- 22 Mayıs 2022
- 494
- 1.469
- 63
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.561
Ayy geçen bende gece yatarken sütyeni çıkarmıştım sabah işe giderken hazırlandım eşarbı felan yaptım asansöre bindim gidiyorum anam bi baktım benim göğüsler küçük duruyor elimi bi attım yok hemen eve geri çıktımÖncelikle başarılar dilerim sınavında haziran sonu hem de hmm okul hastaneye yakın mı
Benim göğüs ucu hassasiyetim yok ama sütyen sıktığı için takmıyorum evde. Geçen dışarı sütyensiz çıkmışım unuttum eve gelince fark ettim
Çok yürüdüğümde aşağıya baskıdan dolayı kasık ağrım oluyor ve eğildiğimde zaten kıyamet kopuyor kuyruk sokumuma inanılmaz bir ağrı giriyor hatta sanki doğumdan sonra da geçmeyecek gibi geliyor.
Doktora sordum ağrılarım var hocam dedim, daha çok olacak dedi sağ olsun
Ben hep bir ay içerisinde gidiyorum canım herhangi bir sakınca görmedikçe sıklıkla gitmem en son bende gittiğimde bir aynaımra gel yine dedi randevuyu ona göre ayarladım öyle gideceğim canımKızlar merhaba
Bu cuma 32. Hafta kontrolüne gittik bebiş gayet iyi keyfi de yerinde çok şükür kontrollerin sıklaşması gerekir diye düşünürken doktor bana 1 ay sonra gel dedi bana biraz uzun geldi sizde durumlar ne
Demek sizinkiler küçük anam. Sütyen giymesem benim memitolar göbeğin üstüne kadar inerAyy geçen bende gece yatarken sütyeni çıkarmıştım sabah işe giderken hazırlandım eşarbı felan yaptım asansöre bindim gidiyorum anam bi baktım benim göğüsler küçük duruyor elimi bi attım yok hemen eve geri çıktım
Bir an anamın ki aklıma geldiDemek sizinkiler küçük anam. Sütyen giymesem benim memitolar göbeğin üstüne kadar iner
Heah ben de anneme doğru yaklaşıyorum iste.Bir an anamın ki aklıma geldi
Olsun kadınlar her haliyle güzeldirHeah ben de anneme doğru yaklaşıyorum iste.
32.haftaya kadar sıkıntılı bir durum olmadıkça ayda bir çağırdı. 32-36 arası iki haftada bir dedi sonrada haftada bir olacakmış.Kızlar merhaba
Bu cuma 32. Hafta kontrolüne gittik bebiş gayet iyi keyfi de yerinde çok şükür kontrollerin sıklaşması gerekir diye düşünürken doktor bana 1 ay sonra gel dedi bana biraz uzun geldi sizde durumlar ne
Beni tam 1 ay sonra 36 da çağırdı ay nasıl dayanırım bilemiyorum32.haftaya kadar sıkıntılı bir durum olmadıkça ayda bir çağırdı. 32-36 arası iki haftada bir dedi sonrada haftada bir olacakmış.
