- 29 Ekim 2020
- 2.312
- 6.172
- 108
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #17.581
Kız nasıl geçti tanışma işi oldu mu pekiKiz yapmayacaktım ara vermiştim dee görümcemin tanışma işleri var yarın, elimden geleni yapayım dedim ,![]()

Yorgunluk çok yapıyor canım. Ne kadar az yorulursan o kadar iyi oluyor. Geçen ev süpür sil yemek yap misafir ağırla akşamına derken gece ben bir oldum ama ayaklarım kütük gibi şişti bel ağrım desen mahvetti. Bugün de kardeşlerim falan vardı dedim eşime son bitti artık doğuma kadar kimseyi ağırlamayacagımEvet kaç gündür üst üste evi temizle derken yordum kendimi ondan öncesinde hafif vardı normal bir şeydir dedim de bu sefer baya arttı ağrı kötü bir durum olmasında diğer türlü ağrımasına dayanacağız artık
Kontrolüm ayın 5 inde bir ay olacak neredeyse gitmeyelim bakalım bana ne diyecek
Sağol canım benim![]()

Canim inşallah su gibi geçer sınavın güzel sonuclarla gelirsin burayaKızçelerim selamlar, haziran sonuna doğru uzmanlık sınavım var tabi hersey yolunda gider ve girebilirsemalintiladigim şeyler vardı ama hicbirinize yazamadım geçti konular. Yoğun ders çalışıyorum bana gebe duası edin kolayca bitsin ♡
İki sorum var ; ilki göğüs ucunuz acıyor mu sizin de? Ben uyurken sutyeni çıkardım sabah tişört deyince bile canım acıdığını fark ettim hassasiyet başlamış gibi
İkincisi, dün çok fena yoruldum çarşıya çıkmıştık eşim ve kızımla baya yürüdük arada oturdum ben ama 12 13 bin adım atmisimdir Bi de küçük çocukla Eğil kalk. Baya yoruldum disardayken bel ağrım da oldu. Sonra eve geldik dinlendim. Bugün de dinleniyorum, otururken bel kasık ağrısı biseyim yok ama ayağa kalkınca yaşlı neneler gibi belim kitleniyor anlık. Bi de aşağıda kas ağrısı baskı gibi seyler oluyor. Kontrolüm yarın. Siz de çok ayakta kalınca böyle oluyor mu?
Benim ilk bebe 31. Haftadan itibaren heran gelebilir gözüyle bakiliyordu o yüzden gerginim bunda da