• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kiz yapmayacaktım ara vermiştim dee görümcemin tanışma işleri var yarın, elimden geleni yapayım dedim ,😊
Kız nasıl geçti tanışma işi oldu mu peki ❤️🥰 dogurmadan atlat da canım su süreçleri yorgunluktan gelmesin bebiş 🤲🏻😊 dikkat et artık yetsin bir şey kalmadı şurada doğuma zaten 🥰
Evet kaç gündür üst üste evi temizle derken yordum kendimi ondan öncesinde hafif vardı normal bir şeydir dedim de bu sefer baya arttı ağrı kötü bir durum olmasında diğer türlü ağrımasına dayanacağız artık
Kontrolüm ayın 5 inde bir ay olacak neredeyse gitmeyelim bakalım bana ne diyecek
Sağol canım benim ❤️
Yorgunluk çok yapıyor canım. Ne kadar az yorulursan o kadar iyi oluyor. Geçen ev süpür sil yemek yap misafir ağırla akşamına derken gece ben bir oldum ama ayaklarım kütük gibi şişti bel ağrım desen mahvetti. Bugün de kardeşlerim falan vardı dedim eşime son bitti artık doğuma kadar kimseyi ağırlamayacagım 🤣🤣 benim kontrol de yarın inşallah güzel haberlerle dönerim kuzum ❤️🤲🏻 inşallah sen de buradaki bütün bacılarım da hep güzel güzel haberler alırsınız hep dua ediyorum böyle ❤️🤲🏻
Kızçelerim selamlar, haziran sonuna doğru uzmanlık sınavım var tabi hersey yolunda gider ve girebilirsem 😀 alintiladigim şeyler vardı ama hicbirinize yazamadım geçti konular. Yoğun ders çalışıyorum bana gebe duası edin kolayca bitsin ♡
İki sorum var ; ilki göğüs ucunuz acıyor mu sizin de? Ben uyurken sutyeni çıkardım sabah tişört deyince bile canım acıdığını fark ettim hassasiyet başlamış gibi
İkincisi, dün çok fena yoruldum çarşıya çıkmıştık eşim ve kızımla baya yürüdük arada oturdum ben ama 12 13 bin adım atmisimdir Bi de küçük çocukla Eğil kalk. Baya yoruldum disardayken bel ağrım da oldu. Sonra eve geldik dinlendim. Bugün de dinleniyorum, otururken bel kasık ağrısı biseyim yok ama ayağa kalkınca yaşlı neneler gibi belim kitleniyor anlık. Bi de aşağıda kas ağrısı baskı gibi seyler oluyor. Kontrolüm yarın. Siz de çok ayakta kalınca böyle oluyor mu?
Benim ilk bebe 31. Haftadan itibaren heran gelebilir gözüyle bakiliyordu o yüzden gerginim bunda da
Canim inşallah su gibi geçer sınavın güzel sonuclarla gelirsin buraya 🤲🏻❤️🥰 göğüs uclarimda hassasiyeti uzun zamandır var ama acı değil dokununca huylanmak gibi rahatsız oluyorum. Hiç ucunu ellemeden goguslerime yağ sürüp geciyorum. Benim de iki adım yürümeye gelmiyor hemen belim ağrıyor kasıklarım karnım falan bir tuhaf oluyor, aşağıda baskı gibi batma gibi ağrı gibi tuhaf bir his bende de mevcut kuzum. Olmaz mı mahvoluyorum hemen hiç yürüyemez oldum gibi bir şey.. benim de kontrolüm yarın inşallah güzel haberlerle geliriz. Benim ilkinde erken doğum riski yoktu ama 37de geldi. Bunda da erken gelir belki diye korkuyorum bende. İnşallah en azından 37yi geçer 38i bulur diyorum. Hakkımızda hayırlısi olsun kuzum benim ❤️ 🥰 🤲🏻

Kız nasıl geçti tanışma işi oldu mu peki ❤️🥰 dogurmadan atlat da canım su süreçleri yorgunluktan gelmesin bebiş 🤲🏻😊 dikkat et artık yetsin bir şey kalmadı şurada doğuma zaten 🥰
Sağolasın canimm, güzel geçti ya şükür, hayırlısı olsun onlar için, yorucu oldu biraz ayaklar falan patates yataktan kalkınca belimi tutamıyorum bı süre kazık gibi olmuşum 😂😂

