. Kısa süreli bi hissettirip geçiyor. Yada kendimi dinliyorum o yüzden mi hayalet ağrılar hissediyorum bilmiyorum.

Çok sagolasinn, Şimdilik hastalık belirtim yok ama işte oglum çok bitik nazli öyle kucağımda duruyor şimdi babasına devrettim dinlenecegim biraz
Size de çok geçmiş olsun, dinlen bol bol dinlen

Benim takıldığım nokta Temmuz sıcağında niye naylon çorap giyiyoruz ya bir de kasığa kadar yazmış utanmasam çıplak dururum bi de aşırı terleme oluyormuş doğumdan sonra hayatta giymem çorap

Benim takıldığım nokta Temmuz sıcağında niye naylon çorap giyiyoruz ya bir de kasığa kadar yazmış utanmasam çıplak dururum bi de aşırı terleme oluyormuş doğumdan sonra hayatta giymem çorap
Kan dolaşımı düzgün devri daim etsin, pıhtı atmasın diye. Doğum katındaki tüm kadınlar giyiyordu.

Sen yine de büyük konuşma

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kuzuya hemen geçsin
O ağrı hissini bende iş yaparken çok hissediyorum

Çok teşekkürler canım

Diyabet savaşçıları ne alemdesiniz ? Ben iki gündür minik parçalar halinde de olsa tatlı yiyebiliyorum çok mutluluyum
Doktorun mu izin verdi tatlı yemeye yoksa kendi hür iradenle mi yiyorsun
Çok geçmiş olsun inşallah serumla normale iner
Baş agrisi bel ağrısı oluyormus diye okudum daha önce deneyimleyen var mı acaba merak ettim
Ne baş ağrısı ne de bel ağrısı yaşadım 13. Dakikada bebişim doğmuştu doktorlar dikiş atarken yan tarafta çocuk doktorunun oğlumu muayene edişini izledim çabucak geçiverdi süreç
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim şu kucak mevzusundan dolayı hergün bugün doğurmasam bari diye dua ediyorum

Güzele odaklanalım güzel günler görelim inşallah

Hemde nasıl ömrümce ter damlattigimi bilmem Ekim ayında totomdan ter attım
Giydiriyorlar ya cidden boylu boyunca sımsıkı
Buharlasacagiz...

Kızlar beni servise aldılar ama öyle duruyorum burda tekrar nst ve serum yapacaklarmış ama 3 saattir gelen yok sordum hemşireye bi de tersledi beni bu gece yatıcaksın dedi yarın da haftasonu doktor kimbilir ne zaman gelicek oyh daraldım
Evet canım kimse bır sey demıyor inşallah sabah her sey normal olur da sağlıkla çıkarım

Diyabet savaşçıları ne alemdesiniz ? Ben iki gündür minik parçalar halinde de olsa tatlı yiyebiliyorum çok mutluluyum
Ölçüm yapmıyorum on gündür ve bu sırada kaçamaklar yaptım tabiki
Yarından itibaren tekrar ölçüm yapıp kontrole gideceğim bir kaç gün sonra bakalım yediklerimde sonuç ne şekilde çıkacak
Az kaldı az daha sabır kızçeler

Hep oturdum valla hamilelik boyunca Beni çok rahatsız eden bir ağrı olmuyor hep regl dönemlerimde kıvrandırıyordu. Şimdi ağrıyınca rahmim mi kasılıyor diye korkuttu beni
Ağrıyınca rahim kasılmasını çözemedim ben varisleriniz pelvis bölgede değildir inşallah

Kan dolaşımı düzgün devri daim etsin, pıhtı atmasın diye. Doğum katındaki tüm kadınlar giyiyordu.

Sen yine de büyük konuşma
Hahahhahaha yaşamayan bilmez bak bana vermediler söylemediler de al da giy diye 5 sene sonra bi varisten neler çekiyorum o yüzden kimse büyük konuşmasın bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…