2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar selam nasılsınız?
Benim günler yine ışık hızında geçiyor saatler tükeniyor resmen 24 saat yetmiyor anlamıyorum birden gece oluyor
Bu hafta evde olunca biraz evi toparladım abiden kalan kıyafetleri ayırdım yıkadım ütüledim 3 makine bebek çamaşırı kaldırdım.
Doğum çantasının bebek kısmı tamam gibi
3 tane yenidoğan takım (bir tane de müslin alacağım)
1 penye 1 müslin battaniye 5-6 tane ağız bezi
1 paket alt temizleme pamuğu 2 tane alt açma örtüsü 1 paket ıslak mendil
Pişik kremi (daha almadım)
15 adet bez, bebek için bunları koydum kendim için de
3 takım gecelik biri etekli gibi olandan
2 sütyen 4 külot terlik diş macunu-fırçası
Uzun gece pedi (hasta bezi gerekirse hemen alınır)
Bunları koydum ama süt sağma pompası felan gerek olmaz dimi
Planlı sezeryan olacağım için gün belli bir aksilik çıkmazsa da 3-4 temmuz alacak doktor

Teşekkür ederim canım, ben de basliycam lansinoh a. Kızımda bisey yapmadım emzirirken emzirmez sutyene yapıştı yara oldu çok fena göğüs uçlarım. Gümüş kapağa bile başlayayım ben en iyisi
Teşekkür ederim canim, çok şükür bugün düzeldi valla dün de fenaydı belim. Bi daha da o kadar yürümem. Kocam bey beni herkul sanıyor bisey olmaz yürü diyor ama benim halim kalmadı valla yarı hızda anca yarım saatlik gücüm var şuan
Yakın değil ama arabayla gidip geliyoruz mecbur, bu arada iş bana dinlenme oluyor. 3.5 yaşında çok hareketli bi kızım var evde pertim çıkıyor ama tabi ders çalışmanın da stresi var üstümde inşallah kolayca biter bakalım.
Dinlenince geçti benim de ağrılarım çok şükür ♡
İlk hamilelik gibi değil hiç büyük cadılar da bizi yoruyor baksana canlari sagolsun napalım
Teşekkür ederim ladycim inşallah kolaylikla bitiririm doğum öncesi, rahat rahat doğuma giderim sonra ♡
Aynen aynen tam oldu dediğin ama 40 yıl düşünsem böyle tarif etmek aklıma gelmezdi

Evet @Taranta kuzumu bende merak ediyorum. Ve tilyam bacımdan da ses yok daha onun da randevusu vardı
Canım teşekkür ederim, çok şükür Bi sıkıntı yok büyümüş bizim oğlan boyu uzun ablasına göre zayıf Bi çocuk gibi :)
Bayramdan hemen sonrasına gün verdi hem nst için hem de çalışabilir raporu verecek sınava da girebileyim diye. B12 düşük gelmisti ona dilaltı Bi fis fis verdi. Hersey yolunda şükür ♡

Pompa bana lazım olmamışti, göğüs masajı daha iyi geliyor, ben hurma ve cevizde aldim yemek falan yiyene kadar enerji için ve süt için, herşeyi tamamlamissin zaten, hayırlısıyla vaktini beklesin inşallah

Maşallah sana ve bebeğine. Nasıl bir süreç yaa haftası ileri oluyor geri oluyor , o oluyor bu oluyor ama bu aylara gelince bir şekilde rayına oturmuş oluyor harikaa bu anatomi denen şey, Allahın işi...
Ayy normal doğuma hazır yani öyle mi hadi hayırlısı bir avazda sağlıkla diyelim, boncuğumuzu konduralım.

Ben de emzirme atleti almayı planladım ama sütyensiz giyilebilecek, kendinden ince de olsa pedi olan denk gelmedi. Sizin aldığınızda ped var mı?