Sağolasın canimm, güzel geçti ya şükür, hayırlısı olsun onlar için, yorucu oldu biraz ayaklar falan patates yataktan kalkınca belimi tutamıyorum bı süre kazık gibi olmuşum 😂😂
Kıyamam kuzum benim ❤️ öyle olmuştur ya yorgunluktan. Neyse aman güzel geçmiş ya haklarında hayırlısı olsun 🥰🤲🏻 mide yanmasından perişan olarak uyandım bende bir türlü dalamadim. Daha alarmın çalmasına var ama uyuyamıyorum bir türlü

12 de uyudum 12den 4 e kadar belki 30 kere uyandım 4 de bi uyandım bi daha asla uyuyamadım şuan oturdum arabanın içinde hayatı sorguluyorum 🙄🤦🏼‍♀️ hepinize günaydın güzel kızlar 🌸evde olan arkadaşlarım benim içinde uyur musunuz 🥺🥰
Günaydın canım 🌸 bende aynıyım saat 1 civarıydı yattığımda kafama takılan şeyler vardı dalamadım uykuya bir türlü. Sonra sürekli uyandım sabaha kadar. En son 6 oluyordu saat uyandım döndüm durdum uyuyamadım. Bir çay suyu koydum oturdum salonda hayatı sorguluyorum bende. Hemde ciddi ciddi sorguluyorum falan yani. Doktordan gelince öğlen biraz uyuyabilsem ne güzel olur ama kız var benim işte ❤️ 🥰

Benimde baya kaşınıyor çatlayan yerler krem sürüyorum ama kaşımaktan yara yaptım resmen karnımı 🤦🏻‍♀️
benimde aynı çok kaşınıyor özellikle göbeğimin etrafı kaşımaktan alerji gibi kabardı resmen göbekli ve atletli olup sürekli göbeğini kaşıyan adamlara döndüm aşırı gıcık olduğum birşeydi oysa😊

Günaydın temmuz ayının güzel anneleri....💐 Ben kısa bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Bize 10 yılın sonunda hac çıktı bugün de yolcuyuz Allah nasip ederse 🕋 sadece bir yıl erteleme hakkımız vardı bir sene sonra iki çocukla daha zor olacagindan ertelemedik inşallah doğru bir karardir....doktordan uçağa binmek için raporumu aldım. Okulların bitmesine az bir şey kalmıştı idari izinli sayılacağım. Hepiniz aklimdasiniz plasentasi aşağıda olanlar haftası geride olanlar. Eşiyle sıkıntılı olanlar duamda olacaksınız inşallah🤲🏻 sizde bana dua edin dogurmadan geleyim oralardan😂 kızım 40. Haftaya kadar beklemişti inşallah oğlum da bekler diye umuyorum. Normal doğum olduğu için de her an her şey olabilir tabi.... Hepiniz Allah'a emanet olun 💐

Günaydın temmuz ayının güzel anneleri....💐 Ben kısa bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Bize 10 yılın sonunda hac çıktı bugün de yolcuyuz Allah nasip ederse 🕋 sadece bir yıl erteleme hakkımız vardı bir sene sonra iki çocukla daha zor olacagindan ertelemedik inşallah doğru bir karardir....doktordan uçağa binmek için raporumu aldım. Okulların bitmesine az bir şey kalmıştı idari izinli sayılacağım. Hepiniz aklimdasiniz plasentasi aşağıda olanlar haftası geride olanlar. Eşiyle sıkıntılı olanlar duamda olacaksınız inşallah🤲🏻 sizde bana dua edin dogurmadan geleyim oralardan😂 kızım 40. Haftaya kadar beklemişti inşallah oğlum da bekler diye umuyorum. Normal doğum olduğu için de her an her şey olabilir tabi.... Hepiniz Allah'a emanet olun 💐
Canım benim canımm Allah kabul etsin güle güle gidin gelin inşallah 🥰 🤲🏻 inşallah oğlun da bekler de rahat rahat tamamlar haccını gelirsin aramıza.. Kendine dikkat et oralarda Allah'ın izniyle güzelce gidip gelirsin inşallah 🥰 ❤️ Allah'a emanet ol sende ❤️🥰

