• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Günaydın temmuz ayının güzel anneleri....💐 Ben kısa bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Bize 10 yılın sonunda hac çıktı bugün de yolcuyuz Allah nasip ederse 🕋 sadece bir yıl erteleme hakkımız vardı bir sene sonra iki çocukla daha zor olacagindan ertelemedik inşallah doğru bir karardir....doktordan uçağa binmek için raporumu aldım. Okulların bitmesine az bir şey kalmıştı idari izinli sayılacağım. Hepiniz aklimdasiniz plasentasi aşağıda olanlar haftası geride olanlar. Eşiyle sıkıntılı olanlar duamda olacaksınız inşallah🤲🏻 sizde bana dua edin dogurmadan geleyim oralardan😂 kızım 40. Haftaya kadar beklemişti inşallah oğlum da bekler diye umuyorum. Normal doğum olduğu için de her an her şey olabilir tabi.... Hepiniz Allah'a emanet olun 💐
Allah kabul etsin inşallah selametle gidip selametle dön.
Kızlar benimde dün üç kere falan amniyon sıvısı geldi galiba azar azar yarın sabahtan kontrole gideceğim normalde cuma gidecektim şekerden dolayı amniyon sıvısı fazla olduğundan telaşlanmadım ama ilk defa başıma geldi şaşırdım
Amine sıvısını sanki birisi yapışkanımsı diye yazmıştı. Daha önce normal doğum yapanlar bizi aydınlatabilir mi aminoyon sıvısı hakkında ?
Kızlar günde kaç bardak çay ya da kahve tüketiyorsunuz ? Kafein konusuna dikkat ediyor musunuz. Ben max 2 bardak çay içiyorum biri sabah biri akşam. Eğer o gün kahve içeceksem sadece bi bardak çay içmeye çalışıyorum ama aşırı zorlanıyorum ya
Bana doktorum günde 3 tane açık çay, bir tane de kafeinsiz kahve içebilirsin demişti gebeliğimin en başından beri. Kahve yeni yeni içiyorum o da dışarı çıktığımda Eve almadım kafeinsiz kahve her gün içmeyeyim ne olur ne olmaz diye. Haftasonu hariç kahvaltıda içmiyorum çay zaten 3 hakkımı da akşamları kullanıyorum😅

Amine sıvısını sanki birisi yapışkanımsı diye yazmıştı. Daha önce normal doğum yapanlar bizi aydınlatabilir mi aminoyon sıvısı hakkında ?
Kaygan, acayip kaygan yapışkan değil, saf sudan daha kıvamlı ama yapısı nasıl desem bamya sumugunu yikadikca kayganlasir ya elde öyle bı his, kaygan, kokusuz, seffaf yani başka nasıl anlatabilirim emin değilim 😂

Kaygan, acayip kaygan yapışkan değil, saf sudan daha kıvamlı ama yapısı nasıl desem bamya sumugunu yikadikca kayganlasir ya elde öyle bı his, kaygan, kokusuz, seffaf yani başka nasıl anlatabilirim emin değilim 😂
Bamya sümüğü tarifi cuk oturdu sanki ahahaha 🤣🤣🤣

Selam canım kızlar.. umarım gebelikleriniz güzel gidiyordur 😘
Benim sormak istediğim bir soru var. Doktorum özel muayenehaneye geçti, ben 32.haftamda çalışabilir almak istiyorum doğum sonrasına kalsın izinlerim bebişimle daha çok vakit geçireyim diye. Bu raporu özel muayenehaneden verebiliyor mu doktor?? Sizin hekimleriniz nasıl yaptı bilgi verebilir misiniz❤️

.

Oda yikadikca vıcık vıcık olur ya, kaygan falan, o his gibi gelmişti bana, suyum geldikten sonra duş almistim bacaklarım falan kaygandi o his vardı 😂😂
Aynen aynen tam oldu dediğin ama 40 yıl düşünsem böyle tarif etmek aklıma gelmezdi 🤣🤣
Taranta Taranta sen nerelerdesin canımsu, buralardan öyle 24saat yok olmak şüpheli şu dönemde :KK51:
Evet Taranta Taranta kuzumu bende merak ediyorum. Ve tilyam tilyam bacımdan da ses yok daha onun da randevusu vardı 🤔

Bu cuma 32. Hafta kontrolüne gittik bebiş gayet iyi keyfi de yerinde çok şükür kontrollerin sıklaşması gerekir diye düşünürken doktor bana 1 ay sonra gel dedi bana biraz uzun geldi sizde durumlar ne
Ben de bugün gittim. Herşey normal güzel dedi. Beni normalde 3 haftada bir çağırır. Bayram öncesi bir bakalım gel 4'ünde dedi(9 gün sonra) Şaşırdım ben de içime Kurt düştü.

Bayram öncesi son bir kontrol yapmak istedi anlamadım

Kızlar günde kaç bardak çay ya da kahve tüketiyorsunuz ? Kafein konusuna dikkat ediyor musunuz. Ben max 2 bardak çay içiyorum biri sabah biri akşam. Eğer o gün kahve içeceksem sadece bi bardak çay içmeye çalışıyorum ama aşırı zorlanıyorum ya
Bana doktor günde 2 Türk kahvesi demişti. 20.haftada falan sormuştum. Ondan sonra da hiç sormadım.

Ama canım çok istemiyor hep, genelde bir filtre kahve içiyorum. Doğum yaklaştıkça azaltmak gerekebilir. Bir sonraki gidişimde sorucam ben de

Ben de bugün gittim. Herşey normal güzel dedi. Beni normalde 3 haftada bir çağırır. Bayram öncesi bir bakalım gel 4'ünde dedi(9 gün sonra) Şaşırdım ben de içime Kurt düştü.

Artık iki haftaya indirmeleri normal kuzum. Bende beni iki haftaya çağırır artık diyordum 3 hafta sonraya çağırdı gene 36da. Nasılmış bebeğin ❤️

Günaydın temmuz ayının güzel anneleri....💐 Ben kısa bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Bize 10 yılın sonunda hac çıktı bugün de yolcuyuz Allah nasip ederse 🕋 sadece bir yıl erteleme hakkımız vardı bir sene sonra iki çocukla daha zor olacagindan ertelemedik inşallah doğru bir karardir....doktordan uçağa binmek için raporumu aldım. Okulların bitmesine az bir şey kalmıştı idari izinli sayılacağım. Hepiniz aklimdasiniz plasentasi aşağıda olanlar haftası geride olanlar. Eşiyle sıkıntılı olanlar duamda olacaksınız inşallah🤲🏻 sizde bana dua edin dogurmadan geleyim oralardan😂 kızım 40. Haftaya kadar beklemişti inşallah oğlum da bekler diye umuyorum. Normal doğum olduğu için de her an her şey olabilir tabi.... Hepiniz Allah'a emanet olun 💐
Allah kabul etsin. Sağ salim gidin gelin inşallah ❤️

Biz büyük memelileri düşünen yok ben eğer memnun kalmazsam normal sütyeni kullanmaya devam edeceğim çünkü görüntü çok kötü
Ben süwenin lcwnin sütyenlerinden aldım 2şer tane. Dışarı çıktığımda giymek için. Evde geçirdiğim günler emzirme atleti kullanırım diye düşünüyorum. Atletler lcwnin kendi lastiği var zaten umarım tutar. Benimkiler de büyük. Sığdırıcaz inşallah bi şekilde fkdkkfkf

Selam canım kızlar.. umarım gebelikleriniz güzel gidiyordur 😘
Benim sormak istediğim bir soru var. Doktorum özel muayenehaneye geçti, ben 32.haftamda çalışabilir almak istiyorum doğum sonrasına kalsın izinlerim bebişimle daha çok vakit geçireyim diye. Bu raporu özel muayenehaneden verebiliyor mu doktor?? Sizin hekimleriniz nasıl yaptı bilgi verebilir misiniz❤️
Sgk anlaşmalı bir kurumdan almanız gerekiyor. Muayenehane bu kategoriye giriyor mu bilmiyorum. Anlaşmalı olduğu özel hastane varsa yönlendirmesiyle ordan alabilirsiniz. Bi görüşün isterseniz.

ben çayı 5 6 en az ama çok açık kahve hatayın koyu kahvesi olmak üzere 3 den aşağı düşmüyor büyük kupada oluyor fincanla asla yetmez zaten sadece kahvesini çok az atmaya çalışıyorum sigaram yok ama bunları da bulantılarım geçer geçmez tekrar başladım

Stres gerçekten çok tetikliyor. Biz basit bir beşik konusunda eşimle atıştık sinirden uyuyamadım akşam yemeğinden sonra atıştırmalık bile yapmamıştım ona rağmen sabah 10.30 da açlık şekerim 115 çıktı gözlerime inanamadım. Bide ekmeği değiştirmek çok etki ediyor ya bünyeden bünyeye değişir mi bilmiyorum ama çavdar ekmeği tam buğdaydan çok çok daha iyi geldi bana düşük geliyor değiştirdiğimden beri
tabiki strest büyük etken ama diyetisyenim bana açlık süreni uzatırsan da şekerin yüksek çıkar demişti

Canım endişe etme belki doktor tatile gidecektir bir süreliğine kontrol sürecinde bir görmek istemiştir bayramda uzun izin almış olabilir

tabiki strest büyük etken ama diyetisyenim bana açlık süreni uzatırsan da şekerin yüksek çıkar demişti
Bana da dahiliye uzmanı akşam belli bir saatten sonra yeme içme yapmaman gerekiyor dedi ben ara öğünü 9 gibi yapıp günü bitiriyorum ancak o şekilde dengeleniyor açlık şekeri . Sabah erken yapıyorum kahvaltımı yürüyüşe çıktığım için. Ama 11-12 gibi kahvaltı yapanlar için dediğiniz çok doğru zaten o kadar uzun açlık bebeğe de zarar veriyor.

Back
X