Arada girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum canım ama çoğunu kaçırdım bı kaç gündür taşınma telasindayim baya yoğun ve stresli günler geçirdim ve hala devam ediyor maalesef dualarınıza talibim

Kolay gelsinn, kendini zorlama, yorulmamak falan elde değil ama zorlama, fırsat buldukça otur dinlen

Kolay gelsinn, kendini zorlama, yorulmamak falan elde değil ama zorlama, fırsat buldukça otur dinlen
Sağol canım. Çoğu iş bitti nerdeyse yerleştim eşimde bana ağır iş yaptırmıyor sağolsun evin temizliğini o yaptı genelde ama işte kadın elinin değdiği gibi olmuyo hafif işler yapıyorum etrafımda yardım edende çok sağolsunlar bu saatlerde yemeği yeyip uzanmaya geçiyorum artık

İyi bari ya, güle güle otur artık evinde dinlen

Mesajın bana çok iyi geldi çok teşekkür ederim kaydettim ve arada dönüp okuyacağım. Benim oğlum da yaramaz değil ama düz duvara tırmanır cinsten, yaşadığımız şehirde kimsemiz yok hep bizbizeyiz.. yaz kış demeden her gün dışardayız, ben bunları bir şekilde hallediyordum ama hamile kalıp enerjim düşmeye başladıkça bir de söylenenlerden sonra acaba süreci yönetemeyecek miyim endişesi yaşamaya başladım. Dediğin gibi doğum sonrası enerjim yerine gelince daha iyi hissedicem inşallah kız çocuğum olmasını istiyordum farklılık olsun onu da deneyimleyim isterdim ama erkek olduğunu öğrendikten sonra ah vah niye kız değil diye dertlenmedim açıkçası. Kız evlat hayırlı evlattır düşüncesine pek katılmıyorum hayırlı evladın kızı erkeği olmaz kesinlikle kaygım o yönde değil neler görüyoruz neler duyuyoruz

Ben de bugün suwen’in sütyeni ve atletinden aldım. Atlet çok rahat gibi de sütyende kararsızım sanki biraz sert ve sıkıyor gibi.

Lcw’ye gittim mağazada yoktu ama internetten baktım şimdi onun da atleti güzel gibi. Suwen’inkinden farklı olarak içinde kuplar varmış göğüs ucu belli olmasın diye.

Kızlar ben dagiden aldım çok rahat emzirme değil ama emzirirken de zor olmaz diye düşünüyorum. Emzirme atleti henüz alamadım ama alcam onu da inşallah

2 al1 öde var kullanan herkes çok memnun ama almak isteyen varsa kalıpları dar biraz

Cinsiyet bizim elimizde olan birşey sanki.
Eger bir laf edilecekse eger ki asla dogru bulmuyorum eşlere edilmesi lazım cinsiyeti erkek belirliyor . Herşeyden önce Rabbim neyi uygun görürse o
Cocuk olmaz bir dert
Cocuk olur bir dert
Erkek olur bir dert
Kız olur bir dert
Yani insanların söz hakkı o kadar fazla ki ve susmuyorlar hic susmuyorlar
Daha dogum yapmadan bana 2.arkasına yap diyenlerle karsılasıyorum. Size ne ?

Canimcimm ne guzel yoklugumuzun fark edilmesii sessiz takip ediyorum birkac haftadir size guncel durumlari haber edemesemde sizi takip ettimherseyden haberim var Malum tasinma vardi benimde cok zor oldu hamilelikle birlikte.Ayni zamanda annemde tasindi birbirimize pek yardim edemedik. Ustune covidde gelince yamulup kaldim Neyseki toparladim bu haftaa ev duzene girdi sayilir , bebeginde mobilyalari esyalari geldi yikama utuleme yerlestirme derken totomun ustune anca oturabildim

Kahve pek seven biri değilim
Ben çaycıyım bacım
Sabah iki bardak akşam iki bardaktan fazla içiyorum
Normalde daha fazla içerim de dikkat etmeye çalışıyorum