Hayırlı olsun Rabbim şimdiden ibadetinizi kabul eylesin kolaylaştırsın sizin için 🙏🏼 Allahın izniyle hiçbir sıkıntı yaşamadan ibadetinizi hakkıyla yerine getirip dönersiniz sağ salim inşallah 🌸🌸🙏🏼

Ah ne güzel 🥰 sağlıkla selametle gidip gel ins. Rabbim bu güzel niyetin ve amelin hürmetine ins sorunsuz zahmetsiz ibadetini yerine getirmeyi nasip etsin 🤲🏼

Allah kabul etsin sağlıcakla gidip gelin inşallah ❤️

Günaydın canım 🌸 bende aynıyım saat 1 civarıydı yattığımda kafama takılan şeyler vardı dalamadım uykuya bir türlü. Sonra sürekli uyandım sabaha kadar. En son 6 oluyordu saat uyandım döndüm durdum uyuyamadım. Bir çay suyu koydum oturdum salonda hayatı sorguluyorum bende. Hemde ciddi ciddi sorguluyorum falan yani. Doktordan gelince öğlen biraz uyuyabilsem ne güzel olur ama kız var benim işte ❤️ 🥰
aksi gibi kafama takılan bişeyler de yok sebepsiz uyuyamıyorum çok ilginç :))

Ben yurtdışındayım. Burada ebe takip ediyor, sürekli 3 haftada 1 gidiyordum, en son 2 haftada 1 olmuştu derkennn diğerine 1 ay sonra gel dedi😂 gittiğimde 33 haftalık olmus olacak😅 bir sıkıntı yok sanirim. Burada problem/ risk gördüğünde sık çağırıyorlar genelde. Bence endişe etmeyin
Merhaba, hangi ülkedesiniz acaba? Ebe size aniball veya epi no önerdi mi?

Rabbim kabul etsin inş 🤲

Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Benim göğüslerim zaten sarkıktır, ufak da değildir. Şimdi daha büyüyüp daha da sarktılar. Balensiz sütyen kullanamıyorum.
İçinde destek olmayan ama balenli emzirme sütyenine rastladınız mı? Neredeyse tüm markaların emzirme sütyenlerini denedim, öyle penye ve balensiz olanlar çok kötü durdu..

Yorgunluk çok yapıyor canım. Ne kadar az yorulursan o kadar iyi oluyor. Geçen ev süpür sil yemek yap misafir ağırla akşamına derken gece ben bir oldum ama ayaklarım kütük gibi şişti bel ağrım desen mahvetti. Bugün de kardeşlerim falan vardı dedim eşime son bitti artık doğuma kadar kimseyi ağırlamayacagım 🤣🤣 benim kontrol de yarın inşallah güzel haberlerle dönerim kuzum ❤️🤲🏻 inşallah sen de buradaki bütün bacılarım da hep güzel güzel haberler alırsınız hep dua ediyorum böyle ❤️🤲🏻

Canim inşallah su gibi geçer sınavın güzel sonuclarla gelirsin buraya 🤲🏻❤️🥰 göğüs uclarimda hassasiyeti uzun zamandır var ama acı değil dokununca huylanmak gibi rahatsız oluyorum. Hiç ucunu ellemeden goguslerime yağ sürüp geciyorum. Benim de iki adım yürümeye gelmiyor hemen belim ağrıyor kasıklarım karnım falan bir tuhaf oluyor, aşağıda baskı gibi batma gibi ağrı gibi tuhaf bir his bende de mevcut kuzum. Olmaz mı mahvoluyorum hemen hiç yürüyemez oldum gibi bir şey.. benim de kontrolüm yarın inşallah güzel haberlerle geliriz. Benim ilkinde erken doğum riski yoktu ama 37de geldi. Bunda da erken gelir belki diye korkuyorum bende. İnşallah en azından 37yi geçer 38i bulur diyorum. Hakkımızda hayırlısi olsun kuzum benim ❤️ 🥰 🤲🏻
Amin inşallah canım benim 🥰❤️ hepimiz için Rabbim yardımcımız olsun
Kontrolden sonra güzel haberlerle döneceksin inşallah
Bizlere haber edersin 😘

Back
X