Ben 32+0 da gitmiştim. Acil perinatolojiye yönlendirdi o da sağ olsun gelişim geriliği tanısı koydu. Perinatoloji 2 haftada 1 kendi doktorum da her hafta kontrole çağırdı. Böyle olmasaydı rutin nasıl olurdu hiçbir fikrim yokkKızlar merhaba
Hiç güleceğim yoktu inankiDemek sizinkiler küçük anam. Sütyen giymesem benim memitolar göbeğin üstüne kadar iner
Bana kimse tanı koymadı ama ben de gebelik depresyonunda olduğumu düşünüyorum doğuma aşağı yukarı 1buçuk ay kaldı moral motivasyon sıfır enerjim hiç yokKızlar ben iyice çatladım ya bugün çatlayan yerler de acımaya başladı ne krem ne yağ hiç fayda etmedi kendimi çok çirkin hissetmeye başladım geçen gün hastanede psikoloğumuzla konuştum sen hamilelik depresyonu yaşıyorsun dedi iyice depresyona soktu beni
Öyle tanı koymalım bişey olmadı dinlenme odasında çay alırken 5 dakika ayak üstü sohbet ettik ve bana depresyondasın dediBana kimse tanı koymadı ama ben de gebelik depresyonunda olduğumu düşünüyorum doğuma aşağı yukarı 1buçuk ay kaldı moral motivasyon sıfır enerjim hiç yok
Öyle bi süt gelir ki.. Şaşarsın. Bebeğin doyar sütü ağzından taşar. Göğsünden akmaya devam eder yineHiç güleceğim yoktu inankibenimkiler küçük biraz bazen düşünüyorum bebeği nasıl emzireceğim diye
Hangimiz düşmedik kara sevdaya ?Kızlar ben iyice çatladım ya bugün çatlayan yerler de acımaya başladı ne krem ne yağ hiç fayda etmedi kendimi çok çirkin hissetmeye başladım geçen gün hastanede psikoloğumuzla konuştum sen hamilelik depresyonu yaşıyorsun dedi iyice depresyona soktu beni
Bende de var o bu kiloları ilk defa görüyorum kendimi beğenmiyorum foto çekinmek istemiyorum ama çok da etkilemiyor açıkçasıÖyle tanı koymalım bişey olmadı dinlenme odasında çay alırken 5 dakika ayak üstü sohbet ettik ve bana depresyondasın dedikendimi beğenmiyorum hiç bişeyden zevk almıyorum enerjim yok insan göresim yok
Küçük göğüs muhabbetlerinde çağla şikel geliyor aklıma hepÖyle bi süt gelir ki.. Şaşarsın. Bebeğin doyar sütü ağzından taşar. Göğsünden akmaya devam eder yine
Hangimiz düşmedik kara sevdaya ?
Hangimiz sevmedik cılgınlar gibi?
Bence hepimizde var bi şeyler. Ve bu gayet doğal. Çünkü yorulduk.
Sona yaklaştıkça bilinmezlik, olabileceklerin endişesi kaplıyor içimizi. Dıştan başka işlerle meşgul olsak da arla planda beyin haldır haldır çalışıyor. Kimse enerjik, full pozitif olmayı beklemesin. Öyle değilim diye de kendini kötü hissetmesin.
Yalnız ayaküstü hamile depresyonu yorumu yapan psikolog da pek hızlıymış.
Benimde baya kaşınıyor çatlayan yerler krem sürüyorum ama kaşımaktan yara yaptım resmen karnımıKızlar ben iyice çatladım ya bugün çatlayan yerler de acımaya başladı ne krem ne yağ hiç fayda etmedi kendimi çok çirkin hissetmeye başladım geçen gün hastanede psikoloğumuzla konuştum sen hamilelik depresyonu yaşıyorsun dedi iyice depresyona soktu beni
Öyle cidden hayatta karışmaz, usenir de zaten, diyor ben elegimi astım, herkes bana güvenip doğurmadı ya diyeAyy kayınvalideni çok sevdim. En sevdiğim kV tipi. Etliye sütlüye karışmayan , saygı duyan, ayrı bir çekirdek aile olduğunuzun bilincinde. Torununu, psikolojik bir vaka gibi kendi çocuğu gibi sahiplenmemiş. Ben de ileride böyle bir kV olucağımı düşünüyorum inşallah
Bana şunu şöyle yapsan lafı bile çok batıyor iyi niyetli olduğunu biliyorum ama yine de batıyor.
İner inerr oğlumda daha şişti benim fotoğrafları görünce hayret ediyorum bu sefer şimdilik o kadar olmadı ama yine sis, doğumdan bir süre sonra uzuvlar normal boyutuna dönüyorAaa bişey diyim mi benim de burnumun kanatları şişti. Büyüdü burnum yaa geri iner mi acaba
Amaaannn millet pes etmedi birbirinin şeyine karismaktan, doğum tercihine yaniBenim Kv de aradı. Nutuk verdi. Neden normal doğurmuyorsun diye.
Biraz dinledim. Biraz anlattım. Hala çatın mı dar diyor. Sonra lafı ağzına tıktım. Kendinden bu konuda akıl alacak değilim.
İnşAllah kimse farketmedi ama ben ediyorum burnum büyüdüDoğumdan sonra rahim gibi burunda küçülmeye başlıyorşahsen benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu tecrübem bu şekilde
Aynı ben aynıBenim de böyle özellikle bugün burnumun içinde uçuk da çıktı daha da beter oldum oksijen yetmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?