Kuzucumm Rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin. Bebişin de dünyaya geldiğinde hacca gitmiş olacak muhteşem kendini de bebişi de çok yormadan tüm ibadetlerini yerine getirip sağlıcakla dönün inşallah. Hepimiz dualarıma talibiz
kuzucum sivenonun bebişler için doğal içerikli sinek kovucusu vardı kullanacaksan da o tarz bir şey kullan
34.haftadan günaydın kızlar ay 10 saatlik yola gittim geldik valla doğurmadan şükürler olsun bi göz attım arada yazışmalarınıza umarım herkes iyidir
Oh çok şükür senden haber bekliyordum
Buz uygula kaşınan yere canım ben goğsumun altı kasininca öyle yaptım iyi geldi
Ya benim de inanılmaz kaşınmaya başladı her yerim. Henüz çatlak yok ama sürdüğüm her krem yağ da boşa gidiyormuş gibi hissediyorum nedense. Buzu deneyeceğim bende teşekkürler
Kuzucum telaş yapmamak stressiz olmak tabi iyi ama amniyon sıvısı olduğuna eminsen de bende de doktora gitmelisin kızlara katılıyorum.
Oy çok şükür kocaman olmuş küçük cimcime
Ben de bebek alışverişlerine sonunda başladım Kızlar anne yanı yatak için kaç tane çarşaf almayı önerirsiniz? 2 tane yeter mi yoksa 4-5 tane daha mı rahat ettirir?
Kuzum anne yanı için ben çarşaf alacaktım sonra ölçülerine baktık ve ona göre kumaş aldık. Annem 4 tane çarşaf dikti. Rahat rahat kullanırız diye düşündük. Bir tane alez almıştım bir tane daha alacağım. Burada bazı kızlar da yapışkanlı alt değiştirme örtülerinden sermiş çarşafın altına o da mantıklı geldi
Ya ben de çok çay içiyorum diye vicdan azabı çekiyordum iyi bari içimi rahatlattınız
2 fincan Türk kahvesi + 1 bardak kafeinsiz filtre kahve içiyorum ben. Çay sevmediğim için tüketmiyorum hiç iş yerinde ne içicem yoksa sudan başka
Gebeliğin başında dedim ki kafeinsiz filtre kahve alayım rahat rahat içerim. Sonra dedim ki alırsam her gün kesin içerim almayım. Şimdi de kahvesizlikten ölüyorum o yüzden
Valla ben de kendime sor engel oluyorum. Artık kahvaltılarda çay değil de süt içmeye başladım
Ben 4 tane müslin örtü aldım. Ağız mendili aşırı kullanılıyormuş. Kuzenim en çok ağız mendili al diye uyardı. Ben de baya aldım. Annem de müslinden yaptı sanırım baya. 30 tane falan vardır
Ben 3 günde bir kahve iciyorum bazen 1 fincan ama canım istemiyor
Çay ise evdeysem günde 3-4 bardak ama bazen eşlik edecek birileri varsa 5-6bardak dikkat edecegimi hic düşünmedim ama 3 litre su içiyorum
Kız sen de çok içiyormuşsun çayı azalt biraz
Dikkat edeyim istiyorum ama instagramda falan görüyorum influencerları baya içiyorlar yine ben iyiymişim
Maşallah kuzucummm en çok dikkat eden kişi olarak seni seçtim
Ben de artık kahvaltılarda süt içmeye başladım
Aynen özellikle son haftalarda kafein iyi değilmiş diye okudum
Ben çok takmışım bu konuyu bence herkes içiyormuş yine. Ben de günde 2 bardak çay içsem kendimi kötü hissediyordum. Şu an psikolojim çok düzeldi
Süt sağma makineleri hastanelerde oluyormuş aslında ama ben sezaryen olacağım için her ihtimale karşı yine yanıma alayım diyorum.

Bugün forum çok aktif sizi alıntı deryasına boğdum